Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   hol a seregem? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=249)

laziga 02-17-2006 22:50

hol a seregem?

0 kör múlva hazaérkezik: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 2421 lovas, 691 elit
ilyenkor merre vannak mert otthon nincs az tuti.
Igy ütni se tudok .
ilyenkor mi van?

Ati 02-17-2006 22:59

Quote:

Originally Posted by laziga
0 kör múlva hazaérkezik: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 2421 lovas, 691 elit
ilyenkor merre vannak mert otthon nincs az tuti.
Igy ütni se tudok .
ilyenkor mi van?

Ez azt jelzi, hogy ebben a körben ér haza a sereged. Várj türelemmel, hamarosan megérkezik.

laziga 02-17-2006 23:05

nem értem

eddig mindig teszem fel ha 2 körre támadtam akor amiután be értem ki irta hogy 2 kör mulva haza érek utána azt hogy 1 kör mulva majd körváltáskor haza ért. most meg lett egy 0 köröm is igy már a két kör az 3 vagy valamit el néztem?

Ati 02-17-2006 23:09

2 kör, 1 kör, 0 kör, ez utóbbit többnyire nem veszed észre, de ott van, jelezve, hogy az adott körben érnek haza.

laziga 02-17-2006 23:15

igen de most én ezt 30 percen keresztül láttam és igy 2 körröl 3 kör alat értem haza. ilyen még nekem nem volt.De ha már itt vagy akkor kérdeznék valamit az egyik párbajom során még rögtön az elején támadokkal be vertek földre amiben persze semmi gond nincs csak azt nem értem hogy lehet hogy el ütötte az összes barakom mást semmit igy számomra vége is lett hisz 1 órás párbaj volt.
nem arányosan visznek a miböl több van abbol többet amiböl keveseb abból kevesebbet?

Ati 02-17-2006 23:23

Véletlenszerű, hogy mit visz, bár amiből több van, arra nagyobb az esély. Nem teljesen arányos, hiszen a foglalás nem arra van, hogy épületeket mérj fel vele (felszorzod a kapott arányt a területére).

laziga 02-17-2006 23:32

Ez jogos penge vagy:D
de akkor nagyon dühös voltam elsörre elütni az összes barakom de igy utolag má mulatságos:)

Remedy 02-24-2006 23:34

Quote:

Originally Posted by laziga
Ez jogos penge vagy:D
de akkor nagyon dühös voltam elsörre elütni az összes barakom de igy utolag má mulatságos:)

hat igen, keves rosszabb kimenetel van ennel parbajban.... kiveve max hogy 4x bevernek 8. korben :P

Tacsiazuma 03-23-2006 21:52

Többször is előfordult Velem, hogy a szövetségesem távolbalátása kiírta, hogy pl. 2000 elit tart felém, 1 kör.. szövetségeseim felé nem tart támadó sereg.. köv körben nem történt semmi.. vagy előfordult az is, hogy nem is felém közeledtek, hanem pl a szövi másik tagja felé..

director 03-23-2006 21:59

Quote:

Originally Posted by Tacsiazuma
Többször is elõfordult Velem, hogy a szövetségesem távolbalátása kiírta, hogy pl. 2000 elit tart felém, 1 kör.. szövetségeseim felé nem tart támadó sereg.. köv körben nem történt semmi.. vagy elõfordult az is, hogy nem is felém közeledtek, hanem pl a szövi másik tagja felé..

pl: törölték a támadó országot:D 5.szinten gyakran megesik:) vagy ütközött vki más seregével..

Phoenix 03-24-2006 07:47

Quote:

Originally Posted by director
pl: törölték a támadó országot:D 5.szinten gyakran megesik:) vagy ütközött vki más seregével..

Ja az ütközés a legvalószínűbb...erről kérdezzétek meg Toto-t :p szép élmények voltak :D

director 03-24-2006 08:30

Quote:

Originally Posted by Phoenix
Ja az ütközés a legvalószínűbb...erről kérdezzétek meg Toto-t :p szép élmények voltak :D

ha már 1 körre volt, akkro elvileg nem tud ütközni..

Phoenix 03-24-2006 08:33

Quote:

ha már 1 körre volt, akkro elvileg nem tud ütközni..

ezt nem értem...akkor ahogy elindítottam a sereget, az utánna való körben írta ki, hogy összetalálkoztak :confused:

director 03-24-2006 08:36

Quote:

ezt nem értem...akkor ahogy elindítottam a sereget, az utánna való körben írta ki, hogy összetalálkoztak :confused:

akkor tud ütközni, ha egyszerre érnének be a seregek.. de ha egyszerre érnének be, akkor 1 körrel korábban is együtt kell haladniuk, és már akkor ütköznek.. és mivel minimum két körre támadsz, izé:)

Phoenix 03-24-2006 08:39

Quote:

akkor tud ütközni, ha egyszerre érnének be a seregek.. de ha egyszerre érnének be, akkor 1 körrel korábban is együtt kell haladniuk, és már akkor ütköznek.. és mivel minimum két körre támadsz, izé:)

de ha monnyuk megy 5 ori...5 sereggel, akkoris akkor írja ki az ütközést, amikor már elméletileg 1 körre lenne...nem??? mert akkor nem írhatja ki ha még két körre lenne, mivel ha körváltás után már csak egy körre van :D
na ezt jól megaszondtam :p

director 03-24-2006 08:41

Quote:

de ha monnyuk megy 5 ori...5 sereggel, akkoris akkor írja ki az ütközést, amikor már elméletileg 1 körre lenne...nem??? mert akkor nem írhatja ki ha még két körre lenne, mivel ha körváltás után már csak egy körre van :D
na ezt jól megaszondtam :p

persze, de körváltikor rögtön ütköznek.. de lehet tudsz úgy távolnézni pont körváltáskor, hogy még lásd őket 1 körre.. de akkor az összes sereget látnod kéne:)

Láma 03-24-2006 08:41

Quote:

ez nem igy van. nem kell egyszerre beérniük. viszont nincs minden esetben ütközés mert a két seregnek észre kell vennie egymást:) valóban, ha 1 körre van a sereg, akkor már biztos beér.

director 03-24-2006 08:44

Quote:

Originally Posted by Láma
ez nem igy van. nem kell egyszerre beérniük. viszont nincs minden esetben ütközés mert a két seregnek észre kell vennie egymást:) valóban, ha 1 körre van a sereg, akkor már biztos beér.

öö.. szerintem de. csak akkor tudnak ütközni, ha azonos távolság van még hátra a seregeknek.. különben beüt mindegyik.

Láma 03-24-2006 08:45

Quote:

öö.. szerintem de. csak akkor tudnak ütközni, ha azonos távolság van még hátra a seregeknek.. különben beüt mindegyik.

most erről vitatkozhatunk, de én tudom hogy nem kell egy körben lenniük, mert már tapasztaltam, legutóbb 1 hete:) az hogy mi tünik logikusnak, és a mi a valóság két különböző dolog:P

director 03-24-2006 08:47

Quote:

Originally Posted by Láma
most erről vitatkozhatunk, de én tudom hogy nem kell egy körben lenniük, mert már tapasztaltam, legutóbb 1 hete:) az hogy mi tünik logikusnak, és a mi a valóság két különböző dolog:P

hm, egyébként lehet.. úgy emlékeztem, hogy csak ha egyszerre érnek úgy tudnak ütközni.. és.. még most is úgy emlékszem:) de lehet hogy igazad van:)

Morisz 03-24-2006 08:48

Quote:

Ez szerintem se így van mert egyszer volt hogy néztem a célpontnál krónikát és nem ment felé senki 4 kör volt elindultam és 2 kör múlva kiírta hogy valakivel csatáztam útközben de továbbmegyek. Na most nem hiszem hogy egyszerre indultunk de csak 2 kör múlva hadakoztunk.

director 03-24-2006 08:51

Quote:

Originally Posted by Morisz
Ez szerintem se így van mert egyszer volt hogy néztem a célpontnál krónikát és nem ment felé senki 4 kör volt elindultam és 2 kör múlva kiírta hogy valakivel csatáztam útközben de továbbmegyek. Na most nem hiszem hogy egyszerre indultunk de csak 2 kör múlva hadakoztunk.

az mind1, hogy mikor indulsz, nem is azt mondtam:) hanem, hogy beérkezésig legyen ugyanannyi idő. az nem ugyanaz ám:)

Láma 03-24-2006 08:51

velem régebben olyan extrém eset is előfordult hogy elindultam egy két körre lévő üritett orira, erre köv körben ütköztem, mondom sebaj, megint megpróbáltam, megint ütköztem:) és ez igy ment két körnönként egész nap, mert aki visszavert valami 12 körről indult el:P

Tacsiazuma 03-25-2006 21:13

de az ütközés akkor van, ha 2 sereg is jön felém.. ebből az egyik mindenképpen továbbjut..

Arwen 03-29-2006 09:09

Mikor van az, h nem veszik egymást észre?

Hozzám egyszer jött egy 8 körről, egy meg 13-ról, és mindkettő megérkezett, nem találkoztak.

Láma 03-29-2006 09:37

Nekem olyan volt már ha jól emlékszem, hogy ment 4 seregem, és abból csak 3 ütközött :D

director 03-29-2006 21:11

Quote:

Originally Posted by Arwen

Hozzám egyszer jött egy 8 körről, egy meg 13-ról, és mindkettő megérkezett, nem találkoztak.

szerintem ilyenkor nem is szoktak.. de valaki mást mond.. :D

Westie 05-30-2006 20:15

Quote:

Szerintem véletlenszerű, attól függ, hogy milyen cipőben osonnak el egymás mellett :)

Bogár 05-30-2006 20:27

Quote:

lehet, hogy szövik voltak, vagy MNT-jük volt 1mással?

Westie 05-30-2006 20:31

ha mnt-jük van, akkor nem ütköznek? :confused:

Ati 05-30-2006 21:11

Quote:

Originally Posted by Westie
ha mnt-jük van, akkor nem ütköznek? :confused:

De, akkor is ütközHETnek.

Senki 05-30-2006 22:01

akkor ütköznek, hogyha ugyanannyi körre van mindkettő a céltól, nem? vagy máskor is ütköznek? :confused:

Remedy 05-30-2006 22:37

Quote:

Originally Posted by Senki
akkor ütköznek, hogyha ugyanannyi körre van mindkettő a céltól, nem? vagy máskor is ütköznek? :confused:

maskor is utkozhetnek

Ati: azt mondtad ilyen, hogy random nem nagyon van - akkor mikor utkoznek?

:)

Ati 05-30-2006 22:40

Quote:

Originally Posted by Remedy
maskor is utkozhetnek

Ati: azt mondtad ilyen, hogy random nem nagyon van - akkor mikor utkoznek?

:)

Késő van ehhez, de alapvetően minél közelebb van a két ország egymáshoz ÉS a célhoz, annál valószínűbb az ütközés.

Bogár 05-30-2006 22:56

ha MNT-t kötött a 2 ori, akkor is akkora a valószínűsége? hallottam olyan esetről, hogy A megtámadta C-t, majd 1 körrel később B is megtámadta C-t. A megtudta, hogy B nagyobb sereggel támad, MNT-t küldött neki, B elfogadta, és így nem találkoztak a seregek... ezexerint ez csak véletlen lehetett? A-tól és B-től is 2 körre volt C...

Ati 05-30-2006 23:14

Quote:

Originally Posted by csunyabogar
ha MNT-t kötött a 2 ori, akkor is akkora a valószínűsége? hallottam olyan esetről, hogy A megtámadta C-t, majd 1 körrel később B is megtámadta C-t. A megtudta, hogy B nagyobb sereggel támad, MNT-t küldött neki, B elfogadta, és így nem találkoztak a seregek... ezexerint ez csak véletlen lehetett? A-tól és B-től is 2 körre volt C...

Az MNT-nek az útközbeni csatákhoz semmi köze, sem a segítő seregekhez. Az MNT csak azt gátolja meg, hogy a két ország egymásra közvetlenül támadó akciót kezdeményezzen.

Westie 05-31-2006 06:41

Quote:

Originally Posted by Ati
De, akkor is ütközHETnek.

Én tudom a HET-et, csak megdöbbentett, hogy valaki olyat ír, hogy mnt-sek nem ütköznek egyáltalán. Akkor aztán télleg menne, h két mnt-s szövi megtámad egy másikat :D

All times are GMT +1. The time now is 21:00.