![]() |
SMS értesítés?
Sziasztok!
Ezt ide az általános beszélgetésekbe nyitom, mert valójában nem tudom, hogy mit lehetne kezdeni vele... :) Van egy olcsónak mondható szolgáltató, amin keresztül sms-eket lehet küldeni. Azon gondolkozom, hogy lenne-e gyakorlati haszna valamiféle sms-értesítés bevezetésének a Hódítóba. SMS privát üzenet érkezéséről? SMS fontos eseménykor? SMS szövetségi fórumra történő íráskor? SMS értesítés, ha a szövetségesed sürgősen online szeretne látni, de a telefonszámodat a többi játékos előtt titokban szeretnéd tartani? SMS más esetben? Persze ha valamelyik hazai mobilszolgáltatónál van e-mail címed, akkor azt a címet megadva, és esemény-értesítőt kérve ezekről akár most is kaphatsz értesítést teljesen ingyen. Szóval ez csak ilyen hangos gondolkodás, hogy lenne-e ennek vajon bármi gyakorlati haszna... |
Támogatásomat élvezi az ötlet!!
|
Quote:
|
Piaci dolog visszaérkezéséröl----->ez számomra alegfontosabb
Zöldet kapok---->2.rangsorú A többi már nem eldönthetö,e kettö viszont fontos lenne nekem! |
Mennyi lenne az a kedvezményes ár? :)
|
fontos esemény, szövifórum és amúgy támogatom! :)
|
Quote:
|
Quote:
Ez a szövifórumos értesítőnél most is így működik. Ha kéred, akkor kapsz EGY üzenetet. Akkor is csak egyet, ha a szövijeid az éjjel teleírták többezer üzenettel a fórumot. |
Én nem tartok rá igényt, a szövi úgyis ír sms-t, ha van valami, akár piac, akár hadi esemény :)
attól nemigen kedvezményesebb :) |
Quote:
|
Quote:
felhív éjszaka? :) na bumm, lenémítom a telefont :) nem tudom Ati, biztos igazad van, és hamarosan jönnek majd azzal, és aki mf? nekem is van mf országom, és figyelem, hogy mikor jön vissza a piacról a cuccos, meg satöbbi ;) nem érzek rá igényt, hogy a vip adta könnyítések mellett még ez is legyen. ennyi :) de ha lesz is, én biztos nem veszem igénybe :) |
Quote:
Nekem is ez a kettő tűnik most fontosnak. De a piacos téma is jól jöhet,tehát érdekelne a dolog:D |
Quote:
mondjuk a piac és a fontos eseményeknél jól jönne. |
Én is támogatom, elsősorban a szövetségesek elérhetősége miatt, és nem utolsósorban a fontos események, szövifórumra érkezett üzenetek miatt.
|
Támogatom, mert főleg mf vagyok, piac, üzi, fontos esemény...
|
Quote:
|
Szerintem nem rossz dolog az sms értesítés, de hogy hány emberke fog érte fizetni is... Úgy vélem nem sok. Egy igényfelmérést megér, bár engem nem érint, a szolgáltatóm nyomja ingyen az emailértesítések után.
|
Quote:
|
Nekem sincs rá szükségem, így is rengeteget vagyok a számokat és betűket nézve a gép előt...ettől az lenne, hogy csak még többet lennék, és azt nem akarom! Na meg nem olyan rossz az, ha egy éjszakát végig tud aludni az ember és nem kell felébrednie azért mert éppen mondjuk csináltak rá egy gömböt, mert ugye ez is fontos esemény.
|
Quote:
és igen....tudtam :D ahogy olvashattad, én is mf vagyok az egyik szinten ;) úgyhogy engem spec. nem kell győzködni :) |
És külföldre ez müködne?Pl.Románia felé,és ha igen akkor a költsége.Vagy esetleg a vippkörökböl vonná le?Amugy a piac,szöviforum,fontos esemény ,ebben a sorrendben.Vagy lehet több opcio,és amelyiket bekattintom arrol küldene?
|
Ez engem is foglalkoztat, hogy pl Angliában működne-e, vagy csak Magyarországon?
Egyébként én is támogatnám. Fontos esemény, piaci értesítő lenne a legfontosabb :) |
Quote:
|
Ati engem is érdekelne...
pl. szövim online szeretne látni, vagy a piacról visszajött árú stb... és erre be kell fizetni? vagy mi lenne a módja? |
Én nem használnám, tökéletesen meg fog felelni az általad felvázolt ingyen sms-es megoldás, és ezzel szerintem nagyon sokan így vannak.
|
Quote:
* Cosmorom * MobiFon S.A (CONNEX) * Orange Romania (Mobil Rom / DIALOG) Nem tudom, hogy van-e ezeknél több. |
Quote:
* C&W Guernsey * Hutchison 3G * Jersey Telecom * Manx Telecom * O2 * Orange * T-Mobile * Vodafone * Jersey Airtel * Cable & Wireless (Jersey) |
Quote:
|
Quote:
Most így első tippre egy külön, országonkénti keret lenne, amit fel lehetne tölteni. Vagy az összerkapcsolt országonként egy keret, ami minden országra vonatkozik. Ez talán kényelmesebb. Valójában a feltöltés a kényesebb kérdés, mert figyelembe kell azt venni, hogy sms esetén például eleve ugrik a befizetett összeg több mint fele, így ez a módszer nem túl gazdaságos. |
A piaci- és a fontos események -re én is igényelném. :)
Akik ismernek,azok tudják,hogy alig vagyok gépnél :p |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Én nem venném igénybe ezt a lehetőséget.
|
Támogatom az ötletett:)
mondjuk lenne külön oldal és mindenki beállithatná amiről szeretne: - Szöviforum első üzije - Piac bizonyos pénz és mennyiség fellett, mindenki beirhatná, de azt is be kéne hogy nemcsak összeg hanem darab (pl 1 millio buza hazajött a piacrol stb:) ) - a események nem érdekelnek, mert minek idegeskedjek ha ugyse tudok gép elé ülni de ugy kéne hogy azon az oldalon be lehessen x-elni miröl kérek, mert lehet hogy ma köne a forumrol holnap meg nem mert gép előtt vagyok:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:15. |