![]() |
Régen volt, ma is van?
Na mára még egy új kérdés foglakoztatja a kobakom!:)
Régebben, úgy 3-4 éve játszottam, majd most kb 1/2 éve újra kezdtem. Akkoriban volt olyan, hogy "embereid földásás közben, vagy valami hasonó, találtak 2500 tudomány tekercset, stb.. Van még ilyen, mert akkoriban én 2 x is találkoztam ezzel!?:D |
Egyiptomban előszokott fordulni asszem még ilyen...
:p |
Quote:
|
Quote:
|
"Az újonnan szerzett földterületed feltárásakor munkásaid kiásták egy rakás, régebbi csatában elhullott katona hulláját. A csontok nem sokat érnek, de a kardok még megmenthetőek. 197 fegyverrel lettél gazdagabb."
:D Bocs. :D Egyébként valóban volt valami ilyesmi, de az utóbbi másfél évben én 1x nem találkoztam ilyennel, pedig fedeztem is foglaltam is bontottam is építettem is, stb. Feltehetőleg abban az időben, amikor mi abbahagytuk, megszűnt ez a dolog, és mire visszatértünk, már nincs. (A témanyitóhoz hasonlóan én is pár évre kiszálltam, csak én kb 1,5 éve kezdtem újra.) |
Quote:
De ha volt, én elhiszem :) |
Asszem az a különbség, hogy ott még mindig van. Itt meg csak rémlik, hogy volt. De most tutira nincs. Bár a msáik játék nem jött be annyira. Úgyhogy azt végleg abbahagytam. A lényeg, hogy ebben a játékban, most jelenleg nincs ilyen.
|
Quote:
|
Valóban volt ilyen. Azonban ez ki lett véve, hiszen ez alapvetően szerencsejáték hangulatot adott ennek a modulnak, ami egy stratégiai játékban egyáltalán nem szerencsés.
|
Quote:
|
Quote:
Ezzel szemben áll az, hogy nem csinálsz az égvilágon semmit, egyszercsak lesz +5% tekercsed valamelyik tudományágban. EZ véletlen esemény, ami a játék kiszámíthatóságát nagyban nehezíti. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
"A világ leghíresebb tekercsei a Holt-tengeri tekecsek." vagyis máshol nem is létezhet... amúgy mi az a "tekecsek" ?? "Főleg vallási jelentősége van." ha a "főleg" ugyanazt jelenti , mint a csak, akkor bizony másfajta tekercs nem is létezik... :confused: "Egyiptomban max pergament vagy papiruszt használtak. Ők a kőbe vésést tették előtérbe." pergamentből vagy papiruszból ezek szerint sosem készült tekercs, csak nem tudom miből készülhet szerinted, de az egyiptomiak még ma is ezeket használják, és kőbe vésett táblákkal rohangáltak mindíg is több ezeréven keresztül, napjainkig. ;) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
főleg használtak, és nem kizárólag és csak előtérbe helyezték, de "készültek is tekercsek" én nagyon jól tudom mit jelent a csak :), próbáltam neked is megmagyarázni, hogy mivel nem a csak-ot használtad, így a főleggel nem tudsz kötekedni kizárólagosan azzal szembe, hogy találhattak Egyiptomban tekercset. Régen volt, ma is van? igen ma is találhatnak tekercset Egyiptomban. még akkor is ha főleg pergament vagy papiruszt használtak, még akkor is ha a kőtábla használatot előtérbe helyezték |
Kérdés sosem az volt, volt hogy használtak-e tekercset vagy sem, hanem, hogy találtak-e tekercseket. Azokat a dolgokat nem nehéz megtalálni, amit tudjuk, hogy hová tettünk. Aminek a lézezéséről viszont nem tudunk, azt igenis csak találni lehet.
|
Szvsz a régen volt ma már nincsből a teki már kilett vesézve::-)
Váltsunk témát.. Volt régen a liftezés:-) Ki emlékszik rá?:-) Meséljetek róla:-) |
Quote:
|
Quote:
Hanem mikor kitetted a varikat vagy bármit.. Le estél ütöttél sokat, majd piac, vissza veted saját akármidet és vissza kerültél oda hol voltál és mindezt pár másodperc alatt:-) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És nem kellett várni két órát oda meg vissza:-)))) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Meg fordulósak voltak akkor:-) Nem volt még A csopi.. Végtelen játék.. |
Quote:
|
Quote:
Lásd mai A csopit... Akkor minden fodrdulónál kellett bizonyítani te vagy a jó... Pörgősebb volt. Most is sokan csak 5. szinten játszanak nem mennek fel hanem törölnek s kezdik újra... És a játékosok jegyezték azt a másikról ha többször végzett a topban... Ma évekig ott ül... Míg le nem fordul... De ezt inkább ne bontsuk ki mert ez sok topikban van:-))))) |
Ma néztem eseményeket..
Emlékszem régen volt x ütés után császári védelem.... Némely mai esetben szintén elkélne:-) |
Quote:
|
Egyszer mikor a régebbi mélyszabim (2 volt) után visszajöttem és elkezdtem játszani, akkor még hétvégére elmentem szabira, mert nem volt net, de szóltam a szövetségeseknek, hogy nyugodtan vigyék a seregeim támadni. Nem értették, azt hitték, hogy hülye vagyok...Később kiderült számomra is, hogy olyan csak régen volt, hogy visszaléptél szabi után, és akkor jónéhány eseméyn közölte, hogy szövetségesed elhívta sereged xy ellen, nyertetek, és ennyi földet kaptál. Most belegondolva nem is lenne olyan rossz...egy ork, akinek sok pénze van felhúzza a top-ba a haver országokat, pláne ezzel a 30%-kal ami a szabisok miatt jön neki.
|
All times are GMT +1. The time now is 18:29. |