![]() |
Elkezdődött az idei árverés
Sziasztok!
Elkezdődött az idei sorszám-árverés. Az árverést meglevő országodból érheted el az Országod menüpont tetejéről. A kiírásra kattintva részletesen elolvashatod, hogy hogyan zajlik az idei árverés (úgy, mint tavaly :)). Új sorszámot kérni mostantól már lehet. Az első szerencsés nyertesek karácsony előtt akár meg is kaphatják az új sorszámaikat. (Itt jegyzem meg, hogy tavaly óta jópár dologban változott a Hódító, úgyhogy elképzelhető, hogy az első néhány nyertesnek egy-két nem várt mellékhatással is szembesülnie kell, amikre esetleg nem gondoltam előre. ;)) Új sorszámot árverésre kérni január elejéig lehet, január 8-án lesz kivéve az új sorszám kérése. A folyamatban levő sorszámok licitálásai még lezajlanak ilyenkor is, csak új számot nem lehet már kérni. Jó licitálgatást mindenkinek, és jó játékot az ünnepek alatt is! Kérdések és válaszok az árveréssel kapcsolatban ebben a témában. |
És meg is van az első árverésre bocsátott sorszám. :) (Nem, nem én voltam. :D)
|
és hogy tudom eltűntetni az árveréses akármit onnan fentről ? :rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
és akkor már nem is zavarna annyira az árveréses akármi :) |
Sztem is jobb lenne alulra rakni, vagy egy bezár gombot csinálni,de Atinak vasakarata van :D
|
Quote:
ugyanitt: törölt ország sorszámát nem lehet megtudni, ugye? |
Quote:
|
Quote:
ezért köszönöm akkor esélytelen, hogy az óra az árverés idejére az ország fölé és az árverés alá, tehát a kettő közé kerüljön ? :( |
200.894- es alatti sorszámokra nem is lehet licitálni?
Pontosan a 81380-as érdekelne. Az első országom száma volt, jó lenne megszerezni. Köszönöm nem kell rá válasz, rájöttem, hogy nagyon elnéztem a dolgokat. |
Quote:
|
Nem tudom miért probléma, hogy hol van ez az izé kiírva.... Reggel óta nem léptem ki az országomból. Engem nem zavar, hogy hol van. :DDDDDDDDDD
(Sorry!:D) Egyébként köszi Ati a lehetőséget, nagyon remélem, hogy be tudok nevezni. Várok egy kis lóvét valahonnan, ha időben utalják, akkor teljesülhet szívem vágya. :) |
Quote:
Nem mondod, hogy Ardi eladja az öccázaskát:D:D:D |
Quote:
|
Mondtam már, hogy az öccesmillást sose kérném el tőle. :)
Megaztán az csak a kisebbik vágyam volt. :D A nagyobik sokkal többe kerül. :( Az első orim sorszámát szeretném vissza, de az ki se merem számolni hány forintra jön ki. :D De valahogy összebugázok annyi lóvét. :D |
Quote:
|
Quote:
bár az enyém még nem is olyan drága, de akkor is :) |
A nagy sorszámvadászatban én is megtaláltam az első orim sorszámát :) de én nem vonzódom hozzá különösebben, a mostaniakat már olyan jól bejárattam :)
Jó lenne tudni, vajon mikor regelhettem? 60156 Szerintem valamikor 2000-ben lehetett |
Quote:
ez a 79796, sztem a te sorszámod pár hónappal lehet fiatalabb. |
65ks ori: Játék kezdése: 2001-03-12 16:41:24
|
A Licit megindult :);)
|
Quote:
|
Quote:
|
Nekem az a baj,hogy a legelső regisztrált orim nevére nem emlékszem:(
|
Quote:
Quote:
|
Az én első orijaim azért lettek törölve,mert egy 'Public Library' első emeletén levő számítógépkolóniában lettek regelve,valószínűleg ugyanazon a gépen,amin a tesómé és a család barátjáé .. Napokig csak virított a piros felirat,hogy több orit irányítok,haladéktalanul töröljem a többit .. sokáig nem is tudtam ezt miért írja ki :) A négyjegyű sorszámok mikortájt éltek-haltak?
|
Quote:
|
Quote:
|
Nincs annyi vip kapacitásom,hogy az első sorszámomat visszakapjam :)
Úgyhogy ez ugrott :p |
Quote:
|
Quote:
400 |
Quote:
Ezt te sem akarhatod :) |
Quote:
|
És már van olyan szám, ami 24 órán belülre ért. :) Gyerünk, karácsonyra legyen meg pár embernek az ajándéka! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:51. |