![]() |
földszerzés
3. szint
980 hektáron földszerzés felfele, célpont 2 körre. 700 pont különbség. eredmény: "Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 6 hektár földet" Na magyarázzátok el nekem hogy ez hogy történhetett meg. |
Quote:
|
maximum 10-15
|
mennyi volt az országotok értéke?
csak mert ha alacsony, az ő hekijéhez képest, akkor biztosan épített...viszont ha közel azonos hekin voltatok (700 pont eltérés, de a területről szólok), és te nem építettél,akkor ha 2-4 kör a táv, foggalmam sincs..remélem érthető... |
Quote:
|
re
akit ütöttem 47200 pontja volt nekem pedig 46500. amikor elindultam neki 46650 pontja volt. valószínű hogy egy szövitársa akkor ütött be valakinél amikor én 1 körre voltam tőle és ő részesült a földszerzésből 10-15 hektárral.
|
Quote:
Akkor egész közel jártam:) A területfoglalásnál ugye az számít, hogy amikor beérkezik a sereg (az ellenfélhez) akkor mennyi területe van?? |
rere
nem bontott mert végig figyeltem és szerintem is az számít ahány hektárja van, függetlenül attól hogy be van e építve vagy sem.
|
Quote:
de szerintem supporton hamarabb választ kapnál :) |
onnan már jött a szokásos elutasítás azért vagyok itt :)
|
Quote:
|
hát én még itt sem kaptam választ, és sztem te sem tudsz mert átlagban 67-69 jött idáig most meg 6. erre kéne magyarázat.
|
Quote:
nekem ugyan 8 :) |
az hogy van hogy az üzeneteim egy része nem jelenik meg itt?
|
Quote:
|
shep: Ha jól tudom, akkor csak a beépített és üres területek számítanak bele: Azaz, ha fogta magát és lebonbtotta 700 épületét, aztán visszépítette, akkor Te abból nem tudtál foglalni...Bár ha végig figyelted és nem változott az értéke vagy valami, akkor nem tudom...:)
|
Quote:
|
Quote:
-shep valahol nagyon elnézte -tönkrement a hód Hát nemtom, én az elsőt tartom valószínübbnek;) |
Quote:
szerintem törölt a hsz-ed ezen részét, mert már feltételezni sem szabad ilyet :D:D:D szerintem is az 1. amugy, csak az lehetséges. |
Látva az arányokat, van mégegy lehetőség: ha olyan helyről támadtál, ahonnan más is játszhat (munkahely, iskola, családi gép, mobil-internet, netkávézó stb.), valamint a célpontod is ugyanonnan játszik, akkor az a zsákmány nagymértékű csökkenését eredményezi.
|
Quote:
|
Ha azonos IP-ről megy a két ori ( tapasztalatom szerint nálunk ez azonos szolgátatónak is megfelel, mert tőlem 20 km-re lakó játékos vert be G-ben és vitt 2 hekit) vagy ha wapról mennek az orik, akkor ilyen előfordul.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Wappal kapcsolatban nincs saját tapasztalatom, itt a fórumon olvastam másoktól, hogy azzal is be-beüt ilyen gikszer |
nem néztem el semmit. a netem viszont elment rá 2 percre. és az a legfurcsább, hogy az hadi eseménylistába a hódító, amely "sohasem romolhat el, mert tökéletes" nem mutatja a távolságot (kör). amit eddig még sosem tapasztaltam. de semmiképp sem feltételezem hogy, egy ilyen tökéletes játékban hiba következhet be. biztos én nem tudom a stratégiákat, a szemem is rossz, és a netem is rossz. vagy bebontott 500 hektárat a 990 ből és nem vettem észre, ezért kaptam az átlagos szerezhető föld 10% alatti mennyiségét. és különben is már tök mindegy mert változtatni úgysem tudok rajta, és ha nem tetszik töröljek, vagy keressek más játékot.
|
Quote:
|
Quote:
Hasonlót akartam mondani. Meg azt is, hogy a közvélemény az ilyen irreálisan alacsony foglalásokat gyanúínak tartja. Földleadással, előre megbeszélt ütésekkel kapcsolatban szokták felemlegetni:) A másik: Körtávolságot akkor ír, ha van ilyne távolság. Eseményekben saját magadhoz képest továbbra sincs távolságod, miként a pontlistában. Biztos, hogy 3-dik szinten vagy? |
köszönöm a segítségeteket. nem akarok senkit közületek bántani ezzel. kicsit zaklatott vagyok
sajnos eddig nem tudtatok meggyőzni. amit leírtam az a véleményem. a support tanácsát követtem hogy kérdezzem itt a rutinosokat, mert szerinte ez tök rendben volt. csak ezek után elgondolkodtam hogy minek vagyok hadis, ha egy ilyen komoly csapás után kétszer megrengetett az áldozatom és 20 épületem borult, és mi a garancia hogy holnap nem járok e ugyanígy. |
Quote:
ez az amit én akartam kérdezni :D amugy szerintem ez nem a te játékod, nekem is volt már bajom, pl nem adta el a ht a varikat, de mégse keltettem a feszültséget. szerintem drága shep ne a hódot hibáztasd hanem saját magadban találd meg a hibát ;) miután ez megvan, utána bíráld a játékot, de utána se biztos hogy vkit érdekelni fog :) |
Quote:
|
Quote:
|
példa a wapról történő támadás hátrányaira :
2005-02-01 23:30:32 [2 kör] MaXxXxXxXxX (#116073) elfoglalt 5 hektárt Olaszhátság (#224537) országától. 2005-02-01 22:30:48 [5 kör] Olaszhátság (#224537) elfoglalt 54 hektárt MaXxXxXxXxX (#116073) országától. szöviháború közepén jól esik egy ilyen az embernek :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
A legközelebbi ország támadt, vagy te? Te. |
ja igaz. nyertetek. már keresem a nem létező hibákat
de az eredeti dolgon ez mit sem változtat. |
Quote:
|
Ez a fórum kezd kétfelé elmenni... egyik fele: SHEP aki nem képes elfogadni önzetlen segítségünket, bírálja a hódítót hogy az a rossz, és nem képes beismerni hogy most ő hibázott, mert vagy nem volt elég figyelmes vagy mittomén.
másik fele: MI akik próbálunk segíteni, de ő le se sz*rja, hanem próbál mindenbe belekötni... :( ez így nem jó. vagy elfogadod a segítségünket, vagy menj el :( (bocs azoktól akiket zavar ez az üzim, de kezdek mérges lenni:() |
okés elmentem, mert nem tudtatok meggyőzni.kösz a segítséget. és ha a hódító és a fóruma nem bírja a kritikát, akkor úgy kell neki. ugyanis a világon semmi sem tökéletes.
sziasztok |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:40. |