![]() |
Hdtv
Huhh... Volt szerencsém megnézni a Lost egy részét HDTV minőségben... Csorog a nyálam... :D Nemcsak a Lost környezete miatt, hanem a minőség miatt...
Mikor lesználunk ilyen? :D:D:D |
Hát sztem HDTV nem lesz nálunk, amire ideérne, már rég a múlté lenne.
sőt már az utódja is megvan, pedig még kise bontakozott...:D http://www.pcworld.hu/story.php?sid=8734 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De nem neztem utana, mi az, vagy mire jo... Vmi 16:9-es digitalis wide screenes okossag? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
* 480p: 720×480 pixel * 720p: 1280×720 pixel * 1080p: 1920×1080 pixel * 1080i: (interlaced) 1920×1080 pixel Nem minden HDTV eszköz képes megjeleníteni az összes felbontást, ám a kapott jelet mindegyik képes átalakítani olyan felbontásúvá, amit meg tud jeleníteni. |
Quote:
Nem baj, akkor is kell! :D:D:D |
http://index.hu/kultur/media/dig8067/
Csak legyen,hozzá készüléked és érd el a szolgáltatást:-) 2007-es a cikk vagyis idén. |
És már itthon is adnak hdtv minőségben műsorokat... Wow...
|
hol? vagy minden adón?
|
Quote:
|
Egy picit off, de annyira mégsem. Kijött a Lost játék, azt is lehet HD minőségben játszani, plazmatv-n, vagy tft monitoron hdrenderinggel.
Állítólag baromi szép lett, és igen hűen adja vissza a filmsorozat hangulatát. :) |
Quote:
Az konzolos játék, nem? |
De , de nem tudom, hogy Neked van-e konzolod, avagypediglen nincs. :)
Én keperkedek érte, érdekelne ez a műsor, amit produkál. |
Quote:
No de ne offoljuk szét a témát. |
augusztus elsejétől a m1, és talán az m2 hd minőségben is sugároz.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nah ne kötekedjetek! :D
|
"A Magyar Televízió a Pekingi Nyári Olimpiai Játékok után is fenntartja a HD adásokat, de átmenetileg csökkentett HD műsoraránnyal."
Szóval az olimpia alatt csak az olimpia lesz HD-ben, utána pedig ezt csökkentik? :D:D:D |
Miért fikázzátok az MTV-t? Mert kell nektek a hal a tortán meg a mindenféle show, mi?
Délutánonként kellemes sorozatok mennek rajta, esténként színvonalas filmeket találhat az ember. NEM, nem ugyanazt az amerikai filmet nézhet főmüsoridőben huszonharmadszor!!! Mellesleg ha jól tudom a mai napig az MTV híradó a legnézettebb hírműsor. Ha pedig reggel nem vagyok kíváncsi a csakcsajokra meg a celebekre, akkor az egyetlen hírműsor a napkelte. Egyébként meg tényleg az olimpia miatt van a HD. ÉS ez így van jól, olimpia maradjon az MTVnél de fejlődjön :) |
Asszem az Alien tipusú noname tv-nknek ami kb átlag napi 2 órában megy tök mind1 :)
|
Quote:
visszaszívom |
Quote:
|
Én meg egyik tv-t se nézem oszt akkó mi van:rolleyes:
Az MTV híradó biztos nagyon izgalmas és azé nézi a sok nyugdíjas:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nameg egyik este adták a kockásfülű nyuszit is...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:58. |