![]() |
Korcsolya
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy van-e olyan ember, aki két ünnep között, vagy valamelyik januári hétvégén kapható egy korcsolyázós, forralt boros, beszélgetős találkozóra Budapesten? Esetleg jó lenne, ha időpontot is írnátok. |
Quote:
|
Én szeretnék, van korim is, de még képlékeny a dolog a vizsgaidőszakom miatt :)
|
Quote:
|
Műjég,Naplás tó .. blabla .. én szívesen megyek bárhova :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de lehet két ünnep között is meg tudom oldani, de akkor meg rögtön karácsony után :) Nekem ennyi a jó, de legfeljebb nem megyek :) |
Quote:
:D |
Quote:
|
Quote:
|
mér kell minden jó programot úgy szervezni, h a deni ne tudjon elmenni rá még véletlenül se? :(
nyüffff |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
a deni elutazódik most hétvégén, aztán majd legközelebb 21-én.. a kettő között nekem bármikor jó.. de olyat senki sem talál ki talira :rolleyes:
|
Quote:
|
Ezt tavaly Cassy intézte:)
Ha úgy jön össze,akkor elmegyek én is. Ráfér már az öreg csontjaimra egy kis mozgás,na meg a forralt bor vagy mi:cool::D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
az meg már nekem nem jó :) de persze nekem 8 :) |
Quote:
Csak meg kell ,hogy lássa ezt a topicot aztán lehet megjön a kedve:) mondjuk már őt se láttam jó ideje itt. |
Quote:
kórházban van még amúgy ? |
Quote:
de majd később :) |
Quote:
de inkább túrótortát viszek :) azt már úgyis ígérgetem egy ideje :) |
Quote:
Akkor azért nem jár külsőre se. |
Quote:
|
Quote:
Igaz hogy tavaly én szerveztem, de az idén nem tudok bevállalni ilyesmit, sajna egy térdreesés most nem nagyon használna nekem.:o A keretproramok ettől függetlenül érdekesek, ha lesz rá időm lehet, hogy kikukkantok majd.:) |
Quote:
jan 12? |
Quote:
:D:D:D |
Quote:
|
Nem ez a "két ünnep között vagy valamelyik januári hétvégén" közül a második opció. ;) Csak egy ötlet, mert azon a hétvégén otthon leszek.
|
Sajnos a jan. 12 nekem nem lesz jó, mert dolgoznom kell majd. Ahogy látom a topic pörgését, ez nem okoz majd nagy problémát senkinek.:)
|
Van valami terv ezzel kapcsolatban?
1 korizást bevállalnék ebben a szezonban is:) |
A topic gazdája csinálhatna valami szervezést végre:p:D
|
Quote:
|
Nahát egy korcsonyázó Pumacsek???:D
|
Quote:
Én nem tudom még mikor érek rá ,csak korizni akarok. De pl. egy 26.-át tudok javasolni. Akkor lesz az éjszakai párbaj és aznap ráérős leszek szerintem!:) Ha legalább 6-an lennénk már érdemes lenne elgondolkodni rajta!:cool: |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:35. |