![]() |
drágakavics eladásakor a pénzösszeg kiirása
arról lenne szó hogy a drágakavicso eladásakor ne csak azt írja ki, hogy mondjuk: eladtál xxxx darab drágakövet xxx arany/darab áron, hanaem úgy mint a piacnál odaírja: ez xxxxxxx arany bevételt jelent.
mivel a javaslatokhoz nem tudok témátnyitnitni megkérném Atit hogy helyezze át oda (bocs he már felvetették a témát de nem táltam sehol) |
A császár nem a piacról veszi a drágakövet, így az nem minősül piaci akciónak.
|
Ebben egyetertek pepa es abban is h ki lehet eleg konnyen szamolni h mennyi a bevetel...
Ez mar Ati-ektol fugg h ezt a kenyelmi opciot bevezetik vagy sem... mert h nem jelent mast mint kenyelmet... |
Igen, csak kényelem szempontjából lenne fontos. De nem olyan hatalmas tétel. Max aki rendesen piacol vele.
Mondjuk lehetne vmi ilyesmi akkor: Eladsz x drágakövet, y arany áron, összesen x*y értékben. |
Itt is támogatom:)
|
Jéé,azt hiszem kettő topic van ebből.
Kényelmi megoldásnak jó:) |
Nem látom szükségét. Ti magatok mondtátok, hogy ez egy kényelmi megoldás lenne, akkor pedig lehet, hogy Vip körökhöz kötnék. A helytartóval, pedig ellehet adatni, vagy pedig piacra tesszük a drágaköveket. Az első esetben mindegy, hogy kiírja-e a második esetben, pedig a piacnál úgy is látható.
Jelenleg inkább tartozkodóm. |
Quote:
Csak szólok, manuálisan is el lehet adni a kincstárban, nem csak helytartóval, és miért ne írná ki a végösszeget, ha már eladok valamit? |
Én jelenleg sem használom a manuális módszert. Hiszen, vagy a piac, vagy a helytartó, ezért nemkem nem hiányzik.
Továbbra is Tartozkodóm. |
Quote:
|
Tartózkodom szintén. Nem zavart eddig, hogy nincs, de ha lenne, nem zárkózom el tőle, hogy hasznos lenne.
Szóval jöhet. Minden plusz információ valakinek valamire jó. :D |
Nekem igazán mindegy, hogy kiírja vagy nem. Nem tartok kavicsbányát, amit meg találok azt a kincstárban szoróm ki. Ha tudni akarom akkor kiszorzom magamnak. De akár ki is írhtná pl: eladtál kavicsot xy összegért. Nem kell kiírni a darabot, hiszen akkor adtam el, a darabárat sem , mert azt láttom, a végösszeget egyben. Nem kell túlkonplikálni mint nekem ezt a beírást.
|
pont arról van szó, hogy a kincstárban kiírhatná a végösszeget
|
Tudom. A végén én is oda lyukadtam ki.
|
Szvsz jó ötlet. :)
|
Quote:
A kavicsbánya nemcsinál drágakövet.:DDD |
Amugy támogatom:) Miden plusz a könnyebb játékot szolgálja. De egyszerű kiszámolni is!! Aki nemtudja,az elmondhatja,hogy "Nemvagyok okosabb,mint egy ötödikes".:DD
|
a téma kutyuleee jóvoltából elérhető itt: http://forum.hodito.hu/showthread.ph...895#post143895
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ui: Ha pirosat akasz adni, létszi ne tedd, inkább adj egy kéket. A piros mindig rossz választás. Kérdezd meg Morfeust. |
Quote:
És volt olyan,ahol volt:) |
Érdeklödtem a dolgok után és az egyában 50 körül van és a négyelben meg 15 körül. Tehát van olyan csoport ahol a kavicsnak nincs ára.
|
Quote:
Biztos, hogy A-ban csak 50 körül? Ennyire leszakadt mióta szabizok? |
85 most jelenleg.
|
Meg 150is:))
|
ma reggel 1/A 112 arany darabonként
|
Amikor én néztem akkor 55 volt, de ez amúgy is változik, a kérdés az volt, hogy hogyan irja ki a gép. Kiírja a végösszeget is vagy nem.
|
Quote:
|
Quote:
|
Én az egész játékra értetettem amit a 2007-es esztendőben játszotam, de amikor érdklődtem a 4/L 15 körül volt, az már közel van az 1-5 közöttihez, de amúgy volt olyan alacsony a kavics ára.
Uff én beszéltem. Ui.: Irja ki a gép az összeget is a gyengébb matekosok kedvéért. |
Quote:
|
Bár anarchban a 27000000drágakövet 2000-el kell szorozni:):):)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Volt olyan bakim,hogy 2.1milldrágakő helyett kiraktam 21millt a kincstárba:))) Volt némi veszteség:)) Az csorgás volt:) |
All times are GMT +1. The time now is 11:43. |