Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Top játékok PC-re (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=278)

Ati 02-24-2006 09:24

Top játékok PC-re

Sziasztok!

Ki mivel játszik mostanában?

Ezt a topicot azért nyitottam, mert elkezdtem nézegetni, hogy milyen játékok kaphatók mostanság, és semmi olyat nem találtam, ami akárcsak egy kicsit is érdekes lenne. :) Ezért érdekelne, hogy ki mivel játszik mostanában, és mi a véleménye róla. :D

Gyula 02-24-2006 10:15

Quote:

Originally Posted by Ati
Sziasztok!

Ezt a topicot azért nyitottam, mert elkezdtem nézegetni, hogy milyen játékok kaphatók mostanság, és semmi olyat nem találtam, ami akárcsak egy kicsit is érdekes lenne. :) Ezért érdekelne, hogy ki mivel játszik mostanában, és mi a véleménye róla. :D

Én most csak a hódítóval játszom, ha épp nem kell leverni senkit akkor unalmamban passziánsz vagy snapszer :p

Ha mindez nem elég, akkor MOHAA és Call of Duty :)

Senki 02-24-2006 11:01

én mostanában a System Shock 2-t vettem elő, a Civ3-at meg a Crimson Skiest. (régebbi játékok, de szeretem őket) ami stratégia és a legjobb szerintem aza Close Combat 4 (második világháborús :p) Egy baj van vele, hogy XP-t nem szereti, szóval csak annak ajánlom akinek nem az van, vagy van nem XP oprendszere is :D

Remedy 02-25-2006 16:52

Quote:

Originally Posted by Ati
Sziasztok!

Hat pontosits hogy milyen tipusu jatek erdekelne(rpg, rts, fps, sport, technikai, arcade, fantasy, hack & slash, point and click, stb...)

es mennyira uj(feleven belul, vagy regebbi...)

Ati 02-25-2006 17:01

Semmi -- számomra -- használhatót nem találtam. :D rpg jöhet, vmi fps is jöhet akár, valami kalandjáték is jöhet, esetleg valami kis világépítős. :D A többi sztem nem köt le, bár a fps se hiszem, hogy pár napnál tovább... :D

Davalon 02-25-2006 17:56

neverwinter nights, az első, 2 kiegészítő cd-vel. Az összes egybe megkapható 4 ezer ft-ért. Az év játéka volt asszem 2001-ben. (Ugyanaz a cég, mint amelyik a BG-t csinálta). D&D3 rendszerű, 3D-s, kiváló grafika, szuper hangulat. Mire végjátszod, megveheted a neverwinter nights 2-t, arról meg még keveset tudni, csak képeket látni róla.

Csokibácsi 02-25-2006 18:04

Quote:

Originally Posted by Davalon
neverwinter nights, az első, 2 kiegészítő cd-vel. Az összes egybe megkapható 4 ezer ft-ért. Az év játéka volt asszem 2001-ben. (Ugyanaz a cég, mint amelyik a BG-t csinálta). D&D3 rendszerű, 3D-s, kiváló grafika, szuper hangulat. Mire végjátszod, megveheted a neverwinter nights 2-t, arról meg még keveset tudni, csak képeket látni róla.

Ezt én is csak ajánlani tudom.

Ati 02-25-2006 23:09

Quote:

neverwinter nights, az első, 2 kiegészítő cd-vel. Az összes egybe megkapható 4 ezer ft-ért.

No akkor már csak az a kérdés, hogy mindezt hol. :D Csak kiegészítőt már találtam, de az nem sokat ér az alap játék nélkül. :D

szamóka 02-25-2006 23:30

Quote:

Originally Posted by Ati
No akkor már csak az a kérdés, hogy mindezt hol. :D Csak kiegészítőt már találtam, de az nem sokat ér az alap játék nélkül. :D

A Tescoban láttam a Neverwintert "all-in-one" kiadást. RPG fronton még a Fable-t tudom ajánlani, ha pedig szöszmötölni szeretnél, vagy eleged van a Hódítóból:D , akkor a Civilization 4 a te játékod.

Davalon 02-26-2006 07:14

Quote:

Originally Posted by Ati

TESCO vagy Cora.

Davalon 02-26-2006 07:14

Quote:

Originally Posted by szamóka
A Tescoban láttam a Neverwintert "all-in-one" kiadást. RPG fronton a Fable-t tudom ajánlani, ha pedig szöszmötölni szeretnél, vagy eleged van a Hódítóból:D , akkor a Civilization 4 a te játékod.

A NwN rpg;)

szamóka 02-26-2006 07:38

Quote:

A NwN rpg;)

Köszi, hogy szóltál, ha nem mondod talán soha nem jövök rá...:p

Davalon 02-26-2006 07:46

Quote:

Originally Posted by szamóka
Köszi, hogy szóltál, ha nem mondod talán soha nem jövök rá...:p

Hát mert azt mondtad, hogy ha rpg, akkor Fable, tod;)

Csipi 02-26-2006 09:26

Én a Call of Duty 2-t tudom ajánlani :)

Davalon 02-26-2006 09:50

jaj, borzalmasak ezek a "fegyercsövet látok a monitoron, az vagyok én és lövöm ami jön" típusú játékok... de aki szereti, az szereti...:)

Csokibácsi 02-26-2006 11:02

Quote:

jaj, borzalmasak ezek a "fegyercsövet látok a monitoron, az vagyok én és lövöm ami jön" típusú játékok... de aki szereti, az szereti...:)

Azért FPS játékok között is vannak jók. Deus Ex például nagy kedvencem a mai napig, tele rpg elemekkel, jó történettel (ami a cselekedeteidtől, válaszaidtól függően több helyen elágazhat, végkifejletből is 3 van), remek hangulattal.

Ati 02-26-2006 11:07

Ezt a F.E.A.R.-t ismeri valaki? Jó ez? :)

Davalon 02-26-2006 11:55

Quote:

Originally Posted by Ati
Ezt a F.E.A.R.-t ismeri valaki? Jó ez? :)

Amennyiben szereted az előbb vázoltakat, biztos igen:-)
Magyarán ez is "puskacsöves".

Ati 02-26-2006 12:02

Quote:

Amennyiben szereted az előbb vázoltakat, biztos igen:-)
Magyarán ez is "puskacsöves".

Néha kell az olyan... :D Nem részletezem, hogy miért, tanár vagy (ugye Te vagy az? :D), tudod. ;)

majomkirály 02-26-2006 12:20

Quote:

Originally Posted by Ati
Sziasztok!

Sziasztok!
A magam részérõl a Ragnarok nevü on-line játékkal játszok a legtöbbet
És sztm a leg tutibb RPG s játék!csak lessétek meg..adok egy linket:
************* [Illegális tartalom törölve - Ati]

Ati 02-26-2006 12:27

Nem pont ilyesmire gondoltam, és főleg nem olyan linkre, ahol illegális letöltések vannak. Kérlek, hogy amennyiben illegális tevékenységeket folytatsz, azt ne itt tedd. Köszönöm.

Békés 02-26-2006 13:41

Quote:

Originally Posted by Ati

Neverwinter nights-t most vettem meg a fehérvári Tescó-ban. 3999ft.
Ha gond vkinek a nyelv/ itt per pill nem rád gondolok Ati:p / akkor már megvan a teljes magyaritása is.

Esetleg ajánlom a Dungeon Siege 1-2-t, nekem bejött.
Stratégiában a Cossack, No Man's LAND, American Conqcuest, Empire Earth.
Ja és esetleg az Age of Empires 3, csak másabb a játék menete de multiba jókat lehet taktikázni benne.

Ati 02-26-2006 13:43

Quote:

Originally Posted by Békés
Ha gond vkinek a nyelv/ itt per pill nem rád gondolok Ati:p / akkor már megvan a teljes magyaritása is.

Én azért rákérdezek: ugye nem magyarul lehet kapni? Angolul van, ugye? Magyarul azt hiszem nem lenne aktuális a dolog......... :)

Békés 02-26-2006 13:46

Quote:

Originally Posted by Ati
Én azért rákérdezek: ugye nem magyarul lehet kapni? Angolul van, ugye? Magyarul azt hiszem nem lenne aktuális a dolog......... :)

Nem, angol a játék, csak egy csapat lemagyaritotta, de jól sikerült nekik.

Davalon 02-26-2006 13:49

Quote:

Nagyon jól sikerült a magyar fordítása szerintem, én is használom:)
Összejövünk páran, hálózatba lenyomhatjuk a küldetéseket, nagyon jól sikerült a multiplayer-es része. Igazán csak ott lehet kihasználni azokat a jó kis gesztusokat (köszönés és integetés a másiknak, hangos nevetés, harci kiáltások, meghajlás, inzultálás ilyesmik, szuper:-))

Davalon 02-26-2006 13:53

Quote:

Originally Posted by Ati
Néha kell az olyan... :D Nem részletezem, hogy miért, tanár vagy (ugye Te vagy az? :D), tudod. ;)

én vagyok:)

Ati 02-26-2006 14:07

Quote:

én vagyok:)

Akkor tudod, hogy miért jók az ilyen FPS játékok időnként. ;) Nem olyan jók, mint "igaziban", mondjuk egy Quazar, de azt sajna bezárták (amennyire én tudom), a paintball meg teljesen más. :D

Davalon 02-26-2006 14:22

Quote:

Originally Posted by Ati
Akkor tudod, hogy miért jók az ilyen FPS játékok időnként. ;) Nem olyan jók, mint "igaziban", mondjuk egy Quazar, de azt sajna bezárták (amennyire én tudom), a paintball meg teljesen más. :D

Hááát... szerintem más módszerek is vannak arra, hogy az ember egy idő után bambán bámuljon maga elé vagy kikapcsoljon:D A játék komoly dolog:)

Ati 02-26-2006 14:37

Quote:

A játék komoly dolog:)

Az ilyen játékok azért ENNYIRE nem érdekelnek. ;)

Lesz egy másfajta, ami erősen érdekelni fog, de az webes, és előtte muszáj kitombolnom nekem is magam valami ilyen bambulós lövöldözőssel. ;)

Békés 02-26-2006 14:44

Quote:

Originally Posted by Ati
Az ilyen játékok azért ENNYIRE nem érdekelnek. ;)

Lesz egy másfajta, ami erősen érdekelni fog, de az webes, és előtte muszáj kitombolnom nekem is magam valami ilyen bambulós lövöldözőssel. ;)

Hmmm??
Csaknem az új Hódos fejlesztésekre gondolsz?
Gyorsan előkeresem a Medal of Honort, CS-t, Half Life-t és készülök ezerrel:)
DDD

Davalon 02-26-2006 14:46

Quote:

Hmmm??
Csaknem az új Hódos fejlesztésekre gondolsz?
Gyorsan előkeresem a Medal of Honort, CS-t, Half Life-t és készülök ezerrel:)
DDD

Vagy valami brutál aknakereső versenyre készül:D :D

Ati 02-26-2006 14:47

Quote:

Vagy valami brutál aknakereső versenyre készül:D :D

Az is top játék, de inkább lapozzunk. :D:D

Etyekwood 03-06-2006 14:21

Hali

És szintén amikor szabadidőm engedi, akkor legtöbbször, startégiai játékokkal, de a szimulátorok, talán az én világom.
Bár sokan unalmasnak tartják, a tengeralattjárókat /Silent Hunter III./ de én még ennél jobbal nem találkoztam a tengeren.
Azon kívül, az F1 szim. is jó.

Azután MOHA, /talán et a lagjobb/
Ahol igazán csak az én ügysségem, és rátermettségem számít:)

Na, ezt jól megfogalmaztam:)

Davalon 03-06-2006 15:33

Spellforce-t valaki ismeri? Jó? Szemezek vele egy ideje a Tesco-ban, nyárra jó lenne néha.

Apa 03-06-2006 16:52

Quote:

Spellforce-t valaki ismeri? Jó? Szemezek vele egy ideje a Tesco-ban, nyárra jó lenne néha.

most a szivembe találtál...vissza olvasva sztem megtalálod, irtam már rola. megfertőztem vele náhány embert, akik azota a kiegészitőket is megvették.
szerintem a legeltaláltabb játék.

track 04-09-2006 11:18

Cod 2 na nekem most ez jön be igazán, de volt hogy Rome Total War vagy éppen a Mortyr 2 de a Cod 2 nagyon bejött és a multi része is nagyon jó!

Gabor/Ixok 04-14-2006 16:34

Én a stratégiai játékokat szeretem nagyon, jól elütöm velük az időt:)
Pl (lehet most kiröhögtök de akkor is) régebben nagyon bejött nekem a
heroes3 leültünk 4en, 5en a gép elé és egy pár órán keresztül jol elütögettük egymás:)

Csokibácsi 04-14-2006 17:06

Quote:

Originally Posted by Gabor/Ixok
Én a stratégiai játékokat szeretem nagyon, jól elütöm velük az időt:)
Pl (lehet most kiröhögtök de akkor is) régebben nagyon bejött nekem a
heroes3 leültünk 4en, 5en a gép elé és egy pár órán keresztül jol elütögettük egymás:)

Miért röhögnénk ki?
Heroes 3 nagyon jó játék. Nekem még mindig bejön :)
Az 5. részt meg várom rendületlenül ...

Mike zoostorm 04-14-2006 17:11

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
Miért röhögnénk ki?
Heroes 3 nagyon jó játék. Nekem még mindig bejön :)
Az 5. részt meg várom rendületlenül ...

Mint mindannyian...:D A kepek meg a cikkek alapjan nagyon utos lesz...:D
A harommal irto sokat jatszottam, meg a negyet is nehezen untam csak meg...:D

Dragi 04-17-2006 17:12

Én most a Praetorians-szal játszom:D Már jópár éve kinéztem:)
De nem vettem meg aztán nem rég egy ismerős (hódítós) :D Elküldte nekem azóta legyen ember a talpán aki megállít:D

All times are GMT +1. The time now is 20:30.