Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Csokibácsi Rajongói Klub! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2599)

Gyula 12-27-2007 00:24

Csokibácsi Rajongói Klub!

Tudom, sok ilyen topic van már ahol lehet szeretni vagy utálni valakit.
Akiket esetleg zavar, hogy most egy újabbat hozok létre, azokat megkérem, hogy kommentár nélkül használják a téma mellőzése gombot.
Az érintettek megértését köszönöm.

Ma délután feltettem egy kérdést az egyik pc-s topicban, Matador kolléga segített és a problémám egyik részét megoldotta, de a másik fele megoldatlanul hevert egész mostanáig. Mikor is beléptem és egy privát üzenet várt Csokibácsitol. Az üzenetben a tökéletes megoldás a problémámra, hogy melyik programot kell letöltenem, ami természetesen kis méretü és free jogállásu, illetve mellékelve volt egy rövid magyarázat, hogy mikor milyen sorrendben és hová kell kattintanom.

Szóval ezt a topicot azért hoztam létre, hogy aki akarja itt istenitheti Csoki tudását és a kérdést amit a számítógépes topicban tenne fel itt egyenesen Csoki mesternek lehet címezni, a problémákink 99%-át úgy is ő oldja meg.

Remélem tisztelt adminunk figyelmét sem kerüli el ez a topic ezért itt megkérdezem. Ati, nem lehetne Csokibácsi, snassz member titulusát lecserélni mondjuk arra, hogy Isten király császár?

:)

Grabi 12-27-2007 02:21

nekem nem a számítástechnikai tudása a lenyűgöző, hanem imádom az oltásait és a humorát. sok zöldem van rajta :)

Fefe013 12-27-2007 08:43

Van jogosultsága a topicnak!:)
Én is nagyon csípem csokibá hozzászólásait és humorát, és nekem is segített már a szg-vel kapcsolaban!:)
Köszönöm;)

Burning 12-27-2007 10:15

egyetértek:)
néha percekig lehet fetrengeni azoktól amit mond. Számítógéppel kapcsolatosan, meg még nem kérdeztem itt semmit, de néha betévedek pc-s topicba olvasgatni, hogy mi is van, és tényleg szinte mindenre tudja a megoldást, és segítőkész:D:rolleyes:

Hornet 12-27-2007 10:20

Sajna személyesen nem ismerem,de remélem ez nem várat magára sokáig:)
;)

De én meg előlegezem neki az Isten király császár címet

belas 12-27-2007 10:24

Énis,szívesen megismerném Csokibát:) Mindig a lényeget írja,és nembeszél mellé:)
Hajrá Csokibá!! Igy tovább:)

Dragi 12-27-2007 10:26

Csokibáááá !!!!! :)

Synkel 12-27-2007 11:08

A magam részéről támogatom Gyula kezdeményezését, hogy Csokibá Member helyett Istenkirálycsászár legyen:D:D:D

Csokibácsi 12-27-2007 15:35

De Gyula, én csak segíteni akartam. Tudod, az úttörő ahol tud, segít és önként szolgálja a közösséget. (szerencsére én sem tudok mindent, hehe)

De ez a topik ezmiez? Eztet én el akartam kerülni kerülni, de nagyon http://www.tms.hu/smiley/monokli.gif
Maradnék sima member, ha egy mód van rá :P

Különben is, ki a franc az a Csokibácsi? Majd jól benyomok egyet annak a kis paréjnak, csak lássam meg valahol ... méghogy saját topik, bahh ...

Andrew 12-27-2007 15:54

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 146988)
De Gyula, én csak segíteni akartam. Tudod, az úttörő ahol tud, segít és önként szolgálja a közösséget. (szerencsére én sem tudok mindent, hehe)

De ez a topik ezmiez? Eztet én el akartam kerülni kerülni, de nagyon http://www.tms.hu/smiley/monokli.gif

Különben is, ki a franc az a Csokibácsi? Majd jól benyomok egyet annak a kis paréjnak, csak lássam meg valahol ... méghogy saját topik, bahh ...

ez esetben éljen Csokibácsiii, hurrá hurrááá hurrráááááá :D:D:D

Pali papa 12-27-2007 17:07

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 146854)

Remélem tisztelt adminunk figyelmét sem kerüli el ez a topic ezért itt megkérdezem. Ati, nem lehetne Csokibácsi, snassz member titulusát lecserélni mondjuk arra, hogy Isten király császár?

:)

Igen én is kedvelem Csokibácsit. Pl. a játékban való korrekt hozzáállása miatt is :)
Gyula hogy is hívják azt a négylábú pikkelyes hüllőt nagy szájjal és hosszú nyelvvel?
Ja!!!
Nyaligátor
:D:D:D:D:D
(nem megsértődni, vicc volt)
:D:D:D

BeeLord 12-27-2007 17:35

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 146999)
Igen én is kedvelem Csokibácsit. Pl. a játékban való korrekt hozzáállása miatt is :)

Nem úgy volt, hogy Csokibácsi inaktív?

De hogy az eredeti témához is hozzászóljak(ha már itt vagyok), nem hinném, hogy az istenkirálycsászár a legmegfelelőbb rang lenne. Ha már Csokibácsiról van szó, megerőltethetnénk a kreativitásunk valami eredetibb jelző kiötlése végett.;)

Gyula 12-27-2007 18:02

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 146988)

Tudom Csoki és azt is tudtam, hogy a szerénységed nem fogja engedni és tudtam, hogy tiltakozni fogsz, de ezt most már muszály volt meglépnem. Meg kellett csinálnom ezt a topicot, mert erre szüksége vian a vliágnak.

Tudod, most megvilágosodtam és rájöttem, nem jó az Isten Király Császár, Te ennél is több vagy. Valószinüleg még Chuck Norris is tőled tanulhatta az élet nagy dolgait :)

Pali papa: (kabbe :) de nem ám megsértődni:P)

Kós00792 12-27-2007 18:44

Nekem is segített már meg tényleg jófej úgyh mehet neki a Chuck Norris tanítója v mittudomén mi cím :)

[HTPA]GeeForce 12-27-2007 18:44

"Minden sikeres Chuck Norris mögött áll egy Csokibácsi..... "

:D:D:D:D

Dragi 12-27-2007 21:40

Csokibácsi Fan Clubbot hogy lehet csinálni ?

Andrew 12-27-2007 21:44

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 147069)
Csokibácsi Fan Clubbot hogy lehet csinálni ?

Megkérjük Atit?:D:D:D

Dragi 12-27-2007 21:45

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 147072)
Megkérjük Atit?:D:D:D

nekem csak egy Fan Club kell de megkérheted Ati kezét ....

Andrew 12-27-2007 21:48

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 147073)

hááát igen... van aki rögtön Ati kezére asszociál :rolleyes:
én például csak a club létrehozására kérném meg a helyedben :D

Gyula 12-27-2007 21:57

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 147073)

Hát Dragi ez olyan humorosra sikeredett, hogy most kivételesen hozzád vágnék egy zöld téglát, de nem tudok. :)

Synkel 12-27-2007 22:11

Gyula, szerintem szavazás feltétlen kell ehhez a témához:)

Gyula 12-27-2007 22:12

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 147086)
Gyula, szerintem szavazás feltétlen kell ehhez a témához:)

Hát lehet csinálni, de igazábol az nem kérdés hogy Csoki egy nagykirály.

Miröl szavaztassuk a rajongókat?

Synkel 12-27-2007 22:15

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 147087)
Hát lehet csinálni, de igazábol az nem kérdés hogy Csoki egy nagykirály.

Miröl szavaztassuk a rajongókat?

Pl Kijaza Csokibácsi? ( aki erre voksol, azt megdobáljuk pirossal, és petícióban kérjük Atit, hogy örökre bannolja )

Aztán Nagykirály legyen, vagy Istenkirálycsászár, esetleg egyszerűen Chuck Norris tanítója. Vagy ilyenek... De szavazás szerintem mindenképpen kell, én legalábbis nagyon hiszek benne:D

Gyula 12-27-2007 22:16

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 147088)
Pl Kijaza Csokibácsi? ( aki erre voksol, azt megdobáljuk pirossal, és petícióban kérjük Atit, hogy örökre bannolja )

Aztán Nagykirály legyen, vagy Istenkirálycsászár, esetleg egyszerűen Chuck Norris tanítója. Vagy ilyenek... De szavazás szerintem mindenképpen kell, én legalábbis nagyon hiszek benne:D

Rendben, még az éjszaka folyamán megcsinálom, addig várom a további ötleteket.

Andrew 12-28-2007 08:23

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 147089)
Rendben, még az éjszaka folyamán megcsinálom, addig várom a további ötleteket.

Miért nincs nincs olyan opció is, hogy 'Gyula, király lett a szavazás!'? :D

Dragi 12-28-2007 09:49

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 147142)
Miért nincs nincs olyan opció is, hogy 'Gyula, király lett a szavazás!'? :D

Miért nincs Csokibá Fan Klub?:p

Synkel 12-28-2007 11:03

Gyula, a szavazás király lett:)
Az utolsó pont értelmetlen szerintem, mer hol van egy ilyen Atinak annyi pénze, hogy egy Csokibát megfizessen?

(Különben szerintem Csokibácsi bízta meg Atit, hogy szerkesszen ide egy ilyen fórumot, ahol unalmas másodperceiben nagy arc lehet:D:D)

Most meg megyek és csinálok egy Ati istenítő topicot is, mer kivág hirtelen mint macsekot kakilni...:D:D

BeeLord 12-28-2007 11:57

Az opciók között nincs olyan, hogy "Csokibácsi egy babettával jár easyrider". Ezért az utolsóra szavaztam, mert csak erről lehet szó.

Gyula 12-29-2007 14:04

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 147165)
Az opciók között nincs olyan, hogy "Csokibácsi egy babettával jár easyrider". Ezért az utolsóra szavaztam, mert csak erről lehet szó.

ÁÁÁÁ az csak egy gyenge paródia, Csokibácsit próbálták parodizálni azzal a filmel. Azóta is szedi be a lóvét a jogdijakbol.

Pali papa 12-29-2007 14:38

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 147002)
Nem úgy volt, hogy Csokibácsi inaktív?

Nemtudom nem tűnt inaktívnak mikor találkoztunk...
Sőt!!!

Synkel 12-29-2007 16:01

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 147358)
Sőt!!!

Megütött??? ÉS még élsz???
Asszem kell ide egy Pali papa rajongói klub is sürgősen:D

Csokibácsi 12-29-2007 21:02

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 147358)
Sőt!!!

Ez mikor volt? 2 éve? Mert akkor lehet :)

Ez a régebbi, ami még megvan és szintkezdés óta alszik:
Játék kezdése: 2003-06-14
Szint kezdése: 2005-07-09

Az újabbik 2006 óta alszik.

All times are GMT +1. The time now is 22:48.