![]() |
egy éves az Óvoda - klántalálkozó
Hát igen, eljött a mi időnk. dec 30-án leszünk egyévesek. sok ember megfordult, sok idő alatt. együtt bosszankodtunk, együtt nevettünk.
így arra gondoltunk, hogy mi lenne ha az óvoda baráti köre, volt, jelen és várható jövendő tagjai összeülnének megünnepelni az évet. természetesen mindenkit szeretettel várunk aki úgy gondolja, hogy eljönne. az időpont jan 25 vagy 26. a pontos időpont és helyszín megbeszélés alatt. aki úgy gondolja szívesen jönne az jelentkezzen. |
*egyéves. de azt már nem tudom átírni :(
|
Quote:
Értjük így is amit közölni akartál:p |
Gratula az Óvodásoknak :):)
|
Nem vaok Ovis.. De van orim a normál csoportban, amit 2006 dec 30-án regiztem. Mehetek? :):)
|
Quote:
|
Ezt majdnem elfelejtettem: Grat az Ovinak:)
|
Gratsza skacok szép kor;) Rám számithattok:D
|
OFF
Gondolom nem nagy baj,ha én nem megyek? :D /OFF Gratulálok én is 1évet A-ba lehuzni szép idő! |
azért annyira nem durva. sokkal több kisebb sorszámú klán található még a játékban.
|
Quote:
|
Gratula az Ovisoknak :) :) :)
Kutyulee nanááá :p |
köszi, köszi, köszi :)
Kuty gyere és hozzad Bogarat, igen :) |
Gratulálok az Ovisoknak:))
|
Quote:
|
Gratula az Ovisoknak :)
|
Gratulálok nektek!;)
|
grat az Ovinak;)
találkozóra nem tudok jönni, de arra meg jó szórakozást;):) |
*jelentkezikjelentkezikjelentkezik*
:p |
Quote:
|
grat az Ovinak :)
|
izé röff. Aszonta a tuvaluhaverja hogy muszáj nekem ide írnom. Bár minek. Na mind1, voltam énis ovis. Ottis leszek, egy feltétellel: ott lesz az alapító klánvezér. Árpi nélkül nem megyek :P
|
De ha tudok én is mindeképp jövök..
De ez evidens is gondolom.. Arraval én is szívesen taliznék rég láttam... jó lenne visszarángatni a hodba :p |
Quote:
|
Quote:
Denivel live beszélget, ránk meg xepizik skypon.... :P Most jól beárultam :P ;) |
elvileg mindenki jön tudtommal akit vártam csak tomi szeretné h toljuk egy héttel, mert ő konferencián lesz, de ezt majd még megbeszéljük.
|
nem toljuk egy héttel, tomi megpróbálja úgy szervezni.
frissítés: jan 25én (péntek) este lesz a tali, ez fix. helyszín később. |
Hát nem tudom, hogy ki, mennyire örülne nekem ottan, menyire zavarnám a légkört, mert Arra sem nagyon ismer, és sajna Árdi, Steve, és Grabi kivételével a többiek sem nagyon:S
|
szerintem sima...baráti kör, teljesen korrekt.
megtanultam szavazást is indítani, szóval használtam is ;) |
Bár fogalmam nincs miért szavaztam. a multkor is azt szavaztam, hogy 100 hogy nem megyek. Aztán mégis... :D De sajnos most anyagi helyzetem miatt olyan 40%, hogy nem fogok tudni utazni. :(
|
nyilván jövök :)
|
Én nagyon szeretnék menni természetesen, de kb annyira bizonyos a jelenlétem, mint a Skype-on -ha sikerül megoldani (minden erőmmel ezen leszek ;) ), akkor megjelenek :D
|
nem ugyanaz. skypeon opcionális a részvétel és csak klántámadáskor imádkozom, hogy gyere, talira pedig kötelező :)
|
olyan pont miért nincs, hogy:
nem látnak szívesen, ezért nem megyek :) |
Quote:
|
Quote:
nem semmi! :D |
Quote:
|
igazából attól hogy beverek vkit miért ne innék meg vele egy teát és beszélgetnék esetleg a hódító problémáiról vagy örömeiről? nem értem az összefüggést.
|
Quote:
|
azt négyszer visszaütöm, azzal pedig szívesen ;)
|
All times are GMT +1. The time now is 02:53. |