![]() |
Minek a "Piac" ?
Valaki tud olyan oriról, akinek az éplistájában léteik olyan, hogy piac?
Ha már létezik ilyen épület, nem lehetne valami komolyabb szerepe?:o Értem ezalatt pl.: mondjuk a kereskedő személyiségű orinak ahány százalék a piaca, annyi százalék +kamat!:eek: Ez csak egy vaktában példa volt, de jelenleg nem sok szerepét látom a "piac" épületnek.:rolleyes: Hurrogjatok le nyugodtan ha nincs igazam!:) |
Ezen már én is gondolkoztam egyszer:)
Nekem soha nincs piacom! Végülis arra jó,hogy le lehet bontani:D Ötletem egyelőre nincs sajna,de majd alszok rá egy egyet! |
Quote:
:D:D:D igazából tényleg nem ér sokmindent... rövidfordulósokban használják - néha én egyszer poénból építettem 75% körüli piacos orit... nem volt jobb dolgom :D:D de sok mindenre nem volt jó... későb ezzel az orimmal találkozott Pho, majdnem szívrohamot kapott amikor meglátta benne a 100% tanyát :rolleyes::D |
Én kicsi vagyok és buta :))), de tényleg mire is jó a piac azonkívül, hogy felvesz egy rakat embert dolgozni...
|
Pont erre és semmi másra. :D:D
|
1valamire meg jo lehet: "betegseg szimulator". aztan vagy bejon es riaszt a magas emberhianyos kristalygomb, vagy nem. ;)
|
Tetszik a szavazás:)
Szerintem jó ,mert nem kell annyi üres heki:D |
Quote:
|
A piac arra jó, hogy legyen mit lebontani, másra nemnagyon...
|
Az építhető féle piacot mindig elsők között bontom az új orijaimban... Ugyanakkor van egy olyan gyanúm, hogy picit megtévesztő a nagyon kezdőknek... Piacot lehet építeni, piac van a menüben... hmmm... kell piacnak építve lenni ahhoz hogy piacolhass??!!?!?! Megoldás lehet az átformálás, törlés, elsetleg a "Piac" menüpont átnevezése "Világpiac"-ra mert azért mégsem uaz a kettő.
A lényeg: sztem fölösleges. |
Alappárbajon jól lehet az ellen alá menni, ha bontasz 5 piacot :)
Meg ha kicsi a foglalkoztatotságod, gyorsan meg lehet oldani pár piaccal, így a néped is többet adózik, meg a kadvük is jobb. Más funkcióját én sem látom. Olyan ez, mint régen az Őrposzt, vagy mi volt a neve |
Adóztatós párbajon lehet vele kevés nyersanyaggal nagy foglalkoztatottságot csinálni, hogy legyen bevétel.
|
vagy ha fertőzött az ori,akkor a piac esetenként felfogja a néphiányt
|
Quote:
|
A piac 50 embert foglalkoztat,eltérően a többi épülettől. Ha beteg az ori,hal a nép,és ha van piacod,amit legalulra teszel az intézőben,akkor kis odafigyeléssel kiküszöbölhető,hogy nagyobb kár keletkezzen az oriban .
Fogl.: 100% (-100) -- normál esetben(piac nélkül) 9 épület nem mükszik Fogl.: 100% (-100) -- piaccal mindössze 2 nem mükszik No? |
Quote:
De miért is lett építve? Ez a topic kérdése... Már nem emlékszem ki mondta: ha az elfed kap pár pusztítást, építs piacot, mert ha meglátják a gömbödön, hogy a néped 70%-os foglalkoztatást biztos megfordul egy két ember fejében, hogy tolikkal fel kéne mérni, be kéne ütni, míg ha 95%, vagy minimális népesség hiányt lát, úgy fog kezelni, mint bármely más elfet. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
szociálisan érzéketlenek vagytok, kell a munka a népnek
Quote:
Quote:
|
Most már nem vagyok olyan buta...:)
Véleményem szerint inkább a lovaim száma miatt ne akarjanak lopni mint hogy megtévesztésből betegnek, vagy tekihiányosnak látszódjam. :) |
Quote:
sajna csekély kárt okozott, így is bedaráltak "a háború mindig a csalás útját járja" azért mókás felhasználása a piacnak |
Quote:
:D |
A piacnak van szerepe, van haszna ! ...
Nem szoktam epiteni de bizonyos helyzetekben igen is segithet Mindig van egy jobb alternativa mint hogy piacot epits de szerintem mert nem hasznaljuk, azert nem kell eppen torolni... Ha akarod epits... ha nem epitesz akkor maris olyan mintha nem letezne es torolni sem kell |
Quote:
Szegény kezdő mit lát? napi 3piac, és jééé pont 3piaccal kezd az ország. Szerintem megtévesztheti őket. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
*rövid* |
Quote:
De akkor a kezdő vip-eseknek megtévesztő. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pl. mi a már említetteken kívül? .. hagy okosodjunk mi is, oszd meg légyszi |
Nem tudok elképzelni olyan szituációt, amikor az egyetlen segítség az lenne, hogy gyorsan építek néhány piacot... :D
|
Quote:
|
Mikor szinlelt emberhianyal meg tod hatraltatni a tamadot akkor mar startbol buzlik a helyzet...
Eplista? szerintem az igy megtevesztet ellenfelnek hatalmas Laci van a nyakaban... Ha nem tud eplistazni nalad eppen (meg) de a gombon latja az emberhianyt akkor szerintem eplistat is fog szerezni... csak ido kerdese... |
Ha nem eri meg a faradtsagot akkor van gyengebb nalad a kornyeken es emberhiany nelkul sem teged tamadna...
De amint mar mondtam... csak azert mert en, te es meg egy jo paran nem hasznaljuk az nem azt jelenti h valaki nem akarna hasznalni... van haszna... H mindig van jobb megoldas mint piacot epiteni abban egyetertek... De nem mondhatom h felesleges! |
Quote:
|
Ez csak a mi velemenyunk h van jobb megoldas... :D
Szerintem csak akkor felesleges ha nem lenne semmi haszna ;) |
de akkor te sem tudsz mondani semmit a már elhangzottakon kívül miért lehetne hasznos piacot tartani, és azt mondod nem felesleges, de magad sem tudod miért :)
|
All times are GMT +1. The time now is 06:19. |