![]() |
digi tv,net,telefon
Itt nálunk behúzták már a kábeleket és valószínűleg átváltunk ,mert jóval olcsóbb ,mint a mostani T család.
CSak pár ismerőstől azt hallottuk,hogy ez nem biztos,hogy olyan jó. Szóval,akik a digi szolgáltatást veszik igénybe,azoktól várnék hozzászólást/véleményt. Engem mondjuk csak a net érint,mert tv-t nagyon ritkán nézek. 10 Mbit/sec a letöltés és a feltöltés is 2500 forintér,ez jóval olcsóbb a mostaninál. Köszi a válaszokat! |
Quote:
|
Quote:
Nézd meg:) |
Quote:
majd mesélj mennyire vált be ;) |
Quote:
A netet tuti átváltom,mert drága amit most fizetek. |
Quote:
|
Debreceni digi tvröl tudok vélenményt mondani:
Net szolgáltatás stabil és 14Mbit/sec itt,nem szakadozik,torrent meg dcbe is jól használható.tudom ajánlani |
Quote:
|
Dél-Magyarország:
Digi TV a legótvarabb utolsó **** ***** *** szolgáltató, ocsmány képminőséggel, olcsó népbutító **** műsorral. Egy részeg disznó kultóráltabban hány, mint amilyen adások mennek azokon a csatornákon, amiket be lehet fogni az ELSŐ OSZTÁLYÚ (érts 1 év alatt lerohad....) digi tányérokkal. Net: Gyors, és olcsó. Szuperjó lenne. Csak olyan, mint a chello. Letöltésre NAGYON JÓ (irónia nélkül ajánlom!), de játszani POCSÉK. Olyan delayeket produkál, hogy VÁÁÁRGH tépni tudnám a füleimet lefelé amikor chellorol játszok akármit, és 10 Mb/sec a sávszélesség, elméletileg kb 15-ös pingemnek kéne lenni a játékokban STABILAN, erre mit csinál? Na MIT???? 10 és 120 között ugrál.... Másodpercenként 2-szer..... Én erre azt tudom mondani, hyog a Digi is ilyen. Ha te (vagy bárki) NEM játszani akar, hanem CSAK ÉS KIZÁRÓLAG weboldalakat nézegetni, és letölteni torrenteket, akkor JÓ, minden más esetben ****!. Tömören, velősen, szenvedélyesen. :D |
Olcósság: Azért olcsó, mert most "etetik" be a "halakat".... Tehát majd amikor már eléggé betörtek a piacra, feldrágítják a többihez...... Azok, akik most fizetnek elő, jól járnak, mert nekik már nem lesz drágább, hanem olcsóért van gyors netük.
Ami csak FÉLIG HASZNÁLHATÓ!! (Leírás fent, hogy miért.) |
Én csak tölteni és böngészni, meg Hódozni akarok a netemmel:D
|
Akkor neked jó lesz! :)
(Tényleg, nem viccelek! Annak ellenére, hogy elhordtam minden vacaknak, aki csak böngészik, meg torrentet tölt le, annak jó a diginet!) Csak ne akarj véletlenül se játszani. :) Semmit. :) Főleg ne lövöldözős, vagy stratégiai játékot. :) (Tehát a játékok 90%-át:D) |
Quote:
|
Lehet. :D de leht, hogy lagolni fog. :DDDD
|
Ha nem tévedek a digi is wdsl .Nekem is wdsl átjátszóm van,és nem panaszkodok rá ,torrentjeim is jönnek-mennek.És a játékokkal sincs gondom.
Igaz nem digi tv vonal,de hasonlo ezért irtam le ezt. |
Köszi a válaszokat!
A netről akkor meggyőztetek,de a tv-ről amit Gee írt nem valami meggyőző:( Ja és nekem nem is a letöltéssel volt gondom,hanem a feltöltéssel. Ugyanis torrentnél nem csak le kell tölteni,hanem fel is:) Most max 26Kb/s a feltöltésem,talán a digis csomagnál kicsit felgyorsulok. |
Quote:
Amikor úgy tapasztalom ,hogy gagyi lelépek egy másikhoz:) Most meg jól etetik a halakat valóban,de ez a szolgáltató se most jött világra,szal biztos nem egy kis nulla forintos cég ez a digi. |
Quote:
Számold csak ki,hogy az 512Kb/s net(4500Ft) meg az én mostani 4Mbit/sec netem (8000Ft) arányosítva mennyivel olcsóbb az én netem már most;);) |
Vagy akár az én 8 Mb/s-es netem, ami 15.000 Ft. :)
De most jár le a hűségszerződésem, és felmondom. Kötök egy másik 8 Mb-eset olcsóbban. :D:D (Nem Digit.:D) |
Quote:
|
Quote:
Ennél olcsóbb biztos nincs;):D:D |
sávszélleség mérés
Ezt töltések közben csináltam szóval kicsit valótlan az eredmény,de azért leteszteltem a netem most!:)
http://img155.imageshack.us/img155/6...tskzbenzp0.jpg |
|
Quote:
|
Tyűű,jó gyors neted van!:)
|
|
MIlyen neted van?
|
Quote:
de lehet hogy váltunk majd a közeljövőben, csak nem tudom mire ha van valami jó tippetek szóljatok - habár ezzel semmi gond, azon kívül, hogy viszonylag drága... |
|
Quote:
|
|
Quote:
|
te sose alszol? :DDDDDD
/majd berakok, ha jó lesz a gépem. hatalmas a pingem./ |
ez a szánalmas itthonról:
http://www.speedtest.net/result/218483312.png :( ez a munkahelyemről: http://www.speedtest.net/result/218302675.png :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
|
Akkor neked is jó gyors neted van,Dragi:)
|
All times are GMT +1. The time now is 23:50. |