Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Diablo 2 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2704)

Phoenix 01-27-2008 20:33

Diablo 2

Kérdések, válaszok, meccsek megszervezése, stb :)

Akkor ide is bemásolom ezt.
van egy zeal-es palám. De kb 70es szinten elakadtam asszem 22es zeal, 23-as fanaticsm aura az AR kb 8k körül mozog (bittosan nem tudom, mert egy ideje pihen), de hellen az első városban nem tudok már tovább menni...többször meghal még players 1-en is :( Szval valamit lehet még tenni vele?

vityu 01-27-2008 20:38

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 154862)
Kérdések, válaszok, meccsek megszervezése, stb :)

Akkor ide is bemásolom ezt.
van egy zeal-es palám. De kb 70es szinten elakadtam asszem 22es zeal, 23-as fanaticsm aura az AR kb 8k körül mozog (bittosan nem tudom, mert egy ideje pihen), de hellen az első városban nem tudok már tovább menni...többször meghal még players 1-en is :( Szval valamit lehet még tenni vele?

Ugyanígy járt a 67-es barbárom. Úgy rohantam players 8-cal végig a nightmare-en, hohy már én féltem magamtól, erre hellen katt-kat, és már meg is főttem... Pedig 4-600 közötti a sebzés 2 unic karddal...
Amit tehetsz, az az, hogy kezdesz egy új játékot! :D De nem tom...tényleg nem...

Xeper 01-27-2008 20:43

Kell egy nagy sebzésű fegyver, anélkül nem megy a hell
Vagy csapat, csapatban jók azok az aurák.
De tudom javasolni tárgyak összeharácsolására a hammeres palát (blessed hammer+concentration+szinergiák) -nagyon jól lehet vele haladni jó cuccok nélkül is, sokszor mész bossolni, és lesznek jó cuccaid is.

Vityu: attól, hogy unique, még lehet gyenge (legcsóribb tőrökből is van egyedi, mégsem azzal kaszabol a többség :D)

vityu 01-27-2008 20:51

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 154864)

Vityu: attól, hogy unique, még lehet gyenge (legcsóribb tőrökből is van egyedi, mégsem azzal kaszabol a többség :D)

Bloodletter Gladius (2.szintü rövid kard, bár biztos ismered, alap 33-100sebzés, a barbár kezében 400körül, bár nem emlékszem pontosan)
Hellplague Long Sword (ez nem biztos, de asszem ez a másik...)
Plusz Steelskull casque, meg egy Skin of the Vipermagi Serpentskin Armor azért ezek is adnak jókora deffense-t

Arden 01-27-2008 22:28

várok tanácsokat, mert ugyanígy jártam a 71es assámmal (nem trapassa).
nagy kihívás elé állít már a stony field is sajnos :rolleyes:

Xeper 01-27-2008 22:37

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 154878)
várok tanácsokat, mert ugyanígy jártam a 71es assámmal (nem trapassa).
nagy kihívás elé állít már a stony field is sajnos :rolleyes:

Nem trapper assa hellen gyakorlatilag halott :(

Vityu: semmi skillt nem használsz? :)
egy kis sword mastery +valamelyik ütésmód --> simán 1000 feletti sebzés.
Ha begyűjtöd az immortal king setet (ami közel sem a legnagyobb sebzésű cucc), akkor 5k körüli sebzéssel fogsz rohangálni ww-del.
Én nem szeretem az egykezes fegyvereket (2kezes kardok 1 kézben sem), hellen a sebzés felfogás túlságosan erős ellenük (mint a pengés assa). A Hellplague meg még kifejezetten gyenge is.

www.battle.net/diablo2exp/
itt nézelődjetek, minden le van írva.

Xeper 01-27-2008 22:40

Újfent tudom ajánlani kezdetnek a hammeres palát, azzal begyűjtötök jópár középerős-erős cuccot, aztán mehet valami másik kari is :)
Hiába, ez egy gyűjtögetős játék, nem csak XP kell egy erős karihoz.
Mondjuk ha már úgyis van 70. szint körüli karitok, azzal lehet jó sok bosst ölni NM-en, ott még aprítanak. Egészen szép cuccokat tudnak dobni egyesek.

Arden 01-27-2008 23:02

Xepi, van jobb ötleted cuccgyűjtésre nightmare Mefirunnál? :)

mmint az assámmal.

Xeper 01-28-2008 00:07

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 154887)
Xepi, van jobb ötleted cuccgyűjtésre nightmare Mefirunnál? :)

mmint az assámmal.

Baal :D
Vagy Nihlathak... Pindleskinnel (bár az ő dropját kicsit visszavették)

[HTPA]GeeForce 01-28-2008 09:04

Hell - Baal
(nekem ez jött be:p)

Ha tudom, hogy itt vannak ilyen diabló fggők, akkor nem hagyom abba... :D
Játszotok valamilyen magyar szerveren? (Esetleg Kani?) Mert akkor feltelepíteném,és indítanék egy új karit, ésgyorsan felhúznám 60-as playerssel... :D

Ati 01-28-2008 09:07

Dia2 + kiegészítő cd-je itt csücsül nekem is a polcon. ;)

[HTPA]GeeForce 01-28-2008 09:09

Dia? :)
Dia nekem is lehetne tartalékban valahol... :D (Boccs, nem hagyhattam ki...:D)

Szívesen játszanék csapatban, azért hagytam abba, mert a klánunk feloszlott. (Érettségi után mindenki másfelé ment, és volt, akinek akkor még nete sem volt otthon, tehát megszűnt a klánélet.)

De ha valaki jönne, szívesen játszanék újra! :)

[HTPA]GeeForce 01-28-2008 09:10

És egy kicsit offolom ezt a topicot... (:D)

Diablo 1-gyel is pötyögnék... Tudom, hogy megvan valahol, csak rég nem találkotam a CD-vel... De biztos megvan valamelyik fiókom alajában. :)

Xeper 01-28-2008 11:09

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 154933)
És egy kicsit offolom ezt a topicot... (:D)

Diablo 1-gyel is pötyögnék... Tudom, hogy megvan valahol, csak rég nem találkotam a CD-vel... De biztos megvan valamelyik fiókom alajában. :)

Sajna nekem nincsen meg az 1. rész eredetiben,

"hell Baal" -az volt a kérdés, hogy a hell act1-ben nem boldoguló karakter honnan szerezzen cuccokat. :D

[HTPA]GeeForce 01-28-2008 11:11

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 154977)
Sajna nekem nincsen meg az 1. rész eredetiben,

"hell Baal" -az volt a kérdés, hogy a hell act1-ben nem boldoguló karakter honnan szerezzen cuccokat. :D

Elnézést. Nightmare - Baal. :) (figyelmetlen voltam. d1 nekem sincs eredetiben, csak egy eredetiről fly-ban koppintott verzió, de szerintem kanira az is elég..:))

Deni 01-28-2008 11:27

mondjuk szerintem az én trapassám is valahol félresikerült.. vhogy kicsinál már night-on is a sok lightning immune monsta :o

Xeper 01-28-2008 11:30

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 154983)
mondjuk szerintem az én trapassám is valahol félresikerült.. vhogy kicsinál már night-on is a sok lightning immune monsta :o

Azokat el kell kerülni :D

Deni 01-28-2008 11:35

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 154985)
Azokat el kell kerülni :D

köszi.. :D
mondjuk mostanában mindenhova előreküldöm lvl20 SM-t és amikor én is bemerészkedek a gettoba, akkor már csak arcon simítom a monstákat és fekszenek :D

Arden 01-28-2008 12:49

vagy szólsz az Ardinak és megy az assájával, és kitisztítja neked a terepet. ide még hatékony az assám :P

Smooth Scroller 01-28-2008 13:01

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 154983)

a lgt trap assi az 1ik legjobb es legkonnyebb fejlesztes az egesz dio2ben. szo szerint zuz, mint az allat. az lgt immunok ellen, meg a merc segit es fireblastot kell dobalni (ezt az lgt csapdak mellett maxra kell huzni!) higgyetek el ez az 1. szintu kepesseg meg hellen is nagyon utos, az lgt csapdak utan rengeteg syn-t kap.

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 154881)
Nem trapper assa hellen gyakorlatilag halott :(

legyszives ekkora hulyeseget ne allits... :D

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 154864)
Kell egy nagy sebzésű fegyver, anélkül nem megy a hell
Vagy csapat, csapatban jók azok az aurák.

termeszetesen csapatban jok, az aurak, de 1eni jatekban is kivaloan megfelel.
javaslom pl az lgt aurat, meg hellen is szepen irt, soxor csak maga az aura, nem kell pufolni sem vele, ha tul veszelyes a hely, csak rohangasszatok a monszterek korul. en tulajdonkeppen nem szorom el a pontokat, ugyhogy mig vegre felveszem az lgt aurat eleg nyogvenyelos a jatek, na de utana... :rolleyes:

Xeper 01-28-2008 13:05

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 155005)
legyszives ekkora hulyeseget ne allits... :D

Akkor meséld el, hogy mit tud csinálni.

Smooth Scroller 01-28-2008 13:37

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 155007)
Akkor meséld el, hogy mit tud csinálni.

odamegy a rosszfiukhoz es szetcsapja oket. :D:D:D

Xeper 01-28-2008 13:48

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 155012)
odamegy a rosszfiukhoz es szetcsapja oket. :D:D:D

:D:D:D:D

Nade mennyi idő alatt?

Smooth Scroller 01-28-2008 13:52

kicsit kesobb osszeszedem magam es majd csinalok 1 fejlesztesi iranyt martial assara neked.

amugy az en kedvencem az elsosorban a nekro, abban bmelyik fejlesztes, aztan a druida es az amazon. nekro forever. ;)

Arden 01-28-2008 13:54

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 155018)
kicsit kesobb osszeszedem magam es majd csinalok 1 fejlesztesi iranyt martial assara neked.

ez az assa fejlesztés engem is érdekelne, szóval figyelünk.. ;)

Phoenix 01-28-2008 13:58

A nekrot én is próbáltam, de nightmaren meguntam. Nekem a pala meg a druida a favorit. Volt még egy tűz, jég sorcim, de az is pihen :)

Ui: olvastam valahol, hogy van valami tárgymentő progi, azt tudna nekem ajánlani valaki?

Arden 01-28-2008 14:02

meg egy nekró leírás is érdekelne, kedvet kaptam hozzá.

viR 01-28-2008 14:04

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 155021)
meg egy nekró leírás is érdekelne, kedvet kaptam hozzá.

Melyik ágon? :)

Arden 01-28-2008 14:08

Quote:

Originally Posted by viR (Post 155023)
Melyik ágon? :)

idézés+bone spells.
esetleg pár fontos átok.
soha nem játszottam még nekróval, így jöhet minden :)

így első ránézésre idézés+bone spear+amit javasoltok :)

viR 01-28-2008 14:23

Necro az a kari, amellyel single playerben picit nehézkés teleport nélkül, de ha van türelmed elég erős lehet.
Skillezés:

20 - bone spear
20 - teeth
20 - gost spear
1-1 a csontvázakra
1 - clay golem
20 - bone wall
1 - bone prison
1 - bone armor
1 -
Amplify Damage
maradék - revive

Cuccok:

Hát, attól függ, hogy single playerben, vagy neten keresztül. Single playerben ismertebb cuccok, amiket nem túl nehéz összehozni:
Sapka - ORT + SOL (rúna)
Nekró varázslópálcájába - DOL + IO (rúna)

A sorrend ezeknél fontos.

Ha neten keresztül játszol, és nem vagy "gazdag", érdemesebb sorccal, azonbelül cold (jég) sorccal kezdeni. A necro az pvp kari, nehéz vele, mert nem tud teleportálni. Ha gazdagabb vagy, akkor nem csak pvp, enigmával sokat lehet vele kezdeni, de SP-ben szinte lehetetlen ilyen cuccokat (pl. enigma) összehozni.

Smooth Scroller 01-28-2008 14:40

ha akarsz csontit is, akkor a fejlesztes eleje roppant 1szeru:

1 pont az RS (raise skeleton) aztan 1 pont a SM (skeleton mastery skillre es minden tovabbi pontot az RS-re egeszen 20-ig. amikor ez maxos, akkor johet az SM is 20-ig. azert kell igy, mert ha vki parhuzamosan huzza mind2-t, akkor sokkal gyengebbek lesznek a csontik vegig, csak a vegeredmeny lesz ugye 1forma.

amikor megvan a 20/20 pont az RS/SM skillekre, akkor johet utana bmi mas. ha bone spelleket szeretnel, az mar nehezkes, mert mire hell vegere ersz addigra mondjuk 73-75. szintu leszel es nem jut eleg pont a lovoldozos kepessegekre es nem lesz eros.

javaslatom szerint probalj meg 20-20 pontot tenni a BS (bone spear) es a msik BS (bone spirit) skillekre, ez mar 80 pont, es meg 1 az amplify damage-re is kell mindenkeppen, hiszen ez gyakorlatilag duplazza a csontik uteset az ellenfelre. de az AD-re eleg 1 pont, nem kell tobb, mert nem erosodik, csak a hatotav lesz nagyobb meg ha jol emlexem az idotartam.

a 2 BS csak arra kell, hogy ha vmi fizikai immunt osszeszedsz leginkabb hellen, akkor az lelodd vele a csontik helyett. neha elofordul, hogy az AD sem szedi le a fizimmunt, vagy hiaba tori meg az immunitast meg mindig baromi lassan utik le a csontik.

tehat ez az 1ik ut. az RS/SM mellett a BS/BS maxolasa.

a csontik melle meg 3 jo fejlesztes van:

a.
az 1ik a csontimagusok (RSM) fejlesztese 20-ig, 1 pont a revive-re (igy lesz 1-1 pont mind1ik golemen) es a legvegen GM (golem mastery) kihuzasa 20-ra. ekkor a plusz skillektol fuggoen 1 rahedli kovetonk lesz, 8 csontiharcos es 8 csontimagus mindenkeppen, 1 golem (firegolem a fizimmunok ellen jo, az agyaggolem meg a foellensegeket lassitja nagyon szepen), es nehany revive az ellenseg lenyeibol 3 percig. ez ugye minimalisan 18 szorny, de van olyan is hogy 50-60 leny kavarog korulottunk es gyakorlatilag mindent megesznek. :)

b.
a maxos csontiharcosok melle az AD atok es a CE (corpse explosion = hullarobbantas) kihuzasa 20-ra. ez a fejlesztes a legerosebb az ellenfelek ellen az idezos tipusok kozul. az AD ugyan nem erosodik ha minel tobb pontot teszunk ra, de a maxos AD 1 kattintasra leatkozza majdnem az egesz kepernyot :) es a CE meg lerobbantja azt. hellen igy 1 AD + 2-3 CE es fexik az egesz kepernyo...
persze meg kell varni amig a csontik produkalnak 1-2 hullat. es ez az a fejlesztes amihez a legkevesebb plusz skill kell a targyakbol. mar alapban is brutalis.

c.
a harmadik a csontik maxolasa utan a mergezes fejlesztese. az RS/SM 20-20 pontja utan 1 pont a mergezos torre es 1 pont a meregrobbanasra, majd az osszes tovabbi pont a PN (poison nova) kepessegre egeszen 20-ig. ha ez megvan, akkor mehet a tobbi mergezos skillre a maradek pont, hogy a nova minel erosebb legyen. kicsit lassan indul majd be a mergezes ereje, de hell vegere a csontikkal 1utt gyakorlatilag mindent tarol.

igy aztan ugye a csontikkal 4 jo fejlesztes van. remelem segitettem. ;)

Arden 01-28-2008 15:01

köszi mind2töknek :)
így elsőre AD+CE+Bone Spear lesz akkor sztem pár idézett lénnyel.
gondolom minden pont az energy-re,a nekrós cuccokhoz nem sok erő meg ügyesség kell.

Arden 01-28-2008 15:07

az Enigmát hol keressem? mert azt tudom h telelportot kap minden faj, de megmondom őszintén első tippre ringnek v amuletnek gondoltam, de nem találom őket, sem az exceptional/elite ring/amu listában, sem a második tippnek szánt sisakok között...

Phoenix 01-28-2008 15:11

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 155037)
az Enigmát hol keressem? mert azt tudom h telelportot kap minden faj, de megmondom őszintén első tippre ringnek v amuletnek gondoltam, de nem találom őket, sem az exceptional/elite ring/amu listában, sem a második tippnek szánt sisakok között...

Ez egy rúnaszavas armor Jah+Ith+Ber

+2 To All Skills
+45% Faster Run/Walk
+1 To Teleport
+750-775 Defense (varies)
+ (0.75 Per Character Level) +0-74 To Strength (Based On Character Level)
Increase Maximum Life 5%
Damage Reduced By 8%
+14 Life After Each Kill
15% Damage Taken Goes To Mana
+ (1 Per Character Level) +1-99% Better Chance of Getting Magic Items (Based On Character Level)

Arden 01-28-2008 15:13

áhá, köszi Phoenix :)
kb 1 évre kiestem a dioból, most kezdtem el megint, így jó egy kis emlékfrissítés ;)

Deni 01-28-2008 15:23

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 155040)
áhá, köszi Phoenix :)
kb 1 évre kiestem a dioból, most kezdtem el megint, így jó egy kis emlékfrissítés ;)

hát én kb 2-3 évre estem ki.. de néha még így sem értem, hogy mit beszéltek :rolleyes:

Smooth Scroller 01-28-2008 15:53

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 155036)
köszi mind2töknek :)
így elsőre AD+CE+Bone Spear lesz akkor sztem pár idézett lénnyel.
gondolom minden pont az energy-re,a nekrós cuccokhoz nem sok erő meg ügyesség kell.

energyre 1 pontot se! mindent a life-ra...

Phoenix 01-28-2008 15:55

Unique tárgyba még lehet rúnát tenni, úgy mint egy normál socketes tárgyba, hogy úgy azokat a tulajdonságokat megkapni? Mármint rúnaszavakra gondolok.

ui: rájöttem hogy nem :(

De mostmár tudok megint haladni a palámmal :D

Gaben 01-28-2008 17:33

Én is elég régen játszottam a D2-vel. A D1-el még régebben :D

Andrew 01-28-2008 20:28

Ajvé... asszem hó végén Diózom majd egy kicsit úgy nosztalgia képpen :D:D

All times are GMT +1. The time now is 13:43.