Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Bankkártyás fizetés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2657)

vityu 01-14-2008 21:05

Bankkártyás fizetés

Minden úgy kezdődött, hogy nem találtam a 20as kártyám, marad a bankkártya! Az első bankkártyás fizetésem, és láss csodát, hülye vagyok az angolhoz. Folyamatosan azt a hibát írja, hogy ez meg az nem jó!
Valaki segítsen, mert nincs VIP :D:D:D:D:D:! Nekem kell!!! :D:D:D

Ati 01-14-2008 21:08

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 151622)
Minden úgy kezdődött, hogy nem találtam a 20as kártyám, marad a bankkártya! Az első bankkártyás fizetésem, és láss csodát, hülye vagyok az angolhoz. Folyamatosan azt a hibát írja, hogy ez meg az nem jó!
Valaki segítsen, mert nincs VIP :D:D:D:D:D:! Nekem kell!!! :D:D:D

Ha angolul nem tudsz, de németül, franciául, spanyolul, vagy olaszul igen, akkor a WorldPay fizetést válasszd, ott tudsz nyelvet változtatni.

vityu 01-14-2008 21:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 151626)
Ha angolul nem tudsz, de németül, franciául, spanyolul, vagy olaszul igen, akkor a WorldPay fizetést válasszd, ott tudsz nyelvet változtatni.

Még mindig angolból vagyok a legjobb... :eek:

vityu 01-14-2008 21:13

You have entered an invalid number or partial credit card or debit card number. Please check your entry and try again.

Pedig a rendes számot írtam be... akkor mi van?
Ilyen formátumba: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx
Ja és ez a Paypal!

Ati 01-14-2008 21:16

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 151629)
You have entered an invalid number or partial credit card or debit card number. Please check your entry and try again.

Pedig a rendes számot írtam be... akkor mi van?
Ilyen formátumba: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx
Ja és ez a Paypal!

Írd kötőjelek nélkül. Azok gondolom nincsenek is ott a kártyán se. Maximum szóközökkel szokták elválasztani a négyes egységeket a könnyebb olvashatóság érdekében.

vityu 01-14-2008 21:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 151630)
Írd kötőjelek nélkül. Azok gondolom nincsenek is ott a kártyán se. Maximum szóközökkel szokták elválasztani a négyes egységeket a könnyebb olvashatóság érdekében.

De így ajánlotta fel. no nem baj megpróbálom...

vityu 01-14-2008 21:28

Hát nem akarja az igazat...
se egybe, se külön írva...

Ati 01-14-2008 21:30

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 151633)
Hát nem akarja az igazat...
se egybe, se külön írva...

Tuti jó az a bankkártya netes fizetésre? A hátulján egy biztonsági kód (aláírási csík jobb széle) rá van nyomtatva?

vityu 01-14-2008 21:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 151634)
Tuti jó az a bankkártya netes fizetésre? A hátulján egy biztonsági kód (aláírási csík jobb széle) rá van nyomtatva?

igen, rá van. Már mind a kettő fizetési módszert próbátam, e nem akarják hagyni!

laci 01-15-2008 11:34

Akkor tutira te szúrsz el valamit, nekem simán működik a bankkártyás fizetés.

Smooth Scroller 01-15-2008 11:58

ugye nem otp-s mastercardod van? mert ha jol emlekszem az nem passzol a paypal-hez.

vityu 01-16-2008 04:47

Quote:

Originally Posted by laci (Post 151784)
Akkor tutira te szúrsz el valamit, nekem simán működik a bankkártyás fizetés.

Jó neked... :D

Arcana Anchev 01-16-2008 18:47

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 151791)
ugye nem otp-s mastercardod van? mert ha jol emlekszem az nem passzol a paypal-hez.

Tényleg, nekem is ez volt a bajom, hogy azOTP-s kártyám nem fogadta el, nekem AMEX-ről megy. Ha jól emlékszem felsorolja milyen tipust fogad el.

Eke 01-16-2008 18:56

Nekem a kártyás fizetés nagyon uj.Tehát azt szeretném megkérdezni hogy más országból milyen kártyával tudom vippelni a hódos orijaimat.Mert igy elég gáz hogy küldök ki pénzt rátöltik és én a romingdijjal tuningolva sms-ezek.

Ati 01-16-2008 19:10

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 152080)
Nekem a kártyás fizetés nagyon uj.Tehát azt szeretném megkérdezni hogy más országból milyen kártyával tudom vippelni a hódos orijaimat.Mert igy elég gáz hogy küldök ki pénzt rátöltik és én a romingdijjal tuningolva sms-ezek.

A Visa (nem electron, bár sok banknál az is jó, de nem minden bank által kibocsátott!), MasterCard, Discover, Amex, Visa Delta, Visa Purchacing, és Laser kártyákat fogad el a két fizetési rendszerünk valamelyike. Visa és MasterCard mindkét rendszerben használható.

vinnyo 01-23-2008 17:07

Lehet én nem értek a súgóhoz,de számomra valahogy nem derült ki,hogy mennyit is kellene utalnom. Mondjuk euroban. 1 euro egy hónap játék,vagy hogy van ez? Én még az ingyenes v.i.p.-zést sem tudtam kipróbálni. Vagy ezt is rosszul értettem?

Ati 01-23-2008 18:03

Quote:

Originally Posted by vinnyo (Post 153729)
Lehet én nem értek a súgóhoz,de számomra valahogy nem derült ki,hogy mennyit is kellene utalnom. Mondjuk euroban. 1 euro egy hónap játék,vagy hogy van ez? Én még az ingyenes v.i.p.-zést sem tudtam kipróbálni. Vagy ezt is rosszul értettem?

Amikor kiválasztod, hogy mit szeretnél, akkor ki van írva az ár. Mivel a Hódító magyar közönségnek szánt játék, ezért az ár forintban van fixálva, más pénznemekben az árfolyam változásának fényében naponta változik.

Az idegennyelvű verzióknál az euro ár a fix.

vinnyo 01-23-2008 18:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 153748)
Amikor kiválasztod, hogy mit szeretnél, akkor ki van írva az ár. Mivel a Hódító magyar közönségnek szánt játék, ezért az ár forintban van fixálva, más pénznemekben az árfolyam változásának fényében naponta változik.

Az idegennyelvű verzióknál az euro ár a fix.

Közben rájöttem,hogy le van járva a kártyám.:( Holnap irány a bank.
Hanem a második kérdésemre nem válaszoltál.Mi van az ingyenes v.i.p.-vel?
"A 2 hét letelte után egy minden kötelezettség nélküli próbaidőszakot ajánl fel a játék, ami alatt megnézheted, hogy milyen előnyökkel jár a VIP tagság."
Én ilyesmire nem emlékszem,csak arra,hogy a két hét után egyből piros figyelmeztetés: nem vagy v.i.p. tag.

Ati 01-23-2008 19:15

Quote:

Originally Posted by vinnyo (Post 153767)
Hanem a második kérdésemre nem válaszoltál.Mi van az ingyenes v.i.p.-vel?
"A 2 hét letelte után egy minden kötelezettség nélküli próbaidőszakot ajánl fel a játék, ami alatt megnézheted, hogy milyen előnyökkel jár a VIP tagság."
Én ilyesmire nem emlékszem,csak arra,hogy a két hét után egyből piros figyelmeztetés: nem vagy v.i.p. tag.

Tessék tovább olvasni azt a mondatot. :)

vinnyo 01-23-2008 19:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 153774)
Tessék tovább olvasni azt a mondatot. :)

Lehet,hogy magyarul nem értek,pedig szakmám? Háromszor elolvastam.
Ez olyan mint a tata a kupiban.Akkor azt jelenti,hogy már túl vagyok rajta?

vityu 01-23-2008 20:17

Quote:

Originally Posted by vinnyo (Post 153777)

nyilván...

Ati 01-23-2008 20:28

Quote:

Originally Posted by vinnyo (Post 153777)

Ezt Neked kell tudni. Én nem tudom, hogy mi van odaírva, mert nem tudom, hogy melyik országról van szó. :)

vinnyo 01-24-2008 09:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 153793)
Ezt Neked kell tudni. Én nem tudom, hogy mi van odaírva, mert nem tudom, hogy melyik országról van szó. :)

A történet a következő:
Egy barát meggyőz,hogy ez egy nagyon jó stratégiajáték. Sokat hallottam róla,sőt egyszer már a regisztrációs oldalig el is jutottam. A függőség szövegrész meggyőz(ismerve magam),és inkább hanyagolom.De most "vállalom a kockázatot".Barátom tanítani akar,ezért az 5(x) csoportot ajánlja,mert ő is ott van. Regisztráció,és legnagyobb elkeseredésemre 5(y). Az x y jelen esetben nem valós csoportmegnevezés,hanem ismeretlen.És itt klappol a történet a témához.
Zéróstart,hátha átkerülök,ugyanaz.Talán még országtörléssel is próbálkoztam.És újra...Azóta már tudom,hogy ez nem megy.Akkor meg hiába olvastam el a súgót,mert nagyon sok az info egyszerre.Zöldfülü legyen a talpán az, ki ezt mind egyből megérti és megjegyzi.És a kérdés: Létezik,hogy a zéróstart miatt elestem az ingyenes v.i.p. kipróbálhatóságtól?!Erre vonatkozóan ugyanis nincs a súgóban utalás.Sokat gondolkoztam,és egészen bíztos,hogy nem estem át rajta,anélkül,hogy észrevettem volna.Ha az öt piacot nem is veszem észre,de a bonusz csak megjelent volna a segélyben. Márpedig rendszeres bonuszlátogató vagyok, sok kicsi sokra megy alapon.
Bocsi,ha egy kicsit hosszúra nyúlt,és ígérem nem fogom többé boncolgatni a témát,ha választ kapok a kérdéseimre. Hogyan ajánlja fel a rendszer a v.i.p. tagságot? Aktiválás előtti zéróstart miatt elúszhat a v.i.p.? :(
Azt meg ugye megérted Ati,hogy országom nevét nem szívesen írnám ide, mert más fórumokra is írdogálok.

Ati 01-24-2008 09:46

Quote:

Originally Posted by vinnyo (Post 153885)
Hogyan ajánlja fel a rendszer a v.i.p. tagságot? Aktiválás előtti zéróstart miatt elúszhat a v.i.p.? :(

Van egy piros felirat az országadatok fölött:

"Országod jelenleg nem VIP ország. Kérünk, hogy VIP tagságod aktiválásával segítsd munkánkat. Kattints ide a részletekért."

E FÖLÖTT van egy ilyen felirat feketével:

"Unod, hogy hajnalban kell kelni a képzések miatt? Unod, hogy holtidő van a tekercsírásban? Hétvégén rengeteg időt vesztesz a szabadság miatt? Azon izgulsz, hogy hazaérsz-e időben feltenni a varázslatokat? Esetleg kevés a napi 3 piac? Akkor egy helytartóra van szükséged! Kattints ide, és igényeld most!"

Ez utóbbira (a felső, fekete, "Kattints ide, és igényeld most!" mondatot tartalmazóra) kell kattintanod a próbahelytartó igényléséhez.

vinnyo 01-24-2008 09:51

Hát igen...Az emberi hülyeség tényleg határtalan.Én csak a pirosat kattintgattam,és három hónapja nézem a sok feliratot. Miért nincs ilyen fejfalbaverős ikon???
Köszönöm a türelmet. Van mit

All times are GMT +1. The time now is 07:51.