Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Zérózáshoz szükséges Vip sms (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2485)

Kutyuleee 11-20-2007 01:06

Zérózáshoz szükséges Vip sms

A kérdésem az, hogy Zéró startnál hogy müködik ez a 10 Vip sms.
Hogy az adott országra kell küldeni, vagy úgy is müködik, ha a láncban elötte lévőkről tevődik rá a legalább 10sms?
Lehetőleg olyanok irjanak akik tényleg tudják,és nem csak gondolják.

J.Ati 11-20-2007 01:12

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 136478)
Hogy az adott országra kell küldeni, vagy úgy is müködik, ha a láncban elötte lévőkről tevődik rá a legalább 10sms?

Én már zéróztam egy láncban levő orit és simán ment szóval én biztossan tudom,mert csináltam;)

sok sikert hozzá:)

J.Ati 11-20-2007 01:13

a 3. orim zéróztam amúgy és a 2. -ra löktem rá a sok vipet.
nyomtam neki ezerrel aztán megnyomtam a zérót és bumm:)

Kutyuleee 11-20-2007 01:14

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 136481)
Én már zéróztam egy láncban levő orit és simán ment szóval én biztossan tudom,mert csináltam;)

sok sikert hozzá:)

Köszentyü, akkor asszem utána kék járnom a dolgoknak, mert nekem még se sikerült eddig...;)

J.Ati 11-20-2007 01:18

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 136484)
Köszentyü, akkor asszem utána kék járnom a dolgoknak, mert nekem még se sikerült eddig...;)

üüü ezt nem értem:confused:
rajta van a megfelelő vip mennyiség az orin?
Sikerülnie kell pedig-

J.Ati 11-20-2007 01:21

# Legalább 1500 körig még érvényes VIP tagság
# Legalább 10 küldött sms (egyenértékű 5 bankkártyás hosszabbítással, avagy akár egyetlen éves tagsághosszabbítással)

ez a lényeg:)
és nekem is kapcsolt ori volt és nem arra küldtem,de a küldött sms a másik orira megvolt és sikerült is.

Kutyuleee 11-20-2007 01:35

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 136489)
# Legalább 1500 körig még érvényes VIP tagság
# Legalább 10 küldött sms (egyenértékű 5 bankkártyás hosszabbítással, avagy akár egyetlen éves tagsághosszabbítással)

ez a lényeg:)
és nekem is kapcsolt ori volt és nem arra küldtem,de a küldött sms a másik orira megvolt és sikerült is.

VIP Ország. Köszönjük! VIP tagságod még 3.248 körig érvényes.
az 1500, és a 10 sms megvan. már csak az a gyanum merült fel, hogy esetleg a főorin kell meglenni az 1500vipkörnek, mert az nincs meg...:confused:

J.Ati 11-20-2007 01:37

A zéró-start feltételei:

* Legalább 1500 körig még érvényes VIP tagság
* Legalább 10 küldött sms (egyenértékű 5 bankkártyás hosszabbítással, avagy akár egyetlen éves tagsághosszabbítással)
* Nem lehet kiküldött sereged
* Nem lehet az ötödik szinten más országod (kivétel az anarchista csoport)
* Évente 1 alkalommal indulhatsz újra. Ha az utolsó ilyen újraindulásod 1 évnél korábban volt, akkor az újraindulás ára 500 vip kör, amely levonásra kerül!
* Ha úton van feléd támadó sereg, és ugyanabban a csoportban indulsz újra, ahol most vagy, akkor a védelem ellenére a sereg BE FOG ÜTNI!

Szerintem inkább az a gond ,hogy van 5. szinten kapcsolt orid!
Nem?

Kutyuleee 11-20-2007 01:40

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 136497)
A zéró-start feltételei:

* Legalább 1500 körig még érvényes VIP tagság
* Legalább 10 küldött sms (egyenértékű 5 bankkártyás hosszabbítással, avagy akár egyetlen éves tagsághosszabbítással)
* Nem lehet kiküldött sereged
* Nem lehet az ötödik szinten más országod (kivétel az anarchista csoport)
* Évente 1 alkalommal indulhatsz újra. Ha az utolsó ilyen újraindulásod 1 évnél korábban volt, akkor az újraindulás ára 500 vip kör, amely levonásra kerül!
* Ha úton van feléd támadó sereg, és ugyanabban a csoportban indulsz újra, ahol most vagy, akkor a védelem ellenére a sereg BE FOG ÜTNI!

Szerintem inkább az a gond ,hogy van 5. szinten kapcsolt orid!
Nem?

Ne nézz már madárnak(:D:D:D)
nincs 5.-en orim
megvan bőségesen az 1500 vipkör
megvan a 10 sms (a maradék vipkörökből is láccik, hogy legalább 10nek kellett már lennie rajta)
nincs kiküldött seregem.

De ezt irja ki:
"A zéró-starthoz legalább 10 sms elküldése szükséges. Ez egyenértékű 5 bankkártyás hosszabbítással, vagy egy éves tagsághosszabbítással."

J.Ati 11-20-2007 01:43

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 136499)
Ne nézz már madárnak(:D:D:D)
nincs 5.-en orim
megvan bőségesen az 1500 vipkör
megvan a 10 sms (a maradék vipkörökből is láccik, hogy legalább 10nek kellett már lennie rajta)
nincs kiküldött seregem.

De ezt irja ki:
"A zéró-starthoz legalább 10 sms elküldése szükséges. Ez egyenértékű 5 bankkártyás hosszabbítással, vagy egy éves tagsághosszabbítással."

Hát vazze akkor nem tudom mi a pálya:(
Én már kb. fél éve csináltam,de a főorinak nem tudom lenne -e köze a zérózáshoz..nem hinném meg nem is emlékszem sajna:confused:

J.Ati 11-20-2007 01:45

Azért remélem sikerül megoldanod valahogy.

Kutyuleee 11-20-2007 01:49

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 136500)
Hát vazze akkor nem tudom mi a pálya:(
Én már kb. fél éve csináltam,de a főorinak nem tudom lenne -e köze a zérózáshoz..nem hinném meg nem is emlékszem sajna:confused:

Sztem már érted miért irtam ide;)
Számomra már csak az a lehetőség van még hátra, de amig biztosat nem tudok, nem akarok most ennyit rávippelni most, meg a supportot nyaggatni. (meg lehet másnak is hasznos infó lehet itt a késöbbiekben, feltéve, hogy nem egyedi probléma)

J.Ati 11-20-2007 01:54

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 136504)
Sztem már érted miért irtam ide;)
Számomra már csak az a lehetőség van még hátra, de amig biztosat nem tudok, nem akarok most ennyit rávippelni most, meg a supportot nyaggatni. (meg lehet másnak is hasznos infó lehet itt a késöbbiekben, feltéve, hogy nem egyedi probléma)

Akkor ,majd Ati megmondja mi a helyzet.
Elolvastam még párszor,de nem látok semmi extrát ami miatt neked ne sikerülhetne,de majd kiderül holnap. -vagyis ma!

Ati 11-20-2007 08:30

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 136478)

Kapcsolt ország esetén is küldött sms.nek számít.
  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
Ha az "A" ország (főország) VIP tagsága aktív, és küldesz vipet a "B" országra, akkor kapja a "C" és "D" ország is. Ha ilyen körülmények között a "B" országra elküldted a 10-et, és kapta azt a "C" is, akkor a "C" ország rendelkezik a szükséges 10 sms-sel, nem kell arra külön küldened.

[HTPA]GeeForce 11-20-2007 09:33

Az egyik orim nagy májer a zérózgatásban, kb 2k vip kört 'buktm' már rajta. Az az ország is láncban van, kb 2-2,5 vip kör volt rajta. Simán engedte a zérókat. Q-ból indult, és most T-ben van, úgy, hgoy közben asszem volt 3 állomás... :D Szóval a tapasztalat azt mutatja, hgoy láncolt országot is lehet zérózni.

J.Ati 11-20-2007 10:09

Éjjel én is ezt mondtam ,de valami nem stimmelt.

Ati 11-20-2007 10:12

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 136521)
Éjjel én is ezt mondtam ,de valami nem stimmelt.

Nem volt meg a 10 elküldött, vag ynem volt meg az 1500 kör. Feltéve, hogy a többi feltételnek megfelelt az ország.

J.Ati 11-20-2007 10:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 136522)
Nem volt meg a 10 elküldött, vag ynem volt meg az 1500 kör. Feltéve, hogy a többi feltételnek megfelelt az ország.

Bemásolt ide mindent.
Szóval a 10 elküldött is,és a rajta levő vip is bőven megvolt.
Én nem is értettem miért nem megy a zérózás.

Ati 11-20-2007 10:17

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 136524)
Bemásolt ide mindent.
Szóval a 10 elküldött is,és a rajta levő vip is bőven megvolt.
Én nem is értettem miért nem megy a zérózás.

Akkor csak az marad, hogy nem volt meg a 10, csak esetleg 9. Mivel nem tudom melyik országról van szó, ezért ezt nem tudom megmondani.

J.Ati 11-23-2007 02:00

Na mi lett a vége a zérónak?

Kutyuleee 11-23-2007 12:27

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 137073)
Na mi lett a vége a zérónak?

Végülis sikerült megcsinálni;) És az igazság Atinál volt, félig:D

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 136526)
Akkor csak az marad, hogy nem volt meg a 10, csak esetleg 9. Mivel nem tudom melyik országról van szó, ezért ezt nem tudom megmondani.

Azt nem tudom hogy miért nem sikerült 1.-re és miért kellett még 1 sms.
Az ori születése óta szinte végig szabin volt és csak gyűlt rajta a Vip, kevesebb mint 1 hetet volt aktívan játékba (eddig)

"VIP Ország. Köszönjük! VIP tagságod még 3.501 körig érvényes."ez friss adat,
"Játékidő 1.000 kör 72 kör" ez a zérózás óta eltelt köreim száma.
vagyis 3573 köröm volt amikor zéróztam, és az sms elött 3237!!!

Sztem a rendszerben van itt is egy elcsúszás. mert 11 sms kellett a zéróhoz, és nem 10.
3237/336=9,634, vagyis legalább 10 sms-t küldtem rá.
Nem volt aktiválva a próba vip, de ha még az is hozzászámolódna, akkor is legalább 10smst kellett volna küldeni, hogy ennyi vipem lehessen...

[HTPA]GeeForce 11-23-2007 13:40

Hozzáteszem, így utólag belegondolva... Mintha nekem is 11 sms kellett volna. Emlékszem, elküldtem annyit, amennyit godnoltam, hgoy 10, és nem engedte. Majd küldtem mégegyet, és engedte...
Azt hittem, én számoltam el. Most már nem vagyok 100%-ig biztos benne. Csak 75%.

Lehet, hogy így van belőve: VIP>3360 és nem így: VIP=3360
Tehát a program 3360 VIP körrel nem engedi a zérót, csak 3361-gyel. Ami bár csak 1 VIP kör, kell hozzá a 11. sms.

(Elnézést mindenkitől, ha nem így van. De felmeről a gyanú, hgoy 11 kellett.)

J.Ati 11-23-2007 13:44

Én amikor zéróztam 10-et számoltam és utána sikerült is a zéró.
Nekem nem volt semmi problém szerencsére:)

Ati 11-23-2007 14:10

10 kell hozzá, Kutyuval volt egy kis kavarodás, mert egy sms-t elgépelt, azért tűnt 11-nek.

[HTPA]GeeForce 11-23-2007 14:11

Ezesetben autzomatikusan életbe lép a bocsánatkérésem. :D Én meg nem tudtam számolni. :)

All times are GMT +1. The time now is 04:40.