![]() |
Kinek adtam eddig pirosat?
Tsobi kérésre:)
Valljatok!!! |
2pirit osztottam eddig....de nemszeretem megnyomni a klikket:)
|
Én azt se nem tudom, hogy kell. :D
|
Quote:
|
Én bárkinek, aki megérdemelte.
Legyen az Synkel, Synkel vagy éppen Synkel :D |
Quote:
Én még senkinek de érik:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
És kinek adtál?:-) Mert ez itt a kérdés:-) |
Quote:
|
Nem adtam még senkinek.
|
Quote:
Hmmm... valamiben hasonlítunk... |
Isten tudja... Legutoljára oh-ogo-nak adtam. De majd neki is kompenzálok zölddel. Az azelőttiekre nem emlékszem, mert hónapokig csak zöldeltem.
|
én eddig 1db pirosat adtam ha jól emlékszem.. azt is már több mint 1 éve..
|
Én azt hiszem utoljára Goldynak és Atinak adtam ilyesmit. De lehet tévedek. Az a baj a pirososztással, hogy túl gyerekes ahhoz, hogy komolyan lehessen venni. Amit nem lehet komolyan venni, az komolytalan. Ami komolytalan, azzal meg minek foglalkozni? Úgyhogy az is ritka, hogy zöldet adjak, de hogy pirosat, az tényleg hajaz a fehér holló történetre.:)
|
Én se mindenkinek adtam.
Kiflinek, mert szeretjük egymást, Atinak, mert nem értett velem egyet, meg mégvalakinek, akinek nem tudom hogy írják a nevét, mert bántotta Mátét. |
Adni nem adtam pirit senkinek viszont kaptam már egyet valaki mástól...
Az eset pikantériája az, hogy az első hsz-mre kaptam, ezt látta meg Pepa és adott egy zöldet "Első hozzászólásra pirosat, hová lett a világ?" kiegészítéssel (igen még ma is emlékszem erre). Kitől is kaptam a pirosat? Nem is tudom... Synk Te sem ? :D:D:D Persze azóta sok víz lefolyt a Vén Dunán, Synktől is kaptam azóta zöldet... ;) |
Off
266hozzászólással 4zöld tégla? Ez erősen meglepett, nem nemvagyok féltékeny :p Gondolom sokat ír a chatbe :) |
Quote:
Bevallom, nem emlékszem:) Elég sok pirosat kiosztottam már. Mostanában csak azért nem, mert mint mondtam politikai topicban nem nagyon adok elismertséget, másfele meg nem nagyon járok, vagy legalábbis nem találkoztam olyannal ami indokolta volna:) Ha karácsonykor nem kezdtem volna zöldet osztogatni mindenkinek poénokra, vagy akármilyen okból szimpatkus hozzászólásokra, lehet nekem több kiosztott pirosam lenne, mint zöldem:) |
Én már adtam 1-2 pirosat bugyutaságokért, de tényleg csak 1-2-t. de előfordult olyan hogy zöldet adtam véletlenül piros helyet (sőt már2x is:D)
|
Quote:
Olyan velem is megesett. Jött, hogy falba verjem a fejem:) |
Én adtam Cros-nak vagy 3x :D:D
Meg még jópár embernek de rájuk nem emlékszem. |
Lukikának v hogy hívták, gondolom rá mindenki emlékszik...
Nogixernek, de ő már kapott zöldet is azóta:) |
Úristen! Lehet, hogy adtam Noxigernek pirosat?
Nem tudom... |
Quote:
On:Én is adtam egyet, Angelika kapta, 2 napig filóztam rajta, bár miután megtettem a lelkiismeretem eléggé megsínylette, nem szeretek másokat bántani, még ha nem komoly, akkor sem...:o |
Quote:
Quote:
|
Quote:
:eek: úgy is jó:D:D Vmelyiknek adtam...:) |
A 4 óriással mindenkit szétrengetőre gondolok....
Az tényleg Csofika volt:D Bocsi Lukika;) |
Quote:
|
Az télleg csofika volt. Neki volt gázmacskája
|
Öregszem:(
V nem kellene ennyit inni.......de ez hülyeség:D |
Quote:
477042 Hőlégbefúvásos Gázmacska :D |
én még nem adtam senkinek sem pirosat...
meg nincs is szándékomban :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:D:D:D |
Quote:
|
Quote: