![]() |
Utálós topic a Hódító Nagyfőnökének Atinak!
Asszem neked még nincs ilyen topicod Ati pedig olyan vagy te is,mint az "igazi nők" a LOREÁL-al: megérdemled! :)
Szóval igazi sérelmeket is írhattok nemcsak jópofizásokat hátha tanul belőle ha sokszor hallja ;) 1. utálom, mert szó nélkül szűntet be topicokat miközben még írnak bele! 2. nem dugja le a képét a szkarás talikra 3. azt képzeli magáról, hogy ő a Főnök ;) Ha még eszembe jut valami pótlom. |
Quote:
1, Egy egyszer már létezett, egy ideig nyitvahagyott, majd elvetettként bezárt topicot feleslegesnek tartok újranyitni. Amíg az előző nyitva volt, el lehetett mondani mindent. Nem sikerült meggyőznötök. 2, Pedig már találkoztunk ott. ;) Talán kétszer is. ;) |
Quote:
Quote:
|
kijjaza Ati ?:p:p:p
|
Quote:
|
Quote:
|
Nekem az nem tetszik, hogy nem látja be a jksz-eket sokszor.Amúgy semmi bajom nincs vele.
|
Quote:
|
Quote:
|
Nyitottam egy topicot egy topicot, a Hódban megjelenő kiírásokról és a nem kezdő játékosok offolása miatt be lett zárva. Később találtam egy olyan kiírást amit a kis kék kettes szövim se tudott értelmezni és nekem kellett elmagyarázni, hoigy mit jelent (seregeid eltévedtem és a legfrissebb hírek szerint elindultak haza) és amikor be akartam másolni, akkor láttam, hogy be van zárva:(
|
Quote:
http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1897 Idézem a vonatkozó részt: "Ezért azok a témák, amikhez 2 hétig nem érkezik új hozzászólás, automatikusan lezárásra kerülnek ebben a témakörben." Részletek a segítség új játékosoknak témakör KIEMELT témájában, aminek az a címe, hogy "Miért van itt ilyen sok lezárt téma?" |
A szavazáshoz ennyit fűznék hozzá: :D:D:D:D:D:D
|
Olyan lehetőség nincsen, hogy nincsen orim, de azt is kitette már? :p:D;)
Egyébként meg: IMÁDLAK ATI!!!! :D |
Kicsit bővebben:
Nem találtam olyat, ami igaz lenne rám, mert én SOHA NEM VAGYOK MULTIS. :D:D:D De végülis az az állítás a legigazabb rám. :D Egyébként én nem utálom. Sőt, nagyon is szeretem!! Ő a példaképem. Az egyik topicban ki is fejtettem, hogy nem vagyok Ati, de szeretnék az lenni.... :D:D (Asszem ilyen szavazós izé vót az ..:D) *nagyon nyal* :D Az 1-es ponttal nem igazán értek egyet, talán 1-2 kivétellel még nem került lezárásra olyan topic, ami érdekelt volna. Az az 1-2 meg kevés, hogy utáljam. :D Szeretem! :D *még mindig nyal* :D A 2-es ponttal egyet kell értenem maximálisan. :D Ezét nagyon utálom! :D (De kevésbbé utálom, mint szeretem. *nyal* :D) A 3-as ponttal sem értek egyet. Nekem nem főnököm. Majd ha ő utalja a fizetésem, meg a prémiumom, meg a 200 ezres szociális csomagom, akkor majd ő lesz a főnököm. Addig nem. (Ez nem azt jelenti, hyog nem szeretem! :D *tényleg nagyon durván nyal* :D) /A fizetésem VIP körökben is elfogadom... A sorszámaimat tudod. ;):D:D:D/ |
Mert vaskalapos <- ilyen lehetőség kár hogy nincs :)
|
Utalós topic nincs ?:) 100mrd-ot kérek / ori :)
|
Gratulálok. :D Orinként lesz 4 mrd-d, abból is csak annyi lesz a nyereség, amennyi a meglévő pénzed és a max közötti különbség lesz. :D
Én inkább így kérném: 100 mrd értékű teki minden szabis orimba, ami meg nem szabis, abba meg 100 mrd értékű elitet kérek a piacon, frissen kirakva. :D Köszi Ati! Én veled vagyok! :D |
Quote:
|
Én már nem utálom,mert átírta a születési dátumomat,amikor megkértem:):D
Szavazni meg nem tudok,mert nincs megfelelő amire szavazhatnék. |
Quote:
|
Quote:
De itt csak egy szimpla fiatalítás volt,Atinak köszönhetően:D |
Én is útálom Atit. Azért, mert nekem még sose rakta át egyik orimat sem az anarhba multizás miatt. Anarhba regelni meg olyan snassz, arra bárki képes. :))
Mivelk iylen lehetőség nincs, nem is szavaztam. |
olyan opció miért nincs, hogy 'hiszek a világbékében, és szeretek mindenkit'? :)
|
Quote:
|
en vagyok az 1., aki a maximumost nyomatta! :p
|
Quote:
|
Quote:
|
Én nem merek egyikre se szavazni:p
|
Én nem merem leírni, konkrétan, hogy utálom, mert anarchiába nincs kedvem jáccani :)
|
Quote:
Téged átrak összes oriddal normálba, azt' nézhetsz:) |
Quote:
|
Quote:
|
Nem vagyok multis mégis kirakja az orijaimat ha egy csopiban vannak :)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:24. |