![]() |
Ha a moráll 0
Azt szeretném kérdezni hogy gömböztem egy hullát 6000 elit van benn de a kat morál 0 vajon egyáltalán nincs védelme???
|
Katonai védelme nincs. De minden országnak van egy bizonyos védelme. 0 védőértékű ország nincs.
(Na jó van, de abban nincs 6000 elit... Vagy legalábbis csak körváltásig van benne. :D) Szóval 1 katonával nem tudod leverni. (Mármint ha odaérne.) Nagyjából annyi védő értéke van, ahány hektáros. tehát ha az adott ország 200 hektáros, akkor 200 védő értékkel számolj, ha 0 a katonai morálja. |
Ha a mór áll és 0 akkor nem tom mi van
|
És ha van ij meg torony is????? ill a lakosági morál meg70
|
Quote:
legyen hulla 200 hekin 30 toronnyal, 100 barakkal (hasraütés) - 1200 íj, 2800 elit írjuk be a számokat a képletbe: (1200*12+2800*5)*1.3(ééééééés itt jön a nagy csavar)*0 a művelet eredménye: 0 konklúzió: ország védelme=hektárszámával |
Mit jelent az 1.3
|
caca, ha bármilyen számot megszorzol 0-val, akkor a végeredménye 0 lesz :D:D
|
Quote:
meg van egy esetleges 1.4-es Mf bónusz szorzó is :) esetleg a szabis szövik után járó... de ne kavarjon meg, a 0-val való szorzás perdöntő :D:D |
Légyszives ez érdekel hogy kell ezt kiszámolni ha mindent bele veszel .Föleg a morál érdekel
|
A * B * C * D * E * 0 = 0....
szerintem kb általános iskola 1. osztály. :D |
Quote:
|
Quote:
hullánál elég egyszerű a a védelem: egyszerűen: toronybónusz (1-től 1.3-ig) mf bónusz (opcionális, 1.4) és ennyi... ezzel kell beszorozni az egységek (esetleges torony módosította) védőpontjait ha ezzel megvagy, nézd meg mekkora a morálja... és szorozd megy annyi %-al :)(ez egy 1 és 0 közötti szám... 1 és 0 is lehet :D) |
Quote:
nem kell kötekedni, nem mindig válik be :D |
Quote:
Jólvan, fáradt vagyok. :D (nem is kötekedek mindig :( békés természetű vagyok! :D) |
Értem én hogy 0 Csak ha a torony % 14 akor 1.4 el szorzok vagy 0.14 vagy 14 el
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
14% torony súgó szerint 28% bónuszt ad namost, ha valamit 28%-al akarsz megnövelni, akkor a matematika szabályai szerint megszorzod 1.28-al - ekkor kapsz az eredeti számnál 28%-al nagyobb számot :D |
ha 14%-nyi torony van az országában, akkor 1,28-cal kell szorozni... nem vágom honan jöttek ki azok a számok neked :D
(1 + ((14 * 2) / 100)) = 1,28 |
mekkora 103... :D:D:D Na idejasört! :D
bár az a 14 az tetszik. :D gyorasn csinálnék egy 30/30-as elfet, aztán lehetne ütni. :D |
Quote:
akkor 103ak tekintetében 1:1? Na majd iszunk egymás egészségire :D |
Mindegy bonyolult ráküldök 500 lovat *8 az tuti nem számolgatok ugyis rá szoktam hagyni böven De azért köszönöm szépen
|
Quote:
|
minek 500 * 8 ? :) elég lenne szerintem 500 / 8 is. :D
200 hektáron 200 védőpontja van |
Meghalgatam tanácsotokat 200*8 lo bejött 6000 elit ellen. Köszönöm ma is tanultam valamit ,érdemes volt forumon kérdezni, minden kopasznak bátran ajánlom(((:
|
Az orkok kopaszok?
|
Quote:
Miért, azt gondoltad, hogy rizsparókás úri fiúk? Természetesen kopaszok legfeljebb egy- két sörte nő a fejük búbján. |
Én a rizsporos parókás orkokat szeretem JÓ? :D:D:D
|
Tudom, hogy nem nekem kellene mondani, de legalabb a segitseg uj jatekosoknak topicot ne offoljatok szet. Jo esetben is kb 20% a normal postok aranya. (nem, nem szamoltam). Nem csak, hogy zavaro, de a lenyeget megtalalni is nehez igy a topicban...
|
Szerintem ne milyen borzalmas, a 22. hozzászólásig csak a számításról volt szó, addig semmi off nem volt, utána meg közölve lett, hogy "végülis mindegy, bonyolult..."
Azóta meg 7hsz született, úgyhogy a 20% erős túlzás. ;) |
All times are GMT +1. The time now is 23:18. |