Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Eredmények (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=61)
-   -   Fejér Megye Teljesítménytúrázója (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2501)

Ati 11-25-2007 13:35

Fejér Megye Teljesítménytúrázója

A teljesség igényével dicsekszem tovább, remélve, hogy jövőre már közületek is egyre többen tesznek hasonlóképp. ;)

A tegnapi túra hármas célt teljesített be: megvolt az idei évre szánt 1000km-em, megvolt a Keleti-Bakony túrázója cím, és mivel már a másik két Fejér megyei cím is megvolt (Velencei-hegység túrázója, Vértes túrázója), így sikerült megszerezni a "Fejér Megye Teljesítménytúrázója" jelvényt is. :)

http://forum.hodito.hu/pic/fejer_megye.jpg

Redback 11-25-2007 13:36

Grat hozzá Ati!

Gyula 11-25-2007 14:46

Gratulálok, szép teljesítmény :)

DarkElf 06-24-2008 23:58

Ati voltál már Tihany Túrán?Én minden évben vagyok.Nagyon király.Ha van kedved egyszer jöhetnél.:)

Ati 06-25-2008 19:04

Quote:

Originally Posted by DarkElf (Post 181731)
Ati Fejér Megyébe voltál már Tihany Túrán?Én minden évben vagyok.Nagyon király.Ha van kedved egyszer jöhetnél.:)

A Tihanyi Gejzírit hosszabb távján voltam idén. Szép volt, de meleg volt, a végén minimum fél órát álltam sorban a napon, az elején +2km-et gyalogolni kellett a rajthoz, szóval összességében nem fogott meg annyira, hogy ebből rendszert csináljak.

dugó 06-29-2008 13:53

grat Ati...

Topsy 06-29-2008 19:40

grat Ati:)

DarkElf 06-29-2008 20:31

:D HMM, akkor valamit kell találni amit még nem csináltál.Grat

Ati 06-30-2008 11:36

Quote:

Originally Posted by DarkElf (Post 182275)
:D HMM, akkor valamit kell találni amit még nem csináltál.Grat

Sok olyan van. :) És sok olyan van, amit nem is tervezek, hogy csinálok. :)

A hétvégén mindenesetre sporttörténelmet írtunk. :D Soha a világon nem volt még szervezett keretek között olyan, hogy 3 különböző tájegységen, 3 különböző túrát kelljen megcsinálni 2 nap alatt. Most viszont az elsők között megcsináltuk. :)

A 48 óra ébrenlét után most már túlvagyok 10 óra alváson is, szóval kezdek kicsit magamhoz térni... :D

Burning 06-30-2008 11:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 182327)
Sok olyan van. :) És sok olyan van, amit nem is tervezek, hogy csinálok. :)

A hétvégén mindenesetre sporttörténelmet írtunk. :D Soha a világon nem volt még szervezett keretek között olyan, hogy 3 különböző tájegységen, 3 különböző túrát kelljen megcsinálni 2 nap alatt. Most viszont az elsők között megcsináltuk. :)

A 48 óra ébrenlét után most már túlvagyok 10 óra alváson is, szóval kezdek kicsit magamhoz térni... :D

nagy grat Ati, és csak így tovább;)
majd eljön az idő, és csatlakozok hozzátok:)

DarkElf 06-30-2008 19:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 182327)

Nem vagy szívbajos az biztos.:)48 óra... :D profi vagy :)

Eke 06-30-2008 23:45

Grat Ati ,nem semmi ,pontosabban ez már valami.
De áruld már el nekem mikor vagy te otthon?Mert én ha január elsején nekifogtam volna,most már felénél tartanék talán,persze ha nem adnám fel közben.Nem vagy te hipervándor véletlen?

Ati 07-01-2008 07:11

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 182411)
Grat Ati ,nem semmi ,pontosabban ez már valami.
De áruld már el nekem mikor vagy te otthon?Mert én ha január elsején nekifogtam volna,most már felénél tartanék talán,persze ha nem adnám fel közben.Nem vagy te hipervándor véletlen?

A hétvége nem azért van, hogy otthon legyen az ember... :) Bár ez nyáron változik, a meleget nem szeressem...

All times are GMT +1. The time now is 16:38.