![]() |
Szabadság kontra betegség
Sziasztok!
Lenne 2 kérdésem a szabadsággal kapcsolatban. 1. Ugye nem mehetek szabira, csak az utolsó akcióm után 12 órával. A szabi nem véd meg attól, hogy a felém jövő sereg beüssön. Mi a helyzet akkor, ha én már reggel benyomtam, most mennék szabira, de közben jönnek felém? Akkor is beüt? 2. A szabi alatt a betegség ugyanúgy csökken körönként? Vagy ilyenkor nem történik semmi, akkor megy tovább, ha visszajöttem? Előre is köszönöm a segítséget! |
Ha szabira mentel es van feled tarto sereg, akkor a tamadast megkapod... h beut vagy nem az mas tal teszta... vagyis ha akkora sereget kuld h be tudd utni akkor beut... ha elszamolta magat akkor nem :)
A betegseg tovabb tart... mert kv az oridban nem kovetkezik be... a betegseg a kv-al csokken (meg persze a korhazak miatt) |
Értem. Köszi
|
Quote:
Tehát nem értem miért most megy szabira az orid,ha reggel nyomtad meg. |
Quote:
peldanak szanta csak eltevedett az idozona miatt... Repultel kozben valahonnan Attila es az idopontokat mindig a helyi ora szerint irta... ;) |
Hy:)) A betegség megáll szabi alatt,de ha visszajössz ugyanonnan folytatodik...
|
Quote:
A "szinte" szót azért írtam oda zárójelben, mert a feléd tartó támadás nem zajlik le akkor, ha szintet lépsz, zéróstartolsz, más csoportba kerülsz át, törlöd az országod, vagy törlésre kerülsz. Quote:
|
nem akarok akadékoskodni de, ha zéróstartolsz, csak akkor nem üt be a sereg, ha NEM ugyanabba a csoportba zérózól...
illetve csak azok a seregek ütnek be , amik nem ütik el egymást útközben. :D vagy van még egy lehetőség: távolt nézel , és jön rád szövis x sereg. elkezdesz gondolkozni, hogy beszabizz e. közben elindul rád egy MF annyi lóval, hogy véletlen elüti a szövis sereget, de hozzád meg nem fér be. a sereget elüti, rajtad meg pattan. ebben az esetben se üt be sereg téged a szabi alatt. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nemtom, lehet h huleséget mondok, de nekem volt rá példa, h beszabiztam betegség, ill vmilyen ártó (száraz ill vihar) hatása alatt, és 3-4 nap múlva elmúltak a dolgok, amikor visszajöttem szabiról. Lehet h kv-hez kötött, de nálam ahogy emléxem nem folytatódott se betegség, se ártó.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
a varazslatok koronkent szep lassan lejarnak (tehat az altalad felrakottak is), igy az artovarik is. betegseg azonban pontosan ott all meg, ahol beszabiztal, aztan folytatodik ha visszajossz. kiveve ha nagyon hosszu ideig voltal szabin (melyszabi), akkor a betegseg is tovaszall, de ez nem a normal szabira ertendo. |
All times are GMT +1. The time now is 17:27. |