![]() |
Körváltások
Tapasztalt-e valaki bármi szokatlant az utóbbi 1-2 hétben a körváltások kapcsán? (Konkrétan azóta, hogy a "fircsaságok" témában ez felmerült.) Bármely csoportban, bármely változatában a Hódítónak.
|
Magyar Anarch 2/D-ben nem.
Magyar Anarch 3/H-ban nem. Magyar Anarch 4/M-ben nem. Magyar Anarch 5/Y-ban nem. Magyar Normál 2/B-ben nem. Magyar Gyors 5/U-ban nem. Angol Normál 1/A-ban nem. Angol Normál 3/G-ben nem. Angol Normál 5/V-ben nem. Még vagy 15 helyen van orim, de oda nem néztem be az elmúlt 1 hónapban. Remélem segítetetm valakinek valamiben. :D |
Nem tudom ide sorolható-e, de beütött egy olyan sereg, aminek a számítások szerint nem kellett volna beütnie.
|
Quote:
|
leheletnyi dolog, hogy A-ban óra 2kor lehet vmit is csinálni, így 58 perces a kör, míg lent van ahol teljesen 59, ált. meg 58,5 percesek.
de tényleg csak leheletnyi. |
Quote:
|
a lehetnyiken jót mosolyogtam :)
|
Az A-ban volt gond egy párszor a kaja és fegyverkivétel elmaradása miatt 3 v. 4 alkalommal, de a legutolsó eset is legalább 1 hetes,(inkább régebbi), vagyis egyelöre azt mondhatom akármit csináltatok a probléma orvoslására, ugy tünik bevált.
|
most már másodszor futok bele ebbe a témába :)
Ati, bögd már ki lécci végre, mit kellett volna látnunk??? :D már napok óta furdalja az oldalam a kiváncsiság, mit nem vettünk észre :D |
Azt, hogy 1/A csoportban kimaradnak a körváltások. Legalábbis ebből idnult ki talán hetekkel ezelőtt az egész.
|
Quote:
Quote:
Mondom AZÓTA!!!!!!!!! |
2008-03-23 23:09:27 Körváltás folyamatban.
2008-03-23 22:09:55 HELYTARTÓ: 2008-03-23 22:09:55 HELYTARTÓ: 2008-03-23 22:09:55 HELYTARTÓ: Lehet ez csak nekem furcsa, de ht hogyan cselekedhet a valós idő előtt. Vagy csak egyszerűen kiírja, hogy mikor lesz a cselekvés ideje, mert addig úgy se tudok csinálni semmit? |
Quote:
Egy órával korábbi eseményeket másoltál be. :) Az első sorod 23 órás, az események 22 órásak. |
Quote:
|
hmmm, én már látom hülyén fogok meghalni :D
Ati, Te ollan titokzatos vagy :D miért nem árulod most már el, mit kellett volna látnunk? :-))))))) |
Ati:
én 1 vettem észre, hogy az 1/A ba kimaradt a kv ha erre gondolsz. Remy szerint 2 x olt. |
Most azt hiszem mindenkinek az a legjobb, ha erre nem mondok semmit.
|
Ati, szerintem ezen ne sértődj meg :D
a fentiek is bizonyítják, mindenki annyira megbízik benned, hogy a játékban semmi extra dolog nem történhet, minden tökéletesen működik, figyelni sem kell, történt-e hiba vagy sem :) A változásokra úgy is felhívod a figyelmet, mindenki megtanulja, hogy mostantól így vagy úgy lesz és minden működik tovább folyamatosan...:) nyugi van, béke van és előbb utóbb csak kitőr most már ez a fránya tavasz is :D |
Quote:
|
Ati és az, hogy folyamatosan egy kicsit csúszik a kv...??
Mert én azt vettem észre, hogy minden körváltás (3/G) 1 mp-vel elcsúszik és nap végén visszaáll az eredetire... Pl.: 07:09:53 az egyik kv 08:09:54 a következő stb... Ezt eddig csak 2 nap tapasztaltam, a többi nap olyan volt, hogy egy 5 mp időintervallumon belül ugrál...azaz egyszer olyan mint a fenti példa, de nem nap végén áll vissza, hanem ugrándozik ide-oda:) Remélem segítettem, de van egy olyan érzésem, hogy ez csak a csoportlétszám változása miatt van, az meg teljesen véletlen, hogy pont 24 órakor áll vissza...:o |
Quote:
|
Quote:
Ezt azért nem értem, mert kb 2 perc a kv:) Kifejtenéd, hogy mire gondolsz??:) |
Quote:
|
És akkor ha visszakanyarodnánk az eredeti témához... :)
Bár úgy látom, hogy minden rendben van. Úgyhogy ha sos-ben nem jön már semmi észrevétel, akkor ezt a témát zárom is. |
Remélem nem off ebbe a topicba írni ilyet:
Mi történik akkor ha a piac lejárta pont a kv percében van? Megjön rögtön, vagy várni kell köv kv-ig? |
Quote:
Ha pont akkor van a lejárta ,akkor vár még 1 kv-t a ht. és utána kirakja ,ha lejárt a 24 h. Szal vársz egy kv.-t és ennyi.,de ez miért fontos neked? Félsz,hogy bekopsz,vagy mi:confused::) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:48. |