![]() |
Képzés másik szintre mentésének limitálása
Nyitok neki egy külön topicot, hogy itt megbeszélhessük ezt a részét a módosításnak.
Másik topicból a hozzászólásom szerintem kezdetnek megfelel.. "de mondjuk most így számolgattam, hogy alsó hangon is ha egy snassz 20% templomos elf lépne így fel, akkor körönként 62.400varit tudna felhozni.. ami 17 körrel számolva 1.060.800 vari.. ezt mondjuk 2k kör alatt 4x beújrázva.. hát köszi bár mondjuk elég munkás lenne.. ezt a mennyiséget összegyűjteni B-ben, majd körönként piszmogni vele A-ban.. de tuti lesz aki megcsinálja, ha ez így marad Remy ötlete szerintem nagyban segítene ezen, hogy 20körig, csak a max férőhely lehessen képzésen.." |
Quote:
Azt is lehetne, hogy a fellépés feltétele legyen, hogy csak annyi képzésed lehet, amennyi elfér. |
Quote:
|
Quote:
nem tudom hogy szerencsés e betenni egy olyan módosítást, ami csak az első 20 körre vontakozna, ugyanakkor nagyon bírnám. utálok lépés után 3 órára képezni. - lefokoz vissza képez - szintlépés - fajválasztás, ht varázslatok kilövése , stb stb... és 20 kör pihi, semmit nem kell csinálni ;) |
Fegya ötletét támogatom.
Remynél ott a kiskapu, hogy szabizik. (bár nemtudom azt hogy venné a rendszer.) |
Quote:
|
Quote:
mert ki kell venni a pipát akkor a képzéstől, hogy ne képezzen túl, mert nem tudsz ellépni. megbonyolítaná a szintlépést, főleg a kezdőknek. és lekorlázotna igen csak, nem tudnál csak úgy hirtelen ellépni tele egységgel, ha katonát képzel ! igazából szerintem ez a változás azért lett csinálva, hogy ne vesszenek el a javak. de erre eddíg is meg volt a lehetőség, ki vetted a pipákat a ht nál. azaz ezzel a módósítással ugyan oda jutnák vissza, pipálgatni kell a ht- ban vagy nem jól gondolom? |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
én kérek elnézést.. :) de most már akkor tisztázva a dolog :) |
Quote:
és mi is veszik el ló vagy íj vagy katona? esetleg elit? bonyolult ;) |
Quote:
|
ha a legegyszerűbb megoldást keressük szerintem az az, hogy elveszik a képzés , mint eddíg.
|
Quote:
Ha meg valakit akadályoz a hirtelen távozásban, az így járt. Nem igazán tetszett eddig sem, hogy szintlépéssel menekülni lehet egy csata elől. |
Quote:
de sztem a katonák között is fel lehet állítani valamilyen hierarchiát, ahogy most is van péládul lefokozódásnál vagy ilyesmi.. |
Quote:
vagyis ez jobb 1 fokkal amit mindenki megszokott eddig :p |
Quote:
|
Quote:
mindíg mosolyogtuk, hogy romokban lévő országokkal léptek el, egy sokkal nehezebb csoport közepébe. :) amúgy ha kirakja a katokákat piacra el tud lépni a csata elől :D mi a gond a régi rendszerrel? |
Quote:
a réginél ez 1 kicsit barátságosabb: és mi lenne, ha csak automatikusan elveszne az, ami nem fér el? De a régit is ugyanúgy támogatnám. |
Quote:
|
OFF: jó lenne ha ennek mihamarabb megtörténne a változtatása, kizárva egyeseknek a visszaélés lehetőségét..
Spec nem vok B-be nem látom mi folyik a piacon de kíváncsian figyelném most a fellépőkkel együtt :) A másik h Atitól tényleg kíváncsian várnám azokat az érveket ami miatt ez bekerült, márha van, mert én nem jjöttem rá :( |
nekem mondjuk nincsen semmi bajom a régi rendszerrel, bár ha az el nem férő egységel vesznének el, az tényleg barátibb lenne :)
|
Quote:
|
Na jó, ezután a beírás után párszor felmerült. De az nem játszik.
|
Quote:
|
Quote:
de ezzel kizárod azt a lehetőséget, hogy elfből valaki törpe legyen full egységgel lépés után. eddíg remy javaslatában nem tok buktatót, hogy 20 körig anni lehet képzésen amennyi el fér, de ez meg túl nyaka tekert nekem... (ha Ati arra gondolt,hogy a sima képzés elvesztése kizárva) |
Quote:
Ha szükséges nyitok egy megfelelő témát a segítség részben, mert nagyon szeretném én is megérteni ezeket a dolgokat. |
Quote:
Quote:
Bonyolultabb kérdés, mint gondoltam. :( |
Quote:
|
Sziasztok!
Nekem az tetszik, hogy a beférő egységek feletti képzés vesszen el. Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy ha mégis így marad a dolog, az a törpét gyengíti :D Szerencsétlen törp pont a gyorsképzés áldozata lesz :D |
Quote:
Ugy lep, ahogy akar, csak elso 20 korben nem indithat kepzest, ha tobb van kepzesen, mint a full helye. (ergo: megcsinalhatja a tulkepzest, csak mind el fog menni szepen, mert piaca nincs, es uj kepzest nem tud inditani...) ezzel szemben tf-kent fellepve ugyanugy ujrakepezhet mind eddig. (Sot, lett egy uj taktikai elem, amit ez nem zar ki, pl 20 korig minden korben elindit 1000 tolit, es fellepes utan minden korben el fog menni 1000 tolija, kompenzalva az ehezest...(nem olcso, de ez is egy lehetoseg...) :) Vki lat ebben vmi kivetnivalot? |
Én még mindig nem értem, hogy mi a baj az újonnan bevezetett rendszerrel.
Látom hogy zavar 5-6-10embert, de nem mondja meg egyik se, hogy miért. A hódító játékos állománya pedig tudtommal nem 10emberből áll, és nem csak az A-ról szól a játék. |
Az a kivetni való, hogy lehet raktározni egységet, és így vinni fel a köv szintre!
Szerintem legyen visszaállítva a régi rendszer, elveszik minden! |
Quote:
Akkor hogy raktarozod? Vagy legalabbis hogy mented meg a raktarbol? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:31. |