![]() |
Könyvtárak?
Az történt velem hogy még a szint kezdete felé volt könyvtáram és írni kezdtem a tekiket.Azonban feleslegessé váltak számomra.És amikor még 2 kör volt hogy beérkezzenek akkor leromboltam a könyvtárakat.Na már most nekem az a bajom hogy azóta (kb 500 kör) is ott vannak a tanácsadóknál a tudományoknál kiírva hogy 2 kör mulva beérkezik.Az a kérdésem hogy ez ellen mit lehet tenni mert engem már nagyon idegesít.:(
|
fel kell húzni könyvtárakat, mondjuk egyet és az megírja neked. egy könyvtár 2 körönte meg fog írni belőle 100(110)-et
|
Epits par konyvtarat, hogy fejezzek be a tekik megirasat, oszt tobbet ne irass. Utanna bontsd le oket.
|
Építesz könyvtárat és majd beérkezik...
:) |
Quote:
Régebben szintlépéssel eltűntek, de azok az idők lejártak. De ha annyira idegesít, van két módszer. 1: Építesz pár könyvtárat, és akokr azok megíródnak. 2: Csipkebokor vessző |
Hm megeloztek.
|
Quote:
|
Quote:
Ha csak egyet építesz, akkor szép lassan be fogja fejezni a tekercseket. Ha többet építesz, akkor gyorsabban. Csak arra vigyázz, hogy ha nem akarsz többet írni, akkor a helytartónál ne legyen beállítva a tekercsírás, mert elkezd megint írni, miután ezeket befejezte, és ha lebontod a könyvtára(ka)t, akkor megint ugyenez a helyzet fog előállni, mint ami most van. |
Na nem tom de aszem csak en nem ertem h miert lenne ez problema h ott log a tanacsado oldalodon h van teki iras alatt... :rolleyes:
Majd ha ugy dontesz h tekiket fogsz irni akkor meglesznek ezek is...:) Addig nyugi...:p |
Quote:
Olyanok is vannak, akik lebontják a könyvtárakat, hogy nem kellenek, és utána hibaként értékelik, hogy nem halad a tekercsírás. Pedig ez nem hiba: ha nincs működő könyvtár, akkor nem halad az írás. |
Rend ide vagy oda Ati... Ezt a rendetlenseget o csinalta... :D
nem?:confused: |
De igen!:D
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Nekem a Csipkebokor vessző helyett van egy jobb ötletem. A tanácsadókat kell csak elkerülni,tehát 2: Tanácsadókra nem kattintani,(mentő)!-csak a rím miatt |
All times are GMT +1. The time now is 17:04. |