![]() |
Bankkártyás fizetés
Minden úgy kezdődött, hogy nem találtam a 20as kártyám, marad a bankkártya! Az első bankkártyás fizetésem, és láss csodát, hülye vagyok az angolhoz. Folyamatosan azt a hibát írja, hogy ez meg az nem jó!
Valaki segítsen, mert nincs VIP :D:D:D:D:D:! Nekem kell!!! :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
You have entered an invalid number or partial credit card or debit card number. Please check your entry and try again.
Pedig a rendes számot írtam be... akkor mi van? Ilyen formátumba: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx Ja és ez a Paypal! |
Quote:
|
Quote:
|
Hát nem akarja az igazat...
se egybe, se külön írva... |
Quote:
|
Quote:
|
Akkor tutira te szúrsz el valamit, nekem simán működik a bankkártyás fizetés.
|
ugye nem otp-s mastercardod van? mert ha jol emlekszem az nem passzol a paypal-hez.
|
Quote:
|
Quote:
|
Nekem a kártyás fizetés nagyon uj.Tehát azt szeretném megkérdezni hogy más országból milyen kártyával tudom vippelni a hódos orijaimat.Mert igy elég gáz hogy küldök ki pénzt rátöltik és én a romingdijjal tuningolva sms-ezek.
|
Quote:
|
Lehet én nem értek a súgóhoz,de számomra valahogy nem derült ki,hogy mennyit is kellene utalnom. Mondjuk euroban. 1 euro egy hónap játék,vagy hogy van ez? Én még az ingyenes v.i.p.-zést sem tudtam kipróbálni. Vagy ezt is rosszul értettem?
|
Quote:
Az idegennyelvű verzióknál az euro ár a fix. |
Quote:
Hanem a második kérdésemre nem válaszoltál.Mi van az ingyenes v.i.p.-vel? "A 2 hét letelte után egy minden kötelezettség nélküli próbaidőszakot ajánl fel a játék, ami alatt megnézheted, hogy milyen előnyökkel jár a VIP tagság." Én ilyesmire nem emlékszem,csak arra,hogy a két hét után egyből piros figyelmeztetés: nem vagy v.i.p. tag. |
Quote:
|
Quote:
Ez olyan mint a tata a kupiban.Akkor azt jelenti,hogy már túl vagyok rajta? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egy barát meggyőz,hogy ez egy nagyon jó stratégiajáték. Sokat hallottam róla,sőt egyszer már a regisztrációs oldalig el is jutottam. A függőség szövegrész meggyőz(ismerve magam),és inkább hanyagolom.De most "vállalom a kockázatot".Barátom tanítani akar,ezért az 5(x) csoportot ajánlja,mert ő is ott van. Regisztráció,és legnagyobb elkeseredésemre 5(y). Az x y jelen esetben nem valós csoportmegnevezés,hanem ismeretlen.És itt klappol a történet a témához. Zéróstart,hátha átkerülök,ugyanaz.Talán még országtörléssel is próbálkoztam.És újra...Azóta már tudom,hogy ez nem megy.Akkor meg hiába olvastam el a súgót,mert nagyon sok az info egyszerre.Zöldfülü legyen a talpán az, ki ezt mind egyből megérti és megjegyzi.És a kérdés: Létezik,hogy a zéróstart miatt elestem az ingyenes v.i.p. kipróbálhatóságtól?!Erre vonatkozóan ugyanis nincs a súgóban utalás.Sokat gondolkoztam,és egészen bíztos,hogy nem estem át rajta,anélkül,hogy észrevettem volna.Ha az öt piacot nem is veszem észre,de a bonusz csak megjelent volna a segélyben. Márpedig rendszeres bonuszlátogató vagyok, sok kicsi sokra megy alapon. Bocsi,ha egy kicsit hosszúra nyúlt,és ígérem nem fogom többé boncolgatni a témát,ha választ kapok a kérdéseimre. Hogyan ajánlja fel a rendszer a v.i.p. tagságot? Aktiválás előtti zéróstart miatt elúszhat a v.i.p.? :( Azt meg ugye megérted Ati,hogy országom nevét nem szívesen írnám ide, mert más fórumokra is írdogálok. |
Quote:
"Országod jelenleg nem VIP ország. Kérünk, hogy VIP tagságod aktiválásával segítsd munkánkat. Kattints ide a részletekért." E FÖLÖTT van egy ilyen felirat feketével: "Unod, hogy hajnalban kell kelni a képzések miatt? Unod, hogy holtidő van a tekercsírásban? Hétvégén rengeteg időt vesztesz a szabadság miatt? Azon izgulsz, hogy hazaérsz-e időben feltenni a varázslatokat? Esetleg kevés a napi 3 piac? Akkor egy helytartóra van szükséged! Kattints ide, és igényeld most!" Ez utóbbira (a felső, fekete, "Kattints ide, és igényeld most!" mondatot tartalmazóra) kell kattintanod a próbahelytartó igényléséhez. |
Hát igen...Az emberi hülyeség tényleg határtalan.Én csak a pirosat kattintgattam,és három hónapja nézem a sok feliratot. Miért nincs ilyen fejfalbaverős ikon???
Köszönöm a türelmet. Van mit |
All times are GMT +1. The time now is 07:51. |