![]() |
szárazvihar
feltűnt már egy ideje, ha varázslatot rakok fel magamra pl. 24 körre, majd véletlenül megint rákattintok a varázslatra(1körre), akkor 1 kör lesz a végeredmény!
az érdekelne, ha bekap egy ország 36 kör vihart, majd egy másik ország küld rá 10-et, akkor mi lesz a vége? :confused: 10 v. 36 kör?:confused: mert ugye össze nem adódik... |
Quote:
ez már csak a faji varázslattal van így (hogy miért ez nem tom...). régebben ha jól rémlik ha rádraktak 1 kör vihart amikor 36 volt fent, akkor leszedte, de most tuti nem szedi le, azaz a több jör marad fent |
A szárazviharal nem tudom mi a helyzet de én nem rég a védelemmel jártam így, nagy nehezen feltoltam 26körre aztán egy kattintással kicseréltem 1körre, mindezek után befontam a hajam olyan pipa voltam :D
|
Quote:
|
Eddig abban voltam, hogy minden variból a nagyobb marad fenn, nézétek el nekem:):)
Vicces lenne szólni egy isminek, ugyan tegyen már rám 1 kör vihart, mert beártóztak 36-al:) Persze csak anarchban, leszögezem...:D |
Quote:
|
Quote:
Azt a 1,5millimétert mind?:D |
Én térkapuval jártam így, hogy egy orira nyitva állt még 7 körig a térkapum
aztán ismét nyitottam rá véletlenül egyet, és megmaradt mindkettő. Tehát xy orira egyidőben nyitva állt egy 7 és egy 10 körös térkapum? Szal ebben az esetben nem irta felül egyik a másikat! |
Quote:
|
Az a lenyege hogy jobban lopnak a tolvajok minel tobb kaput van a celpontra...:D u.i.:neha hazudok
|
Quote:
|
Megjegyzem a térkapu nem kifejezetten magadra ható varázslat, ugyanakkor nem is ártó. Az csak egy kapu.
Alba, ugye ha legalább 3 kapum van nyitva az ellenfélre, azon már a seregek is átmennek?:D :D |
Még nem! hogy a sereged teleportáld ahoz mind az 5 kaput egy elenfélre kell nyitnod és sajnos csak az adott orira tudod teleportálni a szövijeire nem. :D
(na ilyen baromságott is régen gyurtam ki magambol) |
Igen laczi tudja jol.5 kapu kell ahhoz hogy atmenjenek a seregek.De megeri mert ugye nem is kell körváltás, azonnal mennek a seregek.En egyszer oran belul megtamadtam valakit 42 szer...Többször azert nem mert nem tudok olyan gyorsan kattintgatni :D
|
Atira is sikerült már TK-t nyitni?
:D |
Atira 25kapu kell de akkor a hód összes oriját lophatod rajta keresztül;)
Ez nem is rossz ötlet!!!
Át kéne rakni a megfontolás alatt álló javaslatokhoz :D :D |
Szemes, ha elintézed, hogy oda kerüljön, kapsz tőlem egy reputation pointot!!!
Próbálkozz Atinál, hátha... |
Ati szerintem örülne nekem nagyon :cool:
Talán még plusszt is kapnék tőle :D |
Tőlem viszont kaptál!
Tőlem is!
az ötletért tőlemis kaptál egyet
|
All times are GMT +1. The time now is 04:10. |