![]() |
hol a seregem?
0 kör múlva hazaérkezik: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 2421 lovas, 691 elit
ilyenkor merre vannak mert otthon nincs az tuti. Igy ütni se tudok . ilyenkor mi van? |
Quote:
|
nem értem
eddig mindig teszem fel ha 2 körre támadtam akor amiután be értem ki irta hogy 2 kör mulva haza érek utána azt hogy 1 kör mulva majd körváltáskor haza ért. most meg lett egy 0 köröm is igy már a két kör az 3 vagy valamit el néztem?
|
2 kör, 1 kör, 0 kör, ez utóbbit többnyire nem veszed észre, de ott van, jelezve, hogy az adott körben érnek haza.
|
igen de most én ezt 30 percen keresztül láttam és igy 2 körröl 3 kör alat értem haza. ilyen még nekem nem volt.De ha már itt vagy akkor kérdeznék valamit az egyik párbajom során még rögtön az elején támadokkal be vertek földre amiben persze semmi gond nincs csak azt nem értem hogy lehet hogy el ütötte az összes barakom mást semmit igy számomra vége is lett hisz 1 órás párbaj volt.
nem arányosan visznek a miböl több van abbol többet amiböl keveseb abból kevesebbet? |
Véletlenszerű, hogy mit visz, bár amiből több van, arra nagyobb az esély. Nem teljesen arányos, hiszen a foglalás nem arra van, hogy épületeket mérj fel vele (felszorzod a kapott arányt a területére).
|
Ez jogos penge vagy:D
de akkor nagyon dühös voltam elsörre elütni az összes barakom de igy utolag má mulatságos:) |
Quote:
|
Többször is előfordult Velem, hogy a szövetségesem távolbalátása kiírta, hogy pl. 2000 elit tart felém, 1 kör.. szövetségeseim felé nem tart támadó sereg.. köv körben nem történt semmi.. vagy előfordult az is, hogy nem is felém közeledtek, hanem pl a szövi másik tagja felé..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
na ezt jól megaszondtam :p |
Quote:
|
Quote:
ez nem igy van. nem kell egyszerre beérniük. viszont nincs minden esetben ütközés mert a két seregnek észre kell vennie egymást:) valóban, ha 1 körre van a sereg, akkor már biztos beér. |
Quote:
|
Quote:
most erről vitatkozhatunk, de én tudom hogy nem kell egy körben lenniük, mert már tapasztaltam, legutóbb 1 hete:) az hogy mi tünik logikusnak, és a mi a valóság két különböző dolog:P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
velem régebben olyan extrém eset is előfordult hogy elindultam egy két körre lévő üritett orira, erre köv körben ütköztem, mondom sebaj, megint megpróbáltam, megint ütköztem:) és ez igy ment két körnönként egész nap, mert aki visszavert valami 12 körről indult el:P
|
de az ütközés akkor van, ha 2 sereg is jön felém.. ebből az egyik mindenképpen továbbjut..
|
Mikor van az, h nem veszik egymást észre?
Hozzám egyszer jött egy 8 körről, egy meg 13-ról, és mindkettő megérkezett, nem találkoztak. |
Nekem olyan volt már ha jól emlékszem, hogy ment 4 seregem, és abból csak 3 ütközött :D
|
Quote:
|
Quote:
Szerintem véletlenszerű, attól függ, hogy milyen cipőben osonnak el egymás mellett :) |
Quote:
|
ha mnt-jük van, akkor nem ütköznek? :confused:
|
Quote:
|
akkor ütköznek, hogyha ugyanannyi körre van mindkettő a céltól, nem? vagy máskor is ütköznek? :confused:
|
Quote:
Ati: azt mondtad ilyen, hogy random nem nagyon van - akkor mikor utkoznek? :) |
Quote:
|
ha MNT-t kötött a 2 ori, akkor is akkora a valószínűsége? hallottam olyan esetről, hogy A megtámadta C-t, majd 1 körrel később B is megtámadta C-t. A megtudta, hogy B nagyobb sereggel támad, MNT-t küldött neki, B elfogadta, és így nem találkoztak a seregek... ezexerint ez csak véletlen lehetett? A-tól és B-től is 2 körre volt C...
|
Quote:
|
Quote:
Én tudom a HET-et, csak megdöbbentett, hogy valaki olyat ír, hogy mnt-sek nem ütköznek egyáltalán. Akkor aztán télleg menne, h két mnt-s szövi megtámad egy másikat :D |
All times are GMT +1. The time now is 21:00. |