![]() |
Olcsóbb Vista
http://www.channelregister.co.uk/200...sta_price_cut/
Itthon is engedhetnének belőle legalább egy ilyen 20ezer forint környékét. :D Akkor már legalább megközelítené az XP árát, ami már alternatívát jelenthet. |
Quote:
Majd ha lesz belőle sp2-es majd akkor kell:-) |
Quote:
|
Quote:
|
Pár helyen letölthető az XP SP3 de jelenleg várok addig, amíg több ember nem próbálja ki :)
A vista meg tényleg akkor lenne alternatíva, hogyha menne rendesen. Mint amit leírtam a notebook topicba. Haverom vett egy HP notit, azon csillivilli Vista, de nem igazán bírta el, pedig még az aero a fasorban sincs. De a HP meg csak Vista driverek ad hozzá...nehogy a micro$oft megorroljon, hogy nem fogy a vista...pfff...miért monnyák, hogy "Vista-képes", ha nem is az??? |
Quote:
A Vistával több gond is van. Az ára az egyik, a másik, pedig hog ytapasztalatok alapján (nem az enyim) azt modnják, hogy lassabb, mint az XP egy ugyanolyan gépen (pl ugyanazon). Ez elég nagy hátrány. :( |
Quote:
Ha nem hordod tökéletes:-) Nem ázik be meg miegymás:-) |
Quote:
Ugyanazon a gépen a Vista amíg betöltött kb 2-3perc volt, Xp alatt meg max 20mp :) Quote:
|
Quote:
|
Én próba ként fel tettem nem használatos tartalékra..
Alapból az egész nem tetszett... De.. Érdekes módon tőlem öregebb feleségem aki alapból tipikusan csak felhasználó, neki igen... Ez a hozzá való office-ra is állt.. |
Quote:
http://www.hwsw.hu/hirek/35455/micro...sokkentes.html |
Ja meg a legnagyobb poén, hogy a Vista SP1-hez csaptak egy dokumentumot és abba fel van sorolva mely programokat nem lehet rajta futtatni, és ha valaki netán találna valamit, akkor küldjük be és bővitik a listát. :rolleyes: Nincs több kérdésem :)
|
Quote:
Hmm, a cikk szerint: "Magyarországon a dobozos Vista Ultimate bolti ára jelenleg 113 ezer forint" Én ahol néztem: "Windows Vista Ultimate 64-bit HU software bruttó:48 960,-" "Windows Vista Ultimate 32-bit HU software bruttó:49 800,-" Na most akkor mi van? Az XP-khez oda van írva, hogy OEM, ezekhez nincs. Kicsit elkeserít, hogy csak magyar van belőle. Angol csak a Home Premiumból van (bruttó 30ezer), és a Businessből (bruttó 37200), de nekem sajna mindenképp az Ultimate kéne. :( És angol verzió, nem magyar. Tud valaki boltot, ahol ezt kapni? :) |
Szval így csökkentik majd az árakat :)
Hogy van a hivatalos ár és mivel alatta vannak, ezért nem is kell csökkenteni :D |
Ah, találtam egy helyet, ahol tényleg 113ezer forint+áfa, és ráadásul angol... hát mit mondjak, ennyiért nem érdekel... :)
|
Quote:
Maga Bill bácsi is leszólta a Vista-t egy interjúban. Ha a következő Windows-ig egy csomó emberre rá tudják sózni azt a bithalmazt, az nekik csak jó. Még szép, hogy árat csökkentenek :) |
Quote:
|
Quote:
|
Vista regisztrációs problémám akadt, és a neten sem találtam megfelelő megoldást. Szeretném aktiválni az oktatási célokra felhasználható Vista enterprise-omat, de azt írja ki, hogy a kulcskezelő szolgáltatás nem működik. A neten valami olyasmit találtam, hogy legalább 180 naponta aktiválni kell egy a kódhoz beregisztrált hálózati helyről, mint amilyen pl. az ELTE. Ez tényleg így van, és ha igen, nem lehet valahogy megkerülni?
|
hmm tölem lehetne a Vista XP árban akkor se kénne:)
bár én olyan vagyok mint a fehér hollo:) nem tetszik, sokat zabál, és felesleges kérdések tömkelegét teszi fel. Az is igaz nem nagy türelmem volt vele szorakozni. A gyerköc gépén még win98 van multiba xp-vel:) sööt Wind95-öt is használok, mert a célnak megfelel. Valaki elmondhatná nekem hülye gyereknek miért jo a Vista:) Nekem nincs gondom az Xp-vel igaz minöségi hardver van alatta:) Win98-al még kellett kicsit trükközni, de az is megoldva |
All times are GMT +1. The time now is 05:25. |