![]() |
Kellemes Húsvétot mindenkinek! :)
Kellemes Húsvétot mindenkinek! :)
|
Boldog Nyuszit!:)
|
Szép Húsvétot:)
|
Kellemes Húsvétot!
|
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!! :)
|
Kellemes Húsvétot mindenkinek!
Lyányoknak sok locsolót! (bár nem sokan szeretik) Legényeknek sok tojást/pénzt meg persze pálinkát:D;) |
Quote:
amúgy Kellemes húsvétot mindenkinek! :) |
Quote:
|
Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!
|
Quote:
:D:D:D Kellemes Húsvétot Mindenkinek! (Még azoknak is akiket épp most támadunk... :D:D:D ) |
édes mézes pálinka???? kéne mi??? :D
bezzeg Ti szódásüveggel meg pacsulikkal jöttök :D akkor a nők nevében valami finom márkás (lehetőleg jó drága) parfümös locsolást kérnék :D :D :D |
Quote:
Ez egy jó ötlet csatlakozom:D Kellemes Husvétot mindenkinek:) |
Akkor most itt szeretnék minden Hódítós hölgyet meglocsolni virtuálisan:
Rózsafának a tövéből, rózsavizet fogtam. Az lesz ma a legszebb kislány, akit meglocsoltam. Drága kislány, gyöngyvirágom, ma van húsvét napja. Meglocsollak, illatozzál, mint egy piros rózsa... Szabad-e locsolni? Locs, locs, locs... |
Kellemes Húsvéti ünnepeket!!! http://img514.imageshack.us/img514/9589/nyusziuf1.gif
|
Quote:
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek! :) |
Kellemes Húsvéti Ünnepeket! :)
lyányoknak sok vagy épp kevés locsolót (kinek-kinek ízlése szerint ;)), és mindenkinek bőséges dínom-dánomot (ebbe simán belefér a mézes pálinka, amiből én is kérek!!!) :D jah, a versikét is ide dobom, bár lehet majd átszerkesztem a verses témába... :) Megmondom nyíltan, nem kertelek, Hiába akarnál locsolni, megkíméllek! Kidobott pénz a kölni Nem kell Neked idejönni. Tojást én ugyan nem festek, Csokit inkább magam eszek, Hiába vagy ily' ari nyuszi, Menj inkább máshoz búgni! Csak akkor, ha ezt megteszed, Kívánok Kellemes Húsvéti Ünnepeket! :D:D:D |
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek :)
Kapjatok sok-sok csokitojást, meg sok-sok liter vizet a nyakatokba :D |
Hódítós locsoló
A kis reggeli szilvórium hozta ki belőlem:)
Tüzesvízzel magamat reggel megitattam, Lovaim is kaptak bőven s így indultunk hadba. Kölnivizem kardom mellett illatozik keményen, Hű pej lovam Kefekötő prüszköl tőle serényen. Ne moss hajat Uralkodó, jó szándékkal kérlek Egy kör múlva ott vagyok, s meglocsollak Téged. Piros tojás, hímes tojás -nekem meg se mutasd, Nem ezért tettem meg e hosszú-hosszú utat. Kinőttünk már ebből s ezt már te is érzed, Köszönöm a földet vagy éppen a pénzed! |
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek :)
|
Kellemes húsvétolást mindenkinek! :)
|
Neked is Ati, legyen szép napod, és pihenj egy kicsit te is. :)
|
Furcsa, ez az első húsvét, amikor benn kushadok a koliban. :(
Kellemes húsvétot mindenkinek, sok locsolót, és sok tojást! :) |
Sok locslót és sok tojást.
Itt egy vers. Kossuth téren jártam, Vízágyukat láttam, A Jobbik ment vonulni, Szabad e locsolni?:) |
hihi
na még pár versike.
Ajtó mellett állok Piros tojást várok Ha nem adtok piros tojást, Oda is pisálok. Zöld erdőben jártam, Zöld levelet láttam. Elszívtam! Bejött! Felnézek az égre, a versemnek vége. |
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek! :)
|
Kellemes ünnepet mindenkinek :p
|
Boldog Húsvétot! :)
|
Én kis kertész legény vagyok,
Virágokat locsolgatok, A minap hogy erre jártam Egy szép rózsafát találtam. A rózsafa elakart hervadni, Szabad-e locsolni? :) Kellemes Húsvétot mindenkinek |
All times are GMT +1. The time now is 21:35. |