Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Egy újabb fórum bezárása. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2737)

Tsobi 02-05-2008 00:29

Egy újabb fórum bezárása.

Sziasztok!

A korábbiakban már kivontam magam az ott folyó dolgokból,így meglepetésként ért az alábbi szöveg:
Ez a csoport nem rendelkezik saját fórummal. Ha feljebb lépsz egy szintet, ott a közös fórumot érheted el, ahol nemcsak saját csoportod tagjaival, hanem minden felsőbb szintű játékossal tudsz beszélgetni. Addig is érdekes lehet számodra a külső fórum, ahol kezdési tippeket, stratégiai tanácsokat kaphatsz, valamint általános beszélgetésekbe is bekapcsolódhatsz. A külső fórum eléréséhez kattints ide.

A dolog már elég régen érett .. kíváncsi lennék,hogy végülis mi vezetett a bezáráshoz? Konkrét dolog? Vagy csak betelt a pohár? Elsősorban a gyors csoportosok véleményére lennék kíváncsi,és persze Atiéra,hisz Fórum [u] -ról van szó. Köszi előre is :)

Dragi 02-05-2008 02:44

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 156716)
Sziasztok!

A korábbiakban már kivontam magam az ott folyó dolgokból,így meglepetésként ért az alábbi szöveg:
Ez a csoport nem rendelkezik saját fórummal. Ha feljebb lépsz egy szintet, ott a közös fórumot érheted el, ahol nemcsak saját csoportod tagjaival, hanem minden felsőbb szintű játékossal tudsz beszélgetni. Addig is érdekes lehet számodra a külső fórum, ahol kezdési tippeket, stratégiai tanácsokat kaphatsz, valamint általános beszélgetésekbe is bekapcsolódhatsz. A külső fórum eléréséhez kattints ide.

A dolog már elég régen érett .. kíváncsi lennék,hogy végülis mi vezetett a bezáráshoz? Konkrét dolog? Vagy csak betelt a pohár? Elsősorban a gyors csoportosok véleményére lennék kíváncsi,és persze Atiéra,hisz Fórum [u] -ról van szó. Köszi előre is :)

vélemény: höhööööö :D:D

Ati 02-05-2008 08:27

Kb 2 hete egyetlen téma volt az adott fórumon: egymás gúnyolása, egymás sértegetése, egymás gyanusítgatása.

Biztos ez is nagyon hasznos tevékenység, de erre majd az érintettek találnak akkor más módot.

laziga 02-05-2008 08:47

áááááááá én sajnálom szerintem senki nem sértődöt meg ott semmin sőt jókat lehetett derülni a dolgokon. Ráadásul azért elég sokmindent lellehett szűrni föleg hogy ki van ki nincs a hulláktól elvettünk megint egy lehetőséget. Szerintem ez nagyon rossz húzás tényleg sajnálom. :(

richardka 02-05-2008 08:59

nem igazán értem mi volt a gond a forumon:))
egymás ugratása volt tegnap ha jol olvastam, max valaki elvetette a sulykot. Öneki el kellett volna venni az irásjogát és kész

Picit drasztikus voltál ATI

Én is szoktam huzzni, csipkelödni mást, ök is csipkelödnek engem. Én nem sértödöm meg és ök se.

Magánvélemény.
Ha jol emlékszem Gergöt és Matadort is csipkedtem ök meg visszecsipkedtek, igaz én nem durván, lehet ezért nincs még figyim se???

Az tény tegnap valaki elvetette a sulykot ha jol emlékszem, de 1 vagy 2 ember miatt bezárni egy forumot:)

Ati 02-05-2008 09:01

Tegnap, és tegnapelőtt, és azelőtt, és azelőtt, és azelőtt, és azelőtt. 2x szóltam, hogy ennek fórumzár lesz a vége, csak folytatta mindenki. Nem tudnék olyan U-s fórumozót mondani az utóbbi 2 hétből, aki ne járult volna hozzá az U-s fórum fórum beszüntetéséhez.

Ez van. Pár hét szünet. Hátha addig észbe kapnak az U-s fórumozók.

Tsobi 02-05-2008 09:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 156745)
Tegnap, és tegnapelőtt, és azelőtt, és azelőtt, és azelőtt, és azelőtt. 2x szóltam, hogy ennek fórumzár lesz a vége, csak folytatta mindenki. Nem tudnék olyan U-s fórumozót mondani az utóbbi 2 hétből, aki ne járult volna hozzá az U-s fórum fórum beszüntetéséhez.

Egy jóslat: nem fognak :)
Akkor úgy tűnik időben szálltak ki ahhoz,hogy ne hiányozzanak :)

laziga 02-05-2008 09:27

nem én miattam bizti nem mert én max köszsönök és nézem kit lehet kit nem ütni :( De majd ha kiszurják megint a kerekem leközeleb a 70éves marinénitől kezdve az utcába mit utcába a városba levágom mindenki kezét mert csak köztük lesz a bünös. Hát büntesünk mindenkit azon is elkék gondolkozni hogy ne e zárjuk be az egéstz hódítót. mert van egy hüle aki engem megsértet gondoolkodom hogy fel is jelentem a hódítót mert maradandó lelki traumát szenvedtem. Na ennyi hüleséget is régen irtam és nyílván ez csak költői tulzás de akkor is extrém 1-2 hülye miat 500 embert büntetni. Mikor csak irásjogot kellet volna elvenni. De akkor valaki csináljon már itt egy 5/u forumot :) és akkor probléma megoldva csak mindenki bigyesze oda az orinevét meg számát hogy lehessen látni ki ki :D

Tsobi 02-05-2008 09:30

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 156748)
nem én miattam bizti nem mert én max köszsönök és nézem kit lehet kit nem ütni :( De majd ha kiszurják megint a kerekem leközeleb a 70éves marinénitől kezdve az utcába mit utcába a városba levágom mindenki kezét mert csak köztük lesz a bünös. Hát büntesünk mindenkit azon is elkék gondolkozni hogy ne e zárjuk be az egéstz hódítót. mert van egy hüle aki engem megsértet gondoolkodom hogy fel is jelentem a hódítót mert maradandó lelki traumát szenvedtem. Na ennyi hüleséget is régen irtam és nyílván ez csak költői tulzás de akkor is extrém 1-2 hülye miat 500 embert büntetni. Mikor csak irásjogot kellet volna elvenni. De akkor valaki csináljon már itt egy 5/u forumot :) és akkor probléma megoldva csak mindenki bigyesze oda az orinevét meg számát hogy lehessen látni ki ki :D

Parancsolj :D:D

http://forum.hodito.hu/showthread.ph...hlight=f%F3rum

richardka 02-05-2008 10:40

:confused:

nem lenne egyszerü elvenni az irásjogot?? 1 hét 1 honap 1 év örökre:))
most komolyan olyan hiányérzetem van hogy csak na:))

Ati 02-05-2008 10:45

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 156754)
:confused:

nem lenne egyszerü elvenni az irásjogot?? 1 hét 1 honap 1 év örökre:))
most komolyan olyan hiányérzetem van hogy csak na:))

Az a következő lépés. Első körben egy rövidke fórumszünet a csoportban.

Phoenix 02-05-2008 12:42

Asszem anno Xben is emiatt volt forumszunet...eleg hosszu idore :(

Dragi 02-05-2008 12:47

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 156764)

khm :p asszem most kicsit tévedsz de igen ott is a fórumozok miatt lett bezárva a fórum :D meg is látszott utána rajta hogy nem volt fórum:(

Synkel 02-05-2008 13:41

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 156765)
khm :p asszem most kicsit tévedsz de igen ott is a fórumozok miatt lett bezárva a fórum :D meg is látszott utána rajta hogy nem volt fórum:(

Még most is érződik, pedig több mint fél éve van megint.

Goldy 02-05-2008 16:34

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 156764)

Ott nem egymást szidtátok ha emlékezetem nem csal :)

Dragi 02-05-2008 16:42

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 156837)

igen én is úgy hallottam :p :)

Phoenix 02-05-2008 17:09

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 156837)

Régen volt és nem voltam ott :)
Szval az én emlékezetem már csal :(

Ditke 02-05-2008 19:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 156745)
Nem tudnék olyan U-s fórumozót mondani az utóbbi 2 hétből, aki ne járult volna hozzá az U-s fórum fórum beszüntetéséhez.

Az első mondattal nem értek egyet! A másodikat pedig nagyon sajnálom, de teljesen érthető, és jogos a bezárás! Sokszor én is próbáltam csilapítani a kedélyeket, de előbb-utóbb megunja az ember...:mad:

laziga 02-06-2008 06:14

juj szal te nagyon egyet értő te teljesen jogosnak érzed hogy ártatlanokat is büntetnek te elismerd hogy van kolektív büböség. ezen alapszik a fasizmus is. grat csak igy tovább ha gondolod alapíts egy pártott de vannak már ilyen pártok akár be is léphetsz. továbra se győzőt meg senki hogy vágjam pofán marinénit és irtsam ki a családját mert a kis unokája berugta focival az ablakom.

Ditke 02-06-2008 07:54

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 156957)
juj szal te nagyon egyet értő te teljesen jogosnak érzed hogy ártatlanokat is büntetnek te elismerd hogy van kolektív büböség. ezen alapszik a fasizmus is. grat csak igy tovább ha gondolod alapíts egy pártott de vannak már ilyen pártok akár be is léphetsz. továbra se győzőt meg senki hogy vágjam pofán marinénit és irtsam ki a családját mert a kis unokája berugta focival az ablakom.

Ez egy kissé durva...:(

Ati 02-06-2008 08:58

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 156957)

Kissé durva ez a hasonlat egy olyan esetben, amikor éppen az történik épp, hogy a fél csoport kitiltása helyett SENKI nincs megbüntetve, annak érdekében, hogy a játék zavartalanul folytatódhasson a csoportban...............

laziga 02-06-2008 09:07

oké igy értem és nem megbántani akartam senkit de azért ha jól emlékszem kb 10 emberke miatt van most 500 büntetve és igen is büntetve mert azért a fórumból elég sok hasznos dolgot lelehet szűrni. Szerintem ha a rend és a büntetés a cél akkor akik ki érdemlik el kell venni az írás jogot sőt az igazi bünti ha nem csak írni hanem olvasni sem tudja. de nem kolektívan büntetni.

Ati 02-06-2008 09:11

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 156991)
oké igy értem és nem megbántani akartam senkit de azért ha jól emlékszem kb 10 emberke miatt van most 500 büntetve és igen is büntetve mert azért a fórumból elég sok hasznos dolgot lelehet szűrni. Szerintem ha a rend és a büntetés a cél akkor akik ki érdemlik el kell venni az írás jogot sőt az igazi bünti ha nem csak írni hanem olvasni sem tudja. de nem kolektívan büntetni.

Az a "büntetés", amikor azt kell olvasnia valakinek, hogy épp tépik egymást a fórumozók. Ez a büntetés meg lett szüntetve, hogy mindenki békésen, nyugodtan tudjon játszani, és a játék lényegi részére tudjon koncentrálni. Nem arra, hogy épp marják egymást egyesek, és ha be mer köszönni a fórumra, akkor onnantól őt is marják, mert ok ugyan nincs rá, de ez a szokás az adott csoport fórumán. Ez nonszensz. Ezért nem kell fórum.

Tsobi 02-06-2008 19:26

Várhatóan meddig lesz letiltva a Fórum [u] ?

Ati 02-06-2008 21:21

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 157088)
Várhatóan meddig lesz letiltva a Fórum [u] ?

Ezen a héten még biztosan.

richardka 02-07-2008 07:09

:eek:

olyan hiányérzetem van:D
hagytam is az 5U-ba az orit szabin

Ditke 02-07-2008 07:13

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 157156)
:eek:

olyan hiányérzetem van:D
hagytam is az 5U-ba az orit szabin

Nekem is hiányzik...:(

Sakky 02-07-2008 07:54

nos az kicsit erős, hogy pár virgonc nyikhaj miatt az U-s fórumot be kellet zárni..
erős, mert végtére is jogos... erős, mert mert ha az egyének nem hallgattak a figyelmeztetésre, akkor feljebb sem fognak..

remélem mihamarabb visszakerül a fórum és a "tökös legények" is visszafogják magukat...

ha nem akkor a több napos kitiltáson kellene majd elmélkedniük... ha nem eszmélnek akkor a 168 órás vagy a törlés..

összegezve: .. pár agyalágyúlt siheder berzenkedése, ne tegyen tönkre egy régmúltú, sokak által látogatott fórumot..

Hóhér 02-07-2008 20:26

akkor én is szólok, hogy legyen ellenvélemény is...

engem nem zavar , hogy nincs U-s fórum

gondoljatok a moderátorokra is, szegények jár a szabadság nekik is.

és nem lehet túl nagy öröm mindennap pár idióta baromságait (f-el kezdődő szóra gondoljatok :p ) végig olvasni.

:)

richardka 02-08-2008 07:05

megszokásbol kattintottam:) csak hiányzik:))

Goldy 02-09-2008 07:32

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 157259)

gondoljatok a moderátorokra is, szegények jár a szabadság nekik is.

:)

Te vmiről nagyon lemaradtál LOL :)

Ati 02-11-2008 14:40

Ismét elérhető az U fórum, az ilyenkor "szokásos" megkötésekkel: a fórumon való legkisebb mértékű személyeskedés, egymás piszkálgatása, célozgatás, vagy más hasonló beírás 168 körös kitiltást és az írási lehetőség megvonását eredményezi.

Akkor is, ha még csak figyelmeztetés jött volna.

richardka 02-11-2008 17:00

:D ez is meg a paypal is megy:)) nagyon jo, ma szerencsés napom van:D

All times are GMT +1. The time now is 02:20.