![]() |
Tekercsek a szöviben
Üdv! Ezt a részletet találtam a súgóban:
Quote:
|
A másik kettő nem ír... :D
A 3. meg elég ritkán. :D |
Quote:
|
Amikor neki "beérkezik" x tekercs, azaz befejezi a megírásukat, akkor kapsz 10%-ot.
U.I. De gyorsan reagáltunk, srááááácok :D |
Quote:
|
Quote:
Na szépen megmondtam :) Ha nem írnak nem kapsz semmit. SZERK: Na most mégjobban lemaradtam |
Most elkezdem számolni, hányan és hányféleképpen tudjuk ugyanazt megfogalmazni :P
|
Quote:
|
Na ja. Elég gyorsak voltunk. majdnem 103-aztam a topicnyitóval. :D:D:D
Egyébként valóban, abban a pillanatban kapod meg a 10%-ot, amikor nekik beérkezik. Ezt elfelejtettem írni. Szóval ha nem kapsz semmit, akkor a szövetségeseid nem is írnak semmit. |
És a teljesség kedvéért még hozzáteszem, hogy ha elkezd í szövetségesed írni, és azt látod folyamatosan a tanácsadójában, hogy ír, de mégse kapsz semmit, akkor az azért van, mert elkezdte ugyan írni, de nem fejeződik be a tekercsírás. Mert például már nincs könyvtára, ahol folytatódhatna az írás, vagy van ugyan, de nincs elég embere ahhoz, hogy működjön is. Ilyenkor egy adott körszámnál megáll az írás, egészen addig, amíg újra nem lesz működő könyvtár, ahol folytatni tudják a munkát.
|
Bennem is felmerült ez a kérdés, csak nem mertem témát nyitni neki, ezúton is szeretném megköszönni, már a kérdést is, a válaszokat meg pláne :D :
KÖSZI (ha tudnék zöldet küldeni ddjjm, küldenék, de gondolom szürkét senki nem akar kapni, és sajnos már adtam párat balgaságomból kifolyólag :S) |
Quote:
|
hát igen, azért írtam, hogy a szándék megvan, de feleslegesen ne gyűljenek a semmitmondó szürkék ;)
|
Quote:
|
köszi a gyors válaszokat, azt hittem a bentévő 10%-át kapom meg :(
de mostmár tudom mire számítsak:rolleyes: |
Quote:
veszek 1000tekit, kopás előtt eladom, és minden szövim gazdagabb lett 100-100tekivel. Ingyenpénz. |
Vagy inkább írok pármillió tekit naponta, és szövit kötök magammal, amiből 3-at elteszek szabira... :D A jövő hétre milliárdos nagyságrendő tekim lenne. :D Szóval jó ez így, ahogy van. :)
|
Quote:
Mondjuk elég aranyos lenne, ha így termelne tekit az ember... :D Hamar lemenne az ára... |
All times are GMT +1. The time now is 22:21. |