![]() |
Üzenet küldése több címzettnek
Az elmúlt időben többször is előfordult, hogy az emailekhez hasonlóan szerettem volna egy levelet több címzettnek elküldeni. Tudom, hogy másol-beilleszt módon megoldható a dolog, de szerintem jó lenne a játékon belüli levelezést kicsit az emailezéshez hasonlóra alakítani ebből a szempontból. Mi a véleményetek a javaslatról?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És ezt te használnád is? Én max szöviknek írok így ,de ott van ez az opció:) |
Quote:
A témához annyit, hogy szerintem telejsen jó úgy, ahogy van. Max annyit lehetne csinálni, hogy egy zöld fölé nem 1 kis rubrikát tenni, ahova a sorszámot írod, hanem 5-öt. Annál több nem kéne, mert teljesen le lehetne bénítani az egész játékot vele. Pl ha 5.000 embernek küldessz 10 oldalas zöldet másodpercenként 6-szor....:D |
Quote:
|
103!
ide a sört! :D |
Quote:
|
nekem tetszik, ilyen ötleten már én is gondolkodtam, úgyhogy biztos használnám:)
|
Szerintem felesleges! Nem tudok olyan játékszitut elképzelni, hogy a szöviken kívül bármilyen más csoportnak akarnék infót küldeni... Max annyit, hogy ha írok valakinek, beixelhetném, hogy a szövijei is kapják meg... Na azt igen, azt csípném :D
Ha meg magánbeszélgetést akar valaki folytatni, akkor meg milló más, sokkal hatékonyabb és kényelmesebb lehetőség van! |
Hát pl, amikor egy ellen szövinek írsz, akkor gyorsitaná a dolgot, hogy nem külön kell irogatni nekik. meg még lehet pár ok. sztem simán beleférne, hogy a cimzetthez ;-vel esetleg több cimzetett is lehessen irni...
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Írok valakinek egy zölded és bejelölöm,hogy kapja meg az összes szövije amit írtam,aztán fogom magam és bemegyek az elküldött üzik közé,ahol megnézem kik kapták meg:) Na ,de ilyet..:D |
Quote:
Ez viszont egy okos és praktikus megoldás,ráadásul nem kellene újabb kis rublikákat beilleszteni,ezzel is tágítva a játékteret. :) |
Quote:
Ha teljesen zöldeket írok bocsi, kicsit másnapos vok..... |
A szövi bejelölős négyzetet egy helyen hiányolom, csak az ,pedig megnemtámadási egyezmény.
|
Szerintem lehet olyan szituáció, mikor szükség lehet a több emberes címzésnek. A legegyszerűbb megoldás híve vagyok, miszerint pontosvesszőkkel elválasztva akár X címzettnek is el lehessen küldeni. Vagy esetleg olyat hogy a felmért szövetségeknél lenne egy opció, hogy az összes tagnak levél küldése.
Jelen esetben bőven megvagyok nélküle, de ennyit sztem elbírna a rendszer:):) *X € [1;5] pl :D:D |
A szövibejelölős dolog így utólag átgondolva nem is olyan rossz 5let. Arról nem kellene tudomást szerezned, ki kapta meg, csak azt látnád, akinek címezted! viszont megkapná az összes szövije... nem számítana szövifelmérésnek...
Viszont! Ha már itt tartunk, az senem lenne rossz, ha a pontlistában rákattintva az illetőre nem csak a vari és toli akcióknál lenne beírva az orisorszám, hanem az üzeneteknél is... nem kellene Ctrl-c -zni :) Na? |
All times are GMT +1. The time now is 02:28. |