Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Az 1A ban a klánlétszám malusz kiterjesztése vagy megszüntetése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2643)

Serg 01-12-2008 15:07

Az 1A ban a klánlétszám malusz kiterjesztése vagy megszüntetése

Az 1A ban a klánlétszám malusz kiterjesztése toli és variakciókra vagy megszüntetése egyéni csatáknál!
Mire is gondolok?Arra hogy egy sereges 1 fős klánban lévő orit simán kicsinál egy 10 fős klánban lévő csapat lévén hogy a klánlétszám malusz csak a sereges támadásokat korlátozza le de a toli vari akciókra nincs hatással és a 10 fős klánban van 2 tolisabb meg 2 varisabb mint ő simán szétártózzák gyujtogatják miközben neki a mészárlás fosztogatás és földszerzés akciók szinte nullára vannak korlátozva.
Javaslom hogy vagy szüntessük meg a klánlétszám maluszt az egyéni csatákban vagy akkor terjesszük ki a toli vari akciókra is lévén ez így igazságos

Serg 01-12-2008 15:19

Sajnálom a szavazás kérdéseit elbaltáztam nem került bele az a lehetőség hogy a toli vari akciókra is terjedjen ki a malusz Aki erre a lehetőségre szavazna az válassza a megfontolandó-t és fejtse ki hozzászólásában is hogy mire gondolt .

Toti 01-12-2008 15:25

Sztem a kiterjesztés lenne a legjobb megoldás. Mondjuk egy ártó akció 10%-os sikeresséf csökkenést tegyen lehetővé a klntlészámból adódóan. Tehát 10%-kal kevesebb legyen 1 klánlétszám különbségnél. És így menjen feljebb. Igaz, így egy 10 vs. 1 klánnál már -90% lenne a sikeresség. De ezt már lehet csiszolni. Sztem ez lenne a jobbik megoldás.

Kutyuleee 01-12-2008 15:30

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 150859)
Sztem a kiterjesztés lenne a legjobb megoldás. Mondjuk egy ártó akció 10%-os sikeresséf csökkenést tegyen lehetővé a klntlészámból adódóan. Tehát 10%-kal kevesebb legyen 1 klánlétszám különbségnél. És így menjen feljebb. Igaz, így egy 10 vs. 1 klánnál már -90% lenne a sikeresség. De ezt már lehet csiszolni. Sztem ez lenne a jobbik megoldás.

sztem is jó ha 10en együtt haladnak, akkor pontosan annyi kárt tudnak okozni az orinak mintha 1v1-ben lennének ellene... sztem teljesen jó lenne így kiterjesztve

Toti 01-12-2008 15:32

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 150866)
sztem is jó ha 10en együtt haladnak, akkor pontosan annyi kárt tudnak okozni az orinak mintha 1v1-ben lennének ellene... sztem teljesen jó lenne így kiterjesztve

Nagy valószínűség szerint nem tudnak annyira együtt haladni, de legtöbbször nem is sokan tudják tolizni, varizni az ellent, mégha együtt is vannak. De sztem egy ilyen malusznál nem lenne akkora a kár a egyfősnél, mint most. De a klánlétszámból adódó maluszt csak jó lenne meghagyni.

Grabi 01-12-2008 15:33

seregre egyértelműen ne terjesszük ki, varit, tolit támogatom.

Serg 01-12-2008 15:39

Kiemelem hogy a klánütésre vonatkozó malusz nem szünne meg csakis egyéni akciókról beszélünk

Grabi 01-12-2008 15:43

asszondja az ardi h nem érthető amit írok, szóval:
én meg pont azt mondom h a sereg maradjon a tolivari meg legyen maluszolva

Kutyuleee 01-12-2008 15:44

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 150883)

magyarul az ellenkezője a mostaninak?

Arden 01-12-2008 15:47

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 150884)
magyarul az ellenkezője a mostaninak?

nem.
a sereg maradjon maluszos, mint most is, és ugyanazt a maluszt kapják a toli és variakciók.

Grabi 01-12-2008 15:47

magyarul seregben ne változzon semmi, de a tolivarira legyen kisebb hatásfokú ha több tagú klános akciózik ellened.

-Fegya- 01-12-2008 15:51

Szerintetek az 1A-ban mi értelme van egyéni harcban a klánlétszám különbsége malusznak? Ha én mondjuk egy 5 fős klánban vagyok, akkor miért jó, hogy egyéniben 5 fős klántagtól többet foglalok, mint nem 5 fős klántagtól. :confused:
Megvárom a választ, mielőtt szavaznék...

Grabi 01-12-2008 15:53

van jelenleg az A-ban egy olyan klán amelyikben 180k ponton van 10 ország. nos egyiket megütöd rosszabb esetben 9(10) tud ütni téged.

ezzel szemben ha egyfősként egyfőst ütsz akkor elvileg csak az tud ütni.

hiénáktól eltekitünk.
gondolom itt elsősorban a kisklánosok védelmére lett ez kitalálva

Bogár 01-12-2008 17:59

én nem támogatom a malusz kiterjesztését. nekem sikerült 1-2 személyes klánokban boldogulni, és nem volt nehéz. sztem másoknak is sikerülhet. eléggé hadiorientált már így is a játék.
az elfek malusza sztem már így is sokat segített ezen a helyzeten.

Smooth Scroller 01-12-2008 18:23

a tolikra, varikra tamogatom mindenkeppen, de nem ugy mint a hadinal, hanem fele akkora erovel. tehat ha mondjuk a hadimalusz 50% lenne, akkor a vari es tolimalusz legyen 25%. igy a 10 oris klan meg mindig tudja piszkalni akar az 1fos klant is csak sokkal kisebb hatasfokkal.

Pepa 01-12-2008 18:36

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 150896)
van jelenleg az A-ban egy olyan klán amelyikben 180k ponton van 10 ország. nos egyiket megütöd rosszabb esetben 9(10) tud ütni téged.

Elvileg a 4000 hekis orik, akik csak ott akarnak maradni, azok nagyon bedeffelnek. És nem nagyon vannak kiélezve visszakisérésre.

Pepa 01-12-2008 18:38

Én támogatom a maluszt. Van egy egyszemélyes ork, aki csinál 70% barakkot és éjszaka üt, ha nincs szerencséje, akkor 3-4 en annyit rágyújtanak, hogy az életbe nem kel föl.

Paliking 01-12-2008 18:45

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 150883)

Én is ezt támogatom.

lacqa 01-12-2008 19:04

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 150893)
Szerintetek az 1A-ban mi értelme van egyéni harcban a klánlétszám különbsége malusznak? Ha én mondjuk egy 5 fős klánban vagyok, akkor miért jó, hogy egyéniben 5 fős klántagtól többet foglalok, mint nem 5 fős klántagtól. :confused:
Megvárom a választ, mielőtt szavaznék...

ha többen vannak a klánban, akkor több segítséget kaphat akkor is, ha nincsenek a többiek a közelben. eleve több kp. áll a rendelkezésére.

ez persze csak az egyik irányra ad magyarázatot...

Bogár 01-12-2008 19:06

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 150959)
Én támogatom a maluszt. Van egy egyszemélyes ork, aki csinál 70% barakkot és éjszaka üt, ha nincs szerencséje, akkor 3-4 en annyit rágyújtanak, hogy az életbe nem kel föl.

és mégis ki gyújtja fel? egy 70% barakkos orkot egy elf védhet ki, de még ő sem biztos. vagy ha ki is védik, biztos, hogy talál másik célpontot, akit megüthet. amúgy ha valaki 70% barakkos orkot vállal be, az tudja, hogy mire vállalkozik. vagy üt, mint állat, vagy számol a magára haragított klánokkal...

nem értem, hogy miután be lett vezetve az elfek malusza, azután is miért a gyújtogatás a téma. :mad:

Bogár 01-12-2008 19:08

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 150962)
ha többen vannak a klánban, akkor több segítséget kaphat akkor is, ha nincsenek a többiek a közelben. eleve több kp. áll a rendelkezésére.

ez persze csak az egyik irányra ad magyarázatot...

pontosan. az irányt meg tapasztaltam. nem vészes egyáltalán, és nem értem, hogy miért van ennyire felfújva a dolog...

LotR 01-12-2008 19:21

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 150964)
pontosan. az irányt meg tapasztaltam. nem vészes egyáltalán, és nem értem, hogy miért van ennyire felfújva a dolog...

hány pontig jutottál?
Van tp-d azzal kapcsolatba amikor 3-an v akár többen alattad 2-3k pontra elkezdenek piszkálni? :D
MErt nekem úgy tünik semmi ilyentérű nincs:p

Én támogatom a toli-varira a malusz kiterjesztést, van tapasztalatom is a dologról, Arwyl koma tudna hasonló élményről beszámolni a közelmultban szintén :D

Serg 01-12-2008 19:28

Meg kérek mindenkit hogy ide jöjjön: http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2644

Serg 01-12-2008 19:29

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 150964)

Gondolom azt az irányt tapasztaltad meg amikor ti voltatok többen ...:D

Bogár 01-13-2008 09:45

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 150969)
Gondolom azt az irányt tapasztaltad meg amikor ti voltatok többen ...:D

erre a válaszom:

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 150947)
én nem támogatom a malusz kiterjesztését. nekem sikerült 1-2 személyes klánokban boldogulni, és nem volt nehéz.(...)

All times are GMT +1. The time now is 22:41.