![]() |
Legjobb hadi.oszesitve minden szinten.
Szijasztok...arra lennek kivancsi h melyik szerintetek a legjobb hadi oszesitve minden szinten.....Ugyertve ne lehessen konnyen szetkapni...es milyen szemelyiseget ajanlatok a hadiknak..
|
Szerintem az óriás az 5,4,3 szinteken mindenképpen, bár lesz, aki rögön mást mond...nagy vita mindig!
személyiség...hát személy szerint vándor/tudós! Látom eddig a szavazásban egyedül maradtam... :D |
Quote:
legerősebb hadi az ork egyértelmüen, de arra nagyon oda kell figyelni, mert vari-tolival sebezhető nagyon. Az 2-5.szinten az óriást a legkönnyebb vinni. tolival nehezen bántható és nem is kell neki 1kocsmánál több (általában), variban sem utolsó, és hadi ereje is elég jó. Gnóm is elég jó hadis, a tekijei miatt, de ha egy erős toli neked esik abban sem lesz köszönet, de alapvetően könnyen lehet vele is játszani. a gnómnak, óriásnak a tudóst ajánlom |
Itt van 2 téma ami a hadikról szól, sok minden ki van bennük vesézve....;)
http://forum.hodito.hu/showthread.ph...egjobb+hadi%2A http://forum.hodito.hu/showthread.ph...egjobb+hadi%2A |
a gnóm. lehet, hogy könnyen gyújtható meg minden, de megvédi a tekijeit, és az nagyon nagy előny. összesítve a második legnagyobb támadóerővel rendelkezik, viszont az orknak sokkal több gyenge pontja van.
személyiségek (ebben a sorrendben választanám): tudós, vándor, harcos. orknak még ott van a tábornok a 2. vagy 3. helyen. |
Quote:
|
Én harcos helyett tuti, hogy gazdálkodót választanék gnóm mellé. Márha van tanyám persze.
Ha a félelf mellett van egy smile, akkor a hulla mellé nem ártana egy röhögő fej sem :D |
Quote:
Hat...nem csak a konnyusegrol van szo...teny hogy az egyik legnehezebben jatszhato faj az ork de azert megis csak a penzrol es bentletrol szol a hodito...legalabbis en igy vettem eszre 5 ev alatt.... |
Quote:
:D Ebben igazad van de azert legalabb a hulla elmenetileg hadis .....:p |
Quote:
|
Úgy látom elég népszerűtlen az óriás... ez elgondolkodtató....
|
Quote:
( Rebi az örök mf-gnóm ) |
Quote:
szerintem |
Quote:
|
Quote:
|
Az, hogy melyik faj a legjobb hadi sokmindentol fugg. Az orknak kellenek a szovik, de amikor mindenkitol elviszi a helpet a tamadashoz egy ork tabornok, az eleg utos tud lenni.
|
Én azért szót emelnék az óriás melett. Mert egy hadi esetén nem csak azt kell figyelni, hogy mekkorát üt, hanem azt se árt, hogy visszaütésnél mekkorát kap. Mint mondtátok egy orkot nem nehéz szívatni tolikkal varikkal, egy gnómot, vagy tolikkal, vagy varikkal. Egy hadivarira kimaxolt óriást csak a szövi varisa látja és tud ártani, a tolinak meg csak készülipocsékolás.
|
ha hadi akkor ork. szavaztam is :) indokolnom nem kell ;)
|
Quote:
|
Én 3 fajjal voltam hadik közül:gnóm, törpe, óriás (csak alsóbb szinteken). Gnóm: tekivédett és jól lehet vele haladni de nekem nem tetszik a vari készülije miatt. Törpe: nem gondoltam, hogy ien jó hadis, nekem tetszik csak könnyen tekizik ez már kevésbé. Óriás: jó hadis, tekivédett naggyából és tolikkal ártani nehéz neki. Tehát az én választásom az óriás.
(Az orkot nem merem egyenlőre bevállalni, mert (még:D) nem tudok sokat gép előtt ülni.) |
Quote:
Szerinted melyik az erősebb mágiában? :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
Ez olyan mintha pepa azt mondaná, hogy gyorsabban fut, mire te azt válaszolnád, hogy de vízben utoléri. |
Hadivarinak számít egy 1300hekin lévő óriás 32k elittel és 22k varázslóval? Mert ha igen, akkor nem nagyon tudtak ártani a hadisok, és csak a szövetség varázslója tudott rám ártózni, a többiek nem!:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
amugy sztem nem lehet 1 kalap ala venni az osszes csoportot. tehat eleve nem jo a szavazas targya. az 1/a mas vilag, oda eltero strategia kell, ezert a korabbi jo felepites mar nem biztos, hogy mukodni fog. viszont az ork az 5. csoportban iszonyan jol tekizheto az altalaban kis pontkulonbseg de mwgis relative nagy kortav miatt. meg aki nem tud nagyon gyakran a gep elott ulni, annak semmikeppen sem javasolt az ork. mindenki valassza ki a legmegfelelobb fajt ahhoz kepest, hogy mennyire bevallalos, melyik csoportban van eppen, es mennyit tud gep elott lenni, stb. |
morálod sem lehet túl jó, gondolom orias vagy, nem tartassz sok kocsmát. ha elittel kitámadsz mégjobban üthető vagy, az rendkívül kockázatos.
bocsáss meg, hogy ezt mondom egy jó szövi nem azon fog gondolkodni h beüssön vagy sem, hanem, hogy elsőre kettő vagy három sereg menjen. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eeee őőőőő izé...a gnóm elvileg nagyobbat üt, mint az orias, csak kocsmafüggő. láttam én már 1 kocsmás gnómot is, jó az :)
orias kell a szövibe mindenképpen, de én úgy gondolom, hogy ork is. ha meg az a kérdés, hogy melyik a legjobb hadis, akkor ork. |
Quote:
|
Quote:
A leghatalmasabbak között is a legnagyobb,mindenható Gnóm istenek áldják meg seregeinket:-) |
Quote:
1 barakk orias 56*1,35*1,15= 86,94 1 barakk gnóm: 60*1,55= 93 durván 7%-kal jobb a gnóm. |
Quote:
És akkor vond le azt az 5-10% kocsmát, ami jó ha van neki! Nekem csak 1db van, Nem 100-150! |
látom teljesen felesleges belemennem, hagyjuk :)
|
Vajon komolyan gondolta az aki az embert jelölte meg? :confused:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:58. |