![]() |
Jogosan véd-e a nem müködő bank.
Quote:
Igazából mind a változtatás mind a meghagyás melett logikai érvek szólnak. Változtatást az egységesités indokolhatja, hogy ha nem müködik egy épület, akkor semilyen funkciót ne láthasson el. és a többi épületnél így is van. miért kéne ennek kivételnek lenni... Viszont a józan gondolkodás logikája szerint már (sztem) más a helyzet. a kórházban nincs senki, akkor ott nem igazán fog senki se segiteni a szülésben (mert ezzel van indokolva a kórház adta bevándorlás), illetve gyógyitani se fog senki a betegség alatt, ez tiszta sor, mintahogy a templomban sem gyártják a rúnát, ha nincs senki aki ott melózik. őrtorony szintén. ha nincs senki a toronyban, akkor senki se jelez előre, vagy hívja be az ijjászokat, így nem nyújthat semmilyen helyzeti előnyt, mert csak egy kőhalomként van ott. a bankkal már más a helyzet. ha nincs bent senki akkor természetes, hogy nincs semmi jövedelem, de a páncélszekrény ugyanúgy zárva lesz. nincs az a hülye aki záráskor nyitva hagyja a mackót a tolvajoknak:D Igazából reális az lenne, hogy a nem müködő bankból könnyebb lopni,mert nincsenek jelenlévő dolgozók, így mondjuk a nem müködő bank nem 20 hanem 10%ot védene, de ez túl bonyolitás lenne, és fölösleges. lehet szavazni, esetleg újabb érveket irogatni;) |
Emlékszem egy jó éve már valahol ez egyszer felvetődött és akkor Ati azt mondta mit te is itt fejtegetsz...
Vagyis a páncélszekrény zárva... Vagyis részemről egyet értek és védjen.... Bonyolítani meg valóban felesleges %-al... |
ja, nem látok sok sikert arra, hogy egy egyszer már levetett javaslatot el lehessen fogadtatni Atival.
A bonyolításnak meg nem lenne értelme, most nem 4K aranyat lopsz hanem 10-et, hát szerintem teljesen mindegy ;) |
Teljesen elfogadható az az álláspont, miszerint a páncélszekrény akkor is egy páncélszekrény, ha nem áll mellette 2 fickó, vagy nincs mit enni. Ami bent van, azt nehéz kiszedni. Védje a pénzt.
|
Quote:
|
Quote:
|
Hát ha én rádküldöm minden tolvajomat egy 40% kocsmás félelfből, akkor azt a 15 embert 1 köbcentis kockákra darabolják fel mérgezett tőreikkel. :D
Szerintem egy páncélszekrény védelmi bónusza - hogy így mondjam - nem függ az ott dolgozó pultoskisasszonyoktól. Meg 1-2 alulfegyverzett biztonsági emberen. (Szerintem.) |
Quote:
védje a pénzed, de ne is tudd kivenni :D |
Quote:
|
Mondjuk,hogy a sima tolik nem tudnak kasszátfúrni, de ha a területed 10%-ban kocsma van és az tele, akkor lehetne egy kasszafúród is aki a védelmi bónuszből 10%-ot lefarag, 20%-on 20%at, 30%-on 30%-ot, persze csak akkor ha üres a bank.nincs benne ember.Jó ez csak egy ötlet...:D
|
Quote:
|
:confused::confused::confused:
Szerintetek hány ember folyamatos, aktív jelenléte kell ahhoz, hogy egy bezárt páncélszekrényből ne lehessen kilopni semmit? :eek: |
Szerintem amelyik épület nem működik, annak semmilyen funkciója ne működjön. Ugyanez a probléma fennáll a templomokkal, és valószínűleg a kocsmákkal is. Nem működő templomból lehet varázsolni, valószínűleg nem működő kocsmából lehet tolizni, én ezeket is megszüntetném.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Na de komolyra forditva a szot: tuti hogy ilyen semmitmondo erveknek kell elhangozniuk, a logikusak helyett? Szerintem teljesen felesleges ilyenekkel dobalozni. Ez egy jatek, es nem eletszeru, van amire re lehet huzni vmit, van amire nem. Ilyen alapon tessek nekem megmagyarazni, hogy miert fer tobb orias egy ortoronyba, mint mondjuk ember. Pedig az orias nagyobb, ugye :) Szoval szerintem tok felesleges ilyen iranyba elmenni, ezzel ervelni pedig meg inkabb felesleges. Siman csak jatektechnikai oldalrol kellene nezni, hogy azert jo ez igy, mert vagy azert nem jo ez igy mert... Na de ne azert legyen mar vmi a jatekban, mert ilyen meg olyan szefek vannak meg ilyen meg olyan rablok... |
Quote:
|
Quote:
Sajnos egyet kell értsek ezzel..:D:D:D Mivel nemmel szavaztál és tuti vak vagyok mert nem láttam tőled igazi érvet hát halljuk az eszenciát a nemre:-) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tényleg kíváncsi vagyok egy jó érvre:-) |
Quote:
|
Quote:
(a másik indokot viszont megértem ;)) |
Quote:
De annyira nem nagy dolog, ha nem vedene, annyi tortenne, hogy felkerulne az intezoben legalulrol mindenkinel, es nem az ehezesi tartalekot novelne meg egy kicsivel... Jelentos valtozast nem okozna, ezutan azt szoknak meg az emberek, hogy a bank felul legyen az intezoben, nem alul.... :) |
Quote:
Sajna már megint igazad :D:D:D:Dvan.. De utálom ezt írni:D:D:D:D De sebaj egyszer úgyis bejössz a rossz utcába:-)))) Csak ez éltet:-)))) |
Quote:
Quote:
Rebellis, te Remy hivatásos "rajongója" vagy, vagy mi ez a fene nagy udvarlás? :p |
Quote:
Nem is ismerem csak az írásaiból meg a képtárból.. :-) |
Quote:
|
Quote:
Copizd ide. :-) |
Quote:
Volt egy kifejtés, arra emlékszem, sajnos most nem találom, de még nem adom fel. (Bár lehet, hogy most arra a kifejtéssel keverem össze, ahol leírtad miért hat a lakitekit az üres földre) Viszont az biztos, hogy a legutóbbi ilyen topicot szó nélkül zártad. (az már jó régen volt, és ezen a fórumon csak akkor lett ez a dolog felvetve) Dehogy abban nem volt leírva, hogy miért okozna drasztikus változást, arra elég sok pénzt fel mernék tenni. Márcsak azért is, hogyha lett volna korábban ilyen indoklás, akkor már rég mindenki elfogadta volna, hogy ez a világ minden világok között a legjobb :D (Ráadásul Remy még hivatkozott volna is rá ;) ) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Már a céljaink is ugyan azok:-)))))))))) Ez már tragédia.. Kerülöm inkább a fórumot:-) |
A nem védett páncélszekrényt mindenestől el lehet vinni.
Otthon elbütykölni vele, oszt gardrobbá átalakitani. Ha az asszony oda dugja a szeretőt akkor kulcsot eldugni. Tíz év múlva elővenni:) |
Quote:
|
Quote:
amugy ha egy bank zarva van mert nem mentek be dolgozni akkor még nehezebb kirabolni:) és én a rendorkapitanysag mellé épitem a bankjaimat ugyhogy meg a széfig sem jutnanak el a tolvajok:) de viccet félretéve teljesen jól van ugy ahogy most van én sem ertem miert kéne valtoztatni:) |
All times are GMT +1. The time now is 00:50. |