![]() |
MNT-t kérek, MNT, MMMNNNTTT, ementé!
Elsősorban azokhoz szól a kérdésem, akik több-kevesebb rendszerességgel olvassák a Diplomácia menüpontot.
Én azt veszem észre, hogy egyre erőszakosabb MNT hirdetések vannak, a sima "MNT", és semmi más beírástól kezdve a több oldalas, nagybetűs kiabálásig, amiben csak ez a 3 betű szerepel, de már olyanok is elég sűrűn megjelennek, amikor valaki nagykegyesen megengedi másoknak, hogy mnt-t küldjenek neki, és talán majd elgondolkozik rajta, hogy elfogadja-e. Mindeközben a ténylegesen szövetséget keresők hirdetései teljesen elvesznek az mnt-áradatban. Csak engem kezd zavarni, hogy egyre több az MNT hirdetés, és a valós szövetségi hirdetéseket egyre nehezebb megtalálni? Én ezeket rendszeresen olvasom, nemcsak amikor szövetségest keresek, úgyhogy elfogult lehetek ezügyben, ezért vagyok kíváncsi a véleményetekre. |
Ha jól tévedek, akkor pár hónapja volt egy ötlet,hogy a dipiben 2-é legyen választva, a normális dipi keresés, és az mnt kérés. már akkor is volt olyan csopii ahol a dipi több mint a fele, mnt kunyerálás volt:(
|
hat sztem azert ezt mar nem kene szankcionalni. az mnt rendszere is a szovimenuben van, azert csak kapcsolodik akkor ide. miert baj az ha vki a dipoban mnt-t keres? engem nem zavar 1altalan. ha en szovit keresek, akkor elsosorban ugyis a ponterteket nezem, hiszen abbol latom, hogy mennyire van kozel vagy tavol. a tartalma csak ezutan valhat erdekesse.
amugy en sosem hirdetek mnt-t, nem kell elfogultsaggal illetni a hsz-em miatt. en arra voksolnek, h maradjon igy, hadd hirdessenek a meg nem tamadasra vagyok is. |
nah meg is van a téma.:
http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1794 |
Quote:
De igazából az olyan hirdetéseknek se, hogy "elfogadok mnt-ket". Pont ezért felesleges egy külön pont, ahol mnt-k vannak. Aki játszik (de tényleg játszik), az tegye a szívére a kezét, és mondja meg, hogy hányszor ment a Diplomácia menüpontba megnézni, hogy ki az, akinek mnt-t küldhet. |
szerintem, ha ketté választod akkor valószínű szinte senki nem fogja olvasni az mnt-s részét, csak olyan játékosok, akik egyébként is kötnéntek.
Azaz tele lesz egy csomó mnt-kötéssel a csoport, ami semmit nem ér, mert úgyse támadják egymást amúgyse. Aki agresszívabb egy kicsit, nem köt csak úgy mnt-t diplomáciából. Ismerek olyan játékost, aki rendesen hadizik, de minden mnt-t elfogad. Én úgy gondolom, értelmezzük át a diplomáciát,kizárólag szövetség keresésére, aki meg mindenáron mnt-t akar kötni, küldjön mindenkinek előtte utána a csoportban, meglátja 1 napon belül úgyis, hogy kifogadja el. Ráadásul ez sokkal hatékonyabb, mint a diplomáciában hírdetni. De ha nagyon nem tetszik ez az mnt-s hírdetőknek, akkor még mindíg kaphatnak külön hírdetési táblát. bár nincs értelme. Az hogy a játékban mi hol helyezkedik el a menüben, nem érv, csak kivitelezés. ;) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
ugyis "diplomacia" a neve es nem "szovetseg keresese". a diplomaciaba meg belefer boven a megnemtamadasi 1ezmeny kotese, vagy annak keresese is velemenyem szerint. |
Bevallom, én a 10 soros mnt-s sormintákat jelentettem is :o
Nem szeretem őket... az ég adta egy világon semmi értelmük |
Té Gázsi :D Emmmmentééé ?:D:D:D
|
Miért baj ha az mnt-t a diplóban hírdeti? Az nagyobb hülyeség mikor közli hogy neki aztán ne küldjön senki. Inkább a normálisan hírdetni nem tudó IQ betyárokat szedd ki, máris olvashatóbb lesz.
Szerintem legtöbbet azokat úgyis te olvasod, meg a kezdő játékosok... |
Igazsága vagyon a kisasszonynak:-)
|
Volt amikor írtam a diplóba, hogy elfogadok MNT-ket.
Nagyképűnek hangzik, de Top tetején volt a szövink és versenyeztünk ki kap többet közülünk. Nem mondom akkor is rittyentettem néhány sort. Végül is amelyikünk győzött az 7 MNT-vel lett gazdagabb, volt amelyik 204 hellyel lentebbről érkezett... Engem nem zavar az MNT kérés semmilyen formában, csak értelmét nem látom. Minden ilyen ügyet egyszerűbb zöldben megoldani. |
Quote:
MM........MM..NN......N..TTTTTTTTT M..M.....M.M..N.N.....N........T........ M....M..M..M..N..N....N........T........ M......M....M..N...N...N........T........ M............M..N....N..N........T........ M............M..N.....N.N........T........ M............M..N......NN........T........ Őszintén szolva, ez már tényleg bántja a szemem :) Inkább játszana, amíg ezt írja:D:D Sajna space-el nem ment, ezért vannak benne a pontok :) |
Quote:
hogy milyen nagy fantáziával vannak megáldva egyesek... :D |
Quote:
|
Továbbra sem értem, ellenséget miért nem lehet keresni...
|
Quote:
Ati: csúnyabogár csodálkozásából is kitűnik hogy 3 féle játékos olvas dipit. 1 A kezdő 2 Aki imád jelentgetni 3 Te aki ezekre rárepülsz :) Jah és a 4. az mnt mániás, vagy épp a versenyezzünk kinek lesz több masgukat igen csak unó játékosok :) |
Én meg azt nem értem nekem az oriban mért nincs olyan gombom sose:-)
|
Quote:
|
Quote:
Na ez ellenség, egy kezdőre ilyen varázslatokat küldeni. |
Quote:
|
ahol játszok, ott többnyire ez van:
Jelenleg nincs hirdetés. és ezt elég sűrűn látom angolul és németül is :D |
Most már tudom, de akkor még foggalmam nem volt hogy "mit csinálok" csak kattingatam ide-oda. Most már óvatosabb vagyok.:) :)
Azt szokták mondani saját kárán tanul az ember.:) |
Volt már olyan, hogy felmerült bennem a diplomácia olvasásakor, hogy minek ide ez a sok MNT. De most azt gondolom, kár volna mindent olyan nagyon beszabályozni. Ha a minimális szabadság nincs meg, az már nem is játék.
Több oldalas nagybetűs hirdetést gondolom egyébként sem illik feladni, függetlenül hogy miről szól. Most egyébként 4 csopiban egy mnt hirdetést sem látok, biztos ezekre nem jellemző. |
Hello!
Elnézést hogy beleszólok, és nem is konkrétan a témával kapcsolatosan. A Goldy hsz-ában szereplő IQ betyárok nem azonosítandók velem:). Egy vagy max. két hirdetést adtam fel, és mindig igyekeztem magas kultúrális színvonalat képviselni:D, tehát az egyezés nyilván véletlen. Le fogom védetni a nevem:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
Egyébként abban az esetben zavaró lehet, amikor az mnt-s dipik száma többszöröse a valóban szöevtségest keresők/ajánlók számának. |
Quote:
:) |
Quote:
Szóval arra akarok kilyukadni, hogy most írtó ritkán kötök mnt, és annak súlya és komoly oka van. Az mnt kérőket, ha közelben vannak, biztos felmérem. Inkább felhívják magukra a figyelmet.:p |
én szinte sose kötök mnt-t,vagy 6 hónapja tuti nem kötöttem, de
tegnap még is kötöttem egyet (vagy tegnap előtt nem tudom minden napom egybe folyik :D ) nem hiszem hogy szégyenkezni kéne miatta attól függetlenül pl. azért kötöttem, mert nem akartam támadni azt az országot, és féltem hogy egy gyenge idegállapotú időszakomba még is megteszem. nem mindíg azért kötsz mnt-t, hogy magadat védd. :) |
V termése tegnap este óta:
1. "Üdv MNT bárkivel" 2. "szövibe belépnékdolgozok és harcolok" 3. "Mnt-t köök bárkivel!!" 4. "MNT bárkivel... :) " A feladott hirdetések háromnegyede MNT kérés. |
Amit én láthatok ott 24-ből 2.
|
Had maradjanak ha más hogy nem akkor külön táblán mert ezeket szeretem nagyon ütögetni általába semilyen termelők jó lopni ütni fosztani ne vegyétek el nekem kellenek. Vakon megyek rájuk 99%ba be is férek. És a dipi is jó mikor irja a marha 2k ij 4k ló hár még gömb se kell :))) imádom semi érv nem szól az elvétel mellet. Kellenek mint egy gfalat levegő :D
|
Quote:
Ezek még csak nem is voltak túlzó hírdetések. /A freemailes csopik meg amúgy is olyanok amilyenek, nem mintha nem tudnád csak megjegyeztem.../ Össz-vissz az első két szövimet találtam dipis hirdetéssel, és ahogy nézem ezzel nem vagyok egyedül. Azt írod dipiben szoktál szövit keresni. Azért elég speciális /perverzitásod/ van, szereted a zsákbamacskát és ismeretlenekkel játszani :) De mivel nem is játszol az ilyen játékosok száma közel 100%-al csökkent :) Maradtak a kezdők, a hiénázók, az ide poénos beírást keresők, a jelentgetők és az mnt mániások.... |
Quote:
ati, ezek mind1ike 99% esellyel kezdo, naluk 1enlore idaig terjed a diplomacia. ne bantsd oket, ha majd belejonnek, mar nem kernek. |
Quote:
|
Quote:
Volt 1/A-ban is, valahol be is van jegyezve a dipis szösszenetekbe. Igaz, az illető nem gondolta komolyan..::) |
Quote:
Nem hiszem, hogy bármi haszna lenne ezeknek a hirdetéseknek. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:35. |