![]() |
Hód versus család
Estét Mindenkinek!
Mint azt már szokszor olvashattátok tőlem a család nem nagyon szereti a Hódot, de én kitartok. Igaz a régi 3-4-5 óráról leszoktam, az 1-1,5-re. Arra lennék kiváncsi ki mennyire van hadban a családdal, mennyire tolerálják az éjszakai telefonokak, az munka előtti benézést, állandó készenlét és stb, stb.. |
Egyre kevésbé...
|
Hódító : Magánélet - 2:0
:D:D:D Amúgy mostanában tiszta vagyok :) |
Kimaradtak a férjek, mire szavazzak:eek:
Amúgy nem értem mért mondják, hogy állandóan hódozom, mikor nem is:D |
Az én esetemben nyert a család.:) Ilyen menüpont miért nincs?:o
|
Quote:
Mi van, ha az asszony is fuggo hodos? :) |
Quote:
|
Quote:
De úgy tünik idomitható... pl mostanság felnéz már a fórumra magától is olvasgatni, sőt ha felhívom, még piacos dolgokat is elintézz. 1-2 hónapja még elképzelhetetlen volt, mert ha elkezdtem neki mondani rám rakta inkább:D (még egy pár hónap és már meglesz a saját országa remélem;)) |
Quote:
|
Quote:
|
Szegény teknős...
|
Quote:
|
ömm.. nincs család, nincs ki beszóljon.. :rolleyes:
barátok szoktak oltani régebben, mikor még nagyon függő stádiumban voltam és nem mentem el bulizni, mert hogy piac, támadás, megaminden :D meg egyszer anyukám kérdezte meg mikor hazamentem, hogy milyen társkereső oldal ez a hódító.. :cool: |
Kivel állok hadban?
Hát ez jó kérdés... Megfelelő válasz lehetőség nincs számomra. Most volt egy kis háborúnk, de nem volt nagy hadban állás;) Hód versus család? micsoda kérdés:p Hód;) |
Quote:
Azért van akinek bejön a Hód mint társkereső... ;) |
Quote:
csak vicces volt, hogy anyu abból, hogy HÓDÍTÓ, rögtön arra asszociált, hogy ha hódítás van, akkor az társkeresés :D |
Quote:
Persze, hogy arra asszociált, biztosan látta a Félénk vagyok, de hódítani akarok! filmet. :D:D:D |
Quote:
Nem tudom, kicsit gáz. Node sebaj, megyek a teknőshöz, mert nagyon hisztis... |
Quote:
|
senki nem szól semmiért. nem szólhat.
az élet szép. :cool: |
Nekem nagy gongom igazából a tesómmal volt, de mostmár rászokott ő is, szal mostmár elég jól állok :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Biztos rossz lehet:(
2 öcsim is rákapott a hódra, azóta nincs más téma itthon csak a hód:( Menekülök is:( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nálunk nics probléma, a párom imádja a focit.:D
Van 3 csatorna is ahol focit lehet nézni, így van időm a hódra:rolleyes: |
Quote:
|
kemény dolgok ezek.
Pepa remélem a hódot választja:);) |
Így, h csak hétvégén vagyok ált nincs gond, bár a vip sms-eket nem hangoztatom:D
A párom meg már megszokta és van egy 2 hónapos orija is:D:D A tesómmal annyi, ha itthon van szeretne netezni, de ugye ez lehetetlen:D |
Quote:
A barátnőmet nagy nehezen meggyőztem, hogy a távolozás nagyon fontos, és rávettem, hogy segítsen mikor nem vagyok itthon. Komoly előrelépés volt ez, csinálta is ügyesen, aztán egyszer kiderült, hogy jó az, hogy észrevette a támadást, de gőze se volt róla, hogy mit kell olyankor csinálni... Úgyhogy hagytam a projektet:D:D |
Én a mai milleniumi párbajra mondtam barinömnek,h lesz max telefonálhat közbe,mert nem érek rá,de megérti és elnézi,h függö vagyok.Azt mondja inkább ilyne függőségem legyen,mint pia vagy drog :p
|
Quote:
A VIP sms-ekről én is keményen hallgatok :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Jelige : Bármi áron hódító :p:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:11. |