![]() |
talán hiba
Már egyszer felhívta valaki erre a figyelmet ,de akkor nem volt rá reakció.
Talán most:) http://img49.imageshack.us/img49/5360/kishibafu3.jpg |
Quote:
|
Quote:
De inkább a magyart használom:) |
Quote:
Amúgy köszi, javítva. :) |
Quote:
És már reagáltam is a javításra:D |
Kicsit skizoid érzés láni, mikor Ati és Attilla beszélgetnek...
:D:D:D |
Erről felelevenednek régi emlékeim:(
|
nem akarok nyitni ujat, a kerdesemnek sztem itt jo helye lesz.
van 1 ilyen topik cim: MNT-t kérek, MNT, MMMNNNTTT, ementé! a keresesben (osszetett kereses) rakeresek arra a szora, hogy "MMMNNNTTT" a csak forumcimek kozott, akkor van 1 talalat. ha mondjuk az 1ik "t"-t lehagyom a vegerol - tehat MMMNNNTT -, akkor 1 talalat sincs. ez igy most jo? miert nem talal ra ez alapjan a topikra? az ember kereseskor nem biztos, hogy 100%-osan emlexik a szora. termeszetesen arra sem talalt ra, hogy "MNT", pedig ezzel kezdodik a topik cime. tok 1ertelmu, hogy eloszor az forumozo az mnt szora fog rakeresni, hiszen azzal kapcsolatos a tema, es nem arra, hogy "MNT," mert a sz elott es mogott levo szokoz 4 betus szora mutat, tehat vesszovel 1utt. es a keresett csak annyi, hogy "MNT", az pedig 3 betus, tehat nem 1ezik. a topikcim eleji "MNT-t" is 5 betu, tehat erre sem passzol az "MNT". ati, ez igy nem jo. nagyon megneheziti a keresest. soxor mondjatok a felhasznaloknak, hogy miert nem keres ra. sztem joparan rakeresnek, csak a kereso nem talal semmit. illetve ritkan talaljak el a pontos szot. bevallom en is kerestem mar joparszor forumcimek kozott es sosem sikerult. most rajottem miert nem. |
Quote:
|
Quote:
na, erre nem szamitottam. most csalodott vagyok, persze igy nyilvan nem a te hibad es nem tehetsz ellene semmit, de attol meg a problema megmarad. esetleg nem lehet rakerdezni a gyarto supportjan? vagy ennyit nem er meg a dolog? |
Quote:
|
Quote:
kiprobaltam, muxik. az "mnt*"-ra bedobott 2 topikot is. na, akkor eztan mindent becsillagozok kereseskor. :o tehat az en keszulekemben volt a hiba. :rolleyes: |
Quote:
ilyenkor :mad::mad::mad: csak lehet felesleges, egy ilyen fejlesztés egy fórumban... hmmm... a gyártót nem érekli :p |
Quote:
|
The search term you specified (*ki) is under the minimum word length (4) and therefore will not be found. Please make this term longer.
If this term contains a wildcard, please make this term more specific. beírtam *ki utalja* keresés... hmmm... románul írt ki valamit, pedig magyarra van állítva :eek: ( Ha mnt lenne egy topic címe nem lehetne rá keresni? :D:D ) |
Szavazás: Ki mennyire utalja Remyt? ( 1 2 3 ... Utolsó oldal)
Szavazás: Ki és mennyire útálja Serget? ( 1 2) Ki és mennyire úúútálja Gyulát? ( 1 2) ezt a *utalja* ra dobta ki... kezdem megszeretni, így csillagokkal, és hogy nem veszi figyelembe az ekezetet :p thx a helpet :p (úgylátszik szóösszetételekre nem, csak szavakra keres) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Üzenet: 2.430 |
Quote:
|
Quote:
|
Hello! rak loo aláírása csak nálam tördeli szét az oldalt? :o
|
Quote:
|
Quote:
kikapcsolva tökéletes! :D |
Quote:
|
Quote:
|
Ha nem tetszik levehetem :( 1órás munkám volt benne :)
|
Quote:
|
Quote:
Tehát mindkét verzió értelmes, és már megint Remy kötözködik. :p :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ne vedd le. Tetszik, nekem pólóm van ilyen felirattal.:D A kicsit odakozmált kisebbségiek folyton bámulnak miatta. Azt hiszik rasszista póló. Még szerencse, hogy ilyen nagy marha állat vagyok....:p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Más megoldás nincs, csak az, hogy letiltom az aláírásokat? Mert nekem is így néz ki perpill, de ez nem az igazi.:o |
Ha sokakat zavar, akkor törlöm. Kézfeltevéssel (és fórumon jelzéssel) jelezze, akit zavar. :)
|
Nekem firefox alatt normálisnak tűnik.
|
Quote:
Idézni akartam, nem tetszést kifejezni. Lényeg, hogy ne töröld az aláírást, de csak van valami megoldás, amivel kicsit átalakítva/szerkesztve az ominózus aláírást, megoldható a probléma. Vagy tévedek már megint? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:04. |