![]() |
Multisok buktatása
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek !! :)
Multi gyanuja merült fel bennem. A kérdés inkább az Adminoknak szólna: ha valaki a gépéről illetve wapról párhuzamosan üzemeltet két országot azonos csoportban,akkor azt lehet-e bizonyítani akkor,ha az illető mindkét országra erről a telefonról küldi a vipet? Mert elég konkrét a dolog,csak nem szeretnék vagdalkozni. Előre is köszönöm a válaszokat :) |
Quote:
Durva lenne ha ennyi elég volna:) Az én telefonomról elég sok orira megy gyakran vip, nehogy már emiatt repüljek... |
Quote:
|
Sztem ki tudja mutatni a rendszer,ha az események is egybevágnak.
Pl. ha az egyikkel lop téged,a másikkal meg előtte levitte a tolikészüd. |
Quote:
Ez lehet szerintem is a megoldás. Ha gyakran akciózik mindkét orival ellened, akkor telótól függetlenül kimutatható a dolog. |
Quote:
|
Húúú de úgy érzem hogy ebből mindjárt soha véget nem érő vita lesz :)
jön az 1.-ik szövi aztán jön a másik szövi mi meg nézhetjük élő egyenesbe a marakodást :) |
Quote:
|
És honnan tudod,hogy az egyik ori wapról van üzemelve,nem csak másik gépről?
|
Quote:
|
Quote:
A multizásra tuti nem bizonyíték,JKSz is lehet.Persze,azt sem szabad :) |
Ez szerintem jobban hasonlít a játékon kívüli szövire.
Admin biztos meg tudja állapítani hogy honnan megy wap, eseményekből következtet stb., de nekem kevés lenne bizonyítéknak arra hogy "multi" van. De nem én vagyok az admin:) Neki szerintem bőven elég az amiket leírtál, ha tényleg úgy van. Bár nem tudom TE hogyan állapítod meg hogy valaki wap-ról is játszik és számítógépről is, és ugyanennek a személynek két orija van. Hm. Szerintem üldözési mánia:) |
Quote:
|
Hogy miért biztos? Ilyen primitív helyesírási hibákat és szóhasználatot senki más nem alkalmazhat .. olyan ez,mint az ujjlenyomat ..
|
Quote:
A hasonló helyesírási hibák még mindig nem bizonyítékok,és ez alapján Ati nem fogja átrakni. Nemtom,hogy van e még jksz-bejelentő,de ha van,ott jelentsd fel. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Nem szeretném anarchba juttatni őket .. hisz a szövijük immáron cselekvésképtelen,most következik a hulla. Csak az zavar,hogy mi van akkor,ha mondjuk gondot okoz? Mi van akkor,ha a hulla miatt valaiképpen megfordul a kimenetel ..
|
Quote:
|
Quote:
Másrészt meg ahogy a nyitó hsz-ben bennevolt,csak választ szeretnék,hogy ezen a szálon lehet-e bizonyítani. |
Quote:
|
Quote:
|
Én is sokat nyomtam wapról és az ékezetes betük helyet csak a kódszámokat nyom a gép. Az meg hogy egy hulla mf pont beüt akkor mikor nincs bent a sereg ez egy kicsit sem lehet véletlen, tényleg lehet lehet multi, de jksz sem kizárható. A supportra kellene megírni az esetett.
|
Gyanús-gyanús, de hogy adminnak elég-e, ki tudja. Nyilván ha a tudomására hoznád a dolgot, akkor ha kell, lép rá. De addig is feltételezések csak a gyanúid. És ha minden csak merő véletlen, ami szintén nem lehetetlen, akkor valakivel kitoltál.
|
Quote:
|
Quote:
amúgy pedig ahhoz amit mondtál: szerintem 0 arra az esély, hogy ilsen feltételek mellett valaki mutlival repüljön :) |
Quote:
|
Nem biztos,hogy multi a dolog...
Amikor hullával toltam,mindenkit bepróbáltam,akinek változott valamennyit a pontja,mert ez az egyetlen tájékozódási pont. |
Quote:
Tehát Tsobi; tessék próbálkozni a bejelentéssel... :D:D:D:D:D |
le kell verni öket:)) nem pedig jelentgetni:)))
Legalább vn egy kis kihivás. A multkor az egyik taggal levelezgettem, ztán kérdeztem valamit, erre egy másik orbol kapom a választ. Vicces volt, mondjuk mikor irtam a választ a srácnak. Egyből törölte az egyik oriját. Pedig nem jelenteni akartam, hanem törlésig ütni:)) |
Quote:
de akkor te is vétettél volna a szabályok ellen :p |
lenne egy kérdésem de nem akarok új témát nyitni szóval ide irom
szöviháborúzunk normál-ba (4.és 3.szint-en) és az ellen egyik tagja szintetlépett tőlünk is követte 1 tag erre jön nekünk az ajánlat, hogy egy emberke be szeretne lépni a szövibe ok eddig nem naon gyanakodtunk semmire(na az egy picit gyanus volt, hogy tudja van üres helyünk) ám alighogy letelt a hetvenkét óra azt vettük észre, hogy a seregek 1 része elment segiteni az új szövinek ő meg bontotta a szövetséget :mad: hijába irtunk neki, hogy mi van nem válaszolt mihelyst kikerült a szöviből már egyből ott viritott az ellen szövijébe:mad: azt küldött egy üzit az e-mail cimére a szövifőnökünknek, hogy ő az a fickó aki szintetlépett az ellentől:mad::mad: akk ez most szabájos, vagy nem? |
Quote:
Ebben semmi szabálytalan nincs. Mielőtt valakit beveszel szövetségbe, célszerű egy kicsit többet megtudni róla. Most ráadásul még a segítségnyújtást is le lehet venni nulla százalékra, hogy ha idegent vesztek be, akkor is minél kisebb legyen az ilyen jellegű kockázat. |
szoval szintetlépek azt egy másik orival belépek az ellen szöviébe(amivel most léptem fel erre a szintre az előző helyére) lenullázom a seregeit és ki van ütve?:confused:
na ez szép |
Quote:
Nem szabad, hogy arról szóljon a diplomácia, hogy az első olyan országot beveszem, ami szembejön velem. |
elötte elbeszélgettünk vele de jófejnek tünt
senki nem gndolta, hogy ellenség |
mer azér vadidegent nem veszünk be csak úgy
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
3. és 4. a tag fellépett 4. ről 3. ra |
All times are GMT +1. The time now is 01:46. |