![]() |
profil törlése
Hogyan törölhetem profilom a külső fórumról???
|
Quote:
|
Quote:
De nem értem, hogy miért kell! Azért mert nem egyezik a véleményetek, attól még nem kell törölni! Én -23elismertséggel indultam! Szerintem ot még nem jársz! :D Én nem törölném magam, akkor én is akatam, de nem tettem, és nem bántam meg! |
Quote:
Van még egy lehetőség. Törlöd az orit aminek mailjával ide regeltél. Egy idő után kapsz levelet,hogy nincs orid a mailon amivel itt jogosan vagy... Ha nem lesz mögötte ori akkor törlődik a fórum reg. Kb. ezt kaptam én is:-) Valszeg nem szó szerint de lényege ez volt:D:D:D:D:D Illet csak a megrögzött törlők kapnak mint én;):D:D:D:D:D:D:p |
Quote:
Ezt barátibbnak éreztem, mint a törlést, ami után újra kell regisztrálni adott esetben. |
Quote:
Már nem aktuális a kérdés. |
Quote:
|
Hány és hány emberke ír itt hülyeségeket, mégsem adtok neki tippeket hogyan lehet egyszerűen a fórumról törölni:confused:
|
Quote:
Hát igen:-) Jó pap holtig tanul:-) Lehetek bármennyire öreg,mindig van új a nap alatt:-) |
Quote:
Kijelentem, hogy nem szeretnék ezen a forumon sem ezzel, sem más nickkel fórumozni. Kérlek töröld a profilom. Szecsa |
Quote:
Azért ez nagyon elszomoritó hogy Szecsa is :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Remélem Te is belátod, hogy még az egészséges paranoiának is van egy határa, de jelen esetben még az erkölcsi alap sem adott. Igen, többen nem fórumoznak már. Közülük ketten (!) szenvedtek ilyen látványosan, mint most Szecsa. No de visszatérve arra, hogy hányan vannak, akik meg tudták azt oldani, hogy egyszerűen csak nem fórumoznak, és nem szenvedtek ilyen látványosan... Hát sokan. Szerinted mi volt bennük az a plusz, ami miatt meg tudták oldani ezt egyedül? Mi az a valami, ami több emberben megvan, de ebben a két emberben nem? Költői a kérdés, nem kell válaszolni. De természetesen mindenki változhat, úgyhogy Szecsát sem kell leírni. |
Nekem volt több nickem is itt a külsőn, beregeltem azokat amilyen orijaim voltak hogy ne tudja más regisztrálni ezokat a nickeket .. de mivel nem használtam őket törlődtek maguktól.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én úgy értettem írásodból, hogy most visz (vitt) több országot szabálytalanul. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:04. |