![]() |
NorTherN DarKNesS (#497390) [5/V]
Sziasztok!
Elore is bocs az ekezetekert, mert nincs. Egy problemaban szeretnem segitseged kerni ( mily megepo ugye? ) Az a nagy helyzet, hogy ugy a 300. kor kornyeken atkerulok anarchba, vagy 500. korul, nemtom. Pedig altalaban nem teszek erte. Eddig 4 szer kerultem at ebbol 2re van valami magyarazatom miert lehetett de a masik ket esetben semmit sem tettem. Sot az elso kettore is azt mondtak ha nem jelentenek erte akkor nem jar erte anarch. A ket ismert eset: ep listat irtam le hogy en milyet csinalneka helyeben emg milyen egysegeket gyartanek. a masik esetben 9x utottunk valakit fosztira a szovimmel. o 5 sereggel en 4 el. Oke ez az utobbi nem volt szep dolog megerdemeltem. Aztan meg valami eszembe jutott, mi van ha beallitasi problema van? mi az a nyilt proxy? amugy angolban 2/B ben vagyok es onnan meg nem repultem. Az is lehet, mivel Daniaban vagyok foiskolan, dinamikus ip van(ebben amugy nem vagyok biztos) es folyton valtozik.. es ez nem tetszik a vedelemnek? Innen mas nem jatszik, mivel nem tud magyarul senki csak en. Szal annyit tudok mar, hogy bizonyos ido utanosszegyulnek hibapontok. azokat miert kapom azt nem tudom. annyit tudok hogy altalaban 3-500 kornel repulok miattuk. Nem szeretnek repulni, jo ez a jatek mar ha van valami eredmenye es nem mindig csak elkezdem. A barataim/szovik szamitanak ram. Ha van esetleg valami mod arra, hogy tobbet ne repuljek, elmondanad mit tegyek erte? szep napot es kosz elore is, Fusi privikrol: nem olvastam a forumot idaig, nem volt ra szuksegem. Tapasznyalt jatekosok irtak hogy irjak privit "kulson adminnak" igy tettem. sajnalom. ja es nem vagyok erdekelt a kivetelezesben megha ez a fantaziad van akkor se : ))) egyszeruen normalisan akarok jatszani. ennyi es nem tobb. |
Ati, koszonom, hogy oly gyorsan reagaltal ;)
|
Quote:
|
meg lehet tudni a problémát??
vagy netán nem publikus? |
aze segitesz is? amugy pedig sok rajongom van, ha epp tudni akarod :cool:
|
Megnéznélek közelebbről 2/B-ben :D
Nem mégsem. Nagyon mecce vagy. :( -43 karika :D |
Quote:
|
Quote:
Akikkel nincs MNT-m azok vagy szovik vagy amerikaiak, akiket epp utunk. Te nem vagy amerikai:DD csaknem:D vagy ha megis, jol tudsz magyarul:)) gyanusan jol :)) |
Áhh i not magyar eleg jol, inkabb lenni amerikan. :D
Nincs MNT-nk. De 4 nap lenne fordulni rajtad. :D Azt azért meg csaknem. :D |
hmm.. mostmar telleg erdekel ki van 43 korre :)
aha! Leap into Zodiac Arena :) :) mikor utoljara gomboltelek volt par tolid :) Szoviddel mnt-nk van, veled is volt elozo szinten. Amugy tokjo arc mind2 chimera :D |
Nem mondom meg mennyi van most :P De szerintem több, mint neked varid meg tolid meg egységed összesen :D Kigyúrtam eléggé. :P
|
Akkor most ezt vehetem fenyegetesnek is Ati, hogy nem segitesz? :)
kozeledik az az ido amikor.. DS:NEMNEMNEM AKAROK TALIGARA KERULNIII!! TEGYEL LE TUDOK EN JARNI! Ati:Nem tudsz te mar semmit.. DS:HUU DE JOL ERZEM MAGAM! HUU DE ... (anarch) |
Mi abajod az anarchhal? :) Olyan jó... :D:D:D:D
|
Quote:
Kerd meg Chimerat gomboljon, szerintem varijaim szamat elerheted talan :D habar.. nincs keves:)) Chimera meg tud gombolni ebben biztos vagyok. |
Quote:
A szabályok és a FAQ-ban leírtak betartását javaslom, különösen, ha többen játszotok egy gépről. Ennél többet nem fogok tudni ezügyben segíteni. |
anarchban is van orim kezdtem parat de ott 90 napom van vegigvinni elso 3 szintet, es nem akarok ennyire sietni.. csondes tekiirasra vagyom, egy egy delutani foszti..
|
Szintenként 90 nap. Az 3 hónap / szint. Az nem olyan kevés ám, meg lehet csinálni kényelmes tempóban is.
|
Quote:
Igen az emailre emlekszem, de semmi olyat nem tettem, ami oda le van irva. Most kiprobalom, hogy egyet se tamadok csak csondesen piacozom, fejlodok. Igazabol beallitasi gond nem lehet, mert az angolbol nem rak ki ertelemszeruen onnan is repulnek ha ez lenne. |
Quote:
De en csakazert is szeretnek normalban jatszani:D Igazabol 1-1 ori nekem eleg angolba is, magyarba is. sot neha sok is:)) ugyertem idom keves, tennivalo sok.. tudod hogy van ez. |
Quote:
|
Quote:
A FAQ azt irja lehetseges egy geprol jatszani amiert anarch jarna peldaul, csak ne legyenek szoviben. Ha ezt nalam is meg lehetne oldani, hogy ne keruljek at tok jo lenne. Nekik mit kell tenniuk azonkivul, hogy nem szoviznek? |
A "Szabályos játék védelme" indoklást használjuk minden olyan esetben, amikor nem egyszeri, hanem visszatérő cselekedetek miatt kerül valaki áthelyezésre. Ilyen például, ha nemcsak a saját országodat irányítod, hanem rendszeresen szövetségesed országát is; vagy bármilyen módszerrel megpróbálod kijátszani a Hódító ellenőrzőrendszerét. Ide tartoznak továbbá egyéb olyan szűrések eredményei is, amik a tiszta játékot hivatottak szolgálni.
Ezekrol a szurokrol megtudhatok tobbet? amennyiben nem, vegigondolnad, hogy esetleg ezeknek nem felel meg az orszagom? mindig a szab. jatek vedelme miatt repulok. |
Anarchban van akinek 50 orija van.. eselyem sincs ..
|
Olyan is van, akinek 400.... :D
Esélyed meg van. Neked is lehet annyi. ;) |
Quote:
mondjuk ez is lehetne guiness rekord.. ^^ |
Quote:
|
Üdv!
Nos javaslom h ha azért nyitottad a topicot h rájöjj a problémádra, és tudj normálba jáccani akkor ne OFFold szét.. akkor menj chat topicba.. ;) :mad: |
Quote:
Nem vagom miert nem nevezhetem neven az embereket. Rendben van belatom nem csal mindenki aki ott van epp azert amit leritatok miert is van az anarch, de a csalok is odakerulnek, marha lebuknak. Oke van aki probalkozik, probanak enis oda inditottam de elfogadom ha az altalam csalo-szintnek velt szint miatt csalonak hivnak, ez az en meglatasom nem mondom, hogy jo csak azt, hogy en igy latom. Nem tudtam, ne haragudjatok, hogy az anarchista csopi egy ennyire kozkedvelt valami. Ennek ellenere sem szeretnek odakerulni. teszt jelleggel meg van ott ket orim valszeg nemsokara lesz egy 3. is :( normalban azert jobb jatszani, mert ott mindenki egyenlo eselyekkel indul. egy orszaga lehet es kesz, egy eselye van, az elet is errol szol, ritkan adodik meg egy lehetoseg. az anarchista epp ennek az ellenkezoje..^^ |
Quote:
nem OFF olnam szet, ha azok akik olvassak arra reagalnanak, ami a valodi problema, nem pedig arra, hogy en ezt hogyan adom elo. ;) |
Quote:
Tulajdonképpen az anarch a legkevésbé csaló csoport, hiszen ott szinte nincs csalás, a többi csoportban viszont mindig akadnak, akik megszegik a szabályokat. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Ezek után miért nem tudtál normális címet adni a topicodnak? Ezek után miért várod, hogy segítsen Ati?[/quote]
A topik targyat elb**ztam, ennyi. Mivel valtoztatni nem tudok rajta, igy gondolom eleg egyszer meghallgatni ugye?:) Meg elmondhatjatok parszor attol nem fog megvaltozni. nem csal? en nem mondtam, hogy csal, hanem hogy csalo. amiatt kerultek oda. Es azt is mondtam kesobb, hogy nem mindenki, parszor kijavitottam magam, elismertem, hogy nincs igazam. ez nem eleg? konyorogjek terdenallva? Attol hogy nincs rendes cime a topiknak meg a probleman lehet segiteni, most irtad. Akkor mire varunk? Hadd jatszak;) Ati kezdem azt hinni szemelyes jellegu a dolog. |
Quote:
|
ennek nagyon rosz vége leSZ sztem...(csak az Ati kedvéért, meg persze azért hogy megtanuljam helyesen leírni)
|
off: ha igen, van 2 szó, amit az emberek 85%-a hibásan ír le. Lesz >> lessz, muszáj >> muszály. (Az első a helyes mindkét esetben.) on:
Valójában Ati tényleg segített, elmondott szinte mindent, amit csak el lehet a témában. De ha még mindig kérdésed van, akkor küldj egy levelet angol orimba, és válaszolok. (ugyanezt fogom leírni, mint Ati, csak átfogalmazom. :D Hátha úgy akceptábilisabb leSZ) |
All times are GMT +1. The time now is 13:18. |