Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Képernyőbeállítások (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2468)

BeeLord 11-13-2007 20:13

Képernyőbeállítások

Sziasztok!

Félelmetes, hogy mennyire nem értek az előttem lévő dobozhoz, de megint akadt egy kis problémám. Tehát délben még minden tökéletesen működött, wowoztam egyet, majd kikapcsoltam a gépet. Most ahogy hazaértem és bekapcsoltam, minden bazi nagy lett. Először azt hittem, hogy a felbontás szimplán 600x480-ra visszaesett, de ha 1024x768-ra állítom be, akkor alul és felül kicsúsznak dolgok a képernyőből. Lehet az is, hogy a videokártya driverével van probléma, de ez megint csak az én hülye agyam tippje. ATI kártyám van.

Minden segítséget előre is köszönök.:)

Ati 11-13-2007 20:25

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 135306)
ATI kártyám van.

Persze, már megint rámfogod...

:D

Komolyra fordítva: mekkora a felbontásod? Akkora, amekkora volt? (Jobbkatt az asztalon, Properties, Settings, Screen resolution)

BeeLord 11-13-2007 20:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 135308)
Persze, már megint rámfogod...

:D

Komolyra fordítva: mekkora a felbontásod? Akkora, amekkora volt? (Jobbkatt az asztalon, Properties, Settings, Screen resolution)

Most éppen 800x600, azelőtt 1024x768 volt. De hozzátenném, hogy nem csak ebben a felhasználói fiókban(xp-t használok), hanem a többiben, illetve már a windows betöltő ablakánál is szar a felbontás.

Mielőtt javasolnád, hogy állítsam vissza 1024x768-ra: próbáltam, de mindenirányban kilóg a cucc a képernyőből és el is nyújtja.(nem tudok szakmai nyelven nyilatkozni, ezért írom körbe ilyen óvodás módon.)

Ati 11-13-2007 20:33

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 135311)
Most éppen 800x600, azelőtt 1024x768 volt. De hozzátenném, hogy nem csak ebben a felhasználói fiókban(xp-t használok), hanem a többiben, illetve már a windows betöltő ablakánál is szar a felbontás.

Mielőtt javasolnád, hogy állítsam vissza 1024x768: próbáltam, de mindenirányban kilóg a cucc a képernyőből és el is nyújtja.(nem tudok szakmai nyelven nyilatkozni, ezért írom körbe ilyen óvodás módon.)

És amikor kilóg, akkor a MONITORT nem tudod úgy utánaállítani, hogy ne lógjon ki? Ha analóg, akkor lehet rajta állítani, hogy a képet jobbra-balra tologatod, le-fel tologatod, összenyomod, széthúzod, ilyenek.

[HTPA]GeeForce 11-13-2007 20:41

Tipp: A felbontáshoz tartozó képfrissítési gyakoriság csúszhatott meg. Gyakori gond, hogy a játékból kilépve az ottani beállítást "nem felejti el" a winfos, és megtartja. (Pl ha lefagy a játék, vagy nem rendesen léptél ki, vagy ha csak úgy kinyomtad a gépet nem leállítottad, stb...)

Pálda: pl a windozod megy 1280*960-ban, 32 bites színmélységgel, 85 HZH-en.
A játékod ezzel szemben 1024*768-ban, 16 bitben, 75 herz-en...
Namármost kilépsz, és a vindóz átnyomja a te 1280*960-adat 75 hz-re. Már el is csúszik.

Nálam ezt a Starcraft Broodwar csinálja rendszeresen, mivel ott a max felbontás 640*480. Azt a monitorom normálisan 125 HZ-en tudja csak kirakni, ha lejjebb viszem, akkor ahogy te is mondtad, 'szétcsúszik' a kép... Szóval amíg nem sikerült fixálni a felbontáshoz tartozó HZ értékeket, addig úgy nézett ki, hogy minden játék után tekergettem a monitorom vissza normál helyzetbe...

Szerintem nézd meg, nem csúszott e le 60 HZ-re... VAgy ilyesmi.

JÓTANÁCS MINDENKINEK! (Elnézést, hogy offolok, de szorosan tartozik a monitorokhoz!)

A képfrissítést tartsátok cosinusban, hogy a villamos áram sinusának interferenciáját nullázza zérusban!
Értsd: A villamos energia Magyarországon 50 Hz-es. Ahhoz, hogy az interferenciát kiszűrd, elég ha a monitorod képfrissítését 75 HZ-re állítod, avagy 125 HZ-re, avagy 175 HZ-re, és így tovább. A lényeg, hogy pi-vel 'elcsúsztatva' állítsd be!
Nagyon sokan azt vallják, hogy minél nagyobb, annál jobb. Ez így is van! Bizonyos szempontból! Pl ha a monitorod 1280*960-as felbontásban bírja a 75 és a 85 HZ-es üzemmódot, akkor az emberek 90%-a 85 HZ-re állítja, mert az a 'jobb'. Igen, gyorsabb, talán folyamatosabb a kép... Ami egyébként nem érzékelhető, mert az emberi szem nem képes annyi 'képet' felfogni másodpercenként. No mindegy, ez már biológia. :D
A lényeg, hogy állítsd 75 HZ-re! Vagy mondjuk 1024*768-ban 125 HZ-re!

Azt nem mondom, hogy úgy egészséges lesz a monitort bámulni egész nap, de SOKKAL kevésbbé káros!!!!
On:

BeeLord 11-13-2007 20:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 135313)
És amikor kilóg, akkor a MONITORT nem tudod úgy utánaállítani, hogy ne lógjon ki? Ha analóg, akkor lehet rajta állítani, hogy a képet jobbra-balra tologatod, le-fel tologatod, összenyomod, széthúzod, ilyenek.

Persze, lehet rajta ilyen finomításokat csinálni, de olyan szinten szétcsúszik, hogy nem látom az asztalt például. És 1024x768 ide vagy oda, az ikonok ugyanúgy nagyobbak maradnak, mint kellene lenniük.

Ati 11-13-2007 20:43

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 135315)
A lényeg, hogy állítsd 75 HZ-re! Vagy mondjuk 1024*768-ban 125 HZ-re!

Kivéve, ha a monitor nem tud ilyet. :)

[HTPA]GeeForce 11-13-2007 20:43

Mivel közben kiderült, hogy a felbontás is módosult, nagy valószínűséggel az lehet a baj.

Állítsd vissza 1024*768-ra, és állítsd át 75 Hz-re.

Sajnos ha a windoz az őáltala preferált beállításhoz igazította a monitort (egyébként fordítva, de így egyszerűbb.. na mindegy.), akkor vissza kell állítanod.

ATI kártyákhoz hót hülye vagyok, de régen volt egy valami program, amivel ezeket lehetett fixálni. Asszem valami Catalyst, vagy micsoda. Biztos van újabb verziója annak, szerintem érdemes olyan drivert használni!

Ati 11-13-2007 20:44

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 135316)
Persze, lehet rajta ilyen finomításokat csinálni, de olyan szinten szétcsúszik, hogy nem látom az asztalt például. És 1024x768 ide vagy oda, az ikonok ugyanúgy nagyobbak maradnak, min kellene lenniük.

Nem látod az asztalt? :eek: Hát pedig az elég nagy helyet elfoglal... Akkor mit látsz? :eek:

BeeLord 11-13-2007 20:47

Na most amit Te írsz Gee, az érdekes. Mert a beállításoknál 85 hz-t ír ki, de ha a megjelenítő eszközöket nézem, akkor 800x600-on 60 hz-s monitor van neki beállítva alapértelmezett monitorként.

[HTPA]GeeForce 11-13-2007 20:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 135317)
Kivéve, ha a monitor nem tud ilyet. :)

Nyilván. De a nem létezik olyan monitor, ami nem bírja ezeket... Csak épp nem a kívánt felbontásban mondjuk.

Volt olyan monitorom, ami kirakta az 1024*768-at, de csak 60 HZ-ben. Tehát úgy szenvedte ki magából... Miután 3 óra használat után kiégett a szemem a helyéről, leraktam 800*600-ba, 75 HZ-re... 36 órát játszottam gond nélkül egy LAN party-n.... ;) Szóval nem csak az öskolában mondják, hogy jobb, hanem gyakolrlatban is működik.

De szerintem Beelordnak bírja 75 HZ-en az 1024*768-at. Én azt javaslom neki!

Én most így tolom: 1280x*960y*32bit*75Hz... Fel lehet még rakni 85 HZ-re, meg 100 HZ-re. 100 Hz alapból kilőve, az teljesen átengedi az áram vibrálását. 85 Hz még annál is rosszabb, mert egyenesen többletinterferenciát generál... Úgyhogy 75 Hz forever :)

BeeLord 11-13-2007 20:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 135319)
Nem látod az asztalt? :eek: Hát pedig az elég nagy helyet elfoglal... Akkor mit látsz? :eek:

Tálcát...

(túl rövid)

BeeLord 11-13-2007 20:49

Illetve tudni kell, hogy ez nem egy mai monitor, szóval nem tudom mit bír.

Ati 11-13-2007 20:50

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 135321)
Nyilván. De a nem létezik olyan monitor, ami nem bírja ezeket... Csak épp nem a kívánt felbontásban mondjuk.

Most megnéztem, választhatok 60 és 70Hz között. A többit is előcsalhatom, de azokat nem támogatja a monitor, úgyhogy ha valami olyat állítok, annak nem fog éppen örülni...

De igazából ehhez kicsit hülye vagyok, mert nem is tudom, hogy egy digitális, lcd monitornál ennek mi szerepe van...

Ati 11-13-2007 20:51

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 135322)
Tálcát...

(túl rövid)

És semmi mást? A tálca az aljától a tetejéig ér? Ööö, próbáld meg a tetejére vinni az egeret, és ha átváltozik lehúzósra, akkor lehúzni. Nem lehet, hogy csak valaki vicces kedvében volt, és felhúzta a tálca magasságát a teljes képernyőre?

Bár akkor meg hogy nézed meg, hogy milyen felbontásban van, meg milyen monitor, ha csak a tálca látszik?

[HTPA]GeeForce 11-13-2007 20:52

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 135320)
Na most amit Te írsz Gee, az érdekes. Mert a beállításoknál 85 hz-t ír ki, de ha a megjelenítő eszközöket nézem, akkor 800x600-on 60 hz-s monitor van neki beállítva alapértelmezett monitorként.

lehet hogy hülye vagyok... de nem lehet, hogy elszállt a monitor driver ? (nem a videókártyáé) mert hogy 2 különböző helyen két különböző HZ-et ír ki, az még azért a winfostól is durva húzás...

Kb mintha az eszközökben közölné, hogy 2200 mhz-s a processorod, a dxdiagban meg közölné, hogy 1466.... :D

Nem akarok hülyeséget írni, de én megnézném a helyemben, hogy milyen monitort ismer fel... Mert van egy tippem, hgyo 'Alapértelmezett plug and play monitor' van odaírva...

Csokibácsi 11-13-2007 20:53

Ha nem jönnek össze a beállítások és nem akarsz velük felesleges köröket futni, szedd le a driver-t és rakd fel újra.

1024-en 75Hz-et egy régi 17"-os monitor is kitolja magából.
15"-os már kevésbé.

Ami gyanús. Azt írtad, az XP betöltésnél (mikor a csík rohangál?) is rossz a kép.
Pedig ott a driver még nem töltődik be, 640x480 60Hz az aktuális.
Ha pl: bios-ban is szar a kép, akkor akár kártya probléma is lehet.

BeeLord 11-13-2007 20:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 135325)
És semmi mást? A tálca az aljától a tetejéig ér? Ööö, próbáld meg a tetejére vinni az egeret, és ha átváltozik lehúzósra, akkor lehúzni. Nem lehet, hogy csak valaki vicces kedvében volt, és felhúzta a tálca magasságát a teljes képernyőre?

Bár akkor meg hogy nézed meg, hogy milyen felbontásban van, meg milyen monitor, ha csak a tálca látszik?

Nem, úgy értettem, hogy a tálcát nem látom.

Illetve most visszamenőleg tudtam mindent elolvasni, amit írtatok, mert term. az explorer is akkor, mint egy ház.

Tehát összegezve: alapjárton most 800x600-as felbontás van beállítva és a spec beállításoknál a monitor fül aatt 85 hz. Kipróbáltam, hogy így beállítottam 1024x768-ra, de szétcsúszott. Átállítottam 60 hz-re, majd ezen 1024x768-ra, de ugyanúgy szétcsúszott. És bár most 85 hz van beállítva, az ATIhoz tartozó fülek között van egy olyan, hogy megjelenítő eszközök: na itt az alapértelmezett megejelnítő ezsköz 800x600-as felbontáson és 60 hz-en megy. Ez már egy olyan ellentmondás, amit nem igazán értek.

Csokibácsi 11-13-2007 20:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 135324)
Most megnéztem, választhatok 60 és 70Hz között. A többit is előcsalhatom, de azokat nem támogatja a monitor, úgyhogy ha valami olyat állítok, annak nem fog éppen örülni...

De igazából ehhez kicsit hülye vagyok, mert nem is tudom, hogy egy digitális, lcd monitornál ennek mi szerepe van...

LCD-d van asszem :)
Ott nem kell állítani, mivel igazából nincsen szerepe (maradhat 60Hz). Illetve 75 fölött nem is támogatnak frissítést.

[HTPA]GeeForce 11-13-2007 20:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 135324)

Ez is egyértelmű.. Újabb videókártya riverekben az összes létező lehetőséget bevitték. Én 400*300-as felbontásra is le tudom rakni, mellé 52 HZ-es képfrissítéssel. De ha akarom, ugyanazzal a felbontással 240 HZ is lehet.. ugyanezek az opciók 2048*1536-os felbontásra. :)

Szerintem egy 19"-os monitoron az 1280*960*32*75 az ideális. A 17"-os monitorokon meg az 1024*768*32*75. Kivéve ha vadizsír digitális 17", mert akkor a 75 helyett lehet 125 HZ is.

BeeLord 11-13-2007 20:56

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 135327)
Ami gyanús. Azt írtad, az XP betöltésnél (mikor a csík rohangál?) is rossz a kép.
Pedig ott a driver még nem töltődik be, 604x480 60Hz az aktuális.

Igen, már ott is szar.

Ati 11-13-2007 20:57

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 135329)
LCD-d van asszem :)
Ott nem kell állítani, mivel igazából nincsen szerepe (maradhat 60Hz).

Köszi, akkor megnyugodtam. :) Nem volt logikus itt a képfrissítés... :)

[HTPA]GeeForce 11-13-2007 20:58

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 135327)
Ha nem jönnek össze a beállítások és nem akarsz velük felesleges köröket futni, szedd le a driver-t és rakd fel újra.

1024-en 75Hz-et egy régi 17"-os monitor is kitolja magából.
15"-os már kevésbé.

Pedig ott a driver még nem töltődik be, 640x480 60Hz az aktuális.

Nekem alapból szar a kép biosban meg win töltés közben... nem bírja magát lebutítani a monitorom 640*480*8*60-ra. De ha Bee nem cserélt monitort menet közben, akkor ilyengondja nem lehet.

Szerintem elszállt a monitor driverje. Vagy a videókártya. Esetleg a directX. Vagy ezek közül 2. Vagy mind3. :D

Csokibácsi 11-13-2007 20:58

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 135328)
Ez már egy olyan ellentmondás, amit nem igazán értek.

http://www.pagehosting.co.uk/rl/

Csokibácsi 11-13-2007 20:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 135333)
Köszi, akkor megnyugodtam. :) Nem volt logikus itt a képfrissítés... :)

Mivel ha nem változik a kép, gyakorlatilag nincsen is frissítés :)
Csak szegény CRT küzd folyamatosan a kép újrarajzolásával, állókép esetén is :P

Csokibácsi 11-13-2007 21:01

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 135332)
Igen, már ott is szar.

Nyúlik? Kilóg? Lemaradnak részek?
TV kimenet van a kártyán? Kösd rá TV-re, nézd meg azon is.

[HTPA]GeeForce 11-13-2007 21:02

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 135337)
Mivel ha nem változik a kép, gyakorlatilag nincsen is frissítés :)
Csak szegény CRT küzd folyamatosan a kép újrarajzolásával, állókép esetén is :P

Na csak ne bántsd a CRT-ket... van amiben még elverik a többi fajtát :P Pl pixelfrissítésben...

Próbáljál meg egy bármilyen lcd vagy tft vagy mittudoménmilyen monitoron quake 3 bajnokságot játszani....

gyorsan megrántod az egeret, és eltűnik a célkereszted, mert nem tudja olyan gyorsan utánadrajzolni........ :D
Nme véletlen vettem CRT-t. :p

Ati 11-13-2007 21:04

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 135339)
Próbáljál meg egy bármilyen lcd vagy tft vagy mittudoménmilyen monitoron quake 3 bajnokságot játszani....

Valahogy ez engem annyira nem izgat... :D

Csokibácsi 11-13-2007 21:05

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 135339)
Na csak ne bántsd a CRT-ket... van amiben még elverik a többi fajtát :P Pl pixelfrissítésben...

gyorsan megrántod az egeret, és eltűnik a célkereszted, mert nem tudja olyan gyorsan utánadrajzolni........ :D
Nme véletlen vettem CRT-t. :p

Senki nem bántja, de ma már nem a válaszidő az LCD-k gyengéje, nem ebben jobbak a CRT-k.
Nemrég vettem LCD-t, nem veszed észre FPS játék alatt, hogy LCD előtt ülsz.
Pedig nem kicsi a sensitivity-m ...

[HTPA]GeeForce 11-13-2007 21:12

Persze. lehet kapni 2 millisecundomos frissítésüt. 320 ezerbe kerül a 19"-os :D
Egyébként a kis sensi a lényeg ;) Q3-ban annyira lenyomtam a sensit, és úgy hozzászoktam, hogy CS-ben az 1-es sensit gyorsnak találom... :D

De visszatérve a témához:
Refreshlockal vigyázni! Úgy el lehet vele állítani egy windózt, hogy ember legyen a talpán aki visszacsinálja.. ;)

Kitartok amellett, hogy elpattant egy driver, és egy ujratelepítés megoldhatja a problémát. (Mindzonáltal a refreshlock sokat segít! De csak ovatosan kezeljétek! > ez annak szól, aki még nem használta a progit)

BeeLord 11-13-2007 21:12

Nagyon szar így fórumot olvasni, de csak sikerült talán minden hsz-t átfutni. Tehát Gee: a tulajdonságok/beállítások Képernyő feliratú legördülő sávjában választhatok "1. Alapértelmezett monitor - ATI RADEON 9550" és "2. Alapértelmezett képernyő - ATI RADEON 9550" közül. A spec beállítások monitor fülében pedig "Alapértelmezett monitor"-t ír ki.

Csoki: ez a honlap ez mi ez? Illetve van TV kimenet, madzagom is van, csak a TV van messze.

Általános kérdés: tekintve, hogy a Gee által említett felhasználói hibák közül egyet sem követtem el(normálisan zártam be a programot és normális módon kapcsoltam ki a gépet is), akkor miért állítódott el ez a vacak?:) Tehát az addig oké, hogy a Windows kiba' felhasználóbarát, de közben mégsem az. Illetve mi lehet a megoldás? Rakjam újra a drivert, nézessem meg a kártyát valami szakértővel, netán egy egyszerű beállítással orvosolni lehetne a dolgot?

Ati 11-13-2007 21:16

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 135344)
Általános kérdés: tekintve, hogy a Gee által említett felhasználói hibák közül egyet sem követtem el(normálisan zártam be a programot és normális módon kapcsoltam ki a gépet is), akkor miért állítódott el ez a vacak?:) Tehát az addig oké, hogy a Windows kiba' felhasználóbarát, de közben mégsem az. Illetve mi lehet a megoldás? Rakjam újra a drivert, nézessem meg a kártyát valami szakértővel, netán egy egyszerű beállítással orvosolni lehetne a dolgot?

A Windows safe mode-ban is furán néz ki? (Indítás előtt F8, és ott kiválasztod, hogy safe mode-ban indítsd.)

Csokibácsi 11-13-2007 21:16

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 135343)
Persze. lehet kapni 2 millisecundomos frissítésüt. 320 ezerbe kerül a 19"-os :D
Egyébként a kis sensi a lényeg ;) Q3-ban annyira lenyomtam a sensit, és úgy hozzászoktam, hogy CS-ben az 1-es sensit gyorsnak találom... :D

Nem, nem drágák és nem kell 2ms. Már 8ms sem vehető észre, a 2 meg csak mókusvakítás. (Nem mindegy, milyen szinből milyenbe vált egy pixel)
Kicsisens? Attól függ, mennyi az m_pitch és az m_yaw ;)
De ez nem is értem, hogy a francba jön most BeeLord gondjához, na mindegy ...

[HTPA]GeeForce 11-13-2007 21:23

Azért mondtam, lépjünk tovább.

Szerintem Bee, addig ne nézesd meg senkivel, amíg nem próbáltál meg mindent. Így látatlanban azért elég nehéz mondani erről valamit... Tipikus driver hiba. Vagy a monitoré vagy a videókártyáé krepált be.

Az oldal, amit Csoki adott, az egy refreshlock nevü kis szösszenet (vagy refreshforce? na mindegy végülis..) Azzal azt tudod csinálni, hogy külső programmal "ráégeted" a driverre az általad preferált képfrissítést.

Én is használom, mert meguntam minden starcraft meccs után állítgatni a monitort. Így belőttem a 640*480-at 125 HZ-re. Szerintem te is lödd be az 1024*768-at 75HZ-re. És máris jobb lesz. Majd tekergesd a monitort addig, amíg jó nem lesz a régi-új beállításokkal. Ez a kis progi rögzíti azt, és máskor nem lesz ilyen gondod. :)

BeeLord 11-13-2007 21:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 135347)
A Windows safe mode-ban is furán néz ki? (Indítás előtt F8, és ott kiválasztod, hogy safe mode-ban indítsd.)

Csökkentett módban alapból szét van csúszva a kép. Igaz, csak függőleges irányban.

Csokibácsi 11-13-2007 21:24

Ha a bios képernyő / XP boot képernyő alatt is rossz, akkor én monitor / kártya irányába tapogatóznék.
TV-vel ki tudod szűrni a monitort. Ha azzal sem jó, kártya.

Egy driver uninstall / reinstall azért belefér, de a bios/XP boot képernyőhöz annak semmi köze.

Az a link a refreshlock lelőhelye. Be tudod fixen állítani a frissítést adott felbontásokhoz és színmélységekhez.

[HTPA]GeeForce 11-13-2007 21:25

(csoki, ment zöld)

Ati 11-13-2007 21:30

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 135352)
Csökkentett módban alapból szét van csúszva a kép. Igaz, csak függőleges irányban.

Ez nem hangzik túl jól. :(

Minden kábel be van rendesen dugva a gépbe is, és a monitorba is?

BeeLord 11-13-2007 21:35

Amikor a pánik által kialakított nézet túlnyúlik a valóságon. - Ez is lehetne a történet mottója.

"Biztos ami holtziher" alapon újraraktam a drivert, újraindítottam a gépet - ez még semmi változást nem hozott. Aztán átállítottam 1024x768-ra a felbontást. A képernyő ugyanúgy szétcsúszott, de csak függőlegesen. Mindenesetre a monitoron lévő gombokkal sikerült összehúznom, aztán tudja fene, hogy ez most ideiglenes, vagy végső megoldás-e. Egyelőre jónak tűnik, de egy restartot még bepróbálok.

Csokibácsi 11-13-2007 21:42

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 135359)
Egyelőre jónak tűnik, de egy restartot még bepróbálok.

Úgy legyen. Ámen :)

All times are GMT +1. The time now is 03:40.