![]() |
Szintlépés előtt
Sziasztok!
Nekem egy szintlépést megelőző stratégiával kapcsolatban lenne kérdésem! Miért jó az, hogy szintlépés előtt vki eladja mindenét és úgy lép szintet? Meg ezt hogy tudja úgy megvalósítani, hogy ne lopják szét amint észre veszi vki? |
Quote:
Egyszerü a megoldás. kirakod a cuccot piacra és szabadságra mész. mielött kiárulsz érdemes azért utána kérdezni a fenti áraknak ismerősőktől (de semmikép sem fórumon, mert ott tilos!) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Kérdezni fórumon is szabad tudtommal.
Olyan formán pl, hogy: valaki elküldené zöldben az L-es piaci árakat? Ez ugyanis nem számít fórumra kivitt piaci infónak. |
szerintem meg veszi a fáradságot és elkezdi figyelni az árakat néhány nappal azelőtt, hogy lépne. Így ki tudja figyelni az optimális árakat. Esetleg várhat is, ha túl alacsony, mert elkótyavetyélni azért kár lenne a katikat. Érdeklődhet is másnak mi a véleménye, de így biztos nincs harag.:)
|
Quote:
Abba a csopiba ahova lépni fog nem biztos, hogy tudja figyelni az árakat... |
Quote:
|
Én ezzel már játszottam, de úgy, hogy minden felette lévő szinten volt országom, vagyis úgy kezdtem, hogy 3-4-5, íg az első mindig csak lépett, a többi kiárult, ha jó volt a piac.
De ha építesz lépés előtt pár raktárat, akkor abból is tudsz néhány csoportban 50-100millát csinálni. Nem veszed vissza a sereged, csak a védelem utolsó köreiben, addig meg hagyod, had teljen a raktár gabonával, amit 2napig naponta 5alkalommal ki is tehetsz, mert ha teljesen üres vagy, akkor lesz is annyi, hogy mindig megtelljen hamar! Ha a gabona ára 500-1000között van, akkor igen szépen lehet ezzel is keresni! |
nekem csak egy orim van, így csak négyszer léptem. Egyszer katik képzéséből csináltam pénzt. Mindet eladtam elég jó áron, léptem és képeztem teljes gőzzel. Mivel olcsó volt a kati ára, vettem és képeztem amennyit csak lehetett. Mire lejárt a a védelmem meg volt a sereg és maradt is elég jól pénzem. Nem tanács, csak tapasztalat...:)
|
Én csak egyszer próbálkoztam a katonák kiárusitásával, de bebuktam, kifigyelt egy szövi és ott kellett hagyni a piacon 80 misit. Én nyerisből gazdagodok, elég jól hoz a konyhára a 4. szint felett.
|
Üdv Mindenkinek!
Szint lépés elött állok,és 1kis segitségre lenne szükségem. Eddig ember,kereskedő voltam ,de szeretnék váltani,,az elképzelésem az hogy oriás lennék eggyel feljebb,légyszi mondjatok tippeket mi a jó személyiség az oriás mellé,és egy inkább védekező ori lennék s csak néha támadnék csak ha zargatnak ,akkor küldenék ki sereget. Köszönöm előre is a segitséget mindenkinek aki segiteni próbál,köszi! |
Én a helyedben tudós lennék, azzal, ha változik a szemléleted, akkor tudsz csapkodni is, és a védelmet is segíti, amíg csak védekezni akarsz ;)
|
hát ha védelemre szeretnél beállni akkor inkább a gnómot javaslom, az eléggé hasonlít az óriáshoz, de mégis jobban véd :)
gnóm tudós persze. |
Ha gnóm, és védekező, akkor inkább a túlélő, mert visszatámadásra nincs berendezkedve, és nagyon el lehet gyepálni..az óriással messzebbre jut, ha kevés a tapasztalata, mint a gnómmal szvsz
|
ja hát igen ha nincs tapasztalat akkor mindenképp... bááár egy jó gnóm tudóst se beártózni se beütni nem lehet... hát mondjuk ha belegondolok szvsz is jobb a túléló, de akkoris gnóm :)
|
attól függ, ki próbálkozik, egy hagyományos szövi 1 nap alatt megoldja mindkettőt...ha nagyon fél, legyen óriás túlélő :D:D :p
|
amúgy én 4. szinten voltam már óriás túlélő varis..ha lehet ilyet mondani, talán a legkevésbé stresszes választás :D hátmég, ha beáll védekezni, mint Junior szeretne, varival-hadival, és tart 10 bankot, akkor nehéz megfogni :D
|
Quote:
hát azért annyira nem eszik forrón a kását:D bár óriás tudós... hát nemigen válalnám be, csak nagyon nagy tartalékokkal... honnan lesz pénze a feljebbjutáshoz? inkább óriás kereskedő. viszont gnóm tud lopni törpöket nyersire, neki nem fontos a kereskedő szemi. |
Pénze a tekiírásból lenne, amit az elején 5-ben felhalmozott, és ezt újrázgatva szép vagyona lehet, vagy ha kimerül, arra van a szövi tolija, ha van (szerintem lent még kellhet, sok a tolis) hogy segítsen a financiális bonyodalmak könnyebbé tételében :D
|
Úgyhogy simán meg lehet oldani szerintem, tapasztalatok alapján ;)
|
Quote:
|
sőt...kis csopikban 4 drágakőbányával többet keresel, mint 20 bankkal kereskedőként..német 5-ből indulok ki
|
Csak mondjuk ott mire költ ? :eek: :)
Húú, de elkanyarodtunk, lényeg Junior, hogy tudós, vagy ha nagyon félsz, túlélő óriás szerintem a legjobb erre a célra. |
Quote:
Aki drágakavicsaokból szeretne meggazdagodni,annak melegen ajánlom az ANARCHISTA csopik bármelyikét,vagy a gyors csopi 4. & 3. szintjét. :) |
Azért montam, hogy kis csopikban :)
az ár egyszer ment 2k alá...1989 :):) Magyarban jobban megéri 5. szinten katit képezni |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem,hogy a 4. csoportban játszom elfel és szorgalmasan lopkodom a szomszédos orikat de valahogy sehogysem tudok bekerülni a top30%-ba,és a szükséges 1000 kör már majdnem megvan. Mit kellene tennem,hogy egy kicsit jobb helyre tegyem magam? Az orim inkább tolvajlásra van berendezkedve nem támadásokra. Vagy legyek türelmes és lopkodjak még továbbra is? :) |
Quote:
|
Quote:
Persze ez csak vicc |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:40. |