![]() |
Ki mit hisz el :)
Sziasztok!
Sajnos az emberi hiszékenység végtelen. Magam is kíváncsi vagyok rá, mennyire. |
Asszem jót mulattam, köszi :D
|
Asszem engem ez nem érdekel. Ilyen opció miért nincs?:)
|
Quote:
|
Olyan opcio is lehetne hogy szeretet:D
|
Quote:
|
Zoli: csinald mar meg nyilt szavazasra ezt a kozvelemeny kutatast...
|
Quote:
Öööö ez nem nyílt szavazás??? |
Quote:
|
Nekem úgy tűnik, az egoizmusod határtalan, Észak
|
Quote:
Amelyik kérdést, nagyon vadnak érzel, azt már rágalmazásban vagy én, vagy régi klántársaim megkapták. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Igaz, mi meg nem valtottunk uzenetet a jatekban, de lattam mar egy ket altalad kuldott uzenetet! Mondjuk, te magad terjeszted a "hulyeseget" es utanna meglepodsz azon hogy amire eljut valahova addigra megvaltozik az egesz ertelme! Lehet hogy, te cinikusan, viccelve megjegyzel valamit, de altalaban nem latjak az elozmenyeket es utanna eljut olyanokhoz akiknek az egeszrol fogalmuk nincs es terjesztik tovabb amit olvastak!:D
|
Quote:
Külön sikerélmény, ha el is hiszik :) |
Quote:
|
Quote:
|
olyan valasztas miert nincs, hogy nem ismerem a Zolit es szep lany vagyok? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Most akkor isten vagy démon? Netán Te is kalózkapitány? |
Quote:
|
Quote:
Hát ha sosem alszotok akkor csak zombik lehettek, de mint mondod az ördög gyermeki vagytok, tehát akkor nem lehetsz isten, vagy hogy is van ez :S Lehet, hogy én még kicsi vok ehez :D |
Quote:
|
Quote:
Légyszíves, mielőtt a korábbi hozzáállásodat folytatnád, magyarán hülyeségeket írsz, ráadául nem odaillő helyre, először is olvasd el a topicot (mint ahogy nem tetted az enyémmel csak szétbarmoltad), másrészt olvasd el a Hódító nevű stratégiai online játék súgóját! |
feltettem a segítségek topicnál a kérdést, nehogy ezt is "szétbarmoljam".
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ki az a Zoli?
|
Quote:
Csak annyit akartam ideírni, hogy "Északföld", de ez túl rövid volt és nem engedte be a rendszer ezért ezt a hosszú felesleges mondatot is mellé kellett írnom. Tehát: Zoli=Északföld :) |
Quote:
Bár pár érdekes dolgot hallottam a klánról, de ezek sztem nem idetartoznak, lehet fele se igaz, de ha a másik fele igen :eek: |
Quote:
|
Quote:
inkább irány a stran:D :D :D d |
eh mik vannak:D
De jókat olvasgattam itt, nah csak így tovább Zoli! LotR |
All times are GMT +1. The time now is 02:54. |