Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   A fórumról... :) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=38)
-   -   talán hiba (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2721)

J.Ati 02-01-2008 12:41

talán hiba

Már egyszer felhívta valaki erre a figyelmet ,de akkor nem volt rá reakció.
Talán most:)

http://img49.imageshack.us/img49/5360/kishibafu3.jpg

Ati 02-01-2008 12:45

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 156063)
Már egyszer felhívta valaki erre a figyelmet ,de akkor nem volt rá reakció.
Talán most:)

Tessék az angol verziót használni. ;) Ennyi nyelvgyakorlás minimum kell. ;)

J.Ati 02-01-2008 12:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 156067)
Tessék az angol verziót használni. ;) Ennyi nyelvgyakorlás minimum kell. ;)

Én németes vagyok;)
De inkább a magyart használom:)

Ati 02-01-2008 12:51

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 156072)
Én németes vagyok;)

Így megbocsátható. :D

Amúgy köszi, javítva. :)

J.Ati 02-01-2008 12:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 156074)
Így megbocsátható. :D

Amúgy köszi, javítva. :)

Köszi,ez jól esik tőled;):D
És már reagáltam is a javításra:D

Pali papa 02-02-2008 06:02

Kicsit skizoid érzés láni, mikor Ati és Attilla beszélgetnek...
:D:D:D

Kós00792 02-02-2008 07:21

Erről felelevenednek régi emlékeim:(

Smooth Scroller 02-06-2008 09:37

nem akarok nyitni ujat, a kerdesemnek sztem itt jo helye lesz.

van 1 ilyen topik cim:
MNT-t kérek, MNT, MMMNNNTTT, ementé!

a keresesben (osszetett kereses) rakeresek arra a szora, hogy "MMMNNNTTT" a csak forumcimek kozott, akkor van 1 talalat. ha mondjuk az 1ik "t"-t lehagyom a vegerol - tehat MMMNNNTT -, akkor 1 talalat sincs. ez igy most jo? miert nem talal ra ez alapjan a topikra? az ember kereseskor nem biztos, hogy 100%-osan emlexik a szora. termeszetesen arra sem talalt ra, hogy "MNT", pedig ezzel kezdodik a topik cime. tok 1ertelmu, hogy eloszor az forumozo az mnt szora fog rakeresni, hiszen azzal kapcsolatos a tema, es nem arra, hogy "MNT," mert a sz elott es mogott levo szokoz 4 betus szora mutat, tehat vesszovel 1utt. es a keresett csak annyi, hogy "MNT", az pedig 3 betus, tehat nem 1ezik. a topikcim eleji "MNT-t" is 5 betu, tehat erre sem passzol az "MNT".

ati, ez igy nem jo. nagyon megneheziti a keresest. soxor mondjatok a felhasznaloknak, hogy miert nem keres ra. sztem joparan rakeresnek, csak a kereso nem talal semmit. illetve ritkan talaljak el a pontos szot.

bevallom en is kerestem mar joparszor forumcimek kozott es sosem sikerult. most rajottem miert nem.

Ati 02-06-2008 09:39

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 156995)
ati, ez igy nem jo. nagyon megneheziti a keresest.

Szuper, akkor tessék javasolni a fórum gyártóinak, hogy változtassanak rajta. :)

Smooth Scroller 02-06-2008 09:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 156996)
Szuper, akkor tessék javasolni a fórum gyártóinak, hogy változtassanak rajta. :)

nem lehet rajta allitani? :eek:

na, erre nem szamitottam. most csalodott vagyok, persze igy nyilvan nem a te hibad es nem tehetsz ellene semmit, de attol meg a problema megmarad. esetleg nem lehet rakerdezni a gyarto supportjan? vagy ennyit nem er meg a dolog?

Bogár 02-06-2008 09:44

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 156995)
nem akarok nyitni ujat, a kerdesemnek sztem itt jo helye lesz.

van 1 ilyen topik cim:
MNT-t kérek, MNT, MMMNNNTTT, ementé!

a keresesben (osszetett kereses) rakeresek arra a szora, hogy "MMMNNNTTT" a csak forumcimek kozott, akkor van 1 talalat. ha mondjuk az 1ik "t"-t lehagyom a vegerol - tehat MMMNNNTT -, akkor 1 talalat sincs. ez igy most jo? miert nem talal ra ez alapjan a topikra? az ember kereseskor nem biztos, hogy 100%-osan emlexik a szora. termeszetesen arra sem talalt ra, hogy "MNT", pedig ezzel kezdodik a topik cime. tok 1ertelmu, hogy eloszor az forumozo az mnt szora fog rakeresni, hiszen azzal kapcsolatos a tema, es nem arra, hogy "MNT," mert a sz elott es mogott levo szokoz 4 betus szora mutat, tehat vesszovel 1utt. es a keresett csak annyi, hogy "MNT", az pedig 3 betus, tehat nem 1ezik. a topikcim eleji "MNT-t" is 5 betu, tehat erre sem passzol az "MNT".

ati, ez igy nem jo. nagyon megneheziti a keresest. soxor mondjatok a felhasznaloknak, hogy miert nem keres ra. sztem joparan rakeresnek, csak a kereso nem talal semmit. illetve ritkan talaljak el a pontos szot.

bevallom en is kerestem mar joparszor forumcimek kozott es sosem sikerult. most rajottem miert nem.

probald meg igy: MMMNNNTT* vagy akar MMMNN* vagy MMM*TTT ;)

Smooth Scroller 02-06-2008 09:47

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 157000)

upsz erre sem gondoltam. :)

kiprobaltam, muxik. az "mnt*"-ra bedobott 2 topikot is. na, akkor eztan mindent becsillagozok kereseskor. :o

tehat az en keszulekemben volt a hiba. :rolleyes:

Hóhér 02-06-2008 09:50

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 156998)

na, erre nem szamitottam. most csalodott vagyok, persze igy nyilvan nem a te hibad es nem tehetsz ellene semmit, de attol meg a problema megmarad. esetleg nem lehet rakerdezni a gyarto supportjan? vagy ennyit nem er meg a dolog?

érni sokat érne, mert nem csak neked, hanem nekem is :D retteneteses zavaró, hogy nem találom meg topicokat. Lehet béna vagyok, de van amikor 10 percet is keresek egy topicot, aminek tudom a nevét 80% ban, mégsem találom meg.
ilyenkor :mad::mad::mad:

csak lehet felesleges, egy ilyen fejlesztés egy fórumban... hmmm...
a gyártót nem érekli :p

Smooth Scroller 02-06-2008 09:53

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 157002)
érni sokat érne, mert nem csak neked, hanem nekem is :D retteneteses zavaró, hogy nem találom meg topicokat. Lehet béna vagyok, de van amikor 10 percet is keresek egy topicot, aminek tudom a nevét 80% ban, mégsem találom meg.
ilyenkor :mad::mad::mad:

csak lehet felesleges, egy ilyen fejlesztés egy fórumban... hmmm...
a gyártót nem érekli :p

nem marad mas hatra, mint elore. eljen a csillagozas. 1et a keresett szo ele, 1et moge. ;)

Hóhér 02-06-2008 10:03

The search term you specified (*ki) is under the minimum word length (4) and therefore will not be found. Please make this term longer.
If this term contains a wildcard, please make this term more specific.

beírtam *ki utalja* keresés...

hmmm...
románul írt ki valamit, pedig magyarra van állítva :eek:

( Ha mnt lenne egy topic címe nem lehetne rá keresni? :D:D )

Hóhér 02-06-2008 10:06

Szavazás: Ki mennyire utalja Remyt? ( 1 2 3 ... Utolsó oldal)

Szavazás: Ki és mennyire útálja Serget? ( 1 2)

Ki és mennyire úúútálja Gyulát? ( 1 2)

ezt a *utalja* ra dobta ki...

kezdem megszeretni, így csillagokkal, és hogy nem veszi figyelembe az ekezetet :p

thx a helpet

:p

(úgylátszik szóösszetételekre nem, csak szavakra keres)

Ati 02-06-2008 10:07

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 156998)

Ha teszel mögé egy csillagot "MMMNNNTT*", akkor kidobja azt a címet is, mint töredékegyezés.

Ati 02-06-2008 10:08

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 157000)

No látom megelőztek. :)

Tsobi 11-19-2008 18:21

Quote:

Köszönjük a hozzászólást. Üzeneted addig nem lesz látható, ameddig egy moderátor azt jóvá nem hagyta. Most vissza leszel irányítva a fórumhoz.
Megerősítendő Vityu állítását.
Üzenet: 2.430

Ati 11-19-2008 18:24

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 197093)
Megerősítendő Vityu állítását.
Üzenet: 2.430

Nem hiba, a moderált fórumokok moderátori jóváhagyás szükséges az üzenetek megjelenéséhez. Az online rpg játékok természetüknél fogva ilyenek.

Tsobi 11-19-2008 18:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 197098)
Nem hiba, a moderált fórumokok moderátori jóváhagyás szükséges az üzenetek megjelenéséhez. Az online rpg játékok természetüknél fogva ilyenek.

Köszi szépen,már olvastam a dühöngőben :)

csabi 11-27-2008 11:47

Hello! rak loo aláírása csak nálam tördeli szét az oldalt? :o

Ati 11-27-2008 11:51

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 198012)

Be van kapcsolva az láírások megjelenítése? Nem lesz attól az egész fórum tök olvashatatlan? Nálam eleve ki van kapcsolva, nem, vagyok rájuk kíváncsi. :)

csabi 11-27-2008 12:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 198013)
Be van kapcsolva az láírások megjelenítése? Nem lesz attól az egész fórum tök olvashatatlan? Nálam eleve ki van kapcsolva, nem, vagyok rájuk kíváncsi. :)

nem olvashatatlan, csak oldalra kilóg a képből, mert egy sorban jeleníti meg.. kicsit furán néz ki.. :)

kikapcsolva tökéletes! :D

Ati 11-27-2008 12:06

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 198015)
nem olvashatatlan, csak oldalra kilóg a képből, mert egy sorban jeleníti meg.. kicsit furán néz ki.. :)

kikapcsolva tökéletes! :D

Egy csomó olyan funkciója van a fórumnak, ami szerintem teljesen hasztalan. Az aláírás is ezek egyike, de azért ezt nem kapcsoltam ki globálisan. Aki akarja, az kikapcsolja magának. Legyen már ennyi előnye a regisztrációnak, hogy nincs zavaró aláírás, nincsenek reklámok stb... :)

vityu 11-27-2008 13:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 198016)
Egy csomó olyan funkciója van a fórumnak, ami szerintem teljesen hasztalan. Az aláírás is ezek egyike, de azért ezt nem kapcsoltam ki globálisan. Aki akarja, az kikapcsolja magának. Legyen már ennyi előnye a regisztrációnak, hogy nincs zavaró aláírás, nincsenek reklámok stb... :)

Szerintem tök jó az aláírás. Én szeretem.

rak_loo 11-27-2008 14:02

Ha nem tetszik levehetem :( 1órás munkám volt benne :)

Remedy 11-27-2008 14:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 198013)

Nalam is ki van kapcsolva. De ha "vagy rajuk kivancsi", miert kapcsolod ki? :D

Ati 11-27-2008 14:04

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 198041)
Nalam is ki van kapcsolva. De ha "vagy rajuk kivancsi", miert kapcsolod ki? :D

Azért, mert így is meg tudom nézni mindenkinél a profil-oldalon. :p :D

Tehát mindkét verzió értelmes, és már megint Remy kötözködik. :p :D

rak_loo 11-27-2008 14:04

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 198012)

Mit értesz alatta? :(

Remedy 11-27-2008 14:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 198042)
Azért, mert így is meg tudom nézni mindenkinél a profil-oldalon. :p :D

Tehát mindkét verzió értelmes, és már megint Remy kötözködik. :p :D

Dehogy kotozkodom, csak egy esszeru kerdest tettem fel. De egybol ki is derult, hogy nem elgepeles volt, hanem mazohista vagy! :D

Tsobi 11-27-2008 14:49

Quote:

Originally Posted by rak_loo (Post 198043)
Mit értesz alatta? :(

Nálam tökéletesen működik és nagyon tetszik is :)

Batu 11-27-2008 16:08

Quote:

Originally Posted by rak_loo (Post 198040)
Ha nem tetszik levehetem :( 1órás munkám volt benne :)

Ne vedd le. Tetszik, nekem pólóm van ilyen felirattal.:D
A kicsit odakozmált kisebbségiek folyton bámulnak miatta. Azt hiszik rasszista póló. Még szerencse, hogy ilyen nagy marha állat vagyok....:p

rak_loo 11-27-2008 16:27

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 198061)
Ne vedd le. Tetszik, nekem pólóm van ilyen felirattal.:D
A kicsit odakozmált kisebbségiek folyton bámulnak miatta. Azt hiszik rasszista póló. Még szerencse, hogy ilyen nagy marha állat vagyok....:p

:D nekem nincs ilyen pólóm mert nincs kes :)

Betelgeuse 11-27-2008 17:07

Quote:

Originally Posted by rak_loo (Post 198062)
:D nekem nincs ilyen pólóm mert nincs kes :)

Nekem teljesen szétcseszte a fórum szélességét. Most, hogy letiltottam az aláírást már tetszik:)

BeeLord 11-27-2008 17:46

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 198065)
Nekem teljesen szétcseszte a fórum szélességét. Most, hogy letiltottam az aláírást már tetszik:)

Más megoldás nincs, csak az, hogy letiltom az aláírásokat? Mert nekem is így néz ki perpill, de ez nem az igazi.:o

Ati 11-27-2008 17:47

Ha sokakat zavar, akkor törlöm. Kézfeltevéssel (és fórumon jelzéssel) jelezze, akit zavar. :)

Batu 11-27-2008 17:47

Nekem firefox alatt normálisnak tűnik.

BeeLord 11-27-2008 17:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 198069)
Ha sokakat zavar, akkor törlöm. Kézfeltevéssel (és fórumon jelzéssel) jelezze, akit zavar. :)

Idézni akartam, nem tetszést kifejezni. Lényeg, hogy ne töröld az aláírást, de csak van valami megoldás, amivel kicsit átalakítva/szerkesztve az ominózus aláírást, megoldható a probléma. Vagy tévedek már megint?

Ati 11-27-2008 17:52

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 198071)
Idézni akartam, nem tetszést kifejezni. Lényeg, hogy ne töröld az aláírást, de csak van valami megoldás, amivel kicsit átalakítva/szerkesztve az ominózus aláírást, megoldható a probléma. Vagy tévedek már megint?

Ha nem egy sorba vannak betéve, hanem 6 (?) sorba, akkor gondolom jó lesz, de ehhez 6 sorba ell tenni a képeket, nem egybe. :) Ezt rak_loo helyett más nem fogja megcsinálni. :)

All times are GMT +1. The time now is 11:04.