Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   kapott földterület! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2772)

vityu 02-19-2008 12:21

kapott földterület!

Mivel senki sem reagált a furcsaságokban írt hz-omra, így ide is felteszem a kérdést:
Ez furcsa: Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 108 hektár földet, ebből a következő 27 hektárt kaptad: 1 barakk, 1 raktár, 25 üres terület, és más semmi.
Na nem sz, hogy ennyi az üres, hanem, hogy ezt az arányt mindig a támadó ország kapja. Már lassan azon megy a vita, hogy ki támadjon, mert akinek több pénze van az megy, mert ilyan arányban fogja kapni a földet! A többiek tök normális eloszlást kapnak, minden van, ház, barakk, torony, kocsma, templom, csak aki támad, annak lesz ez kiírva!
Erre van valami magyarázat, vagy teljesen véletlen, és nagyon sok véletlent fogtunk ki?
Mi lenne ha előre be lehetne állítani, hogy foglaláskor milyen területeket szeretne kapni az illető, és akkor %-osan kiszámolná a hód és úgy osztaná szét a területeket. Vagy az is jó lenne, ah csak az üres földeket ösztaná szét egyenlő arányban.
Húúú, ez nem ennek indult, de írás közben kifejlődött... Na, hülyézzetek le! :D:D:D

Csak hogy támasszam is alá, amit mondok:
Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 109 hektár földet, ebből a következő 28 hektárt kaptad: 10 barakk, 18 üres terület

Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 109 hektár földet, ebből a következő 28 hektárt kaptad: 11 barakk, 17 üres terület, és más semmi.

Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 105 hektár földet, ebből a következő 27 hektárt kaptad: 12 barakk, 1 raktár, 14 üres terület, és más semmi.

Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 100 hektár földet, ebből a következő 25 hektárt kaptad: 2 barakk, 2 raktár, 21 üres terület, és más semmi.

Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 99 hektár földet, ebből a következő 27 hektárt kaptad: 1 barakk, 1 raktár, 1 templom, 24 üres terület, és más semmi.

Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 38 hektár földet, ebből a következő 11 hektárt kaptad: 1 ház, 10 üres terület, és más semmi.

Ezek az elmúlt 3nap eseményei... És ez az összes (földszerő) esemény, mint az látható, mindig a támadó kapta a rengeteg üres területet!

Valezius 02-19-2008 13:20

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 159595)
Ezek az elmúlt 3nap eseményei... És ez az összes (földszerő) esemény, mint az látható, mindig a támadó kapta a rengeteg üres területet!

Bocs, de én nem látom...
Talán ha megmutatnád, hogy a szövetségeseid mit kaptak, akkor látnám.

Megeszem a nem létező kalapomat, ha valaha lesz olyan, hogy beállíthasd, mit kérsz :)

Rebellis 02-19-2008 13:24

Pedig milyen jó lenne rendelére kapni:D:D:D:D

J.Ati 02-19-2008 14:12

Tegnap én is üres hekiket kaptam.
Fogtam és beépítettem.Mást úgyse tudok tenni:)

Rebellis 02-19-2008 14:13

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 159628)
Tegnap én is üres hekiket kaptam.
Fogtam és beépítettem.Mást úgyse tudok tenni:)

Én annak örülnék ha csak üreset kapnék:-)
Útálom a sok bányát bontani:D:D:D

Valezius 02-19-2008 14:15

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 159631)

Akkor orkot támadjál törpe helyett :D

J.Ati 02-19-2008 14:16

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 159631)

Drága nyersi árak mellett én még örülnék a bányának is:D
Viszont legalább a szövimnek nem kellett építgetni sokat.

Megoldás vityunak:

A szövid küldje el neked a nyersit karavánon és amit ők építettek volna,majd te fogod.

Probléma megoldva;)

Rebellis 02-19-2008 14:19

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 159633)
Akkor orkot támadjál törpe helyett :D

Nevetni fogsz de a legtöbb bányát eddig orktól hoztam....
Termelő volt az isten barma:-)))))

vityu 02-19-2008 16:19

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 159638)
Nevetni fogsz de a legtöbb bányát eddig orktól hoztam....
Termelő volt az isten barma:-)))))

Ez jó! :D

Quote:

Originally Posted by Valezius
Bocs, de én nem látom...
Talán ha megmutatnád, hogy a szövetségeseid mit kaptak, akkor látnám.

Akkor mellékelek teljes példát:

Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 108 hektár földet, ebből a következő 27 hektárt kaptad: 1 barakk, 1 raktár, 25 üres terület, és más semmi.
A csatát, melybe szövetségi segítséget nyújtasz, megnyertétek! Sereged elindult hazafele. Részed a foglalásból: 5 ház, 3 tanya, 9 barakk, 1 őrtorony, 1 templom, 8 üres terület, és más semmi.
A csatát, melybe szövetségi segítséget nyújtasz, megnyertétek! Sereged elindult hazafele. Részed a foglalásból: 4 ház, 2 tanya, 1 barakk, 2 őrtorony, 3 templom, 3 kovácsműhely, 4 fatelep, 5 fémbánya, 1 agyagbánya, 2 üres terület, és más semmi.
A csatát, melybe szövetségi segítséget nyújtasz, megnyertétek! Sereged elindult hazafele. Részed a foglalásból: 2 ház, 2 tanya, 2 barakk, 1 őrtorony, 3 templom, 1 kovácsműhely, 5 kocsma, 5 fatelep, 4 kőbánya, 1 fémbánya, 1 üres terület, és más semmi.

Nagyon hosszú lenne ha mindet beraknám, de ilyen az összes, persze kevesebb bányával, mert csak ez az egy volt törpe, de ez a legutóbbi akció!

Quote:

Originally Posted by Valezius
Megeszem a nem létező kalapomat, ha valaha lesz olyan, hogy beállíthasd, mit kérsz

Nem értem miért lenne olyan nagy durranás! Elvileg ha én szövetkeznék földszerző akcióban valakivel, előre kikötném, hogy melyik területekre tartanék igényt! És nem azt mondom, hogy beüt a sereg és mindenki vegye el ami neki tetszik, hanem, hogy be lehetne állítani, hogy mi az, amit szeretne kapni, és eszerint oszlana el a föld. (Mert ha én hadi vagyok, akkor mi a fenének nekem 30bánya, ami a termelőnek lehet kellene, csak ő meg 30barakkot kap, amiből nem kellene neki csak 5. És akkor mindenki lebontja, azt amit másnak kellhet!) Vagy ha mást nem is, de az üresek egyenlő számban oszlanának el!

Tsobi 02-20-2008 08:57

Erre a lehetőségre szerintem sincs szükség .. miért is kéne bevezetni?
Mert több üres területet kaptál,mint szerettél volna?

Hornet 02-20-2008 08:59

A legjobb megoldás szerintem ha olyan orit támadsz akinek nincs üres hekije.Akkor tuti nem kap senki üreset:)

Egyébként én is tapasztaltam az általad leírt jelenséget,hogy aki támad az kapja a sallangot.

De előtte foszti,hogy legyen pénz építeni,és akkor már nem gond ha jön üres;)

Goldy 02-20-2008 09:03

Quote:

Originally Posted by Hornet (Post 159840)
A legjobb megoldás szerintem ha olyan orit támadsz akinek nincs üres hekije.Akkor tuti nem kap senki üreset:)

Én úgy tom akkor is kap.

Arden 02-20-2008 09:12

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 159841)
Én úgy tom akkor is kap.

így is van, a csata során is dőlnek épületek, és azt üresként kapod :)

Kutyuleee 02-20-2008 09:54

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 159841)
Én úgy tom akkor is kap.

Igen, ha teljesen fel van épitve minden az ellennél, akkor is olyan 30% lesz üres, ha jól tudom.

Rebellis 02-20-2008 10:04

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 159843)
Igen, ha teljesen fel van épitve minden az ellennél, akkor is olyan 30% lesz üres, ha jól tudom.

Kivéve hol?:-)

Hangszórós kérdés:-)

vityu 02-20-2008 10:50

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 159843)

ez teljesen így van! Bele is kéne írni a súgóba, mert valtak olyan szövetségeseim a b-ben akik értetlenül álltak az előtt, hogy miért jött üres, mikor nem volt az ellennek!

Princ 02-20-2008 12:06

Quote:

Mivel senki sem reagált a furcsaságokban írt hz-omra, így ide is felteszem a kérdést:

Sztm sem furcsa ez.. csak simán rossz. Ha már a hadis a foglalt területet megosztja a szövitársaival, legalább rosszabbul ne járjon mint ők, akik csak kisebb sereggel járulnak a győzelemhez. A kapott épületek általában felhasználhatók, hiszen házra, barakkra mkinek szüksége van. Ahol magas a nyersi ára, ott ez egy érzékelhető hátrányt jelent.
Természetesen lehet ellensúlyozni karavánnal, vagy pl úgy, hogy nem 25%-ra van állítva a kért földterület, hanem kevesebbre. De sztem nem nekünk kéne korrigálni, ha a progi igazságtalanul osztja szét a földet. Itt nem a foglalt terület osztási maradékáról (1-2-3 heki) van szó, amit elvileg se lehet jól elosztani. (bár vmi véletlenszerűséget abba se ártana bevezetni, mert kis hekin számít)

Hogy állítani, meg választani lehessen a kapott földterületet - ezt azért én sem támogatom. Nem kéne egy újabb rakás kitöltendő meg beállítandó mező és gomb a vmelyik oldalra. Egyszerűen csak annyit sztnék, hogy jobb legyen az elosztás, és például az üres területek ne döntően a hadvezérnek jussanak.

És akkor itt van néhány adat, hiszen evvel, mint látom, nem mindenki szembesült. :)

Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 97 hektár földet, ebből a következő 25 hektárt kaptad: 8 barakk, 17 üres terület, és más semmi.
Részed a foglalásból: 1 ház, 3 tanya, 2 barakk, 2 őrtorony, 2 könyvtár, 2 templom, 1 kovácsműhely, 3 kocsma, 3 fatelep, 2 kőbánya, 1 fémbánya, 2 üres terület, és más semmi.
Részed a foglalásból: 4 ház, 9 barakk, 11 üres terület, és más semmi.
Részed a foglalásból: 5 ház, 5 tanya, 3 barakk, 2 őrtorony, 5 templom, 2 kocsma, 2 üres terület, és más semmi.
(32 üresből 17, tehát az üres területek több mint fele a kitámadóé)

Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 96 hektár földet, ebből a következő 24 hektárt kaptad: 3 ház, 7 barakk, 2 templom, 12 üres terület, és más semmi.
Részed a foglalásból: 3 ház, 2 tanya, 2 barakk, 7 őrtorony, 3 templom, 1 bank, 6 üres terület, és más semmi.
Részed a foglalásból: 7 ház, 7 barakk, 10 üres terület, és más semmi.
Részed a foglalásból: 2 ház, 6 tanya, 6 barakk, 6 templom, 4 üres terület, és más semmi.
(32 üresből 12, ami 38%)

Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 96 hektár földet, ebből a következő 24 hektárt kaptad: 2 ház, 1 raktár, 21 üres terület, és más semmi.
Részed a foglalásból: 4 ház, 3 tanya, 5 barakk, 1 őrtorony, 1 templom, 2 kovácsműhely, 1 kocsma, 2 bank, 1 kőbánya, 1 fémbánya, 2 agyagbánya, 1 üres terület, és más semmi.
Részed a foglalásból: 9 ház, 2 tanya, 1 barakk, 4 őrtorony, 8 üres terület, és más semmi.
Részed a foglalásból: 3 ház, 1 tanya, 5 barakk, 4 őrtorony, 4 templom, 2 bank, 1 agyagbánya, 1 agyaglelőhely, 4 üres terület, és más semmi.
(35 üresből 21, az 60%)

Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 88 hektár földet, ebből a következő 22 hektárt kaptad: 3 ház, 5 barakk, 1 raktár, 13 üres terület, és más semmi.
Részed a foglalásból: 3 ház, 4 tanya, 1 barakk, 3 őrtorony, 2 könyvtár, 3 templom, 1 bank, 1 kőbánya, 4 üres terület, és más semmi.
Részed a foglalásból: 5 ház, 4 barakk, 3 templom, 4 kocsma, 6 üres terület, és más semmi.
Részed a foglalásból: 1 ház, 1 tanya, 2 barakk, 5 őrtorony, 1 könyvtár, 3 templom, 3 kocsma, 6 üres terület, és más semmi.
(29 üresből 13, 45%)

stb.

tulip 02-20-2008 15:35

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 159864)
Sztm sem furcsa ez.. csak simán rossz. Ha már a hadis a foglalt területet megosztja a szövitársaival, legalább rosszabbul ne járjon mint ők,

Ez azt jelenti, hogy a saját szövetségeseidtől sajnálod az épületeket? Akkor kérd meg őket, hogy bontsanak le találomra párat a kapott zsákmányból és megoldódott a problémád. Ez nem igényel változtatást.

Princ 02-20-2008 16:45

Quote:

Originally Posted by tulip (Post 159887)
Ez azt jelenti, hogy a saját szövetségeseidtől sajnálod az épületeket? Akkor kérd meg őket, hogy bontsanak le találomra párat a kapott zsákmányból és megoldódott a problémád. Ez nem igényel változtatást.

Hm. Elgondolkoztattál. Hol említettem, hogy ezt sajnálom én a szövetségeseimtől? Nem látok ilyet, ami valszeg azért van, mert az idézett támadásokat nem én vezettem. Úgyhogy gratulálok a szívből jövő rosszindulatú feltételezésedért, de a te zseniális problémamegoldóképességed miatt legfeljebb nekem kell épületet bontanom. Abszurd az észjárásod. :eek:

Valezius 02-20-2008 16:47

Hát igen, nem mindenkinek a saját érdekei a legeslők :p

vityu 02-20-2008 22:03

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 159905)
Hát igen, nem mindenkinek a saját érdekei a legeslők :p

Általában én is a segítők között vagyok, én sem azért írtam!

J.Ati 02-21-2008 01:25

Ezt beidézem,mert ez egy jó megoldás a vityu féle problémára

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 159636)
Megoldás vityunak:

A szövid küldje el neked a nyersit karavánon és amit ők építettek volna,majd te fogod.

Probléma megoldva;)

Mindenképp be kell építeni az üres hekiket.Nem mind1,hogy ki épít?
A szövijeid karavánolnak és kész:)

tulip 02-21-2008 08:41

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 159904)
Hm. Elgondolkoztattál. Hol említettem, hogy ezt sajnálom én a szövetségeseimtől? Nem látok ilyet, ami valszeg azért van, mert az idézett támadásokat nem én vezettem. Úgyhogy gratulálok a szívből jövő rosszindulatú feltételezésedért, de a te zseniális problémamegoldóképességed miatt legfeljebb nekem kell épületet bontanom. Abszurd az észjárásod. :eek:

Általában tőlem gyengébb játékosokkal szoktam egy szövetségben lenni, mert nem játéktudás, hanem szimpátia alapján igyekszem társakat választani. Sokszor csak azért vállalom a hadis szerepet, hogy húzzam felfele a szövimet. Ezért kifejezetten örölök annak, ha nem kell sokat várnom arra, hogy a szövetségeseim beépítsék az üres területeiket. Tehát nekem a jelenlegi állapot kényelmesebb. De ettől teljesen függetlenül bármelyik szövetségben pofonegyszerű megoldani szövin belül az igazságos elosztást. Véleményem szerint ezzel kapcsolatban egy a lényeg, hogy a foglalt föld szövin belül maradjon. Hogy milyen arányban van elosztva, szövin belül az épületek felépítettsége, az teljesen lényegtelen. Ezért teljesen feleslegesnek tartom ezt a dolgot forszírozni. Ha sokáig eröltetitek a témát, meglátjátok, az lesz belőle hogy a végén mindenki csak üres területet fog kapni. Elvégre háború után az elfoglalt területek épületeinek nagyrésze a valóságban is romokban hever.

vityu 02-21-2008 09:39

Quote:

Originally Posted by tulip (Post 160047)
Ha sokáig eröltetitek a témát, meglátjátok, az lesz belőle hogy a végén mindenki csak üres területet fog kapni. Elvégre háború után az elfoglalt területek épületeinek nagyrésze a valóságban is romokban hever.

Ez csak általáns beszélgtés...nem a megbeszélések!

tulip 02-21-2008 09:46

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 160050)
Ez csak általáns beszélgtés...nem a megbeszélések!

Jól van Vityu. Akkor csak beszélgessetek nyugodtan tovább úgy általánosan, vagy ahogy akartok. Én meg nem szólok hozzá a témádhoz, mert a végén kizárnak az egész fórumról a tőled kapott feketepontokért.

vityu 02-22-2008 02:43

Quote:

Originally Posted by tulip (Post 160054)
Jól van Vityu. Akkor csak beszélgessetek nyugodtan tovább úgy általánosan, vagy ahogy akartok. Én meg nem szólok hozzá a témádhoz, mert a végén kizárnak az egész fórumról a tőled kapott feketepontokért.

Nem fekete, csak piros :D Na már ne haragudj, de csak egyet adtam, tehát ez tárgyi tévedés! Kilökni nem fognak, de azért ha valami bajod van, kérlek privátban, mert ezt nem akarja senki sem nézni! Köszi!

Tsobi 02-22-2008 10:54

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 160233)
Nem fekete, csak piros :D Na már ne haragudj, de csak egyet adtam, tehát ez tárgyi tévedés! Kilökni nem fognak, de azért ha valami bajod van, kérlek privátban, mert ezt nem akarja senki sem nézni! Köszi!

Én azért nézném :p:rolleyes:

A javaslatnak pedig még mindig nem látom értelmét,1k +1 módja van a kellemetlenségek kiszűrésének. Oldjuk meg ! :)

vityu 02-22-2008 13:49

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 160287)
Én azért nézném :p:rolleyes:

Azt sejtettem :p

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 160287)
A javaslatnak pedig még mindig nem látom értelmét,1k +1 módja van a kellemetlenségek kiszűrésének. Oldjuk meg ! :)

Nem is a javaslaton volt először is a hangsúly, mert ténylegesen meg lehet oldani sokféleképpen, hanem van benne egy kérdés:
Quote:

Erre van valami magyarázat, vagy teljesen véletlen, és nagyon sok véletlent fogtunk ki?

Erre nem kaptam választ, a többit csak írás közben álmodtam hozzá :D
És a vége felé írtam is:
Quote:

Húúú, ez nem ennek indult, de írás közben kifejlődött... Na, hülyézzetek le! :D:D:D

Kutyuleee 02-22-2008 14:17

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 159844)
Kivéve hol?:-)

Hangszórós kérdés:-)

Atinál?;)
amúgy ha jól tévedek a klántámadás a helyesválasz.

Kincza 02-25-2008 07:55

Hali,

Úgy látom nem teng túl bennetek az empátia :) Minden esetre én is igazságosabbnak tartanám, ha egyenlően oszlanának el a területek. Az "előre megmondom mit szeretnék" kicsit futurisztikus, de az tényleg kitolás, hogy az üresek 70-80 százalékát a támadó kapja :).

Valezius 02-25-2008 09:40

Quote:

Originally Posted by Kincza (Post 160910)
Hali,

Úgy látom nem teng túl bennetek az empátia :) Minden esetre én is igazságosabbnak tartanám, ha egyenlően oszlanának el a területek. Az "előre megmondom mit szeretnék" kicsit futurisztikus, de az tényleg kitolás, hogy az üresek 70-80 százalékát a támadó kapja :).

Szerintem sokaknak elege van a folyamatos toldozgatásból-foltozgatásból :)
Csak azért, hogy picit kényelmesebb legyen nem kéne állandóan valamit módosítani. (Mások szerint meg igen, nem vagyunk egyformák :) )
Szerintem ez eddig is így volt elosztva, csak 10%-nál nem tűnt fel senkinek.

Princ 02-26-2008 00:20

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 160920)
Szerintem sokaknak elege van a folyamatos toldozgatásból-foltozgatásból :)
Csak azért, hogy picit kényelmesebb legyen nem kéne állandóan valamit módosítani. (Mások szerint meg igen, nem vagyunk egyformák :) )
Szerintem ez eddig is így volt elosztva, csak 10%-nál nem tűnt fel senkinek.

Például én is unom a folytonos változtatásokat. Igyekszem pozitívan hozzáállni, de ez nem mindig sikerül. :)

A változtatások javítás jellegű részével viszont egyetértek. Pl az elf bónuszánál, vagy pl hogy kv közben is lehetett tevékenykedni. Teljes változatlanság esetén ezeket is úgy kellett volna hagyni, miután felismerték, ill elegendő kapacitás állt rendelkezésre hozzá?

Számomra egyáltalán nem természetes ez az egyenlőtlenség. Ez biztos egy túl egyszerű algoritmus mellékhatása.
És pont azoknál számít a pár 10 milliós hátrány, akiknél nem szokott kialakulni csak úgy spontán a karaván használata. Ja, tudom: akkor meg is érdemlik. :D

Valezius 02-26-2008 08:20

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 161104)
Például én is unom a folytonos változtatásokat. Igyekszem pozitívan hozzáállni, de ez nem mindig sikerül. :)

A változtatások javítás jellegű részével viszont egyetértek. Pl az elf bónuszánál, vagy pl hogy kv közben is lehetett tevékenykedni. Teljes változatlanság esetén ezeket is úgy kellett volna hagyni, miután felismerték, ill elegendő kapacitás állt rendelkezésre hozzá?

Számomra egyáltalán nem természetes ez az egyenlőtlenség. Ez biztos egy túl egyszerű algoritmus mellékhatása.
És pont azoknál számít a pár 10 milliós hátrány, akiknél nem szokott kialakulni csak úgy spontán a karaván használata. Ja, tudom: akkor meg is érdemlik. :D

Eddig rosszabb volt a helyzet, 10%-ot lehetett kapni. Ezen javítva lett, én valahogy nem érzem, hogy akkora igazságtalanság lenne, hogy ehez megint hozzá kéne nyúlni.

Én próbálom elfogadni a dolgokat, hogy úgy működnek ahogy.
Persze, ha valami eléggé roszul működik, az megérett a változtatásra.

Princ 02-26-2008 23:05

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 161133)
Eddig rosszabb volt a helyzet, 10%-ot lehetett kapni. Ezen javítva lett, én valahogy nem érzem, hogy akkora igazságtalanság lenne, hogy ehez megint hozzá kéne nyúlni.

Én próbálom elfogadni a dolgokat, hogy úgy működnek ahogy.
Persze, ha valami eléggé roszul működik, az megérett a változtatásra.

Nem fogadom el, hogyha vmi kicsit működik rosszul, annak úgy is kell maradnia örökké. Különleges szerencse vagy hihetetlen előrelátás kéne ahhoz, hogy egy koplex dolog már a létrehozásakor is jó legyen.

Mindazonáltal annyira tényleg nem eget rengető szükség az üres hekik aranyos szétosztása, hogy felvessem a megbeszélésekben. Talán majd egyszer, a klántámadásnál szerzett épületek szétosztását is hozzávéve.
Addig meg csak mosolygok a szövifórumunkon, amikor gratulálnak egymásnak a "talajért". :D

tulip 02-27-2008 08:00

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 161326)
Nem fogadom el, hogyha

hogyha valaki nem ért veled egyet. Tudjuk...
Csakhogy mindenki tudja: Írtam, hogy már nem szólok hozzá ehhez a témához, de azért még Princ utánam küldött egy negatív pontot. Mivel én nem tudok neki adni, ezért kénytelen vagyok itt megmondani neki, hogy véleményem szerint ő érdemelné a negatív pontokat, mert "ha valakinek véleménye van és nem egyezik az enyémmel, akkor tartsa magában" hozzáállás csak arra jó, hogy a fórumot egysíkúvá tegyék. Az egysíkú fórum pedig egoistáknak való, akik csak a saját véleményeiket szeretik visszaolvasni mások hozzászólásaiban is. Egyébként legjobb lenne, ha vennél egy beszélő papagályt, az úgyis csak azt hajtogatja, amit gyakran ismételsz neki. Az való neked.

Valezius 02-27-2008 10:17

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 161326)
Nem fogadom el, hogyha vmi kicsit működik rosszul, annak úgy is kell maradnia örökké. Különleges szerencse vagy hihetetlen előrelátás kéne ahhoz, hogy egy koplex dolog már a létrehozásakor is jó legyen.

Mindazonáltal annyira tényleg nem eget rengető szükség az üres hekik aranyos szétosztása, hogy felvessem a megbeszélésekben. Talán majd egyszer, a klántámadásnál szerzett épületek szétosztását is hozzávéve.
Addig meg csak mosolygok a szövifórumunkon, amikor gratulálnak egymásnak a "talajért". :D

Én itt is azt látom, amit az életben, az emberek nem jól akarnak élni, hanem jobban. Sosem elégedettek, bármi is történik. (Ezt nemcsak Magyarországra értettem)
A játék nem tökéletes és NEM IS LEHET AZ, ha valamit megjavítanak, valami más általában elromlik.
Ezért gondolom úgy, hogy meg kell húzni a határt, EDDIG ÉS NE TOVÁBB (ahogy Picard kapitány mondta ;) ) :)

Princ 02-27-2008 11:43

Quote:

Originally Posted by tulip (Post 161352)
hogyha valaki nem ért veled egyet. Tudjuk...
Csakhogy mindenki tudja: Írtam, hogy már nem szólok hozzá ehhez a témához, de azért még Princ utánam küldött egy negatív pontot. Mivel én nem tudok neki adni, ezért kénytelen vagyok itt megmondani neki, hogy véleményem szerint ő érdemelné a negatív pontokat, mert "ha valakinek véleménye van és nem egyezik az enyémmel, akkor tartsa magában" hozzáállás csak arra jó, hogy a fórumot egysíkúvá tegyék. Az egysíkú fórum pedig egoistáknak való, akik csak a saját véleményeiket szeretik visszaolvasni mások hozzászólásaiban is. Egyébként legjobb lenne, ha vennél egy beszélő papagályt, az úgyis csak azt hajtogatja, amit gyakran ismételsz neki. Az való neked.

Kedves papagájom, részvétem, ha a lehető legegyértelműbb jelzésből, a pirospontból, te semmit se értesz.

All times are GMT +1. The time now is 17:53.