![]() |
Top játékok PC-re
Sziasztok!
Ki mivel játszik mostanában? Ezt a topicot azért nyitottam, mert elkezdtem nézegetni, hogy milyen játékok kaphatók mostanság, és semmi olyat nem találtam, ami akárcsak egy kicsit is érdekes lenne. :) Ezért érdekelne, hogy ki mivel játszik mostanában, és mi a véleménye róla. :D |
Quote:
Én most csak a hódítóval játszom, ha épp nem kell leverni senkit akkor unalmamban passziánsz vagy snapszer :p Ha mindez nem elég, akkor MOHAA és Call of Duty :) |
én mostanában a System Shock 2-t vettem elő, a Civ3-at meg a Crimson Skiest. (régebbi játékok, de szeretem őket) ami stratégia és a legjobb szerintem aza Close Combat 4 (második világháborús :p) Egy baj van vele, hogy XP-t nem szereti, szóval csak annak ajánlom akinek nem az van, vagy van nem XP oprendszere is :D
|
Quote:
es mennyira uj(feleven belul, vagy regebbi...) |
Semmi -- számomra -- használhatót nem találtam. :D rpg jöhet, vmi fps is jöhet akár, valami kalandjáték is jöhet, esetleg valami kis világépítős. :D A többi sztem nem köt le, bár a fps se hiszem, hogy pár napnál tovább... :D
|
neverwinter nights, az első, 2 kiegészítő cd-vel. Az összes egybe megkapható 4 ezer ft-ért. Az év játéka volt asszem 2001-ben. (Ugyanaz a cég, mint amelyik a BG-t csinálta). D&D3 rendszerű, 3D-s, kiváló grafika, szuper hangulat. Mire végjátszod, megveheted a neverwinter nights 2-t, arról meg még keveset tudni, csak képeket látni róla.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én a Call of Duty 2-t tudom ajánlani :)
|
jaj, borzalmasak ezek a "fegyercsövet látok a monitoron, az vagyok én és lövöm ami jön" típusú játékok... de aki szereti, az szereti...:)
|
Quote:
|
Ezt a F.E.A.R.-t ismeri valaki? Jó ez? :)
|
Quote:
Magyarán ez is "puskacsöves". |
Quote:
|
Quote:
A magam részérõl a Ragnarok nevü on-line játékkal játszok a legtöbbet És sztm a leg tutibb RPG s játék!csak lessétek meg..adok egy linket: ************* [Illegális tartalom törölve - Ati] |
Nem pont ilyesmire gondoltam, és főleg nem olyan linkre, ahol illegális letöltések vannak. Kérlek, hogy amennyiben illegális tevékenységeket folytatsz, azt ne itt tedd. Köszönöm.
|
Quote:
Ha gond vkinek a nyelv/ itt per pill nem rád gondolok Ati:p / akkor már megvan a teljes magyaritása is. Esetleg ajánlom a Dungeon Siege 1-2-t, nekem bejött. Stratégiában a Cossack, No Man's LAND, American Conqcuest, Empire Earth. Ja és esetleg az Age of Empires 3, csak másabb a játék menete de multiba jókat lehet taktikázni benne. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Összejövünk páran, hálózatba lenyomhatjuk a küldetéseket, nagyon jól sikerült a multiplayer-es része. Igazán csak ott lehet kihasználni azokat a jó kis gesztusokat (köszönés és integetés a másiknak, hangos nevetés, harci kiáltások, meghajlás, inzultálás ilyesmik, szuper:-)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lesz egy másfajta, ami erősen érdekelni fog, de az webes, és előtte muszáj kitombolnom nekem is magam valami ilyen bambulós lövöldözőssel. ;) |
Quote:
Hmmm?? Csaknem az új Hódos fejlesztésekre gondolsz? Gyorsan előkeresem a Medal of Honort, CS-t, Half Life-t és készülök ezerrel:) DDD |
Quote:
|
Quote:
|
Hali
És szintén amikor szabadidőm engedi, akkor legtöbbször, startégiai játékokkal, de a szimulátorok, talán az én világom. Bár sokan unalmasnak tartják, a tengeralattjárókat /Silent Hunter III./ de én még ennél jobbal nem találkoztam a tengeren. Azon kívül, az F1 szim. is jó. Azután MOHA, /talán et a lagjobb/ Ahol igazán csak az én ügysségem, és rátermettségem számít:) Na, ezt jól megfogalmaztam:) |
Spellforce-t valaki ismeri? Jó? Szemezek vele egy ideje a Tesco-ban, nyárra jó lenne néha.
|
Quote:
most a szivembe találtál...vissza olvasva sztem megtalálod, irtam már rola. megfertőztem vele náhány embert, akik azota a kiegészitőket is megvették. szerintem a legeltaláltabb játék. |
Cod 2 na nekem most ez jön be igazán, de volt hogy Rome Total War vagy éppen a Mortyr 2 de a Cod 2 nagyon bejött és a multi része is nagyon jó!
|
Én a stratégiai játékokat szeretem nagyon, jól elütöm velük az időt:)
Pl (lehet most kiröhögtök de akkor is) régebben nagyon bejött nekem a heroes3 leültünk 4en, 5en a gép elé és egy pár órán keresztül jol elütögettük egymás:) |
Quote:
Heroes 3 nagyon jó játék. Nekem még mindig bejön :) Az 5. részt meg várom rendületlenül ... |
Quote:
A harommal irto sokat jatszottam, meg a negyet is nehezen untam csak meg...:D |
Én most a Praetorians-szal játszom:D Már jópár éve kinéztem:)
De nem vettem meg aztán nem rég egy ismerős (hódítós) :D Elküldte nekem azóta legyen ember a talpán aki megállít:D |
All times are GMT +1. The time now is 20:30. |