Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   szövetségi támadás esetén a kiküldött egységek számának jelzése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2637)

Kubbi 01-09-2008 12:30

szövetségi támadás esetén a kiküldött egységek számának jelzése

Sziasztok!
Szövetségi támadásnál, a rendszer küldhetne egy értesítőt, hogy hova ment a seregem, és mennyi egységem van úton. Illetve a tanácsadók oldalon is kiírhatná hogy éppen szövetségi támadáson kóbászolnak a lovaim. :D

Mint amikor a szövetségesem elhívja támadni, vagy védekezni az egységeim.
Az, hogy pontosan mit írjon ki, meg kérdéses lenne. :)
Mi a véleményetek?

Tsobi 01-09-2008 12:36

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 150031)
Sziasztok!
Szövetségi támadásnál, a rendszer küldhetne egy értesítőt, hogy hova ment a seregem, és mennyi egységem van úton. Illetve a tanácsadók oldalon is kiírhatná hogy éppen szövetségi támadáson kóbászolnak a lovaim. :D

Mint amikor a szövetségesem elhívja támadni, vagy védekezni az egységeim.
Az, hogy pontosan mit írjon ki, meg kérdéses lenne. :)
Mi a véleményetek?

Most az A-s szövetségi támadásra gondolsz? Vagy a mezei fél seregre,amit a szövim hív el magával?

Kubbi 01-09-2008 12:39

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 150032)
Most az A-s szövetségi támadásra gondolsz? Vagy a mezei fél seregre,amit a szövim hív el magával?

Klántámadásra gondoltam. Tudtommal, ott nem írja ki.
Csak ugye hivatalosan annak az a neve, hogy (súgó: "....Ha szövetségi támadásra küldesz nagyobb sereget,...) :p
Ami meg ugye még érdekes, hogy a visszaérő egységeket pedig kiírja.

vityu 01-09-2008 12:41

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 150031)
Sziasztok!

Lehet neked más a tanácsadók, de nekem ezt írja ki:

Saját sereged támad xy (#1122001100) - 1 kör: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 0 lovas, 13.994 elit (Vérszomj) (4 tábornok) [földszerzés]

Szövetséges támadásba segítesz zy (#5544554466) országának segítesz xxy (#112201001) ellen - 1 kör: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 0 lovas, 6.502 elit

szerintem ebben minden benne van... Azt megh kihez küldöd ht szerintem kiírja a támadásnál, és az bőven elég, és az a 10mp amíg kiszámolod fejben,h akkor mennyi ló is ment el a szövetségesekkkel együtt, annyiért nem éri meg.
Ne haragudj meg, de szerintem felesleges!

vityu 01-09-2008 12:43

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 150034)
Klántámadásra gondoltam. Tudtommal, ott nem írja ki.
Csak ugye hivatalosan annak az a neve, hogy (súgó: "....Ha szövetségi támadásra küldesz nagyobb sereget,...) :p
Ami meg ugye még érdekes, hogy a visszaérő egységeket pedig kiírja.

aha, értem akkor,hogy mi a pálya, akkor nem is szóltam, vedd úgy!:D

Pepa 01-09-2008 18:43

Én támogatom, bár olyan sok klántámadásban még nem vettem részt:p
Ha lenne szavazás, akkor "Igen"-re szavaznék.

Remedy 01-10-2008 00:28

Esetleg majd probaljatok ki azt, hogy rakattintatok a szovetseg menupontra, es utana a haborura... :) Amugy meg klantamadasnal illik itt lenni, es legtobb esetben 2 korre megy ki a tamadas, es annyira izgultok, hogy nem lesz olyan, hogy "jaj hany koros is vagyok", mert pontosan tudni fogod, figyelsz a hienakra, imadkozol hogy ne szurjak ki a raallast, es izgulsz beuteskor... :)

Xeper 01-10-2008 00:47

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 150250)
Esetleg majd probaljatok ki azt, hogy rakattintatok a szovetseg menupontra, es utana a haborura... :) Amugy meg klantamadasnal illik itt lenni, es legtobb esetben 2 korre megy ki a tamadas, es annyira izgultok, hogy nem lesz olyan, hogy "jaj hany koros is vagyok", mert pontosan tudni fogod, figyelsz a hienakra, imadkozol hogy ne szurjak ki a raallast, es izgulsz beuteskor... :)

Hasonló fogalmazódott meg bennem is :D

Klántámadásnál tudod mekkora sereg ment tőled, a klán összesen mennyit küldött... mert felkészültél- felkészültetek.

Kubbi 01-10-2008 08:19

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 150250)

Igen, de kicsit következetlennek érzem, hogy nem tájékoztat, hogy hahó elment valami ló féleséged. Holott amikor visszajönnek a lovak, arról kapok értesítést.
Ennyi erővel arról meg minek?

Hisz csak látom az "országod" menüben hogy visszaértek a lovaim.
Valami olyan érzésem van továbbra is, hogy ez kimaradt, a játék készítésekor.

További példa, ha elhív a szövim segítséget, arról kapok értesítést. Pedig a tanácsadó oldal alján továbbra is ki van írva hogy hova mikor mennyi ment el...

Kubbi 01-10-2008 08:30

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 150251)
Hasonló fogalmazódott meg bennem is :D

Klántámadásnál tudod mekkora sereg ment tőled, a klán összesen mennyit küldött... mert felkészültél- felkészültetek.

Itt nem arról lenne szó. :)
Hanem arról hogy következetlennek érzem a rendszert amikor is a sereg visszaérkezéséről kapok értesítést, az elmenetelükről pedig nem.
És nem arról, hogy jáj hol vannak a lovaim. :D

Remedy 01-10-2008 12:02

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 150277)
Igen, de kicsit következetlennek érzem, hogy nem tájékoztat, hogy hahó elment valami ló féleséged. Holott amikor visszajönnek a lovak, arról kapok értesítést.
Ennyi erővel arról meg minek?

Hisz csak látom az "országod" menüben hogy visszaértek a lovaim.
Valami olyan érzésem van továbbra is, hogy ez kimaradt, a játék készítésekor.

További példa, ha elhív a szövim segítséget, arról kapok értesítést. Pedig a tanácsadó oldal alján továbbra is ki van írva hogy hova mikor mennyi ment el...

Itt is kapsz, amikor elindultok klant tamadni. Hogy mennyi egyseged ment el, azt meg meg tudod nezni a szovetsegek/haboru reszben, mint emlitettem. Nem ertem a problemat... :)

Kubbi 01-10-2008 12:05

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 150320)
Itt is kapsz, amikor elindultok klant tamadni. Hogy mennyi egyseged ment el, azt meg meg tudod nezni a szovetsegek/haboru reszben, mint emlitettem. Nem ertem a problemat... :)

Ennél jobban nem tudom leírni. Ha nem értelmezed amit írok...
Attól meg mindenkit megkímélek hogy önmagamat ismételgessem.

All times are GMT +1. The time now is 02:28.