Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Tekercsek a szöviben (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2802)

ddjjm 02-29-2008 14:37

Tekercsek a szöviben

Üdv! Ezt a részletet találtam a súgóban:

Quote:

Tudományok
Minden ország az általa papírra vetett tudás 10%-át lemásolja, majd ezeket a tekercseket elküldi szövetségeseinek. Ezt a szövetséges országok automatikusan megkapják.
A kérdés a következő: milyen gyakran "jön" a tekercs, és ez mitől függ?:confused: (A kérdést azért teszem fel, mert van 3 szövetségesem, de csak egyikőjüktől jön tekercs, az is elég ritkán.)

[HTPA]GeeForce 02-29-2008 14:38

A másik kettő nem ír... :D
A 3. meg elég ritkán. :D

Ati 02-29-2008 14:39

Quote:

Originally Posted by ddjjm (Post 161932)

A kérdés a következő: milyen gyakran "jön" a tekercs, és ez mitől függ?:confused: (A kérdést azért teszem fel, mert van 3 szövetségesem, de csak egyikőjüktől jön tekercs, az is elég ritkán.)

Amikor a szövetségesednél elkészült a tekercsírás, akkor annak a +10%-át kapod meg. (Tehát ő nem kap kevesebben ennyivel, hanem ez azon felül van, amit ő írt, vagyis tiszta nyereség. :))

laci 02-29-2008 14:40

Amikor neki "beérkezik" x tekercs, azaz befejezi a megírásukat, akkor kapsz 10%-ot.

U.I. De gyorsan reagáltunk, srááááácok :D

Redback 02-29-2008 14:40

Quote:

Amikor könyvtárakkal írjátok a tekercseket, akkor amit ők megírnak, annak a 10%-át kapod meg, abban a körben amikor ő megírta a tekercseket, és nem annak a 10%-át, ami benn van az orijukban.

Valezius 02-29-2008 14:41

Quote:

Amikor beérnek a megírt tekercsek, akkor azonnal kap a szövetséges a megírttal azonos fajtájú, de mennyiségben tizedannyi tekercset.

Na szépen megmondtam :)
Ha nem írnak nem kapsz semmit.

SZERK: Na most mégjobban lemaradtam

laci 02-29-2008 14:41

Most elkezdem számolni, hányan és hányféleképpen tudjuk ugyanazt megfogalmazni :P

Redback 02-29-2008 14:41

Quote:

Originally Posted by laci (Post 161939)
Amikor neki "beérkezik" x tekercs, azaz befejezi a megírásukat, akkor kapsz 10%-ot.

U.I. De gyorsan reagáltunk, srááááácok :D

jaja :D (103) ebből látszik milyen segítőkészek vagyunk.

[HTPA]GeeForce 02-29-2008 14:43

Na ja. Elég gyorsak voltunk. majdnem 103-aztam a topicnyitóval. :D:D:D

Egyébként valóban, abban a pillanatban kapod meg a 10%-ot, amikor nekik beérkezik. Ezt elfelejtettem írni. Szóval ha nem kapsz semmit, akkor a szövetségeseid nem is írnak semmit.

Ati 02-29-2008 14:45

És a teljesség kedvéért még hozzáteszem, hogy ha elkezd í szövetségesed írni, és azt látod folyamatosan a tanácsadójában, hogy ír, de mégse kapsz semmit, akkor az azért van, mert elkezdte ugyan írni, de nem fejeződik be a tekercsírás. Mert például már nincs könyvtára, ahol folytatódhatna az írás, vagy van ugyan, de nincs elég embere ahhoz, hogy működjön is. Ilyenkor egy adott körszámnál megáll az írás, egészen addig, amíg újra nem lesz működő könyvtár, ahol folytatni tudják a munkát.

Zoli 02-29-2008 14:51

Bennem is felmerült ez a kérdés, csak nem mertem témát nyitni neki, ezúton is szeretném megköszönni, már a kérdést is, a válaszokat meg pláne :D :
KÖSZI
(ha tudnék zöldet küldeni ddjjm, küldenék, de gondolom szürkét senki nem akar kapni, és sajnos már adtam párat balgaságomból kifolyólag :S)

Redback 02-29-2008 14:53

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 161947)
Bennem is felmerült ez a kérdés, csak nem mertem témát nyitni neki, ezúton is szeretném megköszönni, már a kérdést is, a válaszokat meg pláne :D :
KÖSZI
(ha tudnék zöldet küldeni ddjjm, küldenék, de gondolom szürkét senki nem akar kapni, és sajnos már adtam párat balgaságomból kifolyólag :S)

a SZürke semmit nem ront a pontokon, csak a piros.És amúgyis a szándék a fontos :D

Zoli 02-29-2008 14:58

hát igen, azért írtam, hogy a szándék megvan, de feleslegesen ne gyűljenek a semmitmondó szürkék ;)

Rebellis 02-29-2008 14:58

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 161950)
a SZürke semmit nem ront a pontokon, csak a piros.És amúgyis a szándék a fontos :D

Pontossan!!!!;)

ddjjm 02-29-2008 15:28

köszi a gyors válaszokat, azt hittem a bentévő 10%-át kapom meg :(
de mostmár tudom mire számítsak:rolleyes:

Valezius 02-29-2008 15:33

Quote:

Originally Posted by ddjjm (Post 161963)
köszi a gyors válaszokat, azt hittem a bentévő 10%-át kapom meg :(
de mostmár tudom mire számítsak:rolleyes:

Hát az elég nagy butaság lenne ;)
veszek 1000tekit, kopás előtt eladom, és minden szövim gazdagabb lett 100-100tekivel. Ingyenpénz.

[HTPA]GeeForce 02-29-2008 15:48

Vagy inkább írok pármillió tekit naponta, és szövit kötök magammal, amiből 3-at elteszek szabira... :D A jövő hétre milliárdos nagyságrendő tekim lenne. :D Szóval jó ez így, ahogy van. :)

vityu 02-29-2008 19:04

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 161970)
Vagy inkább írok pármillió tekit naponta, és szövit kötök magammal, amiből 3-at elteszek szabira... :D A jövő hétre milliárdos nagyságrendő tekim lenne. :D Szóval jó ez így, ahogy van. :)

Ezt csináld meg normálba :D Még csak ki se találnád, máris mennél oda, ahol te élvezetből vagy! :D
Mondjuk elég aranyos lenne, ha így termelne tekit az ember... :D
Hamar lemenne az ára...

All times are GMT +1. The time now is 22:21.