Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Általános beszélgetésre vágyok!Miről vippeljem az orim? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2855)

J.Ati 03-21-2008 02:47

Általános beszélgetésre vágyok!Miről vippeljem az orim?

Lehet s(z)avazni is-:)
Ki miről vipel? meg egyéb hasonló dolgok:)
Én t-fosline vagyok:)

Van pár lehetőség:

1. SMS (t-fosline,pannon,vodafone)
2. PayPal fizetés, bankkártyás fizetés PayPal rendszeren keresztül
3. Bankkártyás fizetés WorldPay rendszeren keresztül
4. Banki átutalás, banki befizetés, postai befizetés

Szóval,eddig én sms-t löktem:)

Ki,hogy,mit,hogyan?_:)

Tsobi 03-21-2008 06:14

Nekem általában sms-ben (VIP) fizetnek az orikért,a hálózatok széles skáláján :)
Mikor még magam csináltam,akkor szigorúan Pannon irányból sms.

Ati 03-21-2008 09:47

Mindegyiknek megvan a maga előnye, mindegyiknek megvan a maga hátránya.

Igazából nem tudok egyet sem kiemelni, ami azért lenne jobb a többinél, mert soha semmi gond nem volt vele.

De azt gondolom, hogy ezt bele kell kalkulálni, ahogy a busz is lerobbanhat, vagy áramszünet lehet a közértben.

Synkel 03-21-2008 10:05

Régebben SMS, pannonról, de nemrégiben szereztem egy dombornyomott bankkártyát, azóta azzal a WorldPay-en keresztül. Szeretem, mert a Cuceritoros orimat is tudom vele vipelni.

Andrew 03-21-2008 11:25

Én payPalról vipelek... halálosan egyszerű és gyors :) ráadásul még az sms-t sem cseszhetem el :D:D

Synkel 03-21-2008 11:38

Bocs, hogy beleoffolok a topicba, de végülis tartozhat akár ide is a téma. Mivel pár perce eszembe jutott, hogy van nekem egy orim németben is, tettem arra is egy vipt. Meglepett, hogy 2* annyiba kerül mint a románra, ráadásul most körbenézegettem, és nem találtam erre a magyarázatot, pedig érdekelne.

Andrew 03-21-2008 11:42

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 166268)
Bocs, hogy beleoffolok a topicba, de végülis tartozhat akár ide is a téma. Mivel pár perce eszembe jutott, hogy van nekem egy orim németben is, tettem arra is egy vipt. Meglepett, hogy 2* annyiba kerül mint a románra, ráadásul most körbenézegettem, és nem találtam erre a magyarázatot, pedig érdekelne.

A nyugatiak burzsujabbak mint mi, ergó a drágább vipet is megengedhetik :D:D
És tényleg :p

Synkel 03-21-2008 11:45

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 166270)

Irigyelem őket:)
Én meg asszem megyek vissza szabira, a vip miatt legalább a pontlistán rajta leszek, mégpedig igen előkelő helyen:D

Tsobi 03-21-2008 14:20

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 166271)
Irigyelem őket:)
Én meg asszem megyek vissza szabira, a vip miatt legalább a pontlistán rajta leszek, mégpedig igen előkelő helyen:D

Der Zauber war erfolgreich. Du hast folgende Informationen herausgefunden:

Synkel Endwertung: 51 / 51 :D

Swiss 03-21-2008 15:33

Ha már fizetés meg XXI. század akkor valami bankkártyás, tiszta dolog biztonságos, gyors (kevesebb ideig tart egy évre VIP tagságot szerezni mintha elküldenéd azt az X SMS-t) nem ronthatod el sem az SMS fogadó számát, sem az orid sorszámát nem utasítják vissza azért mert nem megfelelő a formátum, egyszerűen nem lehet hibázni.

Három dolog kell hozzá:

i net (ori a hódban)
ii creditcard (nem debit vagy telefonkártya, melyeket bankkártyának csúfolnak)
iii + persze fedezet

Paypalt használom eddig gond nélkül!

Jó lehet a másik is azt nem ismerem, gondolom nem sokban különbözhet.

Ha félsz, hogy nem biztonságos még mindig ismerek egy-két trükköt, hogy esélye se legyen visszaélni, és nem is sokkal drágább mint védelem nélkül! Ha a hódhoz hasonlítom a tolis befér, de annyit tud vinni mint egy jól felépített hullától mínusz nullát.

laci 03-21-2008 16:31

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 166270)

De ha ott is olyan arányban vannak jelen a Hódítós mániákusok, mint a többi külföldi verzióban, akkor már baj van a drágább VIP-el :)

Tsobi 03-21-2008 16:35

Atinak köszönhetően már apróbb hibákkal is elfogadja a rendszer az sms-eket :)
Én még nem is rontottam :rolleyes: aztiszem :)

Fefe013 03-21-2008 16:44

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 166294)

Még én sem rontottam, legalábbis nem rémlik a dolog....
A "hód száma" mentve van és minden orimra küldött sms el van mentve 1szer, így csak azt kell újraküldeni...:D

Andrew 03-21-2008 16:47

Quote:

Originally Posted by laci (Post 166292)
De ha ott is olyan arányban vannak jelen a Hódítós mániákusok, mint a többi külföldi verzióban, akkor már baj van a drágább VIP-el :)

Húúú, lehet azért, mert fáradt vagyok, de most nem értem a problémát :o

Ati 03-21-2008 16:48

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 166294)

Ettől még ha valaki modnjuk egy e-mail címet ír az sms-be (konkrét tegnapi példa), akkor azzal nyilván nemigen tudunk mit kezdeni... Sajnos rengeteg olyan dolgot ki tudnak találni emberek, amire nem lehet felkészülni, és amit nem is lehet feldolgozni. Egy e-mail címmel mi a fenét kezdjek? Keressem meg, hogy melyik országok vannak rá regisztrálva, és véletlenszerűen az egyiknek adjak VIP tagságot? Nem is tudom honnan szedte, hogy e-mail címet kell írni az sms-be...

laci 03-21-2008 16:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 166298)
Ettől még ha valaki modnjuk egy e-mail címet ír az sms-be (konkrét tegnapi példa), akkor azzal nyilván nemigen tudunk mit kezdeni... Sajnos rengeteg olyan dolgot ki tudnak találni emberek, amire nem lehet felkészülni, és amit nem is lehet feldolgozni. Egy e-mail címmel mi a fenét kezdjek? Keressem meg, hogy melyik országok vannak rá regisztrálva, és véletlenszerűen az egyiknek adjak VIP tagságot? Nem is tudom honnan szedte, hogy e-mail címet kell írni az sms-be...

Tényleg van ilyen? :eek::eek: Dehát minden le van írva, szerintem kb. 40 IQ fölött max. már csak elgépelni lehet...

Ati 03-21-2008 16:56

Quote:

Originally Posted by laci (Post 166299)
Tényleg van ilyen? :eek::eek: Dehát minden le van írva, szerintem kb. 40 IQ fölött max. már csak elgépelni lehet...

Van ilyen, jaja. A legtöbb elgépelést örömmel látom, hogy javítja a rendszer, de még mindig meg tudok néha lepődni néhány sms tartalmán. :)

Zoli 03-21-2008 22:37

Én régebben SMS-eket küldözgettettem, mivel akkor még nem volt Vodafon-os VIP fizetési lehetőség, csak kicsit már kínos volt mindig megkérni a haverokat, hogy "na, ugyan már...":)...úgyhogy áttértem a PayPal-ra, és azóta is annál vagyok...az egyik legegyszerűbb fizetési forma szerintem:rolleyes:

Kós00792 03-22-2008 07:45

Én pannos SMS-t szoktam küldeni, eddig semmi probléma nem volt vele.

vereslaszlo 03-26-2008 07:52

SMS T-mobile -felöl

Az sms feldolgozása, nagyon felgyorsult, gyakorlatilag azonnal jóváirta a vipet.

De most a mobil felé nem jön a visszaigazoló sms, igy ha nem lennék intenet közelben, akkor nem tudnám, hogy sikeres volt-e az sms küldése

Ati 03-26-2008 08:13

Quote:

Originally Posted by vereslaszlo (Post 166910)
Az sms feldolgozása, nagyon felgyorsult, gyakorlatilag azonnal jóváirta a vipet.

De most a mobil felé nem jön a visszaigazoló sms, igy ha nem lennék intenet közelben, akkor nem tudnám, hogy sikeres volt-e az sms küldése

Az SMS-ek feldolgozása 5 percenként történik, ezügyben nem történt változás. Ha pont azután küldöd, hogy felodlzásra került az előző adag, akkor kb 5 perc, mire megkapod; ha pont előtte küldöd, akkor megkapod azonnal.

Visszaigazolást minden esetben küldünk, a visszaigazolás küldése azonnali, a játékon belüli feldolgozás az, ami 5 percenként történik. A visszaigaolást néhány másodpercen belül megkapod.

vereslaszlo 03-27-2008 08:40

A vip kérés 03.26. 08.39:44 kor ment el *****-ról, az ország azonnal megkapta a vipet, a telefonra pedig azóta se jött visszaigazolás

Ati 03-27-2008 08:43

Quote:

Originally Posted by vereslaszlo (Post 167006)
A vip kérés 03.26. 08.39:44 kor ment el *****-ról, az ország azonnal megkapta a vipet, a telefonra pedig azóta se jött visszaigazolás

Tipp: megtelt a telefon sms memóriája, esetleg kikapcsolt a telefon, mielőtt a választ megkaptad volna. Válasz minden esetben megy.

Ati 03-27-2008 08:44

A telefonszámodat töröltem, nem szerencsés egy nyilvános fórumra kiírni.

vereslaszlo 03-27-2008 08:56

Ennek semmi esélye, wifis pda telefonom van és több mint 1g memoria
Azota is volt egyéb számokról adatforgalom,..

Ati 03-27-2008 09:00

Quote:

Originally Posted by vereslaszlo (Post 167010)
Ennek semmi esélye, wifis pda telefonom van és több mint 1g memoria
Azota is volt egyéb számokról adatforgalom,..

Több tippem nincs. Tőlünk minden esetben megy ki válasz, ez kötelező eleme az emeltdíjas szolgáltatásnak. A technikai jellegéből adódóan nem is oldható az meg, hogy valamilyen válasz ne menjen vissza, hiszen az azt jelentené, hogy az eredeti kérés (sms) sem ért el hozzánk.

vereslaszlo 03-27-2008 09:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 167008)
A telefonszámodat töröltem, nem szerencsés egy nyilvános fórumra kiírni.

kösz.

A számot csak az ellenörizhetőség miatt adtam meg.

Soha sehonnan nem volt még adatvesztésem.

Folyamatosan bekapcsolva van. A hoditó is sokszor azon megy ha ép nem a pcnél vagyok, igaz a képrernyő felbontás miatt a fremeket külön kell kezeljem, de végül is elfogadható ugy is.

Ati 03-27-2008 09:06

Quote:

Originally Posted by vereslaszlo (Post 167013)
A számot csak az ellenörizhetőség miatt adtam meg.

Mi nem tárolunk telefonszámokat, csak az sms tartalmát. Ezért telefonszám alapján mi nem tudunk semmit visszakeresni.

Én ennél többet nem tudok segíteni ezügyben, mint amit itt leírtam. Ha továbbra is úgy érzed, hogy valami probléma történt, vagy kár ért, akkor kérlek, hogy a support@hodito.hu címre írj, oda viszont mellékelve minden adatot, telefonszámot is, hogy a panaszt hivatalosan továbbíthassuk a mobilszolgáltató felé.

vereslaszlo 03-27-2008 09:30

Kár végül is nem ért, mivel a vip azonnal jóvá lett irva.

Egyedül az sms visszaigazolás elmaradása zavart és gondoltam ez esetleg a korábbi feldolgozási hibákkal kapcsolatos, emiatt is jeleztem.

All times are GMT +1. The time now is 06:02.