![]() |
Legyen karácsonykor extra-hosszú hétvégi játék?
Sziasztok!
Karácsony előtt egy normális hétvégi játék legyen (péntek-szombat-vasárnap), vagy csináljunk egy hosszút, ami péntektől egészen karácsony 26-a estig tart? |
Sztem jó ötlet, úgyis jáccok elvileg a hétvégin(karácsonykor).Nem az a megszokott 2-3 nap játék, hanem több.
|
Szia!
Szerintem a karácsony, nem azért lesz 5-napos ünnep, hogy hv-ünk. Szeretem a Hóditót, de nem ennyire. |
Quote:
igaz lehet nem kéne megnyernem de benézegetnék:p |
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem jó ötlet. :)
|
Én még sajna azt se tudom mikor leszek itthon és mikor melózok:(:(
HV-t már rég nyomtam,de jó ötletnek tartom, mert aki függő és gép előtt ül,az legalább nem unatkozik:) |
OFF: Ati nem akarsz inkább extrahosszú PB-t szervezni? :D
mer spec, vhogy a hétvégi még mindig nem vonz... :( |
Quote:
Van egy topic arról is valahol:) |
hát valószínűleg én se most fogom elkezdeni :)
pláne nem egy hosszítottal, még a végén elfelejtek belépni :D |
Lehet kipróbálom ,most karikor,de nem a hosszitott változatot kéne:)))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
kösz :D |
Én sajnos nem tudok menni hétvégére most :((( (mármint decemberben, nem fogok ráérni) :(((
De ha tudnék, én a simában szívesebben vennék részt, mint a hosszítottba. péntek szombat vasárnap elég ahhoz, hogy kiéld a hódítós perverzióidat :D |
Quote:
|
Én úgy gondolod,hogy a Karácsony nagyon zűrös ünnep a szabad időt tekintve.Sok jövés-menés,kajálás,családlátogatás.stb...
Elhiszem ,hogy sok egyedűlálló,magányos függő nyomná,de ezáltal kiszorítja a rendes családban élő,kevesebb idővel rendelkező függőket. Szóval szerintem elég a normál is:) |
Quote:
igaza van Ardo-nak :) legalábbis szerintem...azok, akik nagyon ráérnek, csináljanak párbajt :) esetleg erre az időszakra lehetne (ha megoldható) módosítani a párbaj feltételeket :) kicsit kevesebb vip, ilyesmi :) |
Én örülnék neki de én se fogom/tudom az időmet végig a gép előtt tölteni. De kitudja és jó móka lenne :D
|
Érdeklődés hiányában azt hiszem, hogy ez a kérdés eldőlt, és marad a normál hétvégi menet.
|
Tök jó pont most szóltam hozzá, hogy jó lenne erre ez:D:D Na mind1 így legalább lesz lehetőségem a győzelemre:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
neked semmi se jó :p :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:D |
Quote:
De ezen kívül is sok remek ötletem lenne :D:D |
Felőlem lehet, biztos nem leszek annyira aktív, mint egy sima hv-n, de azért megpróba:)
|
akkor most nincs ilyen vagy?
|
Quote:
*rövid* |
Quote:
Ma talán vasárnap van:rolleyes: |
Érdekldés hiányában nincs most ilyen, csak a teljesen normális hosszú játékok.
|
All times are GMT +1. The time now is 19:57. |