![]() |
A tábornokok mellett kiküldhető bónuszadó egységek
Két új dolog lenne a tábornokok mellett. Az egyik a Tábori pap amelynek katonai moráljavító tulajdonsága lenne. Mondjuk egy pap 1%-kal növelné a morált,a max kiküldhető 5 lenne,tehát ez így 5%,de a katonai morál nem emelkedne 100% fölé,mert az ugyebár hülyén hangzik. Lenne a másik,ami a Tábori orvos lenne. A kiküldhető max száma 6 lenne,és 1 orvos 5%-kal csökkentené az útközben és a csatában vesztett egységek számát. Ez összesen 30%-kal kevesebb veszteséget eredményezne. Vélemény?
|
Quote:
Ezek fényében nem látom, hogy miért kellene ezt túlbonyolítani, amikor ezekre már most is mind adottak a lehetőségek. |
Mondjuk orvosról csak annyit, hogy a középkorban nemnagyon volt orvos, ha mégis, akkor meg max kötést tett a sebre, szal nemtudom mennyire életképes...
Papnak talán van valami eséje, mert feladhatja az utolsó kenetet a katonáknak, meg mondjuk a lelküket megnyugtathatja, de nemhiszem, hogy ez fontos lenne ebben játékban... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Monduk a vakbuzgó valásosság az tény... |
Quote:
|
De kérdés, hogy a papok hogy tolerálják a varázslókat? Az véletlen nem eretnekség? Nem lenne boszorkányüldözé, inkvizÍció, keresztesháború?
És ha mindezt megoldaná valaki, akkor felteszem a pontot az i-re, milyen valáású legyen az ori? Szal ezek után szerintem mindent megbeszéltünk. |
Quote:
|
Még Így utoljára, ha vallást kevernnénk a dologba, az sértené bizonyos emberek (nem én) gondolkodását, hovatartozástudatát, ez olyan lenne, mintha burkolt politizálás (esetleg nyÍlt) menne a játékban...
|
Quote:
|
Naja, hódító az hódító és kész :)
Mondjuk ez még mindig jobb, mint ha valaki birodalmi lépegetőket akarna a játékba :P |
Quote:
Najó... ez azért rossz vicc volt. de mi lenne ha lenne ostromgép is? faltörő kos vagy hajítógép... nem konkrét támadóértéke nem lenne (sőt nem lenne) hanem hozzáadna vagy levonna a toronybónuszból, attól függ melyik oldalon van.. (vagy lehetne kétféle.. egy támadó és egy védő.... ) persze ennek külön topic kellene, de ha itt van érdeklődés, én megnyitom.... :rolleyes: |
Quote:
igaz ott katapult és "ellenkatapult" van :) Egyébként szerintem a pap és orvos nem túl jó ötlet, tényleg bonyolítaná a játékot, azonban h védjem is a témaindítót az orkoknak is vannak biztos sámánjaik vagy valami efféléjük. :) |
Bpeet! ott te a támadó védőket akarod molesztálni én azok mellé tenném be az újat, a tá/vé egységek jók ahogy vannak..... :rolleyes: :D
|
En csaka hullak Nekromantait hianyolom. a Hulla az mindig egy varazslatos faj varazserovel biro tulvilagi faj volt...
|
Quote:
|
Quote:
|
Úgy látom kissé eltértünk az eredeti témától,de nem baj. Akkor is az én témámra írtok. :D Az viszont igaz,hogy az élőhalottakkal baj van a varázslás terén. Én kezdő koromban élőhalott varázslót indítottam,mert nem olvastam el a súgót,és nekem az alapvető volt,hogy az élőhalott tud varázsolni,hiszen minden élőhalottat gonosz mágiával hívták életre,na meg néhány számítógépes játékban is vannak élőhalott varázslók,pl a Heroes sorozatok nekromanta hősei,vagy a Diablo nekroja. Szerintem jó lenne nekik is varázserő kicsit több rúnáért.
|
Quote:
|
Szerintem sem valami nagy ötlet ez az ostromgépes dolog. Ezzel elvennék az elfek egyetlen erősségét,a védelmet. Olyanról meg ki hallott,hogy védekező ostromgép. Esetleg lehetne olyan,hogy több kőért megerősített őrtornyot építeni esetleg a többit átépíteni ilyenre. Akkor még elég ok a dolog. de szerintem nem hiányzik ez a játékba. az tény hogy színesebb lenne a játék,de azt a sok támadó meg védőpontot így is elég kiszámolni...
|
"A tábornokok mellett kiküldhető bónuszadó egységek"
Elit helyett lovas küldése, az +1 bónuszpont / unit. és mindezt lépegetők nélkül, hoppá :) |
Quote:
|
Quote:
De pl gondolj vissza az Egri Csillagokra... ott is lőttek kifele ágyúval ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok, és mi lenne, ha meg lehetne választani a támadás távolságát, és így meg lehetne növelni a támadóerőt???
Pl.: ellen 2 körre van, én beállítom 4 körre, a veszteségeim duplázódnának, a támadóerőm meg mondjuk 1-2-pár százalékkal megnőne? |
Quote:
Amúgy meg ha már a realitást is idekavartuk, pl sztem elég durva, hogy küldök pénzt a szövimnek és útközben "lepotyog" a szekérről néhány 10 millió arany... Szerintem ha az életben ilyen történt volna, a fél országot kivégezték volna. Ja, meg amikor 10000 elit jönne haza a piacról, de a magas áruk miatt egy arra tévedő rablócsapat kirabolja őket a szekérből (?) :D |
Quote:
ötletnek jó, az biztos:) |
Quote:
|
Quote:
mert ha 4 körre mész 2 helyett, akkor mondjuk plusz körönként kapsz valahány százalék támadási bónuszt.. |
"A tábornokok mellett kiküldhető bónuszadó egységek"
|
Quote:
|
ha sokat támacc úgyis 100 on van morál..minek még azt növelni?:P..veszteségek meg..hmm..háborúban mindig vannak:p
|
All times are GMT +1. The time now is 00:31. |