Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Újraindulás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=274)

Josh 02-23-2006 09:56

Újraindulás

van egy fogós kérdésem, hátha tudjátok rá a választ: nos, 5/U-ban van egy orim, amivel szeretnék újraindulni, de van rajta 256Vip kör, és ezt szeretném megtartani, sms-ben szoktam hosszabítani, de a "zéró-start"-nak nem felel meg az orim. szerintetek, ha újraindulok vele ugyanazon a szinten, akkor megmarad a Vip, vagy elveszik? csak azért kérdem, mert elrontottam egy -két dolgot vele, és szerintem érdemesebb újraindulnom, mint fellépnem (szintlépés előtt áll) és nem akarom, hogy a Vip kárba menjen

Daemon 02-23-2006 10:01

Ha újra tudsz indulni 5-ös csopiból, akkor gonolom már fordultál egyszer. Ha így van az újraindulás az olyan, mint bármelyik szinten és megmaradnak a VIP körök.

Ati 02-23-2006 10:16

Quote:

Originally Posted by Josh
van egy fogós kérdésem, hátha tudjátok rá a választ: nos, 5/U-ban van egy orim, amivel szeretnék újraindulni, de van rajta 256Vip kör, és ezt szeretném megtartani, sms-ben szoktam hosszabítani, de a "zéró-start"-nak nem felel meg az orim. szerintetek, ha újraindulok vele ugyanazon a szinten, akkor megmarad a Vip, vagy elveszik? csak azért kérdem, mert elrontottam egy -két dolgot vele, és szerintem érdemesebb újraindulnom, mint fellépnem (szintlépés előtt áll) és nem akarom, hogy a Vip kárba menjen

Ha nem fordultál még (csak egy személyiséget tudsz választani az országnak), akkor nem tudsz újraindulni az 5. szinten.

Lehetőségek:

- Fellépsz, ha már úgyis szintlépés elptt állsz.
- Törölsz, és új országot kezdesz, ez esezben a vip köreid elvesznek!
- Megvárod, amíg letelnek a vip körök, és csak utána törölsz, és kezdesz új országot. :)
- Teszel az országra még annyi vip kört, hogy meglegyen a szükséges, és zéró-startot csinálsz, ez esetben az ország neve, sorszáma, és vip körei megmaradnak.

Panyi 03-20-2006 00:28

újraindulásos csalás

Felmerült bennem a kérdés, hogy egy újraindulási pénzügyi csalást köteles-e a játékos jelezni? Most botlottam bele 1 ilyen szövibe, jókor jó helyen voltam, az egyik tagtól elhoztam 250 millát, még így is van kb 2 milliárd tiszta pénzük rajta, ha most jól elporolnak ebből a pénzből, akkor magamnak köszönhetem??:confused:

director 03-20-2006 02:05

Quote:

Originally Posted by Panyi
Felmerült bennem a kérdés, hogy egy újraindulási pénzügyi csalást köteles-e a játékos jelezni? Most botlottam bele 1 ilyen szövibe, jókor jó helyen voltam, az egyik tagtól elhoztam 250 millát, még így is van kb 2 milliárd tiszta pénzük rajta, ha most jól elporolnak ebből a pénzből, akkor magamnak köszönhetem??:confused:

az újraindulás miért csalás?

Panyi 03-20-2006 07:41

Quote:

Originally Posted by director
az újraindulás miért csalás?

Ezen tanakodom én is, hogy az újraindulás adta lehetőségeket kihasználva több milliárdhoz hozzájutni csalás-e vagy sem? A módszert pedig nem írom le, érthető okokból.

Apa 03-20-2006 07:46

szerintem ha bárki csinálhatja, ugyanazokkal a feltételekkel, ugyanannyi pénzt nyerve a dolgon akko nem csalás.
má én is törtem a fejem rajta hogy ezáltal fellenditem a szövim pénzügyi helyzetét.

Panyi 03-20-2006 07:55

De szerintem nagyon kevesen csinálják, és ez által nagyon nagy előnyhöz jutnak másokkal szemben...
2 miliárdból 50.000 elit képzését lehet játszva megoldani, vagy bármely piac felett átvenni az uralmat

Ati 03-20-2006 08:51

Quote:

De szerintem nagyon kevesen csinálják, és ez által nagyon nagy előnyhöz jutnak másokkal szemben...
2 miliárdból 50.000 elit képzését lehet játszva megoldani, vagy bármely piac felett átvenni az uralmat

Ez a játék része, nagyon sokan csinálják, bárki megteheti, nem tervezek ezügyben semmiféle korlátozást. Ha erre ellő egy újraindulási lehetőséget, tegye.

Senki 03-20-2006 09:18

az a goromba amikor az ország tele van tekivel meg max pénzzel és így kezdi a szintet.... és aztán újrázik mert van neki jópár... ezzel el is látta a klánt a topba jutásig elég pénzzel.... azért ez erős nem? :D de hát te is meg tudod csinálni, szerintem is felesleges kivenni a játékból...

director 03-20-2006 12:09

Quote:

Ezen tanakodom én is, hogy az újraindulás adta lehetőségeket kihasználva több milliárdhoz hozzájutni csalás-e vagy sem? A módszert pedig nem írom le, érthető okokból.

szerintem azért a módszer elég közismert:P
és nemtom, ez miért lenne csalás? semmi nem tiltja:)

Csokibácsi 03-20-2006 16:09

én sem igazán értem, miért lenne csalás.

-Fegya- 03-20-2006 18:29

Természetesen nem csalás, csak nem tetszik. Különösen 1A-ban probléma. Semmi kifogásom ellene, hogy valaki az alsóbb szinteken összegyűjtsön maximális pénzt és azt felvigye az 1A-ban. De miért használhatja fel ezt a pénzt többször?

Erről szavazás volt a levlistán és a többség úgy döntött, hogy maradjon változatlan az újraindulás. Ezek után nincs értelme vitatkozni.

31 újraindulási lehetőségem van. 31 X 4.5 milliárd. Nem is lesz rosssz! :)

Senki 03-20-2006 18:34

Quote:

Originally Posted by -Fegya-
31 újraindulási lehetőségem van. 31 X 4.5 milliárd. Nem is lesz rosssz! :)

Nem szép, de ha valaki azért resetel hogy helyretegye magát annak nem árt ha pénzt tud csinálni belőle... legalábbis szerintem. aztán meg bízzuk mindenkinek a lelkiismeretére mennyire használja ki.... :rolleyes: :D

-Fegya- 03-20-2006 18:45

Quote:

Originally Posted by Senki
Nem szép, de ha valaki azért resetel hogy helyretegye magát annak nem árt ha pénzt tud csinálni belőle... legalábbis szerintem. aztán meg bízzuk mindenkinek a lelkiismeretére mennyire használja ki.... :rolleyes: :D

Pénzt csinál abból is, hogy kiárulja az oriját. Pénzt csinál közvetve abból, hogy leütteti magát és ráadásul a full pénzes újrázó ori. Kicsit túlzás.

Panyi 03-21-2006 01:08

Quote:

Pénzt csinál abból is, hogy kiárulja az oriját. Pénzt csinál közvetve abból, hogy leütteti magát és ráadásul a full pénzes újrázó ori. Kicsit túlzás.

Mindenesetre bosszantó, hogy a 4. szinten már 25 milliárd értékű teki és raktárkészlettel hencegnek egyesek, míg mások vért izzadnak, hogy összekaprják az orijukat egy-egy ilyen ori támadása után. Na nem baj ha harc lesz nem adom olcsón a bőröm...

King 03-21-2006 09:22

Quote:

Mindenesetre bosszantó, hogy a 4. szinten már 25 milliárd értékű teki és raktárkészlettel hencegnek egyesek, míg mások vért izzadnak, hogy összekaprják az orijukat egy-egy ilyen ori támadása után. Na nem baj ha harc lesz nem adom olcsón a bőröm...

hi!

van egy jó taktika, sokan csinálják...
miért a 4-ben kéne összekaparni az oridat? alap területen benyomsz 100-115 könyvtárat és megülsz a hátsódon 1 hónapig. akkor máris van elég tartalékod. persze a piacon kell tárolni, hacsak nem vagy gnóm, és nem 199 hekin vagy.
ha ügyes vagy beugrasz egy tekiíró szövibe, és a 4-ben máris 2-3milliárddal nyitsz.
ott meg csinálsz egy tolis orit, és halmozhatod a pénzed... :D
ez tapasztalat...

üdv, King

Senki 03-21-2006 09:51

Quote:

Originally Posted by King
hi!

van egy jó taktika, sokan csinálják...
miért a 4-ben kéne összekaparni az oridat? alap területen benyomsz 100-115 könyvtárat és megülsz a hátsódon 1 hónapig. akkor máris van elég tartalékod. persze a piacon kell tárolni, hacsak nem vagy gnóm, és nem 199 hekin vagy.
ha ügyes vagy beugrasz egy tekiíró szövibe, és a 4-ben máris 2-3milliárddal nyitsz.
ott meg csinálsz egy tolis orit, és halmozhatod a pénzed... :D
ez tapasztalat...

üdv, King

Panyi: ez elég általános taktika, ha zavar hogy elvernek csináljad te is ezt. ez van. én néha nem csinálom néha meg igen. ismerd az ellenfeled, ezt tudom mondani. azért mert ő meg tudta szerezni azt a pénzt mert vette rá a fáradságot meg eltökölt vele annyit, azért nem mondhatod azt hogy ő csaló. igenis kimalmozta azt a pénzt, tehát joga van hozzá, te is megtehetted volna, csak nem tetted. magadra vess ha elvert. nem nyavajogni kell hogy túl erős az ellenfél, hanem tenni azért hogy te is az legyél...
én kérek elnézést a nem megértő álláspontomért. ha el tudtak verni akkor el kell fogadni és be kell látni hol hibáztál, nem pedig mutogatni, hogy az erősebb elvert... (jó, a 200 hekis, védelem alól kijövő orik más tészta, de most minimum a 4. szintről beszélünk.)

Senki 03-21-2006 09:56

Quote:

ahogy írtam vannak határai a pofátlanságnak. mindenkinek bízzuk a ellkiismeretére. amíg nincs megoldás arra hogy mivel váltsuk le az újrázást addig ennek a vitának nem sok értelme van.

All times are GMT +1. The time now is 05:58.