Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   A fórumról... :) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Szerinted milyen az új fórum? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=253)

robogo 02-18-2006 17:30

Szerinted milyen az új fórum?

Osszad meg a véleményedet:
milyen az új fórum?

Artúr 02-18-2006 18:27

Szerintem elég gáz, hogy már egyszerre nyitom meg a hóddal. Egy újabb függőség. :D

Ati 02-18-2006 18:29

Quote:

Originally Posted by Artúr
Szerintem elég gáz, hogy már egyszerre nyitom meg a hóddal. Egy újabb függőség. :D

Nekem csak a negyedik ablak, igaz az első 3 Hódos ;)

Senki 02-18-2006 20:55

Hát elég egyértelmű... aki idejár és még itt van amikor szavazás van annak úgy is teccik, vagy nem lenne itt... (legaláb is normális embereknél így van ez, nem? :D:D ) :D:D

Cassandra 02-18-2006 21:18

Hmmm...én általában csak egy ablakot nyitok a sorrend...Hód, Queosia, Hódító fórum, aztán, ha jut rá időm a többi, ja és mindemellett folyamatosan Kb.3 hódos "lóg" a nyakamon MSNen :) :D
Nyitottam már szimultán több ablakot is, volt nagy csodálkozás, mikor a lovas fórumra írtam fel valamit, amit leginkább ide szántam, azóta felhagytam az ilyen jellegű próbálkozásokkal:rolleyes: :D

Half 02-19-2006 12:53

Jah csak erdekel a forum motorjaban meg mivan benne:D szerintem meg van
mit kiaknazni:D
de jo a forum es orulok hogy van egy ilyen is:D

Senki 02-19-2006 18:15

Quote:

Originally Posted by Half
Jah csak erdekel a forum motorjaban meg mivan benne, szerintem meg van
mit kiaknazni:D
de jo a forum es orulok hogy van egy ilyen is:D

valld be az avatart hiányolod :p
(én azt, de amúgy teccik a fórum (ááá, nem is láttszik, hogy itt lógok állandóan :D )

Half 02-19-2006 23:28

Quote:

Originally Posted by Senki
(én azt, de amúgy teccik a fórum (ááá, nem is láttszik, hogy itt lógok állandóan :D )

nem en azthianyolom, hogy lehetne egy szeretet gomb es ha azt meg nyomnan mindig kijonne egy oleles flash animacio:D:D

Senki 02-20-2006 07:56

Quote:

Originally Posted by Half
nem en azthianyolom, hogy lehetne egy szeretet gomb es ha azt meg nyomnan mindig kijonne egy oleles flash animacio:D:D

öööö nem merem elképzelni mi hatott meg ennyire.. a tavasz messze van ember... Párizsi lányok rontottak így el? :rolleyes: :D

Phoenix 02-20-2006 11:44

Quote:

Originally Posted by Senki

én hiányolom eg ykicsit, hogy nem lehet avatart betenni...Ati ezen nem lehetne változtatni??? :D

Gabriella 02-26-2006 07:37

Nekem nagyon tetszik az új fórumunk :D

Mona 03-02-2006 14:26

Sziasztok :)
Nekem is nagyon tetszik az új fórum :)
Főleg az tetszik benne, hogy a témák külön vannak szedve .
Nagyon kellemes meglepetés, hogy rengeteg segítőkész játékos társat ismertem meg, akik mindig feleltek a kérdéseimre, bármilyen bután tettem fel azokat.
Nekik köszönöm :)
És neked is Ati :)

robogo 03-06-2006 15:53

Quote:

Originally Posted by Mona
Sziasztok
Nekem is nagyon tetszik az új fórum
Főleg az tetszik benne, hogy a témák külön vannak szedve .
Nagyon kellemes meglepetés, hogy rengeteg segítőkész játékos társat ismertem meg, akik mindig feleltek a kérdéseimre, bármilyen bután tettem fel azokat.
Nekik köszönöm
És neked is Ati

Gondolom a szavazás alapján nem te vagy az a 22. ember aki szerint nem jó a fórum!!!:D
Mert minden 22. ember utálja ezt a fórumot!:(

steffl 03-06-2006 16:59

Quote:

Originally Posted by robogo
Gondolom a szavazás alapján nem te vagy az a 22. ember aki szerint nem jó a fórum!!!:D
Mert minden 22. ember utálja ezt a fórumot!:(

"Tetszik neked az új fórum?"
Ez a kérdés :)
Nekem igen ,tetszik :)

Mona 03-06-2006 17:05

"Tetszik neked az új fórum?"
Én is ezt olvastam :)
Nekem tetszik :D

NemSenki 03-14-2006 11:47

Hát jó.... a fórum.
Eléggé meghízott, kellene bele egy kereső.
Kerestem egy hozzászólást és mivel nem jegyeztem meg melyik topikban volt így nem is találtam vissza.
A szenvedélyes látogatók szét csetelnek minden topikot, lehet hogy kordában kéne őket tartani.
A kedvencem a "kezdők ide" című, a hozzászólások 90%-a az öreg hódisok beszélgetése.
De gondolom idővel letisztul (vagy nem...):confused:

Ati 03-14-2006 12:10

Quote:

Originally Posted by NemSenki
Hát jó.... a fórum.
Kerestem egy hozzászólást és mivel nem jegyeztem meg melyik topikban volt így nem is találtam vissza.
A szenvedélyes látogatók szét csetelnek minden topikot, lehet hogy kordában kéne őket tartani.
A kedvencem a "kezdők ide" című, a hozzászólások 90%-a az öreg hódisok beszélgetése.

A kereső, elég megtévesztő módon, a "Keresés" menüpont alatt található. :D

Phoenix 03-14-2006 12:12

Quote:

Originally Posted by NemSenki
Hát jó.... a fórum.

igaz az a téma eléggé tacsra futott, de ha kérdezel benne valamit, akkor szívesen válaszolunk, egyébként meg van kereső :)

teapot 03-14-2006 12:13

Quote:

Originally Posted by Ati

ez mekkora beszólás volt :D
Atisé a mai pont!! :D :D

NemSenki 03-14-2006 17:16

Quote:

Originally Posted by Ati

Ja, tényleg... tök egyértelmű, de láma vagyok! Én meg tűvé tettem az oldalakat, keresve a beviteli mezőt mellette a search gombot...

Apa 03-15-2006 01:34

ATI!!
ha erre járnál, szerintem elférne, egy ugynevezett EGYÉB kategoriás topiK,
ami nem konkrétan szool valamiről, hanem beleférne olyan dolog is ami más kategoriába nem annyira.most per pillanat példát is tudnék mondani, de holnap má ne kérdezzd meg mi volt az....
de mindenesetre lehet h. volna rá kereslet..
(ha tévedtem , vessd el..)

Ati 03-15-2006 10:43

Quote:

Originally Posted by Apa
ATI!!
ha erre járnál, szerintem elférne, egy ugynevezett EGYÉB kategoriás topiK,
ami nem konkrétan szool valamiről, hanem beleférne olyan dolog is ami más kategoriába nem annyira.most per pillanat példát is tudnék mondani, de holnap má ne kérdezzd meg mi volt az....
de mindenesetre lehet h. volna rá kereslet..
(ha tévedtem , vessd el..)

http://forum.queosia.com/forumdisplay.php?f=33

Bogár 07-22-2006 17:06

lenne 1 kérdésem. miért van az néha, hogy ha rákattintok az 'Első olvasatlan' linkre, akkor nem az első olvasatlan üzihez ugrik, hanem az utolsó üzihez abban a témában?
(bocs, ha ezt nem ide kellett volna írnom...)

Ati 07-22-2006 17:10

Quote:

Originally Posted by csunyabogar
lenne 1 kérdésem. miért van az néha, hogy ha rákattintok az 'Első olvasatlan' linkre, akkor nem az első olvasatlan üzihez ugrik, hanem az utolsó üzihez abban a témában?
(bocs, ha ezt nem ide kellett volna írnom...)

Nekem ilyet sose csinál, mindig a megfelelő üzenetre ugrik. De ne feledd, hogy van olyan gomb is, hogy "Go to last post", az az utolsóra visz, függetlenül az olvasottságtól. Szerintem arra kattintasz néha.

Bogár 07-22-2006 17:35

a 'Go to last post' link nem ott van...
eddig, a topic megnyitása után a bal felső sarokban található 'Első olvasatlan' ('View First Unread') linkre szoktam kattintani a 'Szólj Hozzá' ('Post Reply') alatt. nem hiszem, hogy el lehet téveszteni...

monro 09-28-2006 15:28

Quote:

Originally Posted by robogo (Post 7424)
Osszad meg a véleményedet:
milyen az új fórum?

Nekem tűnik csak úgy, hogy egyre lassabb és döcögősebb használni? :(

Ati 09-28-2006 15:30

Quote:

Originally Posted by monro (Post 32971)
Nekem tűnik csak úgy, hogy egyre lassabb és döcögősebb használni? :(

A shared hosting átka. Nem Hódos gépeken van a fórum biztonsági okból, így a Hódban megszokottnál sokkal több külső tényezőtől függ az elérés.

Gyula 09-28-2006 16:24

Nem is egyre döcögösebb hanem sokszor nem megy, Database error hiba üzit kapok, és ha meg bejön egy oldal az kb olyan érzés mint mikor még 33,6-os modemmel nyomtam. Ehh, nem is, az sokkal gyorsabb volt.

lacqa 09-28-2006 18:28

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 25535)
a 'Go to last post' link nem ott van...
eddig, a topic megnyitása után a bal felső sarokban található 'Első olvasatlan' ('View First Unread') linkre szoktam kattintani a 'Szólj Hozzá' ('Post Reply') alatt. nem hiszem, hogy el lehet téveszteni...

nekem is csinálja néha. főleg akkor ha sok új post volt az utolsó látogatásom óta.

Bogár 10-04-2006 20:16

kb 50%-ban ugrik az utolsó hsz-hez, mint ahogy most is...
mostanában nálam is döcög a fórum, és nem nagyon van kedvem benézni. :( habár jelenleg egész jól megy...

Ati 10-04-2006 21:11

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 33685)
kb 50%-ban ugrik az utolsó hsz-hez, mint ahogy most is...
mostanában nálam is döcög a fórum, és nem nagyon van kedvem benézni. :( habár jelenleg egész jól megy...

Lásd mai másik beírásom a fórum holnapi leállásáról.

Bálintka 11-24-2006 06:04

Bevallom őszintén, bár lezárt a szavazás én a nemre szavaztam volna. egy két dolog ami aggaszt.

a.) Magyar nagy emberek Magyar nagy játéka. mégis a fórum inkább angol mint magyar. Ha magyar a szerő, akkor miért kényszeríti rá honfitársunkat a regisztrációkor történő szótár használatára. természetesen van ami mamagyar, de nekem úgy tűnik mintha a fórum inkább magyarosított lenne, mint magyar. Természetesen aláírom, hogy szükség van angol részre is, hisz lassan "világ játékról" van szó, de mégiscsak magyar volt a kiinduló nyelvezet.

b.) Felépítés meg logózás, meg minden frappáns. gondom csak az, hogy a fórumra való beírásnak fordítva kellene lennie, azaz a legfrissebb legelöl, és legrégebbi leghátul. pl: a hódító játékon belül található fórum

c.) Mikor ráklikkelek a 2 olvasatlan bejegyzésre akkor nem tudom hova jukadok ki. Bár ennek lehet hogy az Opera böngészőm az oka.

d.) c ponttal hasonló, hogyha elküldök egy bejegyzést, akkor is nehezen jutok vissza a fórumra. Sokszor itt is találni angol kifejezéseket, amik lehet hogy az utat mutatják, de nekem még nincs szükségem a nyelvre úgyhogy nem tanulnám meg egyelőre. (Irodai munkám van magyar emberek társaságában)

Bálintka 11-24-2006 06:07

Ez például mit akar mondani?:
"Please click one of the Quick Reply icons in the posts above tu activate Quick Reply."

Ati 11-24-2006 08:34

Quote:

Originally Posted by Bálintka (Post 45775)
b.) Felépítés meg logózás, meg minden frappáns. gondom csak az, hogy a fórumra való beírásnak fordítva kellene lennie, azaz a legfrissebb legelöl, és legrégebbi leghátul. pl: a hódító játékon belül található fórum

Állítsd be a beállításaid között, hogy így legyen. Elég testtreszabható a fórum.

Az angol meg... Megint bunkó leszek, de az Internet nyelve az angol, a számítógép többnyire angolul beszél hozzád, EU tagok is vagyunk, azt hiszem lassan mindenkitől elvárható némi angol tudás.

Szecsa 11-24-2006 08:46

Kattints egyet a "Gyors válasz" ikonra az uzenetek aljan, hogy aktivald a "Gyors hozzászolás" mezőt :)

asszem...

Csokibácsi 11-24-2006 18:23

Az angollal szerintem is kezdj el barátkozni, károdra semmiképp sem válik.
Előnyödre viszont annál inkább.
Hajrá.

Bálintka 11-25-2006 06:42

ok legyen angol, de ne keverve. Ez olyan mint mikor a simsnek megszerzi az ember a 80%os honosítását. a magyart sem érti, mert egy mondat magyar, egy mondat angol. Lehet angol rendben, max nem használom ezt a fórumot, de láttam magyarra utalásokat és beregiztem és itt vettem észre, hogy össze vissza van magyarosítva. Tehát ami itt magyarul van és egy két mondat nagolul, akkor az az angol fórumon pont fordítva? vagy ott minden angol?

Vagy tegyük fel, hogy nem 25 éves vagyok, hanem 5 éves. természetes hogy angolul nem tudok. ergo korlátozva vagyok a jogaimban, mert néhol találni mondatot, főleg a beállításokban, amiről azt sem tom hogy mitcsinálok. korlátozottak a jogaim, mert nem hódolok be a nyugatnak.

A többi panaszom megszünt a nem 100%os magyarosítást leszámítva egész jó a fórum, főleg a beállítás sokrétegűsége miatt. (bár amíg nem lesz jó szótáram addig gyengébben látom eme jó dolgokat)

Csokibácsi 11-25-2006 06:58

5 évesen a magyarral is meggyűlik a bajod.
Meg a legoval is. Teljesen kiégsz addigra.
De természetesen csak rosszat akartam azzal, hogy kezdj el barátkozni az angollal, ne hallgass rám :)

Bálintka 11-25-2006 07:07

Igazad van fontos az angol. A legfontosabb világnyelv. Semmi kétség. De nekem nincs rá szükségem. Szükségem a németre volt, franciára és olaszra. Hódítót akármennyire is szeretem nem fogom miatta az angolt megtanulni, mert nekem nem kell. és szerintem sok fiatal kisiskolás is hódítózik.
Na mindegy. remélem azért az a pár mondat egyszer majd magyarosítva lesz. Aki felépített egy ekkora világ játékot, annak nemhiszem hogy sok töprengést okoz az észrevételem.

Croissant 12-03-2006 23:57

Quote:

Originally Posted by Bálintka (Post 46119)
Szükségem a németre volt, franciára és olaszra.

Szerintem ezekre sem volt szükséged, max. igen jól jött az életben / munkában / stb... )
Kb. az angolra is ennyire és ezért lenne szükséged, szóval kár lenne ellene tiltakoznod...

All times are GMT +1. The time now is 16:57.