Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Multisok buktatása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2589)

Tsobi 12-23-2007 16:34

Multisok buktatása

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek !! :)

Multi gyanuja merült fel bennem. A kérdés inkább az Adminoknak szólna: ha valaki a gépéről illetve wapról párhuzamosan üzemeltet két országot azonos csoportban,akkor azt lehet-e bizonyítani akkor,ha az illető mindkét országra erről a telefonról küldi a vipet? Mert elég konkrét a dolog,csak nem szeretnék vagdalkozni.

Előre is köszönöm a válaszokat :)

Synkel 12-23-2007 16:39

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 146067)
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek !! :)

Multi gyanuja merült fel bennem. A kérdés inkább az Adminoknak szólna: ha valaki a gépéről illetve wapról párhuzamosan üzemeltet két országot azonos csoportban,akkor azt lehet-e bizonyítani akkor,ha az illető mindkét országra erről a telefonról küldi a vipet? Mert elég konkrét a dolog,csak nem szeretnék vagdalkozni.

Előre is köszönöm a válaszokat :)

Durva lenne ha ennyi elég volna:) Az én telefonomról elég sok orira megy gyakran vip, nehogy már emiatt repüljek...

Tsobi 12-23-2007 16:42

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 146069)
Durva lenne ha ennyi elég volna:) Az én telefonomról elég sok orira megy gyakran vip, nehogy már emiatt repüljek...

Tehát ha ezen a nyomon elindulok,akkor badar vagyok? Mert egészen szembetűnő a szabálytalanság,viszont a rendszer nem fogja kijelezni,mert wapról vezeti az illető..

Never 12-23-2007 16:45

Sztem ki tudja mutatni a rendszer,ha az események is egybevágnak.
Pl. ha az egyikkel lop téged,a másikkal meg előtte levitte a tolikészüd.

Synkel 12-23-2007 16:48

Quote:

Originally Posted by Never (Post 146072)

Ez lehet szerintem is a megoldás. Ha gyakran akciózik mindkét orival ellened, akkor telótól függetlenül kimutatható a dolog.

Tsobi 12-23-2007 16:49

Quote:

Originally Posted by Never (Post 146072)

Szűkítem a kört. Szöviháború folyik U-ban .. ütjük a nagyszájúakat,és védjük a seregeiket. Egyszercsak jön egy mf hulla és a 4 tagból 3-mat be szeretne ütni. A két hadit sikerül is úgy,hogy pont kinnvoltak a seregek. Hmm ..

Dragi 12-23-2007 16:51

Húúú de úgy érzem hogy ebből mindjárt soha véget nem érő vita lesz :)

jön az 1.-ik szövi aztán jön a másik szövi mi meg nézhetjük élő egyenesbe a marakodást :)

Tsobi 12-23-2007 16:53

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 146076)
Húúú de úgy érzem hogy ebből mindjárt soha véget nem érő vita lesz :)

jön az 1.-ik szövi aztán jön a másik szövi mi meg nézhetjük élő egyenesbe a marakodást :)

Dragi,ha lesz is .. a tények magukért beszélnek :)

Never 12-23-2007 16:53

És honnan tudod,hogy az egyik ori wapról van üzemelve,nem csak másik gépről?

Tsobi 12-23-2007 16:55

Quote:

Originally Posted by Never (Post 146080)
És honnan tudod,hogy az egyik ori wapról van üzemelve,nem csak másik gépről?

Onnan,hogy mikor zöldet kaptam a hullától,a hosszú ékezetek nem normálisan jelenítette meg,hanerm olyan krixkrax-szal

Never 12-23-2007 16:57

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 146081)
Onnan,hogy mikor zöldet kaptam a hullától,a hosszú ékezetek nem normálisan jelenítette meg,hanerm olyan krixkrax-szal

Ennyi sztem tuti nem elég,hogy anarchba kerüljenek.
A multizásra tuti nem bizonyíték,JKSz is lehet.Persze,azt sem szabad :)

stampi 12-23-2007 16:59

Ez szerintem jobban hasonlít a játékon kívüli szövire.
Admin biztos meg tudja állapítani hogy honnan megy wap, eseményekből következtet stb., de nekem kevés lenne bizonyítéknak arra hogy "multi" van. De nem én vagyok az admin:) Neki szerintem bőven elég az amiket leírtál, ha tényleg úgy van. Bár nem tudom TE hogyan állapítod meg hogy valaki wap-ról is játszik és számítógépről is, és ugyanennek a személynek két orija van. Hm. Szerintem üldözési mánia:)

Tsobi 12-23-2007 17:00

Quote:

Originally Posted by Never (Post 146083)
Ennyi sztem tuti nem elég,hogy anarchba kerüljenek.
A multizásra tuti nem bizonyíték,JKSz is lehet.Persze,azt sem szabad :)

Mikor kb egy hete zöldeltem a gépről vezetett országával,akkor is így jelenítette meg a betűket. Akkor mondta is,hogy wapról van. Egy biztos: Ő az !

Tsobi 12-23-2007 17:02

Hogy miért biztos? Ilyen primitív helyesírási hibákat és szóhasználatot senki más nem alkalmazhat .. olyan ez,mint az ujjlenyomat ..

Never 12-23-2007 17:04

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 146088)
Hogy miért biztos? Ilyen primitív helyesírási hibákat és szóhasználatot senki más nem alkalmazhat .. olyan ez,mint az ujjlenyomat ..

Nem értek egyet :) Tudnék pár embert mondani,akiknek nehézséget okoz a normális írás :)
A hasonló helyesírási hibák még mindig nem bizonyítékok,és ez alapján Ati nem fogja átrakni.
Nemtom,hogy van e még jksz-bejelentő,de ha van,ott jelentsd fel.

Tsobi 12-23-2007 17:06

Quote:

Originally Posted by Never (Post 146090)
Nem értek egyet :) Tudnék pár embert mondani,akiknek nehézséget okoz a normális írás :)
A hasonló helyesírási hibák még mindig nem bizonyítékok,és ez alapján Ati nem fogja átrakni.
Nemtom,hogy van e még jksz-bejelentő,de ha van,ott jelentsd fel.

Szóhasználat sem bizonyíték? Ati is látta,amit én múltkor ..

stampi 12-23-2007 17:07

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 146081)

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 146088)

Akkor ha jól értem, van egy szövi, akivel harcoltok, és a szövi egyik tagja wap-ról visz egy szövin kívüli orit. Ahova mindig wapról jelentkezik be, sose keveri az orikat stb. Ha nem tévesztett akkor biztos kevés lesz a gyanúd a multira, max télleg csak a JKSZ-re.

Tsobi 12-23-2007 17:10

Nem szeretném anarchba juttatni őket .. hisz a szövijük immáron cselekvésképtelen,most következik a hulla. Csak az zavar,hogy mi van akkor,ha mondjuk gondot okoz? Mi van akkor,ha a hulla miatt valaiképpen megfordul a kimenetel ..

Never 12-23-2007 17:13

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 146094)
Nem szeretném anarchba juttatni őket ..

Akkor végülis mit szeretnél? :)

Tsobi 12-23-2007 17:14

Quote:

Originally Posted by Never (Post 146095)
Akkor végülis mit szeretnél? :)

Nem odajuttatni,mert Y-ban azon a magasságon nincs egy orkom sem :(:p

Másrészt meg ahogy a nyitó hsz-ben bennevolt,csak választ szeretnék,hogy ezen a szálon lehet-e bizonyítani.

Dragi 12-23-2007 17:25

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 146097)
Nem odajuttatni,mert Y-ban azon a magasságon nincs egy orkom sem :(:p

Másrészt meg ahogy a nyitó hsz-ben bennevolt,csak választ szeretnék,hogy ezen a szálon lehet-e bizonyítani.

van két orim egyiket kölcsön adom pínz is van benne pár ütés és ott lennél :D:D:D

Tsobi 12-23-2007 17:39

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 146098)
van két orim egyiket kölcsön adom pínz is van benne pár ütés és ott lennél :D:D:D

Na tehát,mikot mennek Y-ba? :p

Ferenc5259 12-23-2007 17:41

Én is sokat nyomtam wapról és az ékezetes betük helyet csak a kódszámokat nyom a gép. Az meg hogy egy hulla mf pont beüt akkor mikor nincs bent a sereg ez egy kicsit sem lehet véletlen, tényleg lehet lehet multi, de jksz sem kizárható. A supportra kellene megírni az esetett.

stampi 12-23-2007 17:50

Gyanús-gyanús, de hogy adminnak elég-e, ki tudja. Nyilván ha a tudomására hoznád a dolgot, akkor ha kell, lép rá. De addig is feltételezések csak a gyanúid. És ha minden csak merő véletlen, ami szintén nem lehetetlen, akkor valakivel kitoltál.

Tsobi 12-23-2007 17:52

Quote:

Originally Posted by stampi (Post 146107)
Gyanús-gyanús, de hogy adminnak elég-e, ki tudja. Nyilván ha a tudomására hoznád a dolgot, akkor ha kell, lép rá. De addig is feltételezések csak a gyanúid. És ha minden csak merő véletlen, ami szintén nem lehetetlen, akkor valakivel kitoltál.

Tegnap volt egy film a Film+-on .. ott hagnzott el,hogy mindennek az ellenkezőjére megvan a 4,4%-os esély :) Természetesen ez erre is igaz.

Andrew 12-24-2007 00:37

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 146108)
Tegnap volt egy film a Film+-on .. ott hagnzott el,hogy mindennek az ellenkezőjére megvan a 4,4%-os esély :) Természetesen ez erre is igaz.

ez a mondat megragadott... mi a halált jelent ez?:D:D mármint ezt mivel támasztották alá a filmben?
amúgy pedig ahhoz amit mondtál: szerintem 0 arra az esély, hogy ilsen feltételek mellett valaki mutlival repüljön :)

Tsobi 12-24-2007 00:47

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 146202)
ez a mondat megragadott... mi a halált jelent ez?:D:D mármint ezt mivel támasztották alá a filmben?
amúgy pedig ahhoz amit mondtál: szerintem 0 arra az esély, hogy ilsen feltételek mellett valaki mutlival repüljön :)

HOgy mivel támasztották alá,arról fogalmam sincs :) Csak kapcsolgattam .. valami ferdefejű mutánsot üldöztek .. na mindegy. A szövivel remélhetőleg nem lesz több gond,hullott a férgese :)

Sven 12-24-2007 06:58

Nem biztos,hogy multi a dolog...
Amikor hullával toltam,mindenkit bepróbáltam,akinek változott valamennyit a pontja,mert ez az egyetlen tájékozódási pont.

Pali papa 12-24-2007 07:42

Quote:

Originally Posted by stampi (Post 146107)

Ha jól emlékszem Ati azt mondta, hogy ha valami rosszalkodásgyanús, akkor kap az illető egy rosszpontot. Ha összegyűlik X roszpont akkor anarch.
Tehát Tsobi; tessék próbálkozni a bejelentéssel...
:D:D:D:D:D

richardka 12-25-2007 16:27

le kell verni öket:)) nem pedig jelentgetni:)))

Legalább vn egy kis kihivás.

A multkor az egyik taggal levelezgettem, ztán kérdeztem valamit, erre egy másik orbol kapom a választ.

Vicces volt, mondjuk mikor irtam a választ a srácnak. Egyből törölte az egyik oriját.
Pedig nem jelenteni akartam, hanem törlésig ütni:))

LotR 12-25-2007 16:50

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 146563)
le kell verni öket:)) nem pedig jelentgetni:)))

Legalább vn egy kis kihivás.

A multkor az egyik taggal levelezgettem, ztán kérdeztem valamit, erre egy másik orbol kapom a választ.

Vicces volt, mondjuk mikor irtam a választ a srácnak. Egyből törölte az egyik oriját.
Pedig nem jelenteni akartam, hanem törlésig ütni:))

a másik oriját még üthetted volna ;)
de akkor te is vétettél volna a szabályok ellen :p

lukika 12-26-2007 19:41

lenne egy kérdésem de nem akarok új témát nyitni szóval ide irom

szöviháborúzunk normál-ba (4.és 3.szint-en) és az ellen egyik tagja szintetlépett
tőlünk is követte 1 tag erre jön nekünk az ajánlat, hogy egy emberke be szeretne lépni a szövibe ok eddig nem naon gyanakodtunk semmire(na az egy picit gyanus volt, hogy tudja van üres helyünk)

ám alighogy letelt a hetvenkét óra azt vettük észre, hogy a seregek 1 része elment segiteni az új szövinek ő meg bontotta a szövetséget :mad:

hijába irtunk neki, hogy mi van nem válaszolt mihelyst kikerült a szöviből már egyből ott viritott az ellen szövijébe:mad:

azt küldött egy üzit az e-mail cimére a szövifőnökünknek, hogy ő az a fickó aki szintetlépett az ellentől:mad::mad:

akk ez most szabájos, vagy nem?

Ati 12-26-2007 20:29

Quote:

Originally Posted by lukika (Post 146805)
lenne egy kérdésem de nem akarok új témát nyitni szóval ide irom

szöviháborúzunk normál-ba (4.és 3.szint-en) és az ellen egyik tagja szintetlépett
tőlünk is követte 1 tag erre jön nekünk az ajánlat, hogy egy emberke be szeretne lépni a szövibe ok eddig nem naon gyanakodtunk semmire(na az egy picit gyanus volt, hogy tudja van üres helyünk)

ám alighogy letelt a hetvenkét óra azt vettük észre, hogy a seregek 1 része elment segiteni az új szövinek ő meg bontotta a szövetséget :mad:

hijába irtunk neki, hogy mi van nem válaszolt mihelyst kikerült a szöviből már egyből ott viritott az ellen szövijébe:mad:

azt küldött egy üzit az e-mail cimére a szövifőnökünknek, hogy ő az a fickó aki szintetlépett az ellentől:mad::mad:

akk ez most szabájos, vagy nem?

Ha azt nem is mondanám rá, hogy "szabájos", azt mindenképp, hogy szabályos.

Ebben semmi szabálytalan nincs. Mielőtt valakit beveszel szövetségbe, célszerű egy kicsit többet megtudni róla. Most ráadásul még a segítségnyújtást is le lehet venni nulla százalékra, hogy ha idegent vesztek be, akkor is minél kisebb legyen az ilyen jellegű kockázat.

lukika 12-26-2007 20:33

szoval szintetlépek azt egy másik orival belépek az ellen szöviébe(amivel most léptem fel erre a szintre az előző helyére) lenullázom a seregeit és ki van ütve?:confused:

na ez szép

Ati 12-26-2007 20:34

Quote:

Originally Posted by lukika (Post 146810)
szoval szintetlépek azt egy másik orival belépek az ellen szöviébe(amivel most léptem fel erre a szintre az előző helyére) lenullázom a seregeit és ki van ütve?:confused:

na ez szép

Ha az ellenfeled olyan felelőtlen, hogy bevesz egy vadidegen országot egy háború kellős közepén, és még azt is hagyja ennek a vadidegen országnak, hogy a seregeit elvigye, akkor természetesen ezzel semmi probléma.

Nem szabad, hogy arról szóljon a diplomácia, hogy az első olyan országot beveszem, ami szembejön velem.

lukika 12-26-2007 20:36

elötte elbeszélgettünk vele de jófejnek tünt

senki nem gndolta, hogy ellenség

lukika 12-26-2007 20:37

mer azér vadidegent nem veszünk be csak úgy

Dragi 12-26-2007 20:38

Quote:

Originally Posted by lukika (Post 146814)

ahhoz képest mégis :) oszt meg is szívtátok :) azt sem értem ha a másik tagotok fellépett gondolom ti is mentek utánna akkor végülis mi értelme lett volna szövizni ? na szal ezt nem értem

Gyula 12-26-2007 20:38

Quote:

Originally Posted by lukika (Post 146814)

ezekszerint mégis :)

lukika 12-26-2007 20:40

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 146815)
ahhoz képest mégis :) oszt meg is szívtátok :) azt sem értem ha a másik tagotok fellépett gondolom ti is mentek utánna akkor végülis mi értelme lett volna szövizni ? na szal ezt nem értem

2 szinten ment a harc

3. és 4.

a tag fellépett 4. ről 3. ra

All times are GMT +1. The time now is 01:46.