Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Mi történik előbb? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2587)

Nogixer 12-22-2007 23:47

Mi történik előbb?

Sziasztok, segítsetek légyszíves!
Meg szeretnék támadni valakit, de úgy szeretném, hogy ne tudjon visszakísérni!:D
Elküldtem felfedezni egy csomó hekit, és úgy támadnék, hogy a beütés pillanatában jöjjön be a sok heki!:rolleyes:
Viszont felmerül az a kérdés, mi történik előbb, beüt a sereg, vagy beérkezik a felfedezés?:)
Előre is köszi a segítséget!

Grabi 12-22-2007 23:53

fedezés lesz előbb.

Nogixer 12-22-2007 23:58

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 145819)
fedezés lesz előbb.

Köszi, akkor gyakorlatilag hiába okoskodok, csak lefele tudom úgy támadni, hogy ne tudjon kísérni:mad:

Andrew 12-23-2007 00:03

Quote:

Originally Posted by Nogixer (Post 145820)
Köszi, akkor gyakorlatilag hiába okoskodok, csak lefele tudom úgy támadni, hogy ne tudjon kísérni:mad:

ha csak picivel leszel alatta beütés előtt, és elég sok földet hozol tőle - cirka60 hekinél többet - akkor már jó eséllyel nem fog tudni kísérni - legfeljebb szembe menni :)

Nogixer 12-23-2007 00:14

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 145821)
ha csak picivel leszel alatta beütés előtt, és elég sok földet hozol tőle - cirka60 hekinél többet - akkor már jó eséllyel nem fog tudni kísérni - legfeljebb szembe menni :)

Köszi neked is, okosabb lettem:)

[HTPA]GeeForce 12-23-2007 08:23

Azzal meg vigyázz, hogy szembe menni sokkal jobb, mint kísérni, mert ha kísérsz, akkor elengedheti a seregeit, és ő megint szembe megy... (A hazatérő sereg megy el, ha túltöltöd a barakkokat.)

BimmBimm 12-23-2007 08:35

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 145851)
Azzal meg vigyázz, hogy szembe menni sokkal jobb, mint kísérni, mert ha kísérsz, akkor elengedheti a seregeit, és ő megint szembe megy... (A hazatérő sereg megy el, ha túltöltöd a barakkokat.)

Ez viszont elég szép költségekkel jár és kérdés megérné e neki. De valóban egy eshetőség:)

[HTPA]GeeForce 12-23-2007 09:14

Én csak figyelmeztette, hogy vigyázzon, mert van ilyen, és van olyan csoport is, ahol a hektárért ez megéri... Mivel nem tudom a körülményeket, és nem is akarom tudni, meg különben is infókiadás lenne, szerettem volna felhívni a figyelmét, hogy van ilyen is. :)

De igaza van Bimmbimmnek, ez a legtöbb helyen baromi sokba kerül. :)

Stev 12-26-2007 13:55

Quote:

Originally Posted by Nogixer (Post 145820)

Ebben az esetben viszont én akkor indítanám a sereget kv előtt mikor beér a föld, így nem csak kísérni nem tud, de szembemenni sem biztos, mert mire észreveszi, te eltávolodsz tőle.

Kutyuleee 12-26-2007 15:51

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 145851)

Gee ez így nem igaz... mindig az otthon lévő megy el elösször.

vityu 01-04-2008 22:41

Quote:

Originally Posted by Nogixer (Post 145816)
Sziasztok, segítsetek légyszíves!
Meg szeretnék támadni valakit, de úgy szeretném, hogy ne tudjon visszakísérni!:D

Én is ilyen dillemmában voltam, és erre a legjobb megoldás azt hiszem az, ha vándor leszel és 2(3) körre támadsz! Nekem minden hadis országom vándor, és meg vagyok velük elégedve!:D

J.Ati 01-05-2008 03:27

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 148654)
Én is ilyen dillemmában voltam, és erre a legjobb megoldás azt hiszem az, ha vándor leszel és 2(3) körre támadsz! Nekem minden hadis országom vándor, és meg vagyok velük elégedve!:D

Akkor a szintén vándor orikat elkerülöd messziről? 2(3)
Szerintem inkább legyen megfelelő védelem az oridban ahelyett ,hogy vándorkodsz:cool::D

vityu 01-05-2008 12:26

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 148686)
Akkor a szintén vándor orikat elkerülöd messziről? 2(3)
Szerintem inkább legyen megfelelő védelem az oridban ahelyett ,hogy vándorkodsz:cool::D

Mit jelent számodra a megfelelő? Azért teljesen nem hagyom az országomat üresen... Nem tud bejönni senki max csak egy sereggel ez alatt az idő alatt, és az nem az akit támadok...tehát max ha 10támadásból egyszer bekopog valaki közben. és ez nagy szám volt, mert nem volt rá példa egy jó ideje. De ez nem azt jelenti,h rögtön le is kell gömbözni minden országomat...:D
Ja, ha meg van megfelelő védelem, akkor nincs , megfelelő támadóerő...Mert szerintem a megfelelő, az azt jelenti,h sok íjjász toronyban, de akkor meg nem marad sok hely pacikra vagy elitekre...
Ja, és nem kerülöm el a többi vándort, mert nem lehet mindig 2(3)körre támadni...mindig oda, akit éppen adja magát! :D

All times are GMT +1. The time now is 09:25.